סבבההה מקורהה שולייל'הה???

ד"א בעלה של ליאת גם מלביש את ציון

חחחחח גם סטייליסט , דבר אחד אני לא מבינה איך היא סטייליסטית והיא בעצמה לא יודעת להתלבש \: ?

רותם1232

New member
חח היא נשואה אה אז סבבה..

אבל למה הוא נתן לה נשיקה בפה אם היא נשואה??? ומי לעזאזל המטומטמם שהתחתן איתה?? ואגב, אתם מחולון ואיך אתם מגיעות עד לת"א? כי לי אתמול היה מזה סיפור עם התחנת אוטובוס לבית שלי כמעט פספסתי ת'אוטובוס האחרון עשיתי סיבובים בכל ת"א.. הגעתי עד היכל העיריה שם.. רציתי למות...=/

קו 1 מהבית לנמל כאילו יש טיפה ללכת ברגל ומממ

גל זה הדפוק שהתחתן איתה. תהרגי אותי ואינלי מושג למה הם התנשקו \: את לוקחת אוטובוס 1 או כמה אוטובוסים ? מאיפה את ?

לקחנו 1דן את מחולון?

חחח כניראה שזו הייתה נשיקה של ידידים [נשיקה מוזרה כן ?!] אבל חחח אנחנו לא יכולות להתערב =] וכן מה את רוצה מין מצא את מינו שתי פריקים טיפשייםםם לעונה הבאה שיביאו אנשים שמתלבשים ומלבישים יפהה אההה ונקייםםם =]!@#$

חחחחח וואי אני לא ישכח את ספיר והבנות מראשון

ואת ואני מחפשות את אבא שלך חחח עם האופניים חחחחחחחחחחחחחחחחחח יואוו אבל המרוקאית הזונה [לא שיש לי בעיה עם מרוקאים כן?~!] אבל ספציפית הזונה הזו לא מספיק ישבה לידי והציקה לשלום עם הידים שלה גם העיפה אותי מציון זונהה כלבהה זקנהה שונאת אותההההההה

חחח רק בגלל מה שהיא עשתה שלום אני שונאת אותה

חחח והקטע עם התמונה עמה זאתי!! ולי יש בעייה עם מרוקאים !! חח את יודעת למי עוד חחח PPPP: ומממ כן אני זוכרת ספיר מסתכלת על זה נהנית לה חחח ואני ואת בלחץ ואני צועקת ברח' כמו מפגרת חחחח יואו ואני אומרת לך מונטנה ואת כזה " מור מה את רוצה ממני " חחח ועם האופניים חחח אנחנו צריכות פעם אחת להצטרף למירוץ אופניים כזה חחח

חחחחח יואו אין אבל איך התבאסתי חחח זוכרת?

חחחח ומתחילות לההסביר לאמא שלך מי זה ציון באוטו חחחח "נו הקטן לא הגרוזיני חחח הטוניסאיי.." "אייי ככ טוניסאים ועוד באו מרמלה" ואני כזה "מה רמלה זה לא טוב " ואמא שלך חח לינוי חפשי מישהו יותר נורמלי סתם שלוה מפגרים חחחח ואבא שלך מת להרוג אותי חחח למה כי חיכינו לטוניסאי הטמבל שבסוף מרוקאיתת העיפה אותיי חחח מרוקאי לא מגרש מרוקאי -> ובמיוחד לא מציון ברוך!

חחח זהו סלוגן חדש !

כן אמא שלי המצחיקה הזאת ולא הוא לא היה עצבני עלייך הוא היה עצבני עליו הוא בטח יש לו בת פגרת אבל אני לא אשמה שיש שם כ"כ זקנים על אופניים שלא זוכרים ת'מסלול רכיבה שלם =\

רותם1232

New member
חחח כה פנאי פלוס...=] מחשבה יפה=]

לא אני מיהוד לא יודעת אם אתם מכירות...אבל גמלי יש קו אחד עד הבית רק הבעיה שיש אוטובוס כל שעה עגולה והאוטובוס האחרון הוא ב12... לקחת דן זה לא כזה בעיה כי יש בכל מקום כמעט בת"א.. זהו שאת הקו שלי אין.. זה קו 56=/ ואני גם אפעם לא מצליחה להשיג כרטיסים לשעה 6... תמיד זה ל9 ואז אני צכה לטוס לאוטובוס ואני מגיעה מאוחר וחשוך וזה.. מבאס... ואני גם רוצה להיכנס למאחורי הקלעים בדלת האפורה הסזאת.. אתמול כשהייתי ראיתי אוצה הויא היתה פתוחה אבל היו קרוב אליה כמה אנשי הפקה והתפדחתי להיכנסץץ איזה באסה=/ חח יצאה לי מגילה.........

חחח זה קצר לעומתנו

וגמאני יודעת שיש דלת אני לא יודעת אם אנחנו מתכוונות לאותה דלת את מתכוונת לדלת שליד המסך הירוק? חח עלק מגילה לעומת ההודעות שלי ושל לינוי זה קצר מאד P:

בידיוק מגילת אסתר יותר קצרה

מהחפירות שלנו . . וכן עש כמו שלינוי אמרה אני חייבת לשאול אותך משו את בפורום הרישמי של השלישייה?

מדברת אליי או לרותם...?

ולא ניראלי שזזו הרותם הזו מהפורום יש כאן עוד רותם כאילו חוץ מדוידוף

למעלה