סבבההה מקורהה שולייל'הה???

רותם1232

New member
כה סבבה אני אנסה...

וזאת דלת אפורה כזאת שיש עליה טיפה כיתוב גרפיטי כזה.. לא נראלי שהיא ירוקה.. היא כזה בהמשך מצד ימין של הכניסה.... ורק אם היא פתוחה שמים לב אליה... אגב.. איזה חמודים הם איך הם שמחו על השער של בית"ר באמצע השיר איזה חמודיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם=] וציון שלא מבין כלום=] איך אסי התחרפן שם ורץ וחיבק את שלום ואיך הם שמחו באמצע השיר=] חחחחח אין אין עליהם=]

וואי כןן אני כזה לא הבנתי למה ציון עושה פרצוף

חח אין אתמול היה לי כל כך מצחיק אף תוכנית לא צחקתי כל כך הרבההה

רותם1232

New member
לא אני לא רותם מהפורום...

בתחחילת השבוע האמת נרשמתי לאיזה פורום שלהם.. אבל כתבתי שם הודעה אחת או משהו כזה... ןץראו ת'תמונה הזאת=] היא באיכות גורעה כי צילמתי מהטלווזיה.. מישהי צעקה לו לפני שבוע בקהל "כפרה עליך!" ואז הוא עשה פרוצוף מזה מאמי... אז צילמתי אותו מהמצלמה..XD

רותם1232

New member
דייי.. גמאני הייתי בתוכנית הזו

היא היתה יום שלישי שעבר.. לא אתמול.. כאילו של שבוע שעבר.. חחח חח קטע=]]

חחח כן כמה כבר היינו הא? חחח מעצבנים השומרים

האלה עלקק אומרים לנו לבוא ברבע לתשע מכניסים אותנו בתשע וחצי מייבישים אוותנו אנחנו עומדות שעה בתור בשביל שפתאום יביאו אותם [ אלה שהכניסו מהצד ניראלי היו חיילים ] ויכניסו אותם ויתפסו לנו את כל המקום העיקר הם אומרים "אל תדאגו אתם תכנסו " תשבעו שנכנס? למה באנו מוקדם? בשביל לתפוס מקום טוב יא טמבליםם ! חחחח

רותם1232

New member
חחח בדיוק=]]]

התעצבנתי על הסתומים האלה... למרות שהם דווקא נחמדים=]] אגב.. אני קבעתי לי ליום ראשון הבא ב19 לחודש ללכת כי באותו יום יש יומולדת לשלום המאמיייי=]]]] תבואווווווווו :)

חחח וואלה אפשר כבר לקבוע ל19 ?

ברורר שאני הולכת חח ואני מתיישבת שורה ראשונה באמצע או על המרגות חח נדבר עם רועי אחד השומרים שם לינוייה לא יכולה לבוא איתי :(

רותם1232

New member
חחחח אבל לקחתי ל9

כי אני באה עם אחותי והיא יכולה רק בערב=/ את יכולה לקבוע אבל את תצטרכי להתקשר קצת לפני זה שוב כדי להבטיח שתבואי.. אני מקווה שבמאת היא רשמה אותי היסמין הזאת... חח ואת מושיבה אותי לידך=]]]] את חייבת לבוא:) ווא אתם ממש מכירות ת'שומרים חחחח:]]]

חחחח רותם מכירה אותם יותר

חברה שלי ההיא למה היא עשתה שם התנחלות חחח וכן תשבי איתנו בכייף אממ אני מקווה באמת שה יסתדר ושהי תרשום למה לא חשבתי על האפשרות הזאת שלא יהיה מקום \:חחחח

רותם1232

New member
חח תודה מאמי=]

כה תקשרי אפילו כבר מחר ותקבעי... ותקבעי ל9 כדי שאני אפגוש אתכם=]]] ותמיד שאני מתקשרת ל6 הם אומרים לי שאין מקום.. אז הפעם בכלל לא יהיה מקום... אגב.. יום ראשון יש ת'תוכנית "מי מפחד מצופית גרנט" בשעה 6 והיא עושה ת'תוכנית עם מה קשור.. יכול להיות שכבר ראיתם את זה אני לא בכל אופן כי אז לא כ"כ מתתי עליהם כמו עכשיו=] בכל מקרה אין כמו לראות תוכניות עם מה קשור בפעם המיליון=]]]

חחח גמאני לא אהבתי אותם אז ולא ראיתי . .

ולא ניראלי שאנחנו נוכל להיות ב9 אולי תגידי לחברה שתבוא איתך? ל-6

רותם1232

New member
אוףףף

זאת בעיה... כי חברות שלי לא אוהבות אותם כמוני (איך אפשר שלא?!?) והם לא רוצות ללכת=/ אני אנסה לשכנע את אחותי לבוא ל6 אבל היא לומדת לא נראלי היא תרצה...=// אולי תישארי גם ל6 וגם 9...?! הכי כייף=]

כן התכוונתי לדלת הזאת

שהיא פתוחה אז אפשר לראות ת'מסך הירוק :) וכן הם ממש מתוקים חחח איזה נשיקה הוא דפק להוא ואיזה חיבוקים חחח שתי מטורפים !

shiran1232

New member
סליחה, התכוונתי מי זאת ליאת

ולמה הוא התנשק איתה? הוא יוצא עם מישהי בשם ליאת??

למעלה