סדנאות וירטאוליות ב
אנשים

Super Alonit

New member
את יכולה להסביר לי את זה?~עקומה~

לא הבנתי מה השורה האחרונה אומרת ואיך לעזאזל היא קשורה.:X

את השורה האחרונה גם אני לא הבנתי../images/Emo122.gif

אבל במילא בכל אתר שראיתי כתבו משהו אחר לגמרי, אז צריך לחכות לליריקס רישמי. :X

Super Alonit

New member
ממש לא התלהבתי מ-The Poet...

אני מקווה שהליריקה הזאת לא נכונה כי היא פשוט עלובה, תומאס יכול להוציא הרבה יותר מזה. פשוט מאכזב. הליריקה של אמארנת' וקיידנס הייתה הרבה יותר חזקה ודווקא ציפיתי שזה יהיה ההפך... 14 דק' של ביזבוז זמן. השיר עצמו ככה-ככה... כבר אחרי 6 דקות הוא נמאס, והליריקה בהחלט לא מפצה. היא בעיקר קילקלה לי את השיר. לעומת זאת, באמארנת' וקיידנס היא שיפרה כי לא ציפיתי שיהיה בהם משהו. תומאס הזה התחלק על השכל באלבום האחרון... קודם הליריקה של איווה ועכשיו זה. מה קרה לדימויים המגניבים? למילים עם המלאנתלפים פירושים? לכל מיני פרשנויות סמויות? ללקרוא את השיר וכל שורה שניה להתפעל מהגאוניות? כי פה לא היה כלום, זה פשוט עלוב.

blacknwhite

New member
לא נכון../images/Emo7.gif

אני לא כועסת עליך או משהו חס וחלילה, אבל אני לגמרי חושבת שזה פשוט שיר מדהים. הוא צימרר אותי לגמרי. לא חייבים משמעויות נסתרות ומשחקי מילים בשביל ליריקה פשוטה, ישירה וכואבת.

מה??

אני חושבת בדיוק ההפך. 0.0 אני מתכחשת לאמרנת' וקיידנס, ואני חושבת שפואט מדהים פשוט, אחד הכי טובים שהם עשו אפילו. הוא מכיל כל כך הרבה טמים של נייטוויש... אני לא מבינה איך אפשר לאהוב את הסגנון של נייטוויש ולא לאהוב אותו :S "One last perfect verse, Yet still the same old song Oh Christ, how I hate what I have become Take me home"

Super Alonit

New member
כן, זה החלק היחידי שאהבתי.

וזהו.
חוץ מזה, יש לך עוד ציטוט נייטווישי? כי אני לא מצאתי כלום חוץ ממהתחלה...

הממ כן...

השיר מדבר על כותב השירים, שרוצה לברוח אל עולם החלומות (Get away, run away, fly away, lead me astray To dreamers hide-away, שכל שיריו נכתבו מתוך הכאב שלו, מתוך השתיקה שלו ("the music he wrote, at the long pain, about silence"). גם לו יש את הקטע עם הים ("Tuck me in beneath the blue" "On the shore he sat at home") הוא אפילו ממשיך את הסיפור של הילד המת מDBP, זה אותו הקול שמופיע גם בCC אם לא שמת לב. הילד סוף סוף זוכה לאהבה שלו, ("I know I will die alone, but loved") הוא פוחד שיאנסו אותו, כלומר ישברו את רוחו, יפגעו בו, הוא פוחד לאבד את התמימות שלו. הוא מעדיף למות לפני שהוא יתחיל לפקפק באהבתם של החברים שלו, ומלפני שהוא "יזכה" לראות אותם בוגדים בו. זה שיר מאוד נייטווישי קלאסי.

blacknwhite

New member
אמרתי לך פעם שאת גאון?../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif

ועשית לי חשק אז אני רוצה להוסיף קצת
"The dreamer and the wine"- החולם, והיין- מתקשר לישו ולנצרות בלה בלה נייטוויש לגמרי:) "A widow writer torn apart"- ישר זרק אותי לcome cover me "come wet a widow's eye" אבל נו אולי זה רק אני
"One last perfect verse Yet still the same old song Oh Christ how I hate What I have become"- מזכיר את BOTB נוראנורא (אבל שוב, אולי זאת רק אני וההצלבות שלי
) I cannot cry 'cause the shoulder cries more- יודעת מה, אולי לא נייטוויש קלאסי, אבל פשוט ענק. כשקראתי את זה בפעם הראשונה לא הבנתי איך הוא הצליח לשים את הרגשות שלי (כן, שלי) בצורה כזאת פשוטה ונכונה כשאני אף פעם לא הצלחתי. In the meadows of Heaven- אזכור בשיר אחד לשיר אחר. היש יותר נייטוויש מזה?
טוווב.... נראה לי שאני אפסיק פה אחרת זה לעולם לא יגמר
ונראה לי שהעברתי (לפחות חלקית) את הנקודה שלי. אצלי כל יום הוא ט"ו בשבט
|אתחפירה|

LadySilkworm

New member
כולם פה גאונים!

אבל ההקשרים נכונים לגמרי.. חוץ מזה ששמעתי את השיר עם הליריקס שוב וזה ממש.. וואו. תומאס ממש הכניס את עצמו לשיר הזה.

LadySilkworm

New member
זה לא באמת הקול שלה?

גם כתוב בהתחלה [Boy soprano:].. זאת לא אנט ששרה את החלק הזה?

לא חושבת שזאת היא...

כי כשראינו את הקליפים ההם הייתה שם אחרת ששרה ככה...

TheImpactBoy

New member
ידעתי שזה ילד מקהלה!!!

כולם אמרו לי, לאאא.. זאת בחורה. שומעים שזה ילד לפני גיל ההתבגרות.

למעלה