סדנאות וירטאוליות ב
אנשים

תודה!../images/Emo9.gif

קראתי את המילים ברפרוף. מוקדם מדי להתעמק במילים,כי זה לא שלם ומדויק,אבל כן...טוב לדעת את המילים בכללי. אני אגבש דעה אחרי שאקרא אותן כמו שצריך.

Super Alonit

New member
הסיסמה לאתר של הציונים לא עובדת לי!../images/Emo7.gif

אולי זה טוב... ככה אני לא אאלץ להתאבל בכמה ימים הקרובים
אבל בכל זאת...

Super Alonit

New member
זה כן עובד...../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

64 במת'?!?!?! כמה גרועה אני כבר יכולה להיות?!?!?!
ואגלית 93?:| בשאלון הכי קל אוור?! הייתי בטוחה שקיבלתי מאה!
דאמיט, אני כ"כ גרועה!
זה משפיל כ"כ... מעכשיו אני מתחילה ללמוד למועד ב' במת'!
(כן הא... אני תמיד אומרת את זה:X גם לא למדתי לבגרות וזה מסביר הרבה|טיפשה|) אני מכריזה בזאת על יום אבל בינלאומי!
03 עוד איכשהו בסדר... אבל, אוף... אם אמא תראה כמה קיבלתי ב-05 היא לא תאכיל אותי שבועיים.

blacknwhite

New member
בובה אל תקחי את זה קשה מדי../images/Emo24.gif

כמו שאמרתי לנועה לפני כמה ימים: זה שזה מדכא אותך זה טוב, כי זה מראה שאכפת לך מזה וזה לגמרי טוב. והפעם כן תלמדי למועד ב'... תשתדלי לפחות. אם את רוה שאת לא מצליחה לשכנע את עצמך ללמוד דברי איתי ואני אשכנע אותך
אל תהיי נורא עצובה
מועד ב' ישפר הכל!

LadySilkworm

New member
אז ככה..

93 זה ממש מעולה! אל תרגישי רע עם עצמך.. אני יודעת שאם אני אקבל 93 אני אהיה שמחה[ויש לי בדרך כלל ציונים טובים באנגלית P:] ובסוף מה שמשנה זה הציון הסופי- 97, שזה ממש ממש ממש יפה! ובקשר למתמטיקה.. המורה שלי אמר לי שיש מועד ב' למתמטיקה, אז זה לא נורא, את יכולה לשפר, וחוצמזה שאי אפשר להצליח תמיד במתמטיקה כי זה פשוט מקצוע מעצבן.. אז תתעודדי! זה לא אבוד! העתיד שלך לא נהרס! אויש.. אני כותבת הרבה. P:

danduuu

New member
את מתלוננת על אנגלית??? אני קיבלתי בכל שלושת

השאלונים 80+ ועשיתי פעמיים את E ועדיין לא הגעתי ל90 ויותר =/ זה בסדר מותק, תתנחמי בציונים שלי
לי יש בעיה, בכתב אני מטומטמת, והציונים שלי נמוכים, ובע"פ לעומת זאת אני מצליחה יותר. באנגלית בע"פ קיבלתי 96 [למרות שמגיע לי 100 לפי דעתי]. אולי גם לך יש את הבעיה הזאת? אם כן, תעשי אבחון ותקבלי בע"פ ומקבלים בזה תמיד ציונים גבוהים..אני מצטערת שאני לא עשיתי אבחון, ככה בטוח היו לי ציונים ממש גבוהים בהכל =/

Super Alonit

New member
../images/Emo2.gif

אם לא ילך בחוזר ב-16 אז ניגש ביחד לאקסטרני אחרי הצבא.
וכמה פורומים אתה כבר מנהל?
תפסת תאוצה בזמן האחרון...

Itay Simons

New member
חוזר?? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

20 זה תקין לפי מה שהבנתי :) כל עוד זה הנכשל היחיד...כאילו, במתמטיקה...

בהחלט

קולגה של המורה שלי למת' בדקה בחינות בגרות ואמרה שערימה ענקית של בחינות זכתה לציוני 15, 20... למה לעזאזל הם מקשים כל כך את הבגרויות ><

Itay Simons

New member
כן, זה די טיפשי \:

אבל מה אכפת לי- הבנתי שזה מותר- אז טפו עליהם.

למעלה