בדיוק כמו שתומאס אוהב.
פ פונצית גירל האמיתית New member 9/7/07 #112 בחלק של הרייפ? כן, אבל יש קטע שאם מקשיבים טוב שומעים את הקול של הילד.
א אזירפאל New member 9/7/07 #97 ../images/Emo45.gif חוץ מהקטע של המילים, כי לא התעמקתי בהן כל כך. ועוד משהו - זה רק אני או שההתחלה ממש מזכירה את הלחישות של סימון ב-The Phantom Agony של אפיקה?
../images/Emo45.gif חוץ מהקטע של המילים, כי לא התעמקתי בהן כל כך. ועוד משהו - זה רק אני או שההתחלה ממש מזכירה את הלחישות של סימון ב-The Phantom Agony של אפיקה?
T TheImpactBoy New member 9/7/07 #134 THE POET אהבתי. הוא כאילו יכל להיות יותר טוב... אבל הוא בסדר גמור. ויש לו קטעים חזקים. רק שהסוף המוזיקאלי הזה לא קשור קצת. לגבי שני השירים האחרים.... פשוט בעעעע.
THE POET אהבתי. הוא כאילו יכל להיות יותר טוב... אבל הוא בסדר גמור. ויש לו קטעים חזקים. רק שהסוף המוזיקאלי הזה לא קשור קצת. לגבי שני השירים האחרים.... פשוט בעעעע.
L LadySilkworm New member 9/7/07 #69 תשלחי לי בבקשה תודה על הכל! אני מצאתי סמפל של "סהרה" אבל אממ עוד לא שמעתי אותו אז נראה כבר
S Super Alonit New member 9/7/07 #75 שלחי לי את הסמפל!!!../images/Emo9.gif ועכשיו אני רצה לקרוא את הליריקה יו, אפשר לנתח את אמארנת', אחרי שתהיה לנו את הליריקה (שבטוח נכונה)? כי אני ממש אוהבת את השיר הזה, הוא מגניבי.
שלחי לי את הסמפל!!!../images/Emo9.gif ועכשיו אני רצה לקרוא את הליריקה יו, אפשר לנתח את אמארנת', אחרי שתהיה לנו את הליריקה (שבטוח נכונה)? כי אני ממש אוהבת את השיר הזה, הוא מגניבי.
B blacknwhite New member 9/7/07 #76 ממש לא בטוח נכונה../images/Emo3.gif הייתי רצה לנתח אותו (ואולי גם את האחרים, בכיף ) בעצמי, אבל אני רוצה לחכות למילים הרשמיות ואני שולחת לך במסר
ממש לא בטוח נכונה../images/Emo3.gif הייתי רצה לנתח אותו (ואולי גם את האחרים, בכיף ) בעצמי, אבל אני רוצה לחכות למילים הרשמיות ואני שולחת לך במסר
S Super Alonit New member 9/7/07 #79 זה מה שאמרתי../images/Emo12.gif שאני אחכה לליריקה שבטוח נכונה כי זאתי לא בטוח נכונה... והי, אמארנת' שלי. גם ככה כבר השתלטת על חצי מהשירים של נייט אז תני לי אחד שאני ממש אוהבת.
זה מה שאמרתי../images/Emo12.gif שאני אחכה לליריקה שבטוח נכונה כי זאתי לא בטוח נכונה... והי, אמארנת' שלי. גם ככה כבר השתלטת על חצי מהשירים של נייט אז תני לי אחד שאני ממש אוהבת.
B blacknwhite New member 9/7/07 #81 חחח טוב, נו../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif (במקרה הכי גרוע ננתח שתינו? )
B blacknwhite New member 9/7/07 #92 נכון!../images/Emo2.gif אבל המסנג'ר שלי דפוק לאאא אולי נעשה את זה בשיטה אחרת? אחת מאיתנו תתחיל, תשלח לשניה בתור קובץ וורד השניה תתקן ותמשיך תשלח לראשונה וממשיכים ככה? יהיה מגניב נ.ב- הפורום מוצף לחלוטין ביומיים האחרונים! ובינתיים אנשים שכחו מהניתוח שלי |רוצהצומי|
נכון!../images/Emo2.gif אבל המסנג'ר שלי דפוק לאאא אולי נעשה את זה בשיטה אחרת? אחת מאיתנו תתחיל, תשלח לשניה בתור קובץ וורד השניה תתקן ותמשיך תשלח לראשונה וממשיכים ככה? יהיה מגניב נ.ב- הפורום מוצף לחלוטין ביומיים האחרונים! ובינתיים אנשים שכחו מהניתוח שלי |רוצהצומי|
L LadySilkworm New member 9/7/07 #96 בשביל זה יש אימיילים זה נשמע טוב הרעיון שלך.. אגב האתר הרוסי הזה עדיין בבנייה ואי אפשר להיכנס אליו! ואגב הרגע באתי לקרוא את הניתוח שלך.. P:
בשביל זה יש אימיילים זה נשמע טוב הרעיון שלך.. אגב האתר הרוסי הזה עדיין בבנייה ואי אפשר להיכנס אליו! ואגב הרגע באתי לקרוא את הניתוח שלך.. P:
C Cry For The Moon New member 9/7/07 #78 אני רוצה!!!!!! ../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif לללללללללללללללל
C Cry For The Moon New member 9/7/07 #84 לא נראה לי שיהיה לי חשק לשמוע את נייטויש החדשים...כשעכשיו שמעתי את אפיקה P:
L LadySilkworm New member 9/7/07 #87 אוקיי, אז יש לי גם סמפל של סהרה! הרגע שמעתי אותו.. האיכות גרועה למדי, כמו של ענבר בערך, וזה רק 30 שניות אבל זה נשמע כמו אנט. יש מעוניינים? P:
אוקיי, אז יש לי גם סמפל של סהרה! הרגע שמעתי אותו.. האיכות גרועה למדי, כמו של ענבר בערך, וזה רק 30 שניות אבל זה נשמע כמו אנט. יש מעוניינים? P: