סדנת קובה חמו באדיבותה של אשה יקרה

סימונה 5

New member
אין בעיה, אמתין בסבלנות, לפרויקט

קובה צריך להערך, שאלתי כי פעם בגלל שימוש בבורגול לא נכון הקובות נסדקו לי, במחנה יהודה בטוח יודעים איזה בורגול בהרצליה לא בטוח
 
הן בושלו במרק הזה ונמכרו לך

בלי מרק מחזק את מה שאמרתי שלא משאירים את הקובה במרק וספור קצר כשהכרתי את שמקה בהתחלה בהתחלה יום אחד הוא לקחת אותי למחנה יהודה לקניות ואז רצינו לאכול משהו הוא קנה 2 קובות כאלו בתוך פיתה
 

sjarjar

New member
ראיתי פעם הכנת קובה במי מרק פשוטים

בדיוק כפי שתארת. דומה אלו שכאן אבל שונה. לא מגישים אותן במרק אלא בצלחת ופשוט יוצקים 2-3 כפות מה"מרק" כדי להרטיב.
 

ADINA1952

New member
פנינה הרבה תודות לך ולגברת החמדה

על הסדנא הנהדרת חן חן לך
 

טלאית321

New member
סדנא מאלפת ונהדרת

כל הכבוד לגב' ראמזיה,ממש נקי ומסודר לפנינוש ולאלעד תודה, עשיתם לי חשק להכין.
 

סיוי 24

New member
נראה יאאאמממייי חולה על קובות

לא משנה מאיזה סוג, בייחוד כל המבושלות למיניהן(הכי הכי אני אוהבת עם סלק), גם סבתא שלי עושה כאלה (גדולות עם בורגול) ולפעמים אנו מטגנים אותם. בוא נגיד שמנה כזאת הייתה מסדרת אותי עכשיו. אבל זה בסדר אני אלך לאכול איזה סנדוויץ'
|פולניה|
 
../images/Emo141.gifכל הכבוד איזו סדנא נהדרת

ותודה לכל המשתתפים שטרחו והביאו אלינו את כל היופי במקום אחד ובעיקר לגב' ראמניה שהייה לכולנו המשך יום מקסים
 

ofekbd

New member
איזו סדנא ../images/Emo106.gif פשוט תענוג

רשמתי לעצמי להביא איתי מהארץ בחודש הבא ג'ריש - פריט חובה למכיני הקובה.
 

orisalman1993

New member
המתכון נעלם ? לא מצליח לראות אפשר לשלוח ותו לאימייל שלי? בpdf או להעלות שוב?
 

raya

Well-known member
המתכון נעלם ? לא מצליח לראות אפשר לשלוח ותו לאימייל שלי? בpdf או להעלות שוב?
כל המידע שהיה באתר הישן של תפוז נמחק. נשארו הודעות כתובות בחלקן. השרשור הזה התחיל בשנת 2006
 

ויוי 25

Well-known member
לפני כמה שנים הכנתי קובה, (מתכון עירקי אורגינל שלמדתי מחברה לעבודה).
והתוצאות היו לטוב ולרע:
לטוב - כי יצאה כמות גדולה של קובה שהיא טעימה בטירוף- רק רוצים לזלול עוד ועוד.
ולרע- כי זה היה עתיר-קלוריות ומשמין בצורה מטורפת.
מאז יותר אני לא מכינה ,כי היה צורך ללכת שנה שלמה למכון כושר,
לשריפת כמות העודפים המיותרים שהצטברו.
 
למעלה