סוגיה קשה לפיצוח

Euphorian

New member
סוגיה קשה לפיצוח../images/Emo7.gif

את ההודעה הבאה ממש לא היה לי קל לכתוב. הרגשות אותם אני מנסה להוציא בכתב, גורמים לי להרגיש תחושת גועל ופתטיות כלפי עצמי ואיני מצליח לנער אותם. לכן, אני אבקש ממכם להיות שיפוטים עד כמה שפחות, ולנסות להבין שרגשות מסויימים פשוט נופלים עליכם ללא כל בחירה והתחשבות. יש לי חברה מזה 4 חודשים. היא לא כ"כ מושכת. תמיד התגאתי בזה שאיני שופט אנשים ע"פ מראם החיצוני, אבל מה לעשות, היא עגלגלה ומשיכתי אליה מאוד נפגעת מזה. אז למה אני נשאר איתה? מתוך תחושת ביטחון. היא לא תיפרד ממני משום שאני נראה טוב (אין הרבה רגשות אהבה בקשר שלנו. זה סתם קשר לכיף שכזה) ואני נשאר איתה רק משום שהיא גורמת לי להרגיש טוב לגבי עצמי. היא גורמת לי להרגיש מושך ויפה. אילולא הייתי איתה, הייתי אומר שאני נראה איום ונורא, גוש כיעור ממש. קל לי להיות איתה, אין לחץ. אני לא חושש שהיא לא תימשך אלי. אני לא חושש שהיא תעזוב אותי כדי להיות עם מישהו שנראה טוב יותר. היא גורמת לי להרגיש סקסי. אבל זה ברור שהקשר שלנו לא הולך למקומות מזהירים, שכן הוא לא מבוסס על הרבה רגשות, וזה רק עניין של זמן עד שניפרד. אני, למעשה, כבר מת שזה יקרה. אני רוצה חברה שאני אמשך אליה, אבל אני כ"כ פוחד שכשתהיה לי חברה "שווה", אני אחשוש מאוד מהמיניות איתה כי היא תהיה הרבה יותר חשובה בשבילי. אני אפחד לפשל במשהו, אני נורא אלחץ איתה. לא רק במיניות, אלא בכל תחומי הקשר והזוגיות. אני חושש שלא אוכל להתאפק ו"אמרח" עליה כל הזמן. אני פשוט חושש שאני לא מספיק טוב. אם אני הייתי קורא הודעה שכזו, מחשבותי הראשונות לגבי אותו אדם יהיו שהוא אדם שטחי ונוראי. מגעיל ושיפוטי. נצלן שבאמת לא שווה הרבה. אבל אני לא, אני דווקא חושב שאני בנאדם נהדר, והרגשות והמחשבות האלו שעולות בי בקשר לכל הסוגיה הזו ממש מעלות בי תחושת גועל מעצמי.

אושר מ

New member
תתחיל מלעזוב את תחושת הגועל

אף אחד לא יכול להאשים אותך על שאתה מפחד מלעבור לקשר ברמה אחרת. לפי מה שאתה אומר, גם מצד זוגתך הנוכחית, הקשר לא משדו, וכל עוד זה ככה משניכם, זה פסדר. בקשר למה שיהיה עם מישהי אחרת.. לכל אחד יש את הפעם הראשונה. קודם כל, אף אחד לא אומר שזאת שאיתה תהיה זה לא יהיה הפעם הראשונה מבחינתה. ודבר שני, מלפשל לומדים. ומה יכול להיות הכי גרוע שתעשה? תחשוב על סיטואציות "נוראיות"...? אז פעם אחת לא תצליח משו? בפעם השניה יהיה יותר טוב.

אלינוש19

New member
קודם כל תפרד ממנה!!!!!

לפני שאני בכלל אתייחס למה שאתה מרגיש אני חייבת להגיד לך שאתה ממש פוגע בה אולי לא ברגע זה אבל מתישהו היא תבין בדיוק את מה שאתה חושב כרגע והיא ממש תפגע!!!!!!! חבל שאתה איתה כי זה פוגע בה ומצד שני זה גם פוגע בך!!!! מצד אחד אתה אומר שאתה לא שווה הרבה ושאתה מכוער ומצד שני שאתה נהדר ושאתה נחמד וכו' אז קודם כל תחליט מה אתה חושב על עצמך ואז הכל כבר יבוא לך יותר קל!!! מה שאתה מרגיש זה ברור... אתה עם מישהי כי אתה רוצה להרגיש אהוב וזה נותן לך ביטחון עצמי כי יש מישהי שכן רוצה אותך (אבל כמו שאמרתי אתה פוגע בה אז תעזוב אותה לטובתה וטובתך!) ומצד שני אתה מפחד להיות עם מישהי שווה כי אתה מפחד להיות זה שיפול לרגליה.. אבל! לפי דעתי אתה מפסיד המון כי לאהוב מישהו (במקרה שלך מישהי) זה הדבר הכי נהדר בעולם!!!! זה לדעת שיש סיבה לזה שאתה חי! ואם היא גם תחזיר לך אהב אז עוד יותר! ואתה מפסיד את הכל!!! אל תפחד מדברים חדשים! אני מבטיחה לך שהחיים שלך יקבלו משמעות אם תעזוב את הילדה שלפי דעתך היא לא מושכת ותמצא מישהי שכן תהיה מושכת ואז כבר תרגיש פחות חרא עם עצמך! היה לי המון להגיד לך אבל אני צריכה ללכת אח"כ תקבל "הרצאה" אבל לפני שאני אלך! אתה חייב להפסיק להתפשר! תשיג את הכי טוב ולא את מה שאתה רואה כנחמה!

benbeng1

New member
קשה קשה

את צודקת יותר מכולם אני נמצא במצב דומה ויודע את זה ועדיין קשה להחליט

vered4

New member
הגעתי בעקבות קישור

לא ממש שייכת לכאן. רציתי להגיד לך שאתה צריך להתייעץ עם מישהו מקצועי, לעבוד קצת על מה שאתה מרגיש לגבי עצמך. כי כל עוד זה מה שאתה מרגיש- לא תצליח ליצור קשר זוגי מוצלח. יש הרבה מקרים של אנשים שיש להם בעיה לא פתורה, ואז הם נכנסים למערכות יחסים שאין להן סיכוי מלכתחילה, או שהם "דופקים" את מערכת היחסים ולא מאפשרים לה להתקדם. מעין מעגל שצריך לשבור אותו.

seeyou

New member
בעיה אישית לא פתורה!!../images/Emo140.gif

זה נכון מביאים(לפעמים) בעיה אישית לא פתורה לזוגיות והופכים אותה לבעיה של הזוגיות. כך "דופקים" את מערכת היחסים ולא מאפשרים לה להתקדם!

אוריה3

New member
vered4 כנסי!

יקירה נתנת את התשובה הכי נכונה וההגיונית ביותר!

גלית35

New member
../images/Emo46.gif אז רק בגלל שהיא עגלגלה../images/Emo20.gif

היא לא טובה לך? אז מה אתה עושה איתה? חשבת על זה שאתה חסר ביטחון עצמי ובגלל זה בחרת ללכת איתה? אתה חושב שרק בגלל שהיא לא 60 90 60 מגיע לה יחס כזה ?? מצטערת לא יכולתי להתאפק אתה באמת "אדם שטחי ונוראי. מגעיל ושיפוטי. נצלן שבאמת לא שווה הרבה". אלו המילים שלך!!!

סופה 20

New member
דווקא אותי את הצחקת.......

את מעלה לי בראש תמונה מאוד יפה...... שכן בטח לבנות לא מפריע איך הוא נראה.. ואם הוא לא דומה לאיזה דוגמן צמרת עם שרירים וכל השיט הזה ... אז אתן תיהיו איתו. אז חמודה שלי מבזק חדשות... גם הבנות הן כאלו נאורות כמו שאת אומרת.. אני מוכן לעמוד לניסוי מדעי (אהממ כן מדעי)! שימי אותי , עוד שני בנים אחד שנראה טוב , ואחד שנראה ממש טוב. נראה במי תבחר הבת ואחרי תשאלי אותה למה ... היא תמציא לך תירוץ מעפן...אבל מתחת לזה האמת היא שהיא בחרה בו כי הוא הכי יפה ובלה בלה בלה.. אז גברת יקרה לפני שאת מתפרצת וצועקת תעשי בדק בית גם אצל הבנות. וכן גם לבנים מותר לא לאהוב בנות שהן מלאות !!! מה אסור לנו? זה לא שאתן לא שיטחיות ונוראיות מגעילות ושיפוטיות בכללל לא נצלניות שלא שוות הרבה.. ואת הצלחת להרגיז אותי...

סופה 20

New member
כמה שזה רע..

אבל זה קרה לי פעמיים בחיים שלי... מה לעשות החיים לפעמים קשים. אבל מה שלא הורג אותך מחשל אותך..ואותי זה חישל מאוד!

Sunset Night

New member
מה לעשות..סופה צודק

תפסיקו להיות פוליטיקלי קורקט אנשים, ותודו במציאות. תפסיקו להתייפיף ולהגיד "אני לא שופט אף אחד ע"פ מראה חיצוני" שכן אם יום אחד הייתם מתעוררים בגוף של הגיבן מנוטרדאם, אל תגידו לי שלא הייתם מרגישים נורא ואיום.

זה מזה לא נכון !!!!

לי היה חבר שנראה טוב, ללא ספק. ובכמה שנים שעברו הוא רק נהיה יותר יפה אבל, נפרדתי ממנו כי הרגשתי שאני מתאהבת במישהו אחר... אותו אחד היה מכוער - ובלי שום קשר למשקל (הוא היה שמנמן וזה ממש לא ביג דיל) הייתה לו בעיה חמורה של אקנה עם חצ'קונים על כל הפרצוף וכו' אבל אני הכרתי את האופי המדהים שלו ! והוא האדם עם הלב הכי טוב שאני מכירה !!! ונהייתי חברה שלו ובעקבות המשיכה הרגשית שלי אליו באה משיכה מינית גם. אנחנו עדיין ביחד, מעל ל-3 שנים ואני עדיין מאוהבת בו והוא בי. ואתה יודע מה ? התגובות הראשוניות של הרבה אנשים היו שהוא מכוער והיו בטוחים שאני צוחקת עליהם ושכנראה אני ממש נואשת... היום הרבה אנשים מקנאים בי ובמערכת היחסים שלי איתו ועל זה שמצאתי מישהו כזה מדהים... חברות שבהתחלה צחקו עליי אומרות שהלוואי שלכל הבחורות יהיה חבר כזה, ואחותי שהתגובה הראשונית שלה הייתה - "זה **** ????? איכס הוא מכוער" (ציטוט מדוייק !) היו אומרת לי שהוא כמו אח בשבילה... ככה שמי ששופט בגלל מראה הוא פשוט טיפש שלא יודע מה שהוא מפסיד... ואני שמחה שחבר שלי היה מכוער (אני אומרת היה כי מה לעשות שב-3 שנים שעברו בעיית האקנה נעלמה, הוא גבה, הוא נוסע המון על אופניים מה שהעניק לו קצת שרירים והוא ממש לא דומה לעצמו) כי ככה כשהוא הציע לכמה בנות לצאת הן סירבו רק בגלל איך שנראה, ובכך אני הרווחתי את הזכות להכיר אותו !!!

Sunset Night

New member
הוא לא אמר שיופי חיצוני זה הכל

יופי חיצוני זה רק חלק קטן מהפאזל. אבל זה החלק הראשון שרואים. וזה בהחלט חלק רלוונטי. בעצם מה שאנחנו מדברים עליו פה זה לא מראה חיצוני, אלא משיכה. ומראה חיצוני הוא חלק גדול מהמשיכה (אם כי יופי הוא בעיני המתבונן). אבל תפסיקו להיות קדושים ותודו שיופי חיצוני כן משחק תפקיד.

כפי שהסברתי בהודעה שלי, אצלי יופי

חיצוני לא משחק תפקיד, בכלל וככה זכיתי להכיר המון אנשים מקסימים ומדהימים, מומלץ

סֵג

New member
את עילוי

או לא. בעצם אני לא מסוגל להחליט. אבל מה שבטוח, את מקרה נדיר מאוד :) זה עיניין מקסים מה הולך איתך. אולם אני לא הייתי ממליץ לאנשים אחרים ללכת בדרכך. לאנשים אחרים יש צרכים אחרים.. בניהם המשיכה הגופנית. אם מישהו ינהג כמוך, ויאמר לעצמו שיופי לא משחק תפקיד מערכת יחסים, הוא יאלץ, במאמץ לשיפור עצמי והתעלות רוחניות שכזו, להתעלם מקולו האישי. וזה, לדעתי, הצעד הראשון במסע מחורבן מאוד. פיס.

את בהחלט צודקת

ואני מזה שמחה שיש בנות כמוך בעולם :) אבל יופי כן מהווה תפקיד חשוב.. אני לא אומרת שכל מי שחתיך אני יתאהב בו כי היה כאלה הרבה ולא הייתה משיכה בגרוש.. אבל צריך משיכה ולא מישהו שתקיאי רק מלהסתכל עליו.. אבל אם אצלך זה הצליח אז צל"ש! :) והלוואי שלכולם זה יהיה ככה.. לי יש חבר שהוא נראה טוב, ואני אוהבת אותו אבל לא בגלל היופי אלא בגלל הכל ויש משיכה גדולה מאוד... והיה לי לפניו חבר שהוא חתיך עם ג'יפ אבל כזה חתיךךךךך.. ולא אהבתי אותו בגרוש... :/

אצלי פשוט כשאני נמשכת למישהו רגשית

כלומר כשאני נמשכת למישהו בגלל האופי שלו המראה שלו לא משנה לי ואני נמשכת אליו גם פיזית... אני אף פעם לא "אפסול" בן אדם אלא אכיר כל אדם שתהיה לי ההזדמנות להכיר אותו... ויש כאלו שפוסלים אנשים רק בגלל המראה ומפספסים אדם נפלא... וחבל

למעלה