סוגיה קשה לפיצוח

meitalsun

New member
תראה

זה חסר טעם לגרור את הקשר הזה עם חברה שלך. זה לא הוגן כלפי שניכם. אני לא חושבת שאתה מגעיל ונוראי בגלל המחשבות האלה . בכלל לא. בנוגע ל"להילחץ" - אני מבינה אותך. להרבה אנשים יש בעיות עם הדימוי העצמי שלהם, אבל- צריך ללמוד להתמודד. אני חושבת שעצם ההתנסות בקשר עם מישהי "שווה" שיותר דומה לך יעזור לך ויחזק אותך . נ.ב תנסה לא להיות אכזרי מדי כלפי החברה שלך בתהליך הפרידה - let her go easy. בי.

חמודה01

New member
מניסיוני האישי

אם זה מה שאתה מרגיש אז תעזוב אותה. קשר צריך להיות בנוי על רגשות אהבה. בזה שאתה נשאר איתה למרות שאתה לא אוהב אותה ואף קצת סולד מימנה אתה בעצם פוגע בה יותר מאם תעזוב אותה. לי בעבר היה חבר שנמשך מאוד לבחורות רזות. אני עצמי לא שמנה אך יש לי נטיה להשמנה ולכן אני משתדלת מאוד לשמור על מה שאני אוכלת. אבל בגלל נטיה זו להשמנה חברי לשעבר היה כל הזמן אומר לי שהוא מקווה שאני לא השמין כי אח"כ הוא פוחד שהוא לא ימשך אלי. הוא יואהב אותי אך לא ימשך אלי. אותי זה היה מאוד מעליב...... כך שאני מטוחה שהיא מרגישה קצת את מה שאתה מרגיש ונעלבת מזה. לגבי בטחונך העצמי - תתגבר על זה. כך טיפול... אבל אל תצא עם בחורה רק כדי להרגיש טוב עם עצמך

../images/Emo91.gif

תשמע מהניסיון שלי עם חברות וקרובים אחרים אני יכולה לומר לך רק דבר אחד שצרות מהסוג הזה הם כמו כדור שלג שהולך וגודל עם הזמן בכל רגע נתון. אז יש לי כמה דברים לציין בהקשר הזה: מלכתחילה לא היית צריך לפתח איתה קשר רומנטי אם מישהי שאתה לא נמשך אליה ,לא ציינת מהו גילך אבל אני מקווה שאתה צעיר כך שתלמד מעכשיו שדברים כאלו לא עושים. מלבד זאת אני מאמינה שאם אתה נמצא במערכת יחסים שלא טוב לך אז עם הזמן אתה הופך לאומלל גם בלי שתרגיש ואתה אפילו לא מראה לה כל סימן כך שהיא מבחינתה בטוחה שהכל בסדר ויופי טופי יש לי חבר חתיך אז??????????? זה המצב הנתון..!!! ההשלכות של מצב זה אומרות שבעוד חודש, חודשיים ואף יותר בהנחה שעדיין תרגיש לא נעים כמו עכשיו המצב ה"דחוק לפינה הזה ילך ויתגבר עד שיום אחד תתפוצץ עליה מעצבים, כתוצאה מהמתיחות בינך לבינה ובינך לבין עצמך....כל זה היה מהצד שלך, מהצד שלה הייתי אומרת שהיא חיה באשליה שהיא אפילו לא מודעת אליה כי היחסים ה"כיפים" שלכם לא מראים כל סימנים של "מעמדות יופי" ואתה מרגיש כיביכול בעמדה מעליה והיא עם הזמן מתאהבת בך אולי, רוב הסיכויים, ואז כשכבר באמת לא תוכל לסחוב את המטען הזה על גבך היא כבר תהא מאוד מאוד פגועה. ודבר אחרון נוסף לסיום לעולם אבל לעולם אל תספר לה שזה נגמר בגלל המשקל שלה , לא שאני דוגלת בלשקר אבל טענה זאת תשאיר לה כתם לכל החיים ויוריד לה את הביטחון לתחתונים ואולי היא תתחיל לשנוא גברים באופן קיצוני וכל זה בגלל כמה ק"ג!!! (ואל תספר גם לחברים\חברות את הסיבה האמיתית הם עלולים בכוונה או שלא בכוונה לפלות לה את האמת המרה! דרך אגב אם אתה חושב שאם הזמן היא תלך ותעשה יותר יפה אז אתה טועהההההההההההההה! בהצלחה! בקיצור תיפרדו כידידים!!!זאת גם סיבה טובה!

iove baby

New member
תפסיק לרחם על עצמך!

אני לא שופטת אותך תארה אם אתה לא נמשך אליה אז כדאי שתעזוב אותה ותפסיק רחם על עצמך נו אז מה עם לפי דעתך אתה לא נראה טוב בגלל זה תשאר איתה גם תחשוב עליה על הרגשות שלה עדיף לך להפרד עכשיו לפני שהיא תקשר אליך ואז זה יהיה באמת לא נעים וחוץ מזה לכל סיר יש מכסה אז תמשיך לחפש את המכסה שלך דרך אגב יש אימרה שברגע שאתה נפטר ממשהו ישן יבוא חדש אבל אם אתה שומר ושומר זה כאילו אתה חוסם למזל שלך החדש לבוא בהצלחה! דרך אגב אני בטוחה שתיהי לך האחת שהיא תחשוב שאתה הכי יפה בעולם!

תותית31

New member
אתה אחלה

אם רק תדע שאתה אחלה ב א מ ת ןאין עוד אחד כמוך ביקום, תגלה פתאום שגם חברתך היא אחלה ואין אהבה בינכם כי אינכם יודעים מי אתם חמודים. אז לעבודה ולאהבה.

1.יא רשע 2.ניראה כבר....

טוב אז ככה אני יודעת שלא קל לך אבל אתה הכנסתה אותך לזה,עם היא "שמנמונת" למה מההתחלה אתה הייתה חבר שלה? אני בטוחה שאתה יכול להשיג "יותר" אבל אתה מניאק יענו אתה פוגע בכבוד וברגשות שלה,אני אישית ניראת טוב אבל עם הייתי שמנמונת וכל זה והיה לי חבר כמוך והייתי מגלה שאתה חבר שלי רק בשביל לחזק לך תאגו הייתי מזה ניפגעת אז היא שמנמונת אז????? זה לא אומר שהיא מכשפה או משהו כזה...או שאני טועה?.קיצר תחשוב טוב טוב מה אתה עושה כי כל דבר קטן הופך לגדול...! באהבה אורלי!

1.יא רשע 2.ניראה כבר....

טוב אז ככה אני יודעת שלא קל לך אבל אתה הכנסתה אותך לזה,עם היא "שמנמונת" למה מההתחלה אתה הייתה חבר שלה? אני בטוחה שאתה יכול להשיג "יותר" אבל אתה מניאק יענו אתה פוגע בכבוד וברגשות שלה,אני אישית ניראת טוב אבל עם הייתי שמנמונת וכל זה והיה לי חבר כמוך והייתי מגלה שאתה חבר שלי רק בשביל לחזק לך תאגו הייתי מזה ניפגעת אז היא שמנמונת אז????? זה לא אומר שהיא מכשפה או משהו כזה...או שאני טועה?.קיצר תחשוב טוב טוב מה אתה עושה כי כל דבר קטן הופך לגדול...! באהבה אורלי!

האחת RM

New member
תפרד ממנה!!!!!! ../images/Emo39.gif

קודם כל אני חושבת שהבעיה היא בך בלבד!!!! תעבוד על הבטחון העצמי שלך, אם אתה נמצא איתה רק בגלל שהיא גורמת לך להרגיש סקסי מושך וטוב עם עצמך ואתה איתה בגלל שאתה יודע שהיא לא תעזוב אותך בחיים זה אגואיסטי!!!!!!! תחשוב עליה ולא על עצמך, תחשוב איזה מסכנה שהיא נמצאת עם מישהו שבתכלס לא אוהב אותה וגם לא יאהב אותה אלא הוא נמצא איתה רק בגלל שהיא גורמת לו להרגיש טוב. זה מגעיל מצידך ואני חושבת שקודם כל אתה צריך להיפרד ממנה ואח"כ לעבוד על עצמך ורק אח"כ כשתצליח לצאת מתחושת חוסר הבטחון והתסבוך הזה שלך רק אז להיכנס למערכת יחסים אחרת. בהצלחה!! RM האחת

האחת RM

New member
תפרד ממנה!!!!!! ../images/Emo39.gif

קודם כל אני חושבת שהבעיה היא בך בלבד!!!! תעבוד על הבטחון העצמי שלך, אם אתה נמצא איתה רק בגלל שהיא גורמת לך להרגיש סקסי מושך וטוב עם עצמך ואתה איתה בגלל שאתה יודע שהיא לא תעזוב אותך בחיים זה אגואיסטי!!!!!!! תחשוב עליה ולא על עצמך, תחשוב איזה מסכנה שהיא נמצאת עם מישהו שבתכלס לא אוהב אותה וגם לא יאהב אותה אלא הוא נמצא איתה רק בגלל שהיא גורמת לו להרגיש טוב. זה מגעיל מצידך ואני חושבת שקודם כל אתה צריך להיפרד ממנה ואח"כ לעבוד על עצמך ורק אח"כ כשתצליח לצאת מתחושת חוסר הבטחון והתסבוך הזה שלך רק אז להיכנס למערכת יחסים אחרת. בהצלחה!! RM האחת

מנסה להיות הכי אוביקטיבית שאפשר

תראה כמו שכתבתי למעלה, אתה יוצא שיטחי לא כי אתה לא נמשך אליה, אלא כ הסטיגמות שלך בראש לא מאפשרות לך לחשוב שאדם מלא יכול למצוא מישהו טוב ממך. זה מלמד עליך 2 דברים: 1) אתה שיטחי ורדוד. 2) אתה אליטיסט שחושב שמי שנראה טוב(שזה אגב הגדרה מאוד מאוד סוביקטיבית) הוא מעל מי שנראה פחות טוב. בחור יקר, בשיביל לקיים מערכת יחסים מוצלחת אתה צריך דבר ראשון לאהוב את עצמך, זה תהליך ארוך אבל אם אתה באמת מרגיש רע וחושש ממה שאתה עכשיו אתה מסוגל לשנות את זה. רק אז תמצא אהבת אמת, שהמראה יהווה רק משיכה ראשונית...אחר כך זה כבר לא יהיה רלוונטי. מאחלת לך לאהוב את עצמך , אתה מוזמן לפורום שמנות ויפות ללמוד קצת על מהי קבלה עצמית. שלך, ליאור

Heavy Thought

New member
כמה שטויות

הגעתי במקרה לשרשור הזה דרך הדף הראשי, ורק רציתי להבהיר לכל היפי נפש שקפצו בקריאות של "אתה כן שופט אנשים לפי מראה חיצוני, מגעיל שכמוך" שהם טועים ומדברים בלי היגיון. תקראו את ההודעה שוב. הוא פשוט רוצה להיפרד מחברה שלו כי היא לא מושכת בעיניו. בזוגיות חייבים משיכה פיזית. אז שמנמנות לא עושות לו את זה... למה כל אלה שאולי יש להן רגישות בנושא נעלבות ומתנפלות עליו? למה אנשים הסיקו שהוא רוצה להיפרד ממנה רק כי היא שמנמונת? הוא פשוט לא נמשך אליה, והוא סך הכל ציין למה. חוץ מזה שהוא בכלל לא אוהב אותה בתור בת זוג (זה מה שמשתמע). אתם לא יכולים לשפוט אותו לפי ההודעה הזאת, ולהגיד לו שהוא כן שופט אנשים לפי מראה חיצוני, כי זה לא נכון. היא חברה שלו, הוא מכיר אותה, אם הוא ישפוט אותה זה בטח לא יהיה בגלל המראה החיצוני שלה. הוא פשוט לא נמשך אליה, זה הכל. ואליך - ההערכה העצמית שלך יכולה לבוא רק מעצמך. כמובן שיש גורמים חיצוניים שמשפיעים עליה, אבל זה גם פחות או יותר בשליטתך. זה שהיא גורמת לך להרגיש טוב עם עצמך זה רק בגלל שאתה רואה אותה רמה מסוימת מתחתיך (לא בהכרח נשלט, לא נורא. אל תחמיר עם עצמך) או יותר נכון רמה מסוימת מתחת לכאלה שאתה כן רוצה, וזה שאתה נותן לזה לקרות זו טעות. תלך על מה שאתה אוהב. ואם תהיה לך חברה שתהיה ביניכם אהבה הדדית, אני מבטיחה לך שגם היא תחשוש שהיא לא תוכל להתאפק ולהימרח עליך, אבל זה כל הכיף. בהצלחה.

fishey

New member
צודק/ת ..

סוף כל סוף נישמע פה טיעון הגיוני לכל התיסבוכת הזאת ... מערכת יחים וקשר נבנים מכמה גורמים ואחד חשוב ,לפי דעתי ,זו משיכה פיזית המושפעת לא רק מהמראה החיצוני הםיזי אלא גם מאיך שהבחור/ה מתנהג/ת ומה היא משדר/ת כלפי חוץ וכד'...

קשה לפצוח - היתכן?

אם לא תלמד לאהוב את עצמך לא תצליח עם שום אשה. לא משנה אם יפה היא, שמנה או עם נשמה טובה. כך את עצמך בידיים ולבדדדדד וגש לחיים כאשר אתה שלם עם עצמך ועם אהבה עצמית מוגברת. בהצלחה.

למעלה