אני מזדהה.. ../images/Emo4.gif
לפני כמה שבועות הרגשתי מאוד מאוד דומה לצורה בה אתה מרגיש. כשהמחשבות שלי נדדו אל העתיד וניסיתי לחזות דברים, ידעתי שרגשות כאלו יתעוררו אצלי. הכי אני מזדהה עם הגועל העצמי. ברצינות, אני מרגיש נורא על הצורה בה אני חושב. בשבוע מסויים הייתה מקובעת לי בראש רק מחשבה אחת - אינני מסוגל להשחרר מהמראה החיצוני של אדם. אני חושב שזה נורא. אנשים כאן אולי לא מסוגלים לגלות הבנה כלפי ההרגשה הזו, אבל אני בהחלט מסוגל לזה. אני הרגשתי נורא לגבי הרגשות שלי. חשבתי אם באמת יש למראה חשיבות כזו. התעצבתי מכך שאני גורם לאדם אחר סבל בגלל דבר שאין הוא יכול לשנות. נגעלתי מעצמי עד לעומק נשמתי. טוב שאתה כנה עם עצמך. אתה מסוגל להבין את הדברים המתעוררים בך ברמה מספיק טובה כדי להעלות אותם על הכתב. זהו דבר מצויין. אני לא נכנסתי למערכת יחסים עם הבחורה הזו אבל, שתבין, אני בכלל לא שמח מזה. היה לי נחמד מאוד איתה, וחשבתי שאולי איזה ידידות או משהו תוכל להיות בנינו. זה לא הלך, ואני מבין את זה טוב יותר עכשיו. כמוך, אני גם לא יפה תואר. אבל לפחות אני מבין שמשיכה למראה זו נקודה חשובה בקשר רומנטי. אני שמח שהבנתי את זה, ושמח שאתה מתחיל להבין את זה, כי זה חשוב מאוד. היינו קצת עיוורים עד עכשיו. אין לי ספק שאת הקשר החולה שלך איתה עליך לקטוע. אחרכך, עליך להשלים עם עצמך. המשיכה המינית וכל מיני דברים כאלו הם חלק מהייתנו אנשים שלמים. הצרכים השיטחיים שלך הם אולי שיטחיים, אבל הם בכל זאת צרכים חיוניים. אל תתכחש לעצמך. אם אתה מרגיש רגש שיטחי אל תפסול אותו אלא הבן אותו. יכול להיות ,שכמו שקורה אצלי , תחושת הגועל העצמי תמשיך. אם כן, זה מחיר פעוט לשלם. בכל מקרה - בהצלחה בהמשך... נראה לי שאני עומד מול בעיות דומות לשלך. כל הצלחה שאני מאחל לעצמי אני מאחל גם לך. סֵג