סוגיה קשה לפיצוח

את צודקת

אבל אצלי למשל ברור שאני לא אפסול אנשים בגלל מראה... אבל אם יש מישהו שיש לו אופי טוב אבל הוא מגעיל אותי או שאני לא יכולה להביט בו, זה לא יהפוך מתאים אחרי שהכרתי את האופי שלו.. זה צריך לבוא ביחד לפחות אצלי :/ לא אמרתי מישהו שווה חתיך דודי בלסר.. אבל לפחות מישהו שלא יגעיל אותי!

אורטיז

New member
סוטים מהעיקר

כולכם מדברים כאילו בנות מלאות הן מפלצות....לידיעתכם! יש בנים שחושבים שזה סקסי...ומעבר לכך...כל אחד ואיך שהוא מרגיש כלפי עצמו! שזה הכי חשוב!!! אנחנו לא חיים על מנת לרצות אחרים ואם אתם חושבים ככה אז באמת שיש לכם בעיות!!!! מה גם שאתם בכלל סוטים מהנושא....הנושא הוא לא אם היא מכוערת ושמנה אלא שהוא חסר ביטחון לחלוטין וחושב שהוא לא יכול להשיג מישהיא אחרת ולכן הוא מתפשר על מישהי שרוצה אותו והוא לא רוצה אותה! זה הכל!

כמה דברים לי אליך...

אף אחד לא אמר כאן שאסור לו לא להמשך למישהי מלאה. יש מספיק(ותאמין לי מספיק) גרים שימשכו לבחורות מלאות אבל, וזה אבל גדול... עצם המחשבה שבגלל שהיא בחורה מלאה היא לא תעזוב אותו בשביל מישהו יותר יפה כאן הטעות שלו... בתור בחורה שמנה קרו כבר כמה מקרים שיצאתי עם גברים שנראו מאוד טוב ובחרתי בגברים שאהבו אותי והעניקו לי בלי קשר למראה. כן אתה צודק גם בנות יכולות להית שיטחיות, אבל כאן כבר מדובר בסוג של בן אדם, המלצה אישית לכולנו, אם כל מה שאנחנו עושים עם בן זוגנו קשור למראה שלו רצוי שנפרד ומהר כי מניסיון מראה יכול להשתנות בקלות בלתי צפויה. מקווה שהבהרתי את עצמי טוב:)

אני לא ממש קשורה אבל..

זה לא נכון מה שאת אומרת.. יש כאלה מלא בנים שאוהבים מלאות.. לא לכל הרזות יש חברים ולכל היפות.. הוא לא נמשך אליה וזהו הוא לא מגעיל או משהו היא פשוט לא מושכת אותו!! גם אותי לא מושכים בנים שמנים וטוב לי עם חבר שלי זה לא עושה אותי למגעילה.. זה מה יש.. כל אחד והטעם שלו ומה שעושה לו טוב..

love your self & we love u

לא מתיימרת לנתח פסיכולוגית יותר מידיי, אבל הנה מה שאני חושבת: חמוד, אתה חייב להתחיל להעריך את עצמך קצת יותר!!!!!!!!! אם אתה טוען שאתה נראה טוב,לא שטחי ובן אדם נהדר אני בטוחה שכל אחת בפורום תרצה "לחטוף" אותך לעצמה! דבר 1: תעשה לעצמך טובה ויותר מזה תעשה לה טובה ותיפרד ממנה. דבר 2: אתה חייב זמן לעצמך!!! להבין,להכיר ולדעת מה וכמה יש לך להעריך! ולאחר מכן "להשתמש" בזה... (משמע- להכיר בחורות שאתה באמת רוצה ולהיות איתן... דבר 3: לעולם אל תיתן לאגו להצטמק אך דאג גם לא לנפח אותו יותר מידיי... בהצלחה........

סוזן50020

New member
הנה סיבה מצויינת ל...:

|כוכב| לכך שבנים יפים יוצאים עם מכוערות. |כוכב| שבנות יפות לא מצליחות למצוא גבר יפה וטוב לב שיתאים לרמתן. אז מכאן שהן מתפשרות על מכוערים. אז עצתי לך, היא: תפרד ממנה, ותתחיל עם מישהי יפה ואם היא תגיד לך "לא", אז אל תבכה כמו ילד קטן ותהיה גבר ותגיד "לא נורא ,יש עוד מלא דגיגות שוות יותר ממך בים" ותנסה שוב עם מישהי אחרת שהיא יפהפיה שמשכה תשומת ליבך ביופיה ובאופיה גם. שיטה זו מאד מוצלחת, שכן היא בהחלט תגרום לבחורות ליפול לרגלייך בשל כנות וישירות בצורה אלגנטית(בנות מתות על זה...ונדיר לראות את זה אצל בנים).

rshilkrot

New member
חחחח

מה שבנות מחפשות בבנים זה: פרצוף יפה, גוף של שחיין, שיער בלונדיני גולש, עיניים כחולות, גלשן ביד, ובליטה ענקים במכנסיים! השטויות שאת מדברת עליהם קיימות, לצער כולנו (המכוערים), בסרטים הוליוודיים. so cut the crap

לא ממש לא....

זה נשמע מטומטם באמת שמישהו אומר שלא חשוב לו היופי אלא רק האופי.. אבל שתדע שהיו לי גם חברים מכוערים <לא כאלה מכוערים אבל הבנת..> שאהבתי ונמשכתי אליהם והיו לי גם חברים חתיכים שלא רציתי אותם בגרוש.. זה תלוי במשיכה וזהו! וחשוב גם לזכור שהיופי הוא בעיניי המתבונן!

סוזן50020

New member
חבל שזה נשמע מושלם מידי...

פרצוף יפה- אפשר למצוא כמה...שהם חמודים ומתחשבים. גוף של שחיין- כנ"ל אך הם ממש אגואיסטיים ומאוהבים בעצמם. שיער בלודיני גולש-
אין כאלו בארץ(אני פוסלת את השחומים המחומצנים)...למה ניק קרטר לא נולד בעיר שלי?! עיניים כחולות- גם נדיר... גלשן ביד- מממממש לא! אני דווקא מעדיפה חליפת עסקים... בליטה ענקית- לא משנה לי, העיקר המשחק...זה מה שקובע. אילו שטויות שקיימים רק בסרט?! זה ממש לא נכון, אני לרוב רואה בחורים חתיכים עם בחורות לא יפות ממש כאילו ממש נמוכות ושמנמנות או שדומות לסוס, אבל בכ"ז הם חברים כבר שנים רבות(בטווח של 6 שנים(!)) עם אהבה גדולה. ולכן לבחורות אזל המלאי של בחורים יפים עם נתונים שציינת אז הן מתפשרות על אלו שהם לא יפים(בד"כ בגילאי 24-30 כשהן מתאיישות מלחפש בחור מושלם). ובקשר לסרטים הולווידיים...אני רק רואה יפים עם יפות, כמו אורלנדו בלום עם קיירה נייטלי , אנג'לינה ג'ולי עם בראד פיט והרשימה ארוכה...אז על מה אתה מדבר?!! !!!for god's sake

Euphorian הדבר היחיד שעולה לי ישר

לראש זה. למה אתה עושה לה את זה?!? לא רוצה לא מתאים לך , תיפרדו כידידים ותפסיק את כל המערכת היחסים המעוותת הזאת. אתם כולה 4 חודשיים ביחד לא 4 שנים , הרבה זוגות נפרדים . השאלה היא ... האם יש לך מספיק אופי לעשות את זה? זה כבר רק תלוי בך. באמת שאני מצטערת , אני ממש מנסה להבין את הראש שלך ואני לא מצליחה, בן אדם שאוהב מישהו זה בן אדם שלא יעיז לפגוע בכוונת תחילה! תחשוב על זה...
( וכדאי שמהר כדי שחברתך לא תפגע עוד יותר ) בהצלחה,

ויקי38

New member
המלצה חמה

תראה אני משתדלת לא להיות שיפוטית לגבייך כפי שביקשת. ובפתיח עוד היתה לי נטיה לקבל את מה שאתה אומר. רק המשך ההודעה הצליח להסביר לי שמה שאתה חש כלפי עצמך זה מאד נכון!!! כי אתה באמת יצרת אצלי גועל ודחיה. אני ממליצה לך ללכת לפסיכיאטר ולא בגלל המשיכה שלך או אי המשיכה שלך לנשים עגולות אלא בגלל שלדעתי אתה סובל מהפרעה אישיותית במנגנוני החשיבה שלך, וכדי לא לגדול כל כך חולה וכל כך מסכן אני ממליצה לך לעשות זאת בהקדם האפשרי.

סופה 20

New member
בונא...

יש פסיכאטר ? לאיפה הגענו? פסיכולוג זה יהיה פתרון יותר טוב אבל גם זה קיצוני.. בגלל שיש לו הערכה עצמית נמוכה והוא רוצה מישהי שנראת טוב לשלוח אותו לפסיכיאטר ? זה לא קצת קיצוני ? כי אם כן שלחו את כל נערי ישראל. ולמה בגלל שעושה לו הרגשה טובה שהוא איתה ? זה סיבה לשלוח לרופא? לא יודע מה נפל עליך...אבל יש כל כך הרבה בנים כאלו שעושים את זה... עשיתם ממנו פושע אנושות.. אז הוא לא אוהב בחורות עגלגלות אבל הוא רוצה להרגיש טוב עם עצמו... זה לכלשעצמו אבל ראבק... מסכן הבחור לשלוח אותו ישר לפסיכיאטר...קיצוניות לשמה!)

סֵג

New member
../images/Emo45.gif

מסכים איתך. בעיותיו לא חמורות עד כדי כך כדי שיגש לפסיכאטר. הוא ממש לא פסיכי. אם הוא רוצה, פסיכילוג יכול לעזור לו בפתירת כמה בעיות פנימיות. נראה לי, בכל זאת, שאת בעיותיו אלו הוא מסוגל לפתור בעצמו.

noshka

New member
תגידי את סתומה ?

את לא חושבת שקצת נסחפת עם הניתוחה פסיכולוגה בלובה ????

בילבי 17

New member
גמני חשבתי שאני לא בנאדם שטחי..

אבל מסתבר שמראה חיצוני הולך ביחד עם אופי.. היא לא חייבת להיות מיס עולם, אבל להסתכל עליה אתה צריך.. אז קודם כל, זו סיבה לא להתחיל קשר!!! חוץ מזה שכל הסיבות לקשר הזה נראות לי ממש לא במקום.. ואם אני אצטט את ורדה רזיאל... "תזרוק אותה!!!" בעדינות רק.. כן? עם כ"כ הרבה שקרים בקשר הזה עוד שקר לבן אחד יכול להיות במקום במקום סתם לפגוע באנשים..

סֵג

New member
אני מזדהה.. ../images/Emo4.gif

לפני כמה שבועות הרגשתי מאוד מאוד דומה לצורה בה אתה מרגיש. כשהמחשבות שלי נדדו אל העתיד וניסיתי לחזות דברים, ידעתי שרגשות כאלו יתעוררו אצלי. הכי אני מזדהה עם הגועל העצמי. ברצינות, אני מרגיש נורא על הצורה בה אני חושב. בשבוע מסויים הייתה מקובעת לי בראש רק מחשבה אחת - אינני מסוגל להשחרר מהמראה החיצוני של אדם. אני חושב שזה נורא. אנשים כאן אולי לא מסוגלים לגלות הבנה כלפי ההרגשה הזו, אבל אני בהחלט מסוגל לזה. אני הרגשתי נורא לגבי הרגשות שלי. חשבתי אם באמת יש למראה חשיבות כזו. התעצבתי מכך שאני גורם לאדם אחר סבל בגלל דבר שאין הוא יכול לשנות. נגעלתי מעצמי עד לעומק נשמתי. טוב שאתה כנה עם עצמך. אתה מסוגל להבין את הדברים המתעוררים בך ברמה מספיק טובה כדי להעלות אותם על הכתב. זהו דבר מצויין. אני לא נכנסתי למערכת יחסים עם הבחורה הזו אבל, שתבין, אני בכלל לא שמח מזה. היה לי נחמד מאוד איתה, וחשבתי שאולי איזה ידידות או משהו תוכל להיות בנינו. זה לא הלך, ואני מבין את זה טוב יותר עכשיו. כמוך, אני גם לא יפה תואר. אבל לפחות אני מבין שמשיכה למראה זו נקודה חשובה בקשר רומנטי. אני שמח שהבנתי את זה, ושמח שאתה מתחיל להבין את זה, כי זה חשוב מאוד. היינו קצת עיוורים עד עכשיו. אין לי ספק שאת הקשר החולה שלך איתה עליך לקטוע. אחרכך, עליך להשלים עם עצמך. המשיכה המינית וכל מיני דברים כאלו הם חלק מהייתנו אנשים שלמים. הצרכים השיטחיים שלך הם אולי שיטחיים, אבל הם בכל זאת צרכים חיוניים. אל תתכחש לעצמך. אם אתה מרגיש רגש שיטחי אל תפסול אותו אלא הבן אותו. יכול להיות ,שכמו שקורה אצלי , תחושת הגועל העצמי תמשיך. אם כן, זה מחיר פעוט לשלם. בכל מקרה - בהצלחה בהמשך... נראה לי שאני עומד מול בעיות דומות לשלך. כל הצלחה שאני מאחל לעצמי אני מאחל גם לך. סֵג

למעלה