סוגיה קשה לפיצוח

גם אני מרגישה גועל../images/Emo122.gif

חבל שאתה פוגע בבחורה שאתה מכנה אותה חברה שלי....בגלל שהיא שמנמונת ? תגיד אתה רציני ? אז מה אתה עושה איתה 4 חודשים ? נותן לה לחיות באשליה שאתה אוהב אותה? היא גורמת לך להרגיש סקסי ? תשמע אתה מבולבל ואתה לדעתי זקוק לשיחה עם איש מקצוע רציני ...קום וסיים את הקשר הזה, חבל על הבחורה המסכנה שלא יודעת איך אתה מרגיש, וכל היחסים שלכם זו הצגה אחת גדולה מצידך,ונכון אתה מרגיש גועל מעצמך.גם אני מרגישה גועל ..מצטערת!!!

היא לא חברה שלך בכלל

היא מטומטמת שהיא נשארת עם אחד כמוך- כשתגדל תבין מה יותר חשוב בטן שטוחה או תחושת בטן ובינתיים בהצלחה במציאת ההההההההגינות שלך כבר פתחו עלייך מחקר במכון ויצמן- אתה אחד מיני רבים שאין להם לא מצפון ולא הגינות

כולם צועקים עליו שהוא מגעיל

אבל אתם לא מציאותיים! הוא לא נמשך אליה! הוא לא יכול לעשות בנוגע לזה כלום..! יש כאלה שכן יאהבו את היופי שלה או את זה שהיא שמנמנה.. אתם לא יכולים להאשים אותו.. אבל מה כן? שזה מגעיל שהוא עדיין איתה..

לגל אחד יש את הפרמטרים שלו

אם מישהו "מגעיל" אותי- כי הוא נמוך וצולע- אז אני לא אהיה איתו! דיברתי על ההגינות שלו ממניעים מאוד לא מובנים- הוא עדיין איתה

סֵג

New member
אני לא חושב שאדם בלי מצפון והגינות

היה מרגיש כמו שהוא מרגיש.

eden79

New member
בן כמה אתה בכלל?

ולמה אני כל הזמן שומעת אני ככה ואני ככה ואני חושב על עצמי שאני ככה? אני בטוח וכו'. אתה איש חסר בטחון זה מי שאתה. בהצלחה!

noshka

New member
קודם כל תרגע...

בקשר להרגשה המגעילה שיש לך כלפי עצמך, אני לא חושבת שאתה צריך להגזים ולהגעיל אותנו ממך, כדי שנזדהה איתך, או כדי שחלילה לא נעיז לחשוב שאתה שטחי. אם כי אני עדין לא הבנתי למה אתה מגעיל, כי בסה"כ אתה לא שונה מרוב האנשים שאני לפחות מכירה, לכל אחד יש את הסרטים שלו. אני עדין לא הכרתי אדם שלא איכפת לו איך בן זוגו נראה - למרות שיש הרבה פלצפנים שיקפצו ויגידו "העיקר האופי" כאילו דהההה..... ברור ! אבל מה קשור ? אם אין קליק בין 2 אנשים - לא משנה כמה אופי יש לכל אחד מהם ולחלופין, אם יש קליק בין 2 אנשים - גם אם שניהם יהיו מכוערים ביותר, אף אחד לא יצליח להזיז אותם אחד מהשני !!! ועכשיו, אם לא מתאים לך - סע ! ואם יש לך בעיות חוסר בטחון עם עצמך, אז טפל בהם, ותתחיל לאהוב את מי שאתה ואת איך שאתה נראה, ותפסיק לרדת על עצמך !!! בהצלחה !!!

מאוד מזדהה (גם עם סג)

גם לי קרה מקרה דומה (יותר דומה למקרה של סג) וגם אני הרגשתי מאוכזבת מעצמי בצורה נוראית, גם אני התמלאתי בעצב והרגשתי הכי נורא ומגעיל בעולם.. יכול להיות שגם אני הייתי לוחצת לך על המצפון כמו כמה אנשים אחרים כאן אם לא הייתי מבינה את ההרגשה שלך, אבל אני בטוחה שהפעם זה מיותר. אל תתן למקרים כאלה להוריד לך את הביטחון העצמי, אתה נשמע בן אדם טוב, וכמו ש"יופי זה לא הכל", לא הכל מסתמך על אופי. אל תישאר רק כדי להוכיח לעצמך שאתה יכול, דבר כזה לא יהיה טוב לאף אחד מהצדדים. אין מה לעשות, אין בך שום דבר מוזר או מגעיל, זה טבע האדם, וכל אלה שיגידו לך אחרת פשוט לא מכירים את המצב הזה מספיק מקרוב. במקום אני מציעה לך להשלים עם עצמך ולהפסיק את הקשר הזה, לטובת שניכם. בהצלחה

שירית א

New member
יש לך אומץ?

יש לך אומץ? אתה מוכן להשקיע? אם כן, מצפה לך הצלחה. אני קוראת את ההודעה שלך, וכל מה שאני מבינה זה שאתה חסר ניסיון. אתה לא בטוח בעצמך, כי אתה חסר ניסיון. אתה לא נפרד ממנה, כי אתה חסר ניסיון. אתה לא מעריך את עצמך - כי אתה חסר ניסיון!!!. אתה יודע איך בונים קשר זוגי מוצלח? - מניסיון. למה? כי כולנו עושים שגיאות, ומשגיאות לומדים. אחרי שתתחיל עם השגיאה הראשונה, הפעם הבאה תהיה מוצלחת יותר . אם תאמין בזה באמת, צפויה לך הצלחה. ברור שהדבר הראשון שאתה צריך לעשות - זה להיפרד מהנוכחית. לא בגלל שהיא עגלגלה, אלא כי לא טוב לך איתה. כי היא לא חשובה לך מספיק. דבר שני - אתה חייב להכיר בזכות שיש לך כאדם בעל חופש - לפסול נשים מסוימות, ואין שום סיבה בעולם שתרגיש רע עם עצמך - להיפך. אסור לך להרגיש רע עם עצמך. זכותך לא להמשך לבחורה. וזכותי לא להמשך לגברים מסוימים - לי אישית, יש בעיה עם שיניים לא אסתטיות. אם יש לך שיניים לא יפות אני לא אמשך אליך לעולם, ושיקפצו לי האנשים שיגידו לי שאני מגעילה. זו אני, וזכותי לא להמשך לאנשים מסוימים. אם היית אומר "אני רוצה רק בחורות יפיפיות עם גוף חטוב ובלה בלה בלה..." - הייתי מוותרת על התגובה אליך כי הייתי מבינה שאתה חיי על פי התוים שעולם האופנה מכתיב לך. ועולם האופנה מעולם לא מכתיב אהבה. דבר שלישי- אתה חייב להכיר בעובדה שאתה תעשה טעויות. אתה פשוט חייב להבין שאין שום מצב שתמנע מזה. אתה חדש בשטח ואתה אנוש. 2 עובדות אלו מחייבות אותך באופן טבעי ולא רצוני לעשות טעויות. העניין החשוב הוא ללמוד מהטעויות האלו כדי שבפעם הבאה תגיע לקשר עם יותר ניסיון וקצת פחות טעויות. ככל שתהיה בקשר יותר עמוק, כך תכיר את עצמך יותר טוב, וכך תדע מה עושה לך דברים טובים יותר, ומה אתה רוצה לעתיד שלך, איזו בחורה אתה מחפש, מה התכונות שחייבות להיות לה ועל מה אתה מוכן להתפשר. כרגע אתה יודע פחות או יותר איזה מראה אתה מחפש. - וכולי תקווה שאתה לא מחפש את מיס יוניברס כי אז החיים שלך יהיו קשים. דבר רביעי - act as if. זה לקוח מתוך הסרט boiler room (מומלץ). פשוט תתנהג בצורה שאתה רוצה להיות. זה לא פשוט, אבל אם אתה באמת תרצה להצליח בזה, אתה תצליח. תתנהג כאילו אתה מאמין שאתה נראה טוב. תתנהג כאילו שווה לבחורה מולך להיות איתך, תתנהג כאילו אתה יודע מה אתה שווה. ואז אתה באמת תדע. אם אתה תפגין ביטחון (עם גבולות, אל תהיה שוויצר...) אנשים יעריכו אותך יותר, וזה לא אמונה זו עובדה, תסתכל סביבך - על חברים שלך - נכון שהמצליחים הם אלו בעלי הביטחון? היתה לי חברה שלדעתי היתה מכוערת - עם גוף לא רע, אבל תמיד הייתי שמה לב שכשהיא שקטה- אף אחד לא רואה אותה, וכשהיא מלאת מצב רוח וביטחון - אנשים נמשכים אליה כמו מסמר למגנט. דבר חמישי עיקרי ואחרון - לך על זה. תיצור כמה שיותר קשרים - בגלל שאתה חסר ביטחון אז אני אומר לך רק על בחרוות שמעולם לא הכרת ואם תנתק את הקשר גם לא תראה אותם. אל תבחר שכנה יפה, ולא מישהי מהלימודים או העבודה. אתה יכול לצאת לבלות ולהתחיל עם בחורות (אני יודעת שזה מביך אבל תמצא אומץ) אתה יכול להשתמש באתרי הכרויות באיטנרנט (יצאתי להרבה בליינדייטים בעצמי, נכנסתי לעצבים הרבה פעמים אבל החבר הנוכחי שמצאתי שם גרם לי להבין שזה היה פשוט שווה כל רגע כל פגישה לא מוצלחת וכל קשר טיפשי שהיה לי). תראה, הדבר העיקרי שאני יודעת עליך ע"פ ההודעה זה שאתה "חושב" על עצמך הרבה דברים, אתה לא "יודע" את עצמך. אתה מפחד ממה שיקרה כשתהיה עם מישהי שתמשך אליה.... אם אתה רוצה לפחד לנצח - תדע שאף פעם לא תהיה מאושר ואף פעם לא תהיה עם מישהי שתעריך. אם אתה מוכן לקחת את הפחד הזה ולגרום לו לתת לך "פוש" - שהוא יהיה זה שידחף אותך להכנס לקשר עם מישהי שתמשך אליך, אז צפויה לך הצלחה. כי אין דרכי קיצור, צריך פשוט לנסות ולנסות ולנסות.... שיהיה לך המון בהצלחה.
שירית

../images/Emo45.gif Euphorian תקשיב לשרית א

אני ממש מסכימה איתך. מה שיש לי להוסיף זה שאם באמת תאהב מישהי, ואם במקרה או שלא במקרה גם היא תאהב אותך, אז לא ישנה לה שתעשה טעויות והיא תעזור לך ללמוד איך לתקן, באופן שיתאים לה. כל עוד תהיה פתוח מספיק לדבר על מה שקורה בינכם בכנות.

אתה פשוט בנאדם מגעיל ושטחי!

הגעתי לפה מהקישור. קראתי כל מה שכתבת ונדמה לי שטעית במינון הכדורים. פרוזק/כדורים כחולים/ורודים מה שאתה אמור לקחת ע"ב יומיומי... אתה חושב שאתה בנאדם נהדר?! איך בדיוק? בזה שאתה יוצא עם בחורה שלא מושכת אותך אבל עושה לך נעימים באגו?! דפוK!~ ".... אילולא הייתי איתה, הייתי אומר שאני נראה איום ונורא, גוש כיעור ממש ..." אז זהו ש... זה מה שאתה, איתה או בלעדיה. גוש כיעור. (לאוו דווקא חיצונית, לא מכירה אותך, ולפי מה שקראתי, גם לא רוצה להכיר)

נשמע לי...תקן אותי אם אני טועה

שיש לכם קשר שפשוט מבוסס על אגואיסטיות. אגואיסטיות הדדית. היא מצידה, איתך כי אתה נראה טוב --> "היא לא תיפרד ממני משום שאני נראה טוב" (אתה אמרת, אני רק העתקתי). ואתה מצידך, איתה כדי להרגיש טוב עם עצמך (שכן, מי אמר שבגלל שמידת המכנסיים שלך קטנה משלה- אתה טוב ממנה?) --> ואני נשאר איתה רק משום שהיא גורמת לי להרגיש טוב לגבי עצמי. היא גורמת לי להרגיש מושך ויפה. אילולא הייתי איתה, הייתי אומר שאני נראה איום ונורא, גוש כיעור ממש". אז אכן, אני חושבת שאין שום טעם ליחסים ביניכם, ומומלץ שתגמור אותם כמה שיותר מוקדם. קשר מבוסס על אהבה - מה שלא קיים אצלכם. מערכות יחסים לא נועדו בשביל לחזק את האגו אחד של השני. אם אתה שואל אותי, תחתוך ומהר. אגב, הפיסקה האחרונה מאוד מיותרת -"אם אני הייתי קורא הודעה שכזו, מחשבותי הראשונות לגבי אותו אדם יהיו שהוא אדם שטחי ונוראי. מגעיל ושיפוטי. נצלן שבאמת לא שווה הרבה. אבל אני לא". דווקא נשמע לי שכן. מיותר בהחלט. בהצלחה

תשובה

שלום לך, תראה, אתה בן אדם שממש קשה להבין אותו. מצד אחד יש לך חברה מקסימה שטוב לך איתה מכיוון שהיא גורמת לך להרגיש מושך וסקסי ואין בינכם רגשות ואין לחץ. מצד שני אתה רוצה להיפרד ממנה כי "פדיחה " להסתובב עם דבר כזה ברחוב מכיוון שהיא עגלגלה. מצד שלישי, אתה רוצה מישהי סוף הדרך, כוסית ברמה וכזאת שאל"ף תעלה לך את האגו לשמיים בי"ת שתהיה טיפשה מספיק כדי להבין שאתה מסתובב איתה רק כדי להוכיח בעיקר לעצמך שאתה יכול להעמיד כזאת קוזינה וגימ"ל כדי שיהיה לך במה להשוויץ, להתגאות אך מפחד להתנהג ולהרגיש כמו חמאה לידה.. ובעינייך זה לא מספיק "גברי". הבעייה שלך בחור היא שאתה לא מעריך את עצמך מספיק - אולי חברה שלך לא נראית טוב אבל היא אולי הדבר הכי טוב שאתה יכול למצוא. אתה כנראה לא מעריך מה שיש לך בן הידיים.. אתה חיב לסדר את הראש שלך כי אם חברה שלך תקרא את ההודעה שלך, אתה פשוט חוזר הביתה ומחכה לך מזוודה עם כרטיס ONE WAY TICKET לכיוון הדלת. ואז תישאר בלי כלום. עוד נקודה שחשוב שתדע- אולי היא גם רואה בך זמני? אולי גם אתה כלי משחק בידיה ואולי גם היא חושבת שמגיע לה יותר טוב (מה שנכון בעצם כי למה לה להסתובב עם בחור שלא מעריך אותה??). תסדר את הראש ומיד אחר כך תבין שיש לך בחורה טובה ! שאתה חייב לרדת מעץ האגו הגבוה שאתה נמצא עליו כי מי שחושב כמוך בסופו של דבר נשאר לבד. עכשיו צלצל אליה ותגיד לה כמה שאתה אוהב אותה. תעריך בן אדם ת ע ר י ך כאלה בחורות לא קונים במכולת!!

תומר שי

New member
מראה חיצוני ניתן לשינוי ובטח משקל!

קראתי את ההודעה שלך ואת כל התגובות שהופיעו עד כה ודבר אחד היה חסר לי בכל ההודעות, גם שלך וגם באלה שהגיבו אליך. אין משיכה חיצונית? נו, אז אם באמת היה אכפת לך ממנה, לא חשבת במשך כל ה-4 חודשים האלה לעשות עם זה משהו? להשפיע עליה בתחום הזה? משקל עודף אפשר לשנות, להוריד ולהעלות. במקומך, הייתי משכנע אותה בעקיפין לבוא איתי להתאמן 3-4 פעמים בשבוע. אולי להרשם לחדר כושר ביחד או לבריכה או לכל פעילות ספורטיבית אחרת. ואחרי שמגיעים למשקל הרצוי הולכים לקנות בגדים ומה לא ותאמין לי שזה שווה את זה. הכל ניתן לשינוי וזה שכרגע אתה אולי לא הכי נמשך אליה, לא אומר שבעתיד המשיכה לא תגיע ובענק, כי היא גם עשויה להשתנות וגם אתה תשתנה, כמו כל בני האדם שמשתנים כל הזמן. ולמה אני מעז להגיד לך את זה? כי תאמין או לא, גם אני בצעירותי הייתי עם משקל עודף. אומנם לא משהו קריטי, אבל לא הרגשתי הכי בנוח עם המשקל העודף הנמוך שהיה לי. אז בתקופת הצבא, תפסתי את עצמי בידיים, הורדתי את כל המשקל עודף והיום אני מרגיש כמו ברבור. ואז מה קרה לדעתך? בחורות רדפו אחרי כמו זבובים אבל עד היום אני ממשיך לבחון כל כך ולא מאפשר לכל אחת להתקרב אלי. וזה לא אומר שאני חסין מפני פגיעות ושברוני לב. ממש לא. קרה גם קרה ואולי גם יקרה כי יופי ומראה חיצוני ואופי זה לא הכל בשביל שמערכת יחסים תצליח. צריכים להיות גם שאיפות ורצונות משותפים. אולי כדאי שתקרא שוב את סיפורו של הברווזון המכוער, כי לדעתי יש בו הרבה תובנות מעניינות על החיים. אני לא אגיד לך ללכת על הפתרון הקל, "לזרוק אותה", כי בטוח שזה יפגע בה בשלב זה של הקשר שלכם. אם היית מוכן להעביר איתה 4 חודשיים מחייך, נראה לי שתוכל להמשיך גם הלאה בתנאי שתתחיל לפעול גם מהצד שלך בעניין ולנסות בדרך עקיפה לשכנע אותה לרדת במשקל, להשקיע במראה וכו'. היא לא תיפגע מזה כמו שתיפגע אחרי שתעזוב. תראה לה שאכפת לך ממנה וזה הזמן להתחיל להשקיע ולהשקיע זה אומר גם לעזור לה בענין המשקל עודף שאולי גם מפריע לה, לא רק לך.

אם הוא לא אוהב אותה כמו שהיא

אז הוא לא אוהב אותה! אתה לא צריך לשנות את חברה שלך לפי בחירתך זה לא הולך ככה! אם היא לא מתאימה לך (גם חיצונית וגם פנימית) אז היא לא בשבילך תעזוב אותה גם ככה רק גרמת לה נזק ואני מקווה בשביל האגו שלך שהיא זאת שתיזום את הפרידה!

cottoneyejoe

New member
מה זה החרטה הזה???

תפוס תעצמך ביידים ותזרוק אותה יא דפוק חסר ביטחון עצמי!

למעלה