סוגיה קשה לפיצוח

שיר69

New member
תיפרד ממנה וזהו.

הרי ברור לשניכם (או לך לפחות) שאין כאן אהבה. אז מה כ"כ מפריע לך מותק? עכשיו שאתה מרגיש יותר טוב עם עצמך, תיפרדו. חוצמזה, לא נראה לי הכי הוגן כלפי הבחורה.. גם היא צריכה מישהו שיגרום לה להרגיש טוב עם עצמה, לא ? תפסיק לשבור את הראש, ותפסיק להרגיש כמו חרא.

אתה אולי "בנאדם נהדר"כפי שציינת

בתחומים אחרים בחיים אבל בתחום הבין אישי אתה
איך אפשר להיכנס למערכת יחסים שמלכתחילה אין משיכה ? ולמה אתה מוכן לוותר על הכול בשביל שאתה תרגיש מוגן נאהב ובטוח? אני חושבת שיש לך בעיות מעבר למערכת היחסים הזאת ולצערי הרב חברתך סופגת את כל הבלאגן. תפרד ממנה , תן לה למצוא מישהו אמין שאוהב אותה כפי שהיא! ותפתור את הבעיות שלך עם עצמך או בעזרת איש מקצועי! צא "מהאובססיה" שיופי וביטחון הולכים יחד ושהכול צריך להיות מושלם כמו בסרטים , כי תשמע מותק מנסיון זה לא ככה! אף אחד לא מנסה לשנות לך את הדיעה לגבי חברתך, לא מושכת אותך חזותה העגלגלה זכותך , כמו שלכל אחד יש טעם בחיים. אבל אין לך זכות לפגוע בה ככה רק בשביל שתרגיש טוב עם עצמך ,תחשוב מזה להיות במקומה תכנס לנעליים שלה ותבין איך אתה פוגע בה!

rm358

New member
קטיפה כחולה יקירתי

מה גורם לך לחשוב שלבנאדם יש אובסייה שיופי וביטחון הולכים יחד? ולמההה את אומרת לו שבתחום הבין אישי הוא
?? זה לא בסדר השפיטה הזאתתת.. בגלל שהוא צעיר, הוא יכול להיות עם מי שבא לו בגלל הרבה סיבות כל עוד זה בסדר גם עם הצד השני... הוא אמר ששנהם רואים את זה כקשר קליל וכייפי, אז מה הסיפור? איפה הוא פוגע בה? שיפרד ממנה! זה לא כזה סיפור גם ככה זה לא קשר שופע רגשות... וזה יקרה בכל מקרה. אז הוא לא אוהב איך שהיא נראת.. היא לא חייבת לדעת מזה הוא היה איתה, ניסה, זהו נגמר לא רוצה עוד לא צריך זה לא שהייתה פה איזשהי התחייבות ואני לא חושבת שיש לו בעיה... בכלל לא... אצל הרבה אנשים יש קשר בין יופי לביטחון... ויש אנשים שלא צריכים את היופי הזה, שהוא די שיטחי, בשביל להרגיש ביטחון...

אני לא אבקר אותך

כי אני מרגישה שאתה כבר עושה את זה בעצמך. אני כן מעריכה את הכנות שלך. גם זו מעלה. באשר לעניין שלך, אני קצת מבינה וקצת לא. אתה פשוט רוצה שקט נפשי, בגדול. רוגע פנימי שאתה מושך,שלא יעזבו אותך, שלא תיפגע, שאתה לא שופט לפי חיצוניות, אתה איתה בגלל האישיות שלה. לכאורה. אבל שנינו יודעים שזה בולשיט. אתה פוחד לצאת לעולם האמיתי, של הורמונים, אינטרסים, תחרותיות ופגיעה. אתה כאילו מסתגר בתוך קונכייה. אסור לך. אני חושבת שמגיע לך להיות בקשר זוגי עם אדם שאתה נמשך אליו. שאם לא, יצורים מיניים שכמותינו, הקשר נועד לאבדון מראש. האמן לי. ועוד לא הזכרתי את הבחורה הנחמדה, שאולי חיה באופוריה זמנית, אבל תיפגע מאוד ככל שיחלוף לו הזמן. כאישה, אני בטוחה שהיא מרגישה במבטים שאתה משגר לאחרות. לא מגיע לה. נכון? וגם לא לך. אני מציעה לך להפסיק את הקשר, בכבוד, בהגינות, ולטובת שניכם יחד. בהצלחה.

cupid girl2004

New member
אם אתה לא אוהב אותה...

אם אתה לא אוהב אותה אז למה אתה חבר שלה? בגלל זה אתה מרגיש תחושה של גועל, כי אתה חבר שלה-אבל לא אוהב אותה. אתה לא יכול לדעת באמת מה יקרה ואיך תרגיש כשתהיה לך חברה "שווה", וגם אז זה יקרה, אתה צריך ללמוד להרגיש נוח עם עצמך, כי אם לא תרגיש נוח עם עצמך-לא תרגיש נוח עם אף אחד אחר.

אני חושבת...

שאולי עדיף שתסיים את הקשר שלך עם הבחורה השמנמנה, וקח קצת זמן לעצמך. זה די ברור שאתה לא יודע מה אתה בעצם רוצה. והגיע הזמן שתחשוב על זה, ותגיע לבד למסקנות. מצד אחד, אתה לא רוצה להישאר עם החברה שלך כי אין משיכה, אבל מצד שני היא גורמת לך להרגיש טוב עם עצמך (וזה דבר חשוב מאוד בקשר). ויש לך מחשבות על איך זה יהיה עם בחורה אחרת, שנראית טוב. אתה אומר שזה לא ילך בגלל שאתה תרגיש טיפש ונבוך לידה. השאלה שלי אליך היא מה עדיף- להיות עם מישהי יפהפיה שלא נוח לך בחברה, ושאתה לא יכול להיות איתה אתה עצמך, או להיות עם מישהי לא כ"כ יפה, שאוהבת אותך וגורמת לך להרגיש טוב ובעל ביטחון? אתה באמת חושב שיופי זה דבר שנשאר לתמיד? חשוב לזכור שיופי הולך ונמוג עם הזמן, ובסופו של דבר מה שאתה נשאר איתו זה הבן אדם, כפי שהוא באמת... תחשוב על זה.

דפוק!

אדון יקר הלוואי ובאמת תפרדו ותהיה לך חברה כוסית לא נורמלית שתחשוב בדיוק מה שאתה חושב כרגע!

asprado

New member
תפסיקו לזיין ת'שכל!!! תן לה

בראש, ואז תזורק אותה- אלא אם כן היא ממש שמנה ודוחה כמו שאתה מתאר אותה. במקרה כזה פשוט תקשר אליה עכשיו ותגיד לה שאתה עובר ניתוח כריתת ביצים או משהו! אחרי זה צא עם החבר'ה שלך, תתחיל עם בחורות (כוסיות בלבד!) כדי שהבחורה הבאה שתצא איתה תעשה לך הרגשה טובה כשתסתובב איתה ברחוב, במקום שתלך עם הראש באדמה-תלך עם הראש בגאווה!!! ואל תשכח את המשפט החכם והידוע: גם אם אתה מתחיל עם 100 כוסיות ו99 דוחות אותך, אם הצלחת להביא באחת- אזי עשית את שלך ותרגיש הרבה יותר טוב מאשר להסתובב עם קונפה במשך כמה חודשים אומללים.

סופה 20

New member
או קיי וזו תגובה ....

שאתה יכול לעשות...זה אני חושב הרבה אנשים עושים..מנצלים עד תום ואז זורקים...גם אופציה אבל הכי גרועה... מה גם שבטח כל הכוסיות יברחו מן הבחור הזה כי הוא לדעתי מכוער... קיצר פעם הבאה תשרשר!!!!!!

כמה הערות.. לגבי גלית,

הפרופורציה ה"מושלמת" היא 90 60 90 ולא 60 90 60, שזה מישהי שמנמנה, עם אגן קטן וחזה פיצי... אבל בלי קשר, מספיק עם ההתיפיפות הזו... הרבה אנשים נמצאים בקשרים של סתם, וזה לא עושה אותם זבלים, כמו שחלק פה אמרו, והוא לא צריך ייעוץ, רק זמן.. זמן פותר הכל. יום יבוא והם יפרדו, ואחרי זה עוד יום יבוא והוא יכיר מישהו שתמצא חן בעיניו, וזה הכל. בנתיים הוא יכול להפרד או שלא להפרד, כראות עיניו... זו לא כזו החלטה גורלית, לא לה, ובטח שלא לו. יום טוב חברים

מכחיש שאתה אוהב

לדעתי אתה חסר ביטחון ולא כדאי לך להשאר עם הבחורה כי בסוף רק שניכם תפגעו או שאתה מאוהב בה ואתה מכחיש את הרגשות שלך אז על תתרץ סיבות יופי לא אוכלים בצלחת אז תתמודד עם השומן שלה ותקבל אותה איך שהיא

גן כתום

New member
לא ממש מהפורום, אבל..

קודם כל אני חושבת שזה ברור לכולנו שמסיבה זו או אחרת אם צריכים להפרד. זה קשר לא בריא, אם אפשר לקרוא לזה "קשר". אחרי שתפרד ממנה ותהיה בנאדם "נטול שומן", תחכה קצת עם החיפושים אחרי החברה הכוסית הבאה ותתחיל לעבוד על עצמך קודם. כי לא קשה להבחין בבעית הבטחון העצמי השפוף שלך.. אני לא אשפוט אותך ואגיד שאתה אדם "שטחי ונוראי, מגעיל ושיפוטי, נצלן שבאמת לא שווה הרבה", אבל מה שעשית זה באמת דבר שטחי, נוראי, מגעיל, שיפוטי, נצלני ואני מקווה שיום יבוא ותרגיש איך זה להיות בצד השני. בהצלחה. לא לך, לשאר בנות ישראל. מי יתן ולא יפלו על בחור כמוך.

lilach w

New member
אתה באמת מגעיל!

רק כי היא שמנה אץה לא רוצה להיות איתה??. ואתה חושב את עצמך קצת יותר ממה שאתה! "אני דווקא חושב שאני בנאדם נהדר" אז לדעתי תזרוק את החברה ותמצא לך איזה משהי זנזונת בלונדינית! ובקשר לזה שאתה תחשוש מהמיניות כי היא תהיה הרבה יותר חשובה בשבילך אז תמיד צריך לקחת סיכונים בחיים.... מצטערת עם פגעתי בך אבל אתה ממש אחד שחושב את עצמו יותר מידי! שלך לילך.

../images/Emo46.gif

אוקיי את המשפט "אני לא שופט אנשים לפי מראה" שמעתי המון בחיי אז תמחוק את הבולשיט הזה כי אתה כן.... בתור בחורה שמנמנה שנראית טוב ואני סקסית מאוד!! כן אחרי שנים הבנתי שזו אני.. אחרי שנלחמתי בעצמי לרזות! ויש לי בחורים כמוך"נראים טוב" כמו זבל..!! ותאמין לי תעזוב אותה אתה לא שווה מספיק למישהי כמותה.. ומישהי כאן כבר ציטטה אותך:" אדם שטחי ונוראי. מגעיל ושיפוטי. נצלן שבאמת לא שווה הרבה. " וזה אתה...!! ועוד מישהי שאמרה ואני מוסיפה שיום אחד זה יסתובב וישפטו אותך!! אנשים כמוך עושים לי מגעילים אותי וגורמים לי להבין כמה אני שווה "שווה המוןןןןן"!!!

t o m 2

New member
עצה אמיתית מגבר, תקרא

תקשיב אח שלי, להיות עם מישהי שאתה לא נמשך אליה לא עוזר לך מבחינה פיזית( כי אתה לא נהנה ) ולא מבחינה נפשית ( כי עם כל הכבוד בחורה שאתה לא מעריך קשה להעריך את המחמאות שלה) אבל הבעיה הכי גדולה היא שכל עוד אתה איתה אתה לא מחפש ואתה עלול להפסיד מישהי שכן תימשך אליה וכן תהיה גאה בה ובמחמאות שלה,ובקשר למה שאמרת על כך שאתה מפחד להיות עם מישהי שנראית טוב בגלל שתרגיש לחוץ אז אין מה לעשות כדי לזכות בפרס גדול אתה צריך לסכן, אבל הפרס שווה את המחיר תאמין לי :) המון בהצלחה גבר גבר

t o m 2

New member
לכל הבנות המתחסדות כאן שיורדות עליו

גם אתן בנות חביבות ותמימות הייתן מעדיפות לצאת עם כוסון הורס מאשר לצאת עם גבר שמנמן נמוך וקירח, אז אל תשפטו מישהו על דבר שאתן הייתן עושות. מניסיוני נשים זה עם שיטחי בדיוק כמו גברים...

odeete

New member
אבל מה הקשר בין העובדה שהיא מלאה...

חסר נשים שהן מלאות ויפות? וסקסיות? תפתח את העינים טום 2...אתה לא חי בעולם שלישי...במדינת ישראל יש אוכל..ויש אנשים שנהנים ממנו גם... אנשים מלאים...וגם שמנים.... מנהלים חיי זוגיות זהים לשל אנשים רזים...(כן כן...גם שמנים עושים סקס...) לא כולם יושבים בבית ומרחמים על עצמם שהם שמנים.... ובקשר למה שאמרת... ..." גם אתן בנות חביבות ותמימות הייתן מעדיפות לצאת עם כוסון הורס מאשר לצאת עם גבר שמנמן נמוך וקירח... " גם גבר יכול להיות שמנמן נמוך וקירח...ו...עדיין סקסי... אבל זוגיות לא מתבססת על משיכה וזהו....אמנם חשוב מאוד להימשך לבת הזוג שלך... אבל אולי כדאי שבקשר יהיה אמון...תמיכה...להרגיש נוח אחד עם השני...וחלק מלהרגיש נוח אחד עם השני זה לקבל את הגוף שלך ושל בת הזוג שלך.... ולך חביבי...שכתבת את התלבטות הזאת... אתה מחפש לעצמך תירוץ מה לא מוצא חן בעינייך בקשר שלכם...היא מלאה...אז זה לא מושך.... מעניין שכשנכנסת למיטה המוח הקטן, המטומטם, האנכי והשפל שלך ( זה שנמצא מעל הצוואר) היה זניח לעומת המוח הקטנטן פיצפון שלך! ( זה מתחת לפופיק) וחוץ מזה...שיהיה לך רק טוב

למעלה