סוגיה קשה לפיצוח

t o m 2

New member
דבר ראשון אחלה תמונה בחרת...

גם אני חובב סיפורי פנטזיה :) ולענינינו אם היית קוראת מה שכתבתי היית מבינה שהתכוונתי לזה שאם אתה לא נמשך למישהי אין לך מה לעשות איתה וכל מי שאומר אחרת משקר- משיכה היא דבר עיקרי בקשר בין בני זוג, ואכן הבחור המדובר לא נמשך לחברתו מכיוון שהיא מלאה so what...לא אמרתי לרגע שאין בחורות מלאות שהן סקסיות פשוט these girls r not my cup of tea ומסתבר שגם לא שלו... ומה שעיצבן אותי זאת העובדה שכל הבנות ישר התנפלו עליו על זה שהוא שטחי...אז אני טוען שגם נשים זה עם מאוד שטחי...ועובדה שאני לא מכיר הרבה בנות יפות שיוצאות עם גברים נמוכים שמנים וקירחים ,אלא אם כן יש להם נפיחות באיזור הארנק אבל זה כבר סיפור אחר שנוגע לשטחיות שלכן :)

TheNightcrawler

New member
הטעות היא אנושית

הסליחה היא אלוהית.החתימה שלך עצמך. תפנימי את זה טוב לפני שאת שופטת אותו בכזאת חומרה מותר לו לא להמשך אליה.אז הוא לא נמשך אליה עקב העובדה שהיא שמנמנה ואני לא אמשך למישהו שהאף שלו עקום או שהוא פוזל. אבל אולי רק אני הבנתי את זה ככה..אבל נראה שהערך העצמי שלו עולה בגלל שהוא מוריד מהערך שלה.היא לא מושכת מה שאומר שאני כן.או שסתם לא הבנתי נכון. צעד ראשון,תיפרד ממנה.לא היית רוצה להיות עם מישהי שתחשוב עלייך מה שאתה חושב על החברה הנוכחית שלך.לאחר מכן תעבוד על הערך העצמי שלך. אל תיהיה חסר ביטחון,אל תפריז בביטחון העצמי,אבל תדע מה אתה שווה.אחר כך תוכל לצאת למסע חיפושים אחר מישהי שמושכת אותך הן מבחינה פיזית והן מבחינה אינטלקטואלית. המון המון בהצלחה

odeete

New member
אבל מה שהוא מתלבט איתו...

זה לא איזו...טעות... זה סתם תירוץ עלוב לאגו הנפוח שלו....

סופה 20

New member
ע"ע...ההודעה שלי מלמעלה....

תעיינו בה עצה אישית ממישהו שעבר כזה דבר.!!!

אלדד28

New member
אכן, מסובך.

בערך על כל שורה שכתבת יש לי הודעה שלמה להגיב לך... אני אתחיל מאיפשהו ונראה איפה אסיים. ראשית, אמרת שתמיד התגאית בכך שלא שפטת אנשים על פי חיצוניותם. ובכן היום אתה כבר יודע שאין לך במה להתגאות, כי אתה בהחלט שופט לפי חיצוניות. מצד שני, אין בכך כל רע. זה אתה, לזו אתה נמשך ולזו לא, זה בסדר וטבעי. לך עם זה. אין שום הגיון ב"להכריח" את עצמך להימשך למישהי שאינך נמשך אליה חיצונית, בין אם זה בגלל שהיא "שמנמנה", "משקפופרית", "מחוצ'קנת" או "בלונדינית". לא נמשך - לא נמשך. אתה לא חייב להימשך לכל בחורה, ומה שבטוח זה שאתה לא צריך להיות במערכת יחסים עם בחורה שאינך נמשך אליה. מה שמביא אותי לנקודה השניה. ארבעה חודשים אתה במערכת יחסים חסרת משיכה. יתרה מכך - מעולם לא היו שם יותר מדי רגשות. סה"כ, כמו שאמרת, מערכת היחסים הזו מבוססת על ההרגשה הטובה שהיא נותנת לך. זה ניצול, בדיוק כמו שאמרת, וזה מכוער. זה חייב להיפסק, ומייד, אם לא בשבילך אז בשבילה. לא מגיע לה להיות בקשר שמבוסס על ניצול. אם אתה כל כך מעריך את עצמך על היותך בן אדם כל כך נפלא ונהדר (ואתה לא, ותיכף נגיע גם לזה) - אז תיכף ומייד עליך ליזום איתה שיחה, לומר לה שזה נגמר, להסביר לה מה אתה מרגיש בלי לפגוע בה יותר ממה שבוודאי תפגע בה - ולחתוך. כל יום שאתה ממתין עם זה יפגע בה יותר. מערכת היחסים שלך נגמרה, ואתה צריך לעשות את זה. עכשיו נחזור אליך. זה מאוד נחמד שאתה מתייחס לעצמך כנחמד ונהדר ונפלא וחמוד וכאדם שלא שופט לפי מראה חיצוני. בפועל אתה אדם שנכנע לחולשותיו. אתה לא כזה נהדר, ולא כזה נפלא, וכדאי שתצא מהקונספט השגוי הזה - כי הדרך היחידה שבה באמת תהיה אדם טוב יותר היא על ידי הכרה אמיתית בשגיאות הללו ובחסרונות שלך ובהתגברות איטית ומסודרת עליהם. למשל, וזו דוגמה אחת מתוך שלל דוגמאות שאפשר למצוא במכתב שלך - היית בקשר של אהבה בלי לאהוב באמת, ולמעשה ניצלת את זו שנתנה בך את מלוא אמונה. זו לחלוטין לא התנהגות "נחמדה", ואם תבין את זה באמת - תוכל להשתפר. במקום להכיר בזה ולהבין את זה, אתה בא בגישה של "אני נהדר, אבל אני עושה דברים 'לא אופייניים' לי". אז לא, הניסוח הנכון הוא "אני רוצה להיות נהדר, אני רוצה להאמין שאני נהדר, אבל בפועל אני היום עדיין לא נהדר כי אני מנצל בחורה למטרותיי תוך פגיעה בה, וזה דבר שפל שצריך להיפסק". יש פער אדיר בין מה שאתה רוצה להיות - והפכת את זה בעזרת שכנוע עצמי למעשה למה שאתה מאמין שאתה באמת - לבין מה שאתה באמת. רק כשתבין מי אתה באמת, על כל מגרעותיך ועל כל יתרונותיך; רק כשתבין שזה אתה, ומפה אפשר רק לעלות - רק אז תוכל להתמודד עם עצמך במציאות, וליצור קשר בריא עם בנות המין השני. זה דורש המון הבנה והתמדה והשקעה מצידך, אבל זה משתלם. בהצלחה!

rinkop

New member
עיצה לסוגיה - לא פיתרון

שלום לך אין לי מושג מהו גילך.. אבל תן לי לומר לך מילה או שניים ביחסים.. קודם כל אם אתה כל כך מוטרד מזה שאתה רוצה לעוב אותה אז דע לך שיש לך אליה הרבה יותר ממה שאתה חושב.. זה שאתה לא נמשך אליה....זה רק אצלך בראש כי אתה חושב שאתה הרבה יותר ממנה כי אתה חתיך כפי שאתה מכנה את זה וחתיך לידה משמע שאתה לא בדיוק מי יודע מה.. בטח נעים לך איתה לבד... כיף לכם לדבר לצחוק לשוחח... רק לא נעים לך לקחת אותה לחבר'ה כי אז כאילו בגלל שהיא שמנה המניות שלך בעיני החברה יורדים.. כאן..תרשה לי לומר לך שחברים באים והולכים אישה וחברה זה לתמיד ... דע לך שלכל אדם יש רגשות אפילו שהוא שמן..להפך אדם שמן הרבה יותר רגיש והרבה יותר מוכן לתת מעצמו ופגיע הרבה יותר.. תסביר לה מה הבעיה שלך.. קח אותה למכון כושר תעבוד איתה על הלוק שלה.. ואז תגיד מה שאתה רוצה להגיד.. בפנים עמוק אתה אוהב אותה אחרת לא היית כל כך מוטרד.. אז.. בתקוה שעזרתי מעט.. הבחירה היא בידך...תהיה חכם ואל תפספס...לך עם הלב ולא עם מה שהחברה מכתיבה בהצלחה

rinkop

New member
עיצה לסוגיה - לא פיתרון

שלום לך אין לי מושג מהו גילך.. אבל תן לי לומר לך מילה או שניים ביחסים.. קודם כל אם אתה כל כך מוטרד מזה שאתה רוצה לעוב אותה אז דע לך שיש לך אליה הרבה יותר ממה שאתה חושב.. זה שאתה לא נמשך אליה....זה רק אצלך בראש כי אתה חושב שאתה הרבה יותר ממנה כי אתה חתיך כפי שאתה מכנה את זה וחתיך לידה משמע שאתה לא בדיוק מי יודע מה.. בטח נעים לך איתה לבד... כיף לכם לדבר לצחוק לשוחח... רק לא נעים לך לקחת אותה לחבר'ה כי אז כאילו בגלל שהיא שמנה המניות שלך בעיני החברה יורדים.. כאן..תרשה לי לומר לך שחברים באים והולכים אישה וחברה זה לתמיד ... דע לך שלכל אדם יש רגשות אפילו שהוא שמן..להפך אדם שמן הרבה יותר רגיש והרבה יותר מוכן לתת מעצמו ופגיע הרבה יותר.. תסביר לה מה הבעיה שלך.. קח אותה למכון כושר תעבוד איתה על הלוק שלה.. ואז תגיד מה שאתה רוצה להגיד.. בפנים עמוק אתה אוהב אותה אחרת לא היית כל כך מוטרד.. אז.. בתקוה שעזרתי מעט.. הבחירה היא בידך...תהיה חכם ואל תפספס...לך עם הלב ולא עם מה שהחברה מכתיבה בהצלחה

אתה דפוק בראש

קיצר אתה פשוט דפוק בראש והיא דפוקה שהיא איתך...... אני מציע להגיד ביי ביי כל אחד לשני וסלאמת.... ולך תחפש אחת קצת פחות מכוערת ממנה כאילו.. אחת ברמה שלך... לא משהו כן... אבל גם לא בקאנטים מקווה בשבילך קיצר לך לפסיכולוג אחי....

o c e a n

New member
הבעיה היא לא

בחברה שלך ולא באף אחרת שמנה או רזה הבעיה היא בך קודם כל תהיה שלם עם עצמך עם מי שאתה אל תתן לפחד שלך ממישהי לנתב לך את החיים אם אתה לא נמשך אל הבחורה הנוכחית ואם אתה מפח מבחורה שנראית טוב אתה קודם כל צריך לשבת עם עצמך להראות לעצמך מה אתה שווה ומה מגיע לך והכי חשוב מה אתה באמת מצפה מחברה אמיתית (לא כזאת שהיא רק בשביל הכיף) ואז אני מבטיחה לך אתה כבר תדע את התשובה

i just want to say

Hello, i just wanted to tell you that: Nobody made you be with her, and if you are with her 4 months, believe me i think that you like her in someways, and if you want to brake up with her only becasue her weight, i don't think that you will find someone better then her, and you know what?, EVERYONE GETS WHAT HE DESORVE, so if you don't like her becasue of her weight, the secend girl that you will have, you will find something else. any way I just want to say one more thing, why do you care what people are telling you, it's your life, do what ever you think is right for you, if you don't like her, brake up, if you like her,but she is too fat, help her, maybe she will see how much you love her/like her, and she will lose some wight for you, you know that love is everything to people. if someone will tell you jump froma bulding, will you jump?, i don't think soo, so just do whatever is right for your own life, becasue you know people are DIFFERENT and be HAPPY life can be INTRESTING

תמי 80

New member
תפרד ממנה ואז....

מה שיקרה זה שהיא תרזה, תעצב את הגוף, תעשה מייקאובר כללי, תראה פיצוץ ושאתה תמשך אליה היא תשים עליך ז....תלך עם בחורים הרבה יותר שווים ממך ואתה תרגיש מטומטם, ביחסים אמיתיים אומרים מה מפריע, בצורה רגישה ומתחשבת אבל אתה יכול להגיד לה שהיא נהדרת ואחלה בחורה אבל אם היא היתה מנסה קצת לרזות זה היה מושך אותך יותר, זה שהיא תפגע זה בטוח אבל אז יקרו 2 דברים או שהיא באמת תתחיל לרזות, או שהיא תגיד לך שאתה אדיוט תת רמה ולא גבר ותעיף אותך לעזאדל...בשני המקרים הרווחת.

../images/Emo163.gifאיזה ביטחון...

דבר ראשון בקשר לזה שהיא שמנמונת- אתה יכול לרמוז לה על זה... למשל תציע לה ללכת למכון קושר ביחד וכאלה... דבר שני- אם אין אהבה וזה רק לכיף - מה הטעם? איזה כיף אם אתה אפילו לא נמשך אליה? מה היא צוות בידור שלך? משעשעת אותך?- למה אתם ביחד אם זה לא הסקס ולא אהבה???????????.. ודבר שלישי ואחרון- אתה מרגיש שאתה נראה טוב כשאתה איתה, אולי היא חושבת כמוך שאתה לא בדיוק מושך אבל לא יודעת איך להגיד לך... מאיפה הביטחון הזה?????????????

motibocsh

New member
שמנמונת ?|

תבעט בה עכשיו אל תחכה שניה חבל שזה יהיה לה יותר קשה (גם ככה היא סובלת) ולגביי חוסר הבטחון העצמי שלך ??? זה רק בראש שלך אני מאמין שאם אתה באמת נראה טוב לא תהיה לך בעיה להשיג בחורות נאות (ורזות)

bubit123

New member
סוגיה קשה לפיצוח =>תגובה

טוב,לדעתי מצד אחד זה בסדר שאתה איתה,זה לגיטימי שבנאדם ירצה להרגיש יותר טוב מהצד השני. ומצד אחד זה לא בסדר כי בסוף היא רק תיפגע מהעניין הזה. אז כדאי לגמור את זה כמה שיותר מהר שיהיה כמה שפחות כואב. וחוץ מזה,אם אתה מרגיש ככה,אז למה בכלל התחלת את הקשר הזה?מה הפואנטה בכל הסיטואציה הזו?ואם אתה נמצא במערכת יחסים עם מישהי.שיש רגשות אמת.אתה לא צריך לחשוש מהמיניות ביניכם. נופר.

c r u e l a

New member
אם אתה אומר...........

למה בעצם הייתה איתה מהתחלה אם אתה לא נמשך אליה......לפי דעתי קשר זה קודם כל משיכה לבן אדם שאיתו אתה נמצא כי אם החברה שלך מגעילה אותך(אוקיי הגזמתי קצת ...אבל לא נורא) אז לא שווה שתבזבז את הדמן שלה אני בטוחה שיש מעוד מלא אנשים שדווקא כן אוהבים עגלגלות..... ולסיכום תפרד ממנה כבר ותמצא לך מישהי שתמשך אליה .........וואו ועד כמה הבטחון העצמי שלך נמוך אם אתה צריך חברה שאתה נגעל ממנה (שוב הגזמתי ) כדי להרגיש יפה...? תחשוב על זה ...... ושיהיה המון בהצלחה.....נשיקות

c r u e l a

New member
אם אתה אומר...........

למה בעצם הייתה איתה מהתחלה אם אתה לא נמשך אליה......לפי דעתי קשר זה קודם כל משיכה לבן אדם שאיתו אתה נמצא כי אם החברה שלך מגעילה אותך(אוקיי הגזמתי קצת ...אבל לא נורא) אז לא שווה שתבזבז את הדמן שלה אני בטוחה שיש מעוד מלא אנשים שדווקא כן אוהבים עגלגלות..... ולסיכום תפרד ממנה כבר ותמצא לך מישהי שתמשך אליה .........וואו ועד כמה הבטחון העצמי שלך נמוך אם אתה צריך חברה שאתה נגעל ממנה (שוב הגזמתי ) כדי להרגיש יפה...? תחשוב על זה ...... ושיהיה המון בהצלחה.....נשיקות

nikol123

New member
עצה ממני

משיכה זה דבר חשוב אם לא הכי חשוב בקשר זוגי ואם אין את זה הרבה דברים דהוייםם בקשר. אז אזור אומץ ועזוב אותה. אתה תעשה טובה גם לה וגם לעצמך. גם אם לא תמצא מישהי מיד הרי שלפחות לא תתפשר עם פחות ממה שמגיע לך. אתה מרגיש דברים מאד טבעיים ואני מבינה אותך. וכאשר תמצא מישהי שתמצא חן בעיניך הכל יהיה שווה את זה. חוסר בטחון אפשר לשנות הן ע"י עבודה פנימית ובעיקר על ידי ניסיון. אם לא תנסה עכשיו הזמן יחלוף ותשאר באותו סלאלום בו אתה עכשיו. צא , נסה , העז והעיקר תעשה מה שהלב מרגיש כי אנחנו חיים פעם אחת אז צריך לנצל את החיים על הצד הטוב ביותר. נסיכה מחכה לך שם לך אליה...

meitalsun

New member
תראה

זה חסר טעם לגרור את הקשר הזה עם חברה שלך. זה לא הוגן כלפי שניכם. אני לא חושבת שאתה מגעיל ונוראי בגלל המחשבות האלה . בכלל לא. בנוגע ל"להילחץ" - אני מבינה אותך. להרבה אנשים יש בעיות עם הדימוי העצמי שלהם, אבל- צריך ללמוד להתמודד. אני חושבת שעצם ההתנסות בקשר עם מישהי "שווה" שיותר דומה לך יעזור לך ויחזק אותך . נ.ב תנסה לא להיות אכזרי מדי כלפי החברה שלך בתהליך הפרידה - let her go easy. בי.

meitalsun

New member
תראה

זה חסר טעם לגרור את הקשר הזה עם חברה שלך. זה לא הוגן כלפי שניכם. אני לא חושבת שאתה מגעיל ונוראי בגלל המחשבות האלה . בכלל לא. בנוגע ל"להילחץ" - אני מבינה אותך. להרבה אנשים יש בעיות עם הדימוי העצמי שלהם, אבל- צריך ללמוד להתמודד. אני חושבת שעצם ההתנסות בקשר עם מישהי "שווה" שיותר דומה לך יעזור לך ויחזק אותך . נ.ב תנסה לא להיות אכזרי מדי כלפי החברה שלך בתהליך הפרידה - let her go easy. בי.

למעלה