סוגשל דיון: מהי לדעתכם הלהקה ש"שולטת" בפורום?

oshriti123

New member
סוגשל דיון: מהי לדעתכם הלהקה ש"שולטת" בפורום?

לאו דווקא הלהקה האהובה עליכם אלא הלהקה שרוב הפורום מתרגש כששומעים משהו חדש עליהם ומסוגלת לגרום לשרשורים של מעל 100 תגובות... אני יודעת שבעקרון זה לא משנה כי כל אחד שומע מה שבא לו בלי קשר למה שהשאר שומעים, אבל חשבתי על זה קצת וחשבתי שיכול להיות מעניין מה תגידו על הכיוון שהפורום הזה הולך אליו... ד"א עוד מעט יש לו שנה, לא?
אני חשבתי על תאוריה משעשעת. אוקיי לא ממש משעשעת, אבל די נכונה.. לדעתי הפורום מחולק ל-5 קבוצות: -קבוצת מיוז (בהנהגת לירון) -קבוצת MCR (שרוב מי שנמצא בה אוהב גם את פוב, P!ATD ו-30STM) -קבוצת ליברטינז-דפט-בייבישאמבלס (AKA קבוצת פיט דוהרטי) -קבוצת ארקטיק מאנקיז ואינדי למיניהם -קבוצת הלא סגורים על עצמם, שאוהבים כל מיני להקות פחות מוכרות(אבל עדיין מאוד מוכרות, תרגעו) כמו פארמור, דה אקדמי איז, לוסטפרופטס, דה יוזד, סאם41, ברייקינג בנג'מין וכו' וכו' מה אתם חושבים? ובאיזה קבוצה אתם?
(מקווה שהרעיון לא אידיוטי כמו שהוא נראה לי בקריאה שנייה. רק רציתי לנסות להעיר כאן קצת כמה אנשים. אה ומצטערת אם מישהו נפגע מההכללות אומשו, זאת ממש לא הייתה הכוונה).

Chemical Venom

New member
אני בקבוצת אור והמכורים ל...

ללינקין פארק!!!! גרר סתם סתם מבין הקבוצות שהבאת אני משתייך ללירון והמיוזרים
אבל אני גם שייך לכל השאר אני לא אוהב אפליות אני אוהב את כל הלהקות האלה..! חח

GD ROCKS

New member
AM כי זה נראה שכולם פה אוהבים אותם..

לעומת מכר וכל היתר שזה מתחלק.

GD ROCKS

New member
חחח WTF קראתי רק את הכותרתXD

מממ אני נראה לי בקבוצה של כל אלה שעדיין לא סוגרים על עצמםXD ואוהב להקות "פחות" מוכרות חח.

Incubus Creep

New member
MUSE

אני בעיקר בקבוצה מס' 1 וגם קצת 3 אבל בכללי אני אוהבת הרבה להקות מהערוץ אז קשה לחלק את זה לקבוצות שאמרת..

M a a y a n K

New member
אוי...זה קשה...

כי הלהקות שאני הכי אוהבת הן מיוז, AM וMCR (וקין אבל זה לא קשור לפה)... אז אני מניחה ש...1,2,4?

new art riot

New member
אהה.. סוכריה?

ואני חושבת שהידד לTEAM דוקרטי! לא ידעתי שיש קבוצה כזאת אבל זה נשמע טוב

Lyla Bellamy

New member
מיוז...

כי הם כל הזמן מנצחים פה חחחח ובצדק אני גם אוהבת אינדי אבל גם לוסטפופטס אז ... מה שכן אני לא 2 חחח

M a a y a n K

New member
מנסה להפוך את זה לדיון...

נראה לי שקבוצת הלא-סגורים-על-עצמם וקבוצת MCR,P!ATD וFOB הן די אותה קבוצה...לפחות לפי הלהקות שהזכרת בקבוצה כי זה די אותו סגנון של מוסיקה...נראה לי ככה. בכל מקרה, לא נראה לי שיש קבוצה ש"שולטת" בפורום, זה די מאוזן כזה, לא?

CitizenErased

New member
אני חושבת שיש פחות קבוצות ממה שנאמר...

1. קבוצות האמריקקים (אימו.. נו הייתי חייבת. תתעלמו) - MCR, 30STM, פאראמור, פאניק, פוב, לינקין פארק, אוונסנס והייתי מכניסה פה גם את לוסטפרופטס למרות שהם בריטים פשוט כי המוזיקה נשמעת יותר אמריקאית 2. קבוצת האינדי - ארקטיק מאנקיז, בייבישמבלס, מאניק סטריט פריצ'רס - לשלושת הלהקות הקהל הוא דיי מחולק אבל עדיין אי אפשר להתעלם מהעובדה שמדובר באותה הקבוצה 3. קבוצת האלטרנטיב (נתעלם מהעובדה שאינדי זה בעצם בתוך אלטרנטיב) - מיוז, רדיוהד, פלסיבו, הקילרס, אנערף וכמובן אלה שאוהבים קצת מהכל.

MyUsedRomance

New member
האמ../images/Emo11.gif../images/Emo135.gif

לפי הקבוצות שאת אירגנת אני בכולן דבר ראשון. דבר שני, מה אימו בדיוק בלינקין פארק?
או אוונסנס XDD ומה בדיוק רע במוזיקה אמריקאית?
אה ולא כל מי שאמריקאי הוא אימו, לידע כללי
כאילו, לא ידעתי שהקילרז הם בריטים בדיוק, אה נכון, הם בכלל מלאס ווגאס

למעלה