סוגשל דיון: מהי לדעתכם הלהקה ש"שולטת" בפורום?

Rose131

New member
יש לך את המספר שלי?

שלחי מסר\הודעה במסנג'ר כדי להזכיר לי לתת לך אם אין לך

Drowning Lovers

New member
אין לי../images/Emo12.gif../images/Emo23.gif

אין לי אותך אפילו במסן
אבל למה אני צריכה אותו?

lestatgirl

New member
אני בגמילה מפיט דוהארטי.

אני חושבת שזה אומר מספיק. קונור הוא המתאדון שלי עכשיו. וכן אני משווה הכל לסמים אצלי.. בכל מקרה לאחרונה מיוחד אבל גם בכללי אני דיי פתוחה להכל, גדלתי בבית מאוד מגוון מוזיקלית[בארון דיסקים שרית חדד ואליס קופר חולקים מדף עם אואזיס וכל מיני מוזיקת עולם ומה לא, וזה אפילו לא הדיסקים שלי..] יש נטיה לחשוב שיש מלחמה בין אינדי קידס ואימו קידס, זה נכון אם אתה חי בעולם של האורבן דיקשיונרי.. אני אוהבת כל מה שנשמע לי טוב, ובמועדונים שהייתי הולכת אליהם פעם היינו רצים לרחבה כל פעם שהיה את לוסט פרופטס ופיונרל [אני עדיין חושבת שסטארט סאמת'ינג הוא אלבום לא רע בכלל ופיונרל גם הוציאו כמה שירים מעולים אפילו יותר מכמה..] אני יותר נמשכת לאינדי כמובן ככה שגם אם אהבתי שיר אחד של פאניק או מכ"ר אני עדיין מעדיפה להשקיע את מעט כספי בשנינות של אלכס טרנר מאשר בצלילים הקליטים של הנ"ל, רק בגלל הערך המוסף שהמוח לא מתנוון. מיוז במשך שנים ארוכות הייתה הלהקה האהובה עליי [ביחד עם AFI אגב..] אבסולושן הוא אחד מהאלבומים הראשונים שקניתי לעצמי והאמת שאני צראיכה כבר לקנות עותק חדש מרוב שחרשתי עליו, לאחרונה התרחקתי קצת ממיוז אני מניחה שהאלבום האחרון הרתיע אותי אבל יש לי הרגשה שאני אחזור אליהם בקרוב במיוחד בגלל שאני נורא נהנהת מהדיונים בפורום
לפיט תמיד יהיה מקום לוהט אצלי בלב אבל זה הפך למיני אובססיה כזאת שהשפיע עליי לרעה אז החלטתי שפרידה תיהיה הדבר הכי הנכון לנו כרגע. אני מתרכזת לאחרונה במיוחד בלייטספיד צ'מפיון ברייט אייז ההורורוז מעט סטרוקס פה ושם מכביז קלאקסונס דן לה סאק נגד סקורפיוס פיפ [לא רשמתי נכון אני מודעת לזה אבל השעה 5 בבוקר לעזאזל] לית'ל ביזל האדוקן אופורייטור פליז ומון דה ביפ[ קליירו] וטסטאייסיקלס ככה שאני דיי מגוונת ואם להתבטא בהשראת הווארד מון אז אני לא נהנהת במיוחד מזה שאנשים מנסים להכניס אותי לקופסאות, ולא לא דיברתי עם המשטרה בקשר לזה.. להגיד שאני לא בקבוצה ואני אינדיבידואלית ישר יכניס אותי לאינדי נכון? גם אם אני אביא סריקות מתעודות מהיסודי שקיבלתי ב' בעובדת יפה עם חברים.. אני אשתוק עכשיו... אגב ץשמעו את הפסקול של ונדטה, אחד הדברים. באמת גורם לך להבין את העוצמה שיש למוזיקה, דברים שאנשים לא מודעים להם..

CitizenErased

New member
1812 OVERTURE../images/Emo99.gif..את נעלמת לנו מהפורום../images/Emo10.gif

הגיע הזמן לחזור לחרוש
אגב גם אני אהבתי את AFI.. מאוד.. אפילו התלהבתי אז שהם הולכים להיות בפסטיבל שהייתי בו באפריל.. הם היו סבירים. ואת צופה בשידור של KROQ?.. זה דיי סביר בינתיים.. FEIST הזאת מה שמה הייתה ממש טובה. SILVERSUN PICKUPS עכשיו תיכף מסיימים ואז השינס

lestatgirl

New member
כן אני יודעת פשוט

אתם נורא מגובשים ואני במקום אחר מוזיקלית אבל אני נוטה שוב לכיוון המיוז [אני חושבת שאני רק צריכה לעבור בדרך את ארקייד פייר ואולי קצת NBA. וואו רק אצלי זה ככה הא?] והתמונות של מאט, כל הזמן אני חולמת שעכברושים תוקפים אותי בלילה ויש לי הרגשה שזה קשור איכשהו אליו.. את אפי אהבתי לפני כמה שנים האחרון שלהם לא כזה אמ.. אי יאיי אי? ולא ראיתי את ההופעות, זה עודה לי רע לראות דברים כאלה כשאני לא יכולה להיות שם..

lestatgirl

New member
בהתחלה זה יכול להישמע ככה

במיוחד עם רג'ין הקרציה הזו שלא היה מפריע לי אם היא הייתה רןצחת את הדארקנס ומתאבדת אבל לאט לאט מבינים שהם טובים. תן להם סיכוי..אני מבטיחה שאחרי כמה האזנות הם יפסיקו להישמע כמו הזקן ספק עיוור שמגנן מחוץ לקניון רוטשילד.

ואו.. אני בקבוצת ה...

MUSE בעיקר אבל גם ב-MCR וגם בארקטיק וגם בשמבלס חחחחחחחחחח וגם בהכול

lestatgirl

New member
נו באמת רטרו מטורף לכיתה ו' אם לא תשתתפי

אין פיתה עם שוקולד\חומוס ומלפפון חמוץ. ועם כזה מרד את יכולה לשכוח ממיץ פטל

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifשתיכן XD ../images/Emo219.gif

פיתה עם שוקולד/חומוס ומלפפון חמוץ. ומיץ פטל. כ"כ מסיבת יומולדת של ילדים בגן
.

גם בכיתה ז היה לנו פיתה עם חומוס ומלפפון חחחח

איזה קטע אני צוחקת פה, נזכרת בימי הנעורים שלא ישובו עוד. וטוב שכך.

מיוז שולטים לצערי

לא סובלת אותם. אני מתה על להקותיו של פיט יבל לחיים ארוכים (אם ככי זה בספק), אבל גם אוהבת להקות כמו הארקטיק מאנקיז, קייזרז, פלסיבו ושאר ירקות.

ReaLostprophet

New member
בטוח

מאלה שלא סגורים על עצמם יום אחד בא לי פו פייטרס נגיד ויום אחר רוק יותר כבד כמו סליפנוט ויום אחר אינדי ועוד יום מיוז ויום אימו ויום פרופטס. והיום היה יום של דוהרטי.

למעלה