סוגשל דיון: מהי לדעתכם הלהקה ש"שולטת" בפורום?

CitizenErased

New member
אז ככה ש...

אני יודעת שהקילרס הם מלאס וגאס. אבל תסכימי איתי שהם נשמעים יחסית בריטים.. חוץ מזה שלא קראתי להם בריטים, קראתי להם אלטרנטיבים
לא אמרתי שכל מי שמאמריקה הוא אימו, כתבתי רק להקות שאני מחשיבה באותה קבוצה.. קבוצת אמריקה
תסכימי איתי שהסטייל של הלהקות הנ"ל דיי דומה. אני קוראת אותו אימו
לינקין פארק לא היו אימו בעבר אבל האלבום האחרון שלהם מאוד אימו.. What I've Done? אימו בריבוע. ולא אמרתי רע. אמרתי אימו. אימו זה לא קללה זה ז'אנר.. אני יודעת גם שלא כל הלהקות נחשבות אימו אבל מבחינתי הם דומים מדי חח

MyUsedRomance

New member
אוקיי,../images/Emo135.gif

אני מסכימה שהפעם הראשונה ששמעתי את הקילרז חשבתי שהם בריטים ><" אז עם זה אני מסכימה
אוקיי, ככה את חושבת, WID, רק לי הוא לא נשמע בכלל קרוב לאימו?
כאילו, אימו זה פיונרל פור אה פרינד, לינקין פארק הם לא אימו
לא שופטים להקה על פי שיר אחד
אבל אין בכוונתי לריב

CitizenErased

New member
אני לא שופטת את לינקין לפי שיר אחד..

כמו שאמרתי, האלבומים הקודמים שלהם לא היו אימו לדעתי אבל האחרון כן (ולצערי שמעתי אותו
) אימו בא מהמילה emotional... מילים רגשיות ודיי מתבכיינות. What I've Done מתאים לזה. גם במוזיקה הם לא נשמעים לי שונים מדי מMCR וכאלה.

MyUsedRomance

New member
אוקיי, זה מה שאת חושבת../images/Emo9.gif../images/Emo135.gif

אני לא רואה את זה ממש

CitizenErased

New member
ואגב, אני האחרונה שאפשר להגיד עליה שהיא..

שופטת להקות לפי שיר אחד חח אני מאוד פתוחה לדברים ומוכנה לשמוע כל אלבום. את גם שוכחת שאני עובדת בחנות דיסקים אז יש לי את האפשרות.. כאילו.. HECK אפילו שמענו בקסטריט בויז בחנות
ואני לא חושבת שהרבה אנשים כאן שומעים מוזיקה צוענית, לאונרד כהן ושירים בצרפתית חח

MyUsedRomance

New member
מה רע בבקסטריט בויז?../images/Emo3.gif../images/Emo135.gif

גם אני מאוד פתוחה למוזיקה, כפי שראית אמרתי שאני בכל הקבוצות כי אני אוהבת כל סוג מוזיקה שהיא אמרה
אוי הזכרת לי שאני צריכה למצוא עבודה
לא מעסיקים ילדות בנות 14 במקרה בחנות דיסקים, נכון?

MyUsedRomance

New member
יופי../images/Emo69.gif../images/Emo135.gif

ניסיתי, אין לי כוח לצוציקים הקטנים האלה

את ממש צריכה לבדוק את ההגדרות שלך..../images/Emo223.gif

בתכלס נראה לי שאפשר לחלק את זה לאמריקאים, אינדי/אלטרנטיבי אמריקאי, ובריטים

ממ...../images/Emo223.gif

אני גם בקבוצת מיוז, בMCR [מישהו אמר פו"ב?], וגם בלא סגורים על עצמם, וקצת בארקטיק וגם במכורים ללינקין פארק חח ממ.. אפשר להסתכל על המצעדים בשביל לקלוט אבל הייתי אומרות שכולם פה די שייכים לקבוצה הראשונה והרבה ללא סגורים על עצמם

Rose131

New member
הממ

אני שומעת גם מיוז, גם MCR 30seconds פו"ב ושאר ירקות, גם ארקטיק מאנקיז, וגם הלא סגורים על עצמם. אבל בהתחשב בעובדה ששלושת הלהקות האהובות עלי שייכות לקבוצה השנייה[איפה HIM נכללים בעצם?
] אז אמ. כן. אבל בתכלס אני שומעת מה שטוב לי, אני מנסה להימנע כמה שיותר מקטלוג. כאילו, אריק איינשטיין רולז וכל זה
!

MyUsedRomance

New member
אני בכולם../images/Emo3.gif../images/Emo135.gif

אני בקבוצת MCR אבל לא ממש אוהבת את פאניק, פוב [שומעת קצת] או 30 שניות שאותם אוהבת רק 2 שירים.
מיוז אני אוהבת והם מהלהקות האהובות עליי
קבוצת פיט דוהרטי?
לא הייתי אומרת שאני מעריצה גדולה אבל אני נהנית מזה
אני אוהבת אינדי, מאוד, אז כן אני בקבוצה הזאת גם
לא סגורים על עצמם?
WTF? וכן אני בהחלט בקבוצה הזאת
לדעתי הלהקה הכי היא מיוז, ללא ספק.

CitizenErased

New member
../images/Emo12.gif

איזה דברים?
אם לא נעים לך לכתוב כאן את יכולה לכתוב לי במסר

MyUsedRomance

New member
עזבי, גם לא שמעתי את כל השירים שלהם../images/Emo3.gif../images/Emo135.gif

הדברים ששמעתי שזה לא פורום ידידותי למעריצי MCR

CitizenErased

New member
שטויות../images/Emo4.gif

יש לנו הרבה בפורום שאוהבים את MCR. נכון אנחנו יורדים על MCR מדי פעם (סך הכל זה לא פורום MCR וזכותינו לרדת על כל להקה שאנחנו רוצים.. זה לא שאנחנו נכנסים לפורום MCR ועושים את זה שם חח) אבל אני חושבת שאת קצת מעל לקטע של "להעלב" בשם הלהקה.. כאילו, לעזאזל, אנחנו גם יורדים על מיוז חח האמת, אנחנו יורדים על מיוז יותר מאשר על כל להקה אחרת. וכמה שאני אנסה להדחיק את זה, אני בטוחה שאת יודעת שגם אני הערצתי את MCR תקופה קצרה

למעלה