סוגשל דיון: מהי לדעתכם הלהקה ש"שולטת" בפורום?

MyUsedRomance

New member
אני עדיין לא מבינה למה את מתביישת בזה../images/Emo3.gif

+
אבל זה החלטה שלך לא לאהוב אותם
ותאמיני, גם בפורום MCR יורדים הרבה על MCR, על מיוז בכלל לא
אני לא נעלבת אבל אם מישהו יגיד משהו רע עליהם, אני לא אשתוק

CitizenErased

New member
חח זה דיי מגוחך נראה לי

כאילו.. מישהו יירד עליהם כי הוא לא אוהב את המוזיקה, אז מה? מה זה איכפת לך? שיירד עליהם. אם את אוהבת את הלהקה אז זה לא אמור לשנות לך. אם אנשים יורדים על מיוז אז מילא, אם הם יוצאים בהצהרות של "הם גרועים בהופעות חיות" למשל אז מן הסתם אני אגיד את דעתי (זה אפילו כבר לא עניין של דיעה עם כל הפרסים שהם קיבלו
אבל נתעלם מזה חח) אבל אם מישהו יבוא ויצחק על MCR ויגיד שלמשל.. המסר שלהם הוא מגוחך. אז מה זה איכפת לך? לדעתך הוא לא ולדעתו הוא כן. זה עניין של טעם ודיעה ואישית ואם כולנו היינו מסכימים על אותם דברים אז העולם היה מאוד משעמם. ואם מישהו יקרא למיוז מכוערים אני אצחק ואצטרף
זה הכי הצחיק אותי.. איזו מעריצה של MCR הוסיפה אותי למסן והתחילה לקלל את מיוז ואני כזה "חח את חושבת שזה מזיז לי? גם לדעתי הם מכוערים" ואז היא מתחילה לתת לי הרצאה בקטע של "ואת קוראת לעצמך מעריצה?!" ואנערף. ואז התחילה לזיין את השכל על כמה שג'רארד חתיך
ארר.

MyUsedRomance

New member
דבר ראשון, ../images/Emo135.gif

איך אני שונאת שמקשרים מראה ללהקה, מה קשור מראה למוזיקה של הלהקה?
גרר זה מעצבן אותי. גם אני לא חושבת שמיוז הם הכי מושכים אבל אני מקשיבה להם
מסכימה איתך על הפרסים שהם קיבלו, אם יש הוכחות אז למה בכלל להתחיל
אוקיי, הבנתי, אבל פשוט לי זה קצת מציק, אני מבינה את נקודת את מה שאת אומרת. בכל מקרה, אין לי כוח לעוד פורום
גם יש לי רק את אבסולושיין
אולי אחרי שאקנה עוד אצטרף

CitizenErased

New member
../images/Emo69.gif

שיהיה.. את מפסידה. אחד הפורומים הכי מצחיקים וחמודים בתפוז
כאילו, אני לא חושבת שהרבה פורומים הצליחו להטיס מעל ל20 חברי פורום יחד להופעה בהונגריה חח ואם תרצי מתישהו את שלושת הראשונים במחיר מבצע של 100 שקל.. בואי לחנות צליל בקניון רננים ברעננה
(פרסומת לא סמויה..!)

MyUsedRomance

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo135.gif

הופעה? פשש טוב יכול להיות שאני נוסעת לרוק אמ רינג בגרמניה
רעננה? אני גרה בת"א
אני כבר קונה את אוריג'ן ביום רביעי אולי, במפגש MCR

CitizenErased

New member
אל תקני בטאוור רקורדס!!!!!1

לפי מיטב זכרוני אוריג'ן עולה איזה 60-70 שקל בטאוור בעוד שבדיסק סנטר ובצליל ברעננה זה עולה 40! ויש לזה אפילו סיבה ארוכה שאני אחסוך ממך
וכן, טסנו מלא להופעה וגם פגשנו אותם אחר כך ומאט אמר שבכל מקום שהוא הסתכל הוא ראה דגלי ישראל

MyUsedRomance

New member
ברור דיסק סנטר ../images/Emo6.gif../images/Emo135.gif

טאוור זה לא שווה
ויו
אם הוא רוצה לראות עוד דגלים שיבואו לפה

CitizenErased

New member
לא יודעת איפה נהיה כשתגיעו חח

אבל בטח נתקל.. אני מניחה.. אני יודעת שלא תהיי שם עם פורום M2 אבל נועה אמורה להתקשר אלי
אני שם מ12 וחצי. ואני אלבש חולצה של מוז

MyUsedRomance

New member
אוקיי../images/Emo69.gif../images/Emo135.gif

אני אהיה עם ילקוט גולגלות, זה הדבר היחיד שאני בטוחה אני אלבש
ואני אשאל את נועה
ולמה כל כך הרבה שפם?

Rose131

New member
נועה מתכננת לנסוע לנמל../images/Emo12.gif

חח נראה כבר, אני קודם אעבור בעזריאלי, סנטר, סיבובים מסביב לעצמי ואז נראה לאן

GaIi4697

New member
למה לנמל?

מתי? [אם זה יהיה בערב אז אני אנסה להוציא מאבא טרמפ הביתה ואז אני אצטרך לנטוש אותך
]

GaIi4697

New member
למה כן?

תכלס אין מה לעשות שם ויהיה קר ואם את בקטע של לנסוע לשם בסוף אז תוסיפי גם את הכאב רגליים ולמי יש זין לזה ועזבי את זה אם את לא בקטע של ללכת למסיבות או למסעדה כלשהי או וואטאבר לא יהיה מה לעשות שם ולהסתכל על הים כדי שתוכלי לצלם אותו לא נחשב וגם ככה אחרכך לא תאהבי תתמונות אז מהזה משנה

למעלה