סוס ים...

• פותח הנושא cme
  • פורסם בתאריך

slug

New member
איש - בלי עצבים

דודי היקר מה עובר עליך איש ? הכל בהומור - מכיר את החוש הנסתר הזה ??? למה לקחת ללב ? שנינו יודעים שיש דברים חשובים יותר בעולפ ולא צריך להשתולל - מילת המפתח "פרופורציה"
קח את החיים בקלות... חוץ מזה - לא ידעתי שאסור לעשות עסקים עם קטינים ... רק עם קטינות אסור

duel

New member
אבנר, אני פשוט רוצה לשבור שיא

של העץ עם הכי הרבה פוסטים בפורומים של תפוז...... העצבנות (והמרוקאיות) רחוקים ממני .......

slug

New member
אחלה - טוב שאין עצבים ...

בכל מקרה למי שעדיין מתעניין בסוסוני ים - מאמר מעניין בנושא בקישור הבא. ןדודי - שים לב איך אנחנו שוברים את השיא ...

עוזאבי

New member
השיא עוד רחוק מעוד........

תסתכלו בעמוד השני נדמה לי בפורום של קיילי מיינונג ( איך שלא כותבים תשם משפחה שלה)

slug

New member
טוב ... בוא נעבוד על זה

צריך לכתוב דברים שמעוררים תגובות ... דרך אגב - יש כאן מישהו מאזור חיפה שיכול לתרום לי צמחיה ?

עוזאבי

New member
אני מחיפה...............

אבל גם אני זקוק לצמחים...... סלוג .. צריכים למצוא אנשים כדי להתווכח איתם.......

עוזאבי

New member
אניי באמצע כתיבת הספר שהמלצתה....

לי לכתוב... אז אני לא רוצה להתווכח עם מישהוא שלא יברחו לי הרעיונות מהראש

הליויתן

New member
ברשותכם,אעלה עניין חשוב!!!

אמנם כבר יש חוות מסחריות לגידול סוסוני ים(ודגי ים טרופיים אחרים)אבל מרבית דגי השונית שמיובאים לארץ מגיעים מארצות עולם שלישי,גני עדן אבודים,שבהם התושבים והדיגים נאלצים לתפוש בצורה לא מבוקרת תוך שימוש בהרעלה ובשיטות הרסניות מאד לשונית,את הדגים,שהרבה מהם ימותו באקוריומים בגלל טיפול לא נאות! בבקשה אל תקנו דגי נוי טרופיים של מיים מלוחים מבלי לודא שגודלו בחווה ולא נלכדו בטבע תוך הרס השונית! כל דגי מפרץ אילת אגב הם מוגנים ואסור בתכלית ללכוד אותם למטרות גידול אתם מוזמנים גם לפורום צלילה לראות צילומים מ"הדבר האמיתי" שבת שלום

slug

New member
נשבור ... בטח שנשבור

מי שאוהב דגים שישאיר הודעה ...

duel

New member
אני מצטרף לקריאה שלך - במיוחד באילת

יש ולהקפיד. במדינות העולם השלישי אין לנו כל כך הרבה מה לעשות כי זה האינטרס של המקומיים ולא של הסוחרים - המקומי רק רוצה להאכיל את ילדיו ותו לא. כמו כן, לא זכור לי שכתוב על החבילות המיובאות האם הדגים גודלו בחוות או לא. אבל אם ידוע לך כיצד ואיך לוודא אנא תרשום זאת כאן.

slug

New member
שאלה למקצועיים

חברה שאלה רצינית יש לי אק' 70 ליטר שהקמתי מאפס, בניתי תאורה (PL X2 26W ) לבד ומערכת CO2 שמרים ופילטר מכאני/ביולוגי. האק' הוא לצמחיה בלבד. טמפ' מים 25-24 מעלות קבועה. המצע הוא מצע חצץ גרוס, האם זה בסדר האם צמחיה תגדל שם ? כמו כמו כן יש כשעתיים אור שמש ישיר על האק' ... אשמח לעצות והסברים להמשך פיתוח האק'

עוזאבי

New member
עדיף שתשים גם שם דישון תת קרקעי....

ותקנה דשן נוזלי וברזל ( עדיף של רד סי)

duel

New member
דשן נוזלי זה הבולשיט הכי גדול שיש!

אל תתנו למשווקים להיכנס לכם לכיס

slug

New member
אז על מה אתה ממליץ duel

נראה לי שיש לך ניסיון ? א. החצץ יכול להיות בעיה ? ב. האם האור מספיק ? ג. איזה דישון כדאי לשים ? תודה רבה

למעלה