סוס ים...

• פותח הנושא cme
  • פורסם בתאריך

duel

New member
לגבי הדשן קרא את התגובה לסלוג

לגבי הברזל אני מקווה שאתה מבצע ריענוני מים קבועים באקווריום שלך. אז רק שתדע לך שבכל פעם שאתה מכניס מים חדשים לאקווריום אתה מספק ברזל לצמחים. במים שיש לנו במדינה הזו יש ברזל. במידה ואתה לא מבצע ריענוני מים קבועים אז אני ממליץ לך בחום להתחיל ולבצע. כל שבועיים תוציא לא יותר משליש מהמים (עדיף ע"י שאיבת רפש). לפני שאתה מכניס מים לאקווריום חכה כ-15 דקות ותן לכלור להתפוגג וככה תכניס מים לאקווריום. אין צורך באנטי כלור | אין צורך בדישון | אין צורך בכל הכימיקלים שמנסים לדחוף לכם לכיס! +++ אל תתנו למשווקים להיכנס לכם לכיס +++ בברכה, דודי

duel

New member
במקרה הייתי פה ...

תשובות בנושא הדשן: 1. יש לך דגים->אתה מאכיל אותם->הם מחרבנים->הרי לך דישון טבעי 2. יש לך דגים->את מאכיל אותם->נשארים שאריות->הרי לך דישון טבעי 3. יש לך צמחים->עלים נושרים->הרי לך דישון טבעי. 4. אבל החשוב והמשמעותי מכל לצמחים הוא תאורה נכונה 5. כמו שאתה רואה אין לך הוצאות מיותרות ובזבוזי כסף מיותרים על "מוצרי קסם" של משווקים. 6. ואל תשכח שיש מרכיבים בדשנים מזיקים למצע הבקטריאלי! תשובות בנושא חצץ: 1. קודם כל חצץ טבעי ולא צבוע - הצבע הוא תרכובת פטרוכימית שמתמוססת במים ופוגעת במצע הבקטריאלי. 2. עדיפות לחצץ קטן - מונע אפשרויות של רקבונות להידחס לקרקעית ומונע את הסינון של הפילטר. תשובות בנושא האור: 1. אני מקשר מחשבון עזר מקצועי שבו יש את נתוני האור המומלצים לפי נתוני האקווריום שלך - מדוד ובדוק ואשמח לענות. מחשבון עזר מקצועי ***אל תתנו למשווקים להיכנס לכם לכיס*** בברכה, דודי

slug

New member
להתראות

חברה, אני יוצא לשבועיים מילואים :( תודה על כל העזרה ... נמשיך כשאחזור

עוזאבי

New member
סלוג בהצלחה לך......

ואל תשכך את השרשור, אתה מפורום דג? תחזור מהר ותשמור על עצמך, בקרוב אני יוציא ספר על שימור הדגים בזמן המילואים....מבוסס על סיפור אמיתי

למעלה