סוף שבוע בסימן של חופש

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

SNTQ

New member
סוף שבוע בסימן של חופש../images/Emo9.gif../images/Emo176.gif../images/Emo180.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

שפוצי

New member
עונה פעם ראשונה..יש לי עודף זמן היום.. :)

היום הכי כיפי השבוע אני בהתלבטות בין אתמול שהורידו לי את הגבס לבין שלשום שנגמר הב"ס.. נראה לי שבכל זאת אני אלך על אתמול כי בעוד כמה ימים אני כבר אוכל לחזור לרכב! :) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע ..טוב, אז את זה ניתן לסיום הלימודים .. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע נולד לסיזל סייח התעצבנתי מעט כי אני מחוייבת בשלושה קורסי קיץ ( היסטוריה, לשון, אנגלית) :( התעצבנתי על - הב"ס שהשיג אישור לתת לנו תעודות למרות שרוב המורים שלנו מהארגון ואם לא היו תעודות גם לא היו קורסי קיץ.. אבל בסוף סלחתי כי האמהאמ אני עוד לא בשלב הזה.. נראה קודם איך אני אשרוד את הקורסים התאכזבתי מהתעודה כי לא הייתי נוכחת איזה חצי שנה בב"ס..לא באשמתי אבל זה בהחלט השפיע.. בכיתי מעצב כי דני, שרי רות, שי.. עוזבות :(.. יותר מידיי אנשים טובים הולכים.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. פחח דושי (הכלב שלי) נתקע עם איזו כלבה.. אני לא רוצה להיות גסה אבל זה היה קורע.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום: אוקי אז זה "מחר ים" זה בעצם אומר ש- היום ים!(בערב) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי המסיבת פרידה יצאה ממש טוב והן ממש התרגשו.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לשרוד את החודשיים האלו עם הגבס.. אבל אנשים אני כבר בלי! אני עודלא קולטת כמה קלה הרגל שלי עכשיו..! הסרט הכי טוב שראיתי הסרט ששלה ערכה.. אני לא חושבת שיש לו שם אבל זה מין סרט כז על ההתפתחות של השכבה ואיך גדלנו הראו תמונות שלנו שהיינו פיצים בכיתה ז' וזה היה ממש מרגש.. המקום הכי טוב שאלי יצאתי מסיבת לונה פארק יום שלישי לא קניתי שום דבר יקר נורא השבוע אבל קניתי טונות של צעצועים לחתולים כי הגורים גדלים.. ומתחילים לרצות תעסוקה... ואני לא רוצה שזה ייצא על הרהיטים.. הנהג מונית שהסיע אותי כל בקר לב"ס הוא היה ממש נחמד.. ותמיד היה דברים מצחיקים לדבר איתו עליהם.. וזהו נגמר :/ מצד שני זה טוב כי אין ב"ס ואין גבס.. התודה שלי השבוע היא לדקטור פרישמן - ברוך שפתרנו ולא נצטרך לתראות יותר האמ רק בפיזוטרפיות אבל זה לא מפריע.. פינקתי את עצמי השבוע עם האמהאמ קניתי גופיות ובגד ים! זה אומר רשמית שהתחלתי את הקיץ מאכל השבוע שלי הוא עוגת שוקולד שהכנתי אתמול לכבוד זה שהורידו לי את הגבס האמממ 'סוף סופ סופ ולצעוד..'. שיר השבוע היו המון המון פרידות ובכולם השמיות את השיר 'שיר פרידה' (מאוד מקוריים אצלנו*) אלבום השבוע לאפרת גוש יצא אלבום חדש אז הוא מתנגן שוב ושוב אצלי במערכת השבוע האממ האמממ " אינספור שבילים ויציאה " הייתי מוחקת מהשבוע הזה את טוב הייתי רוצה להרגיש את זה שהב"ס נגמר לא יודעת, זה לא מרגיש לי ככה.. הייתי נותנת הכל כדי שבסופ"ש הזה : ים ים ים כל יום כל היום. עם דושי.. (הכלב שלי).. וחברים... השמש שהאירה לי את השבוע הייתה במקום! השבוע שבפתח הולך להיות מעולה שבוע ראשון של חופש ובלי גבס ועם רכיבות! אני רוצה לראות את שאלתי הסייח שלי ואני יילך לראות אותו.. מתפללת שזה ייצא כי הוא רחוק ממני הוא בצפון.. סופ"ש מוצל לכולם לפחות כמו שלי :)!!!

שרונוש16

New member
אני רוצה לענות=]

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היום! כי היה לי שיעור רכיבה טוב!:) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..היום, השיעור הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא היה התעצבתי מעט כי.. משהו אישי=\ התעצבנתי על.. חברות, או יותר נכון על כמה בנות שאמורות להיות חברות אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי התאכזבתי מ... כי...אף אחד=] בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב, וזה אישי אז אני לא יספר =\ הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..היו הרבה!!!!! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..את רוכבת טוב=] הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה כיף היום בשיעור! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..נעל רכיבה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..את המשפחה ואת הכלבה שלי=] התודה שלי השבוע היא ל..כל מי שגרם לי לחייך השבוע פינקתי את עצמי השבוע עם..עם כלום מאכל השבוע שהיה הוא..מלא גלידה של בן אנד ג'רי אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..ריב ועוד משהו אישי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ירכב סוף סוף עם אחותי השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..היו הרבה=] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..עוד שיעור, ושאני ילמד קאנטר בשיעור! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..משהו.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אין מישהו מיוחד

netapet2

New member
עונה P: (עם סוףסוף תמונה מהתחרות)

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אממ נראה לי היום, כי משהו שקרה רציתי, וגם המסיבונת אצל חברה שתהיה, וגם קיבלתי סוףסוף תמונות (2 אבל מילא) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. קיבלתי ת'תמונות!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. חח לא היה התעצבתי מעט כי.. אנחנו נהיה 40 ילדים בכיתה כנראה התעצבנתי על.. על המורה שלי (לשעבר סוףסוף!!!!) כי היא מטומטמת אבל בסוף סלחתי כי .. סלחתי? מתי? התאכזבתי מ... כי... עצמי, כי ירד לי קצת הבטחון בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אמממ? מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא היה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. ראיתי שעשיתי טוב לאחרים
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב אתמול. הסרט הכי טוב שראיתי.. אממ אממ אממ איזה סרט סרט לא ראיתי! המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לטופדן אתמול! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. חח לא קניתי אבל הסתפרתי משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. חברה שלי
התודה שלי השבוע היא ל.. הרבה אנשים פינקתי את עצמי השבוע עם.. חופשששששש
מאכל השבוע שהיה הוא.. המבורגר אתמול אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא היו עושים שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. נדה אלבום השבוע שהיה.. הג'ירפות קיבלנו אותו מבית ספר XD משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. אין הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. המון הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוח השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ---| השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לא יודעת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לא יודעת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אין סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): תמונה מהתחרות
, או ליתר דיוק מהחימום אבל היא ממש ממש יפה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

netapet2

New member
חח מחוץ לרכיבה

או שהייתי באורוות או שלבשתי בגדים אחרים, אז לא נראה לי שזיהית
אבל גם אני ראיתי הרבה רוכבים בתחרות (נכון זה נורא מוזר? )

לא לא..

התכוונתי שבחימום אני חושבת שראיתי אותך.. לא רכבתי, סתם הייתי בתוך המגרש חימום הצקתי למורקה
פשוט עכשיו ראיתי ת'תמונה ואני חושבת שזאת את חח למה מוזר שתראי רוכבים בתחרות?

SILVER LADY

New member
באליי ../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..כל היומיים האחרונים.כי כבר הרבה זמן שלא צחקתי עד כאב בטן מטורף חחחח הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיעור דרסאג' תותחח
ולהיות באורוותה קיסר עם הבננות הקרועות ובחווה עם הטיפשות האלה חחחח
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..שיחת טלפון
התעצבתי מעט כי..עיצבנו אותי
אבל נרגעתי מהר
התעצבנתי על.. נויקה חחח ממש.אבל הסתדר
אבל בסוף סלחתי כי ..אי אפשר איתה אבל גם בלעדייה חחחח
התאכזבתי מ... כי...עצמי.. בכיתי מעצב/אושר כי..עצב..התמוטטות עצבים הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..חחחח היום בחווה עם הנבות ואתמול באורוות הקיסר
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."מילי..סתמילי" חחחחחחחחחחחחח האלופה הזאתי
משפיעה לרעה
וכל היומיים האחרונים
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..השיעור דרסאג' הזה הסתיים בטוב
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...זוזזז עם החום הזהה איכססס הסרט הכי טוב שראיתי..אין זמן לזה חחחח המקום הכי טוב שאליו יצאתי..קריון היום
חווה ואורוות הקיסר
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..ת'אמת שכלום.אבל שבוע הבא רוקטדוג ובגד ים
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..מורקה והבננותת התודה שלי השבוע היא ל..כנ"לל פינקתי את עצמי השבוע עם..א ר ו מ ה
מאכל השבוע שהיה הוא..ארומההה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..לראות אתה אור
ושומרת הלילה של סיגייי =[ אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..ריב עם נוי חחחח הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יהיה קר! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..בננות ושייני ומורקה =] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור קפיצות ונורמלי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..חחח כ"ככ ^^ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..כולםם
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

SILVER LADY

New member
חחח טנקיו ../images/Emo25.gif

המסך בבית הזה ממש כהה
אז כדי לראות מה יצא בתמונה אני מבהירה עד שאני אראה ואז זה בהיר מידי חחחחח

DriftingAway

New member
היי קטנה עם עיניים יפות

היה כיף לראות אותך סוף סוף
[קרדיטים לתמונה - בסאם פיל סונג והמצלמה של שנורקל]

SILVER LADY

New member
נופייי ../images/Emo99.gif

היה ההכי מצחיק וכייף
התמונה מדהימהה
איך השמיין הזה קופץץץץ

DriftingAway

New member
ממממממשש... לא

לא רכבתי חודשים מסכן =\ היא קטנה כי הקטנתי אותה
אוהבת אתכן שלמויות שלי!

MC sApiR

New member
מחרר../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..ראשון ושני-מסיבת סיום ונסיעה לכפר בלום. ויום שלישי בגלל שיעור=] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..^^ הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..כפר בלום אם כולם התעצבתי מעט כי.. חברות עוזבות התעצבנתי על.. הקוקסינלים האלה..מי הם חושבים שהם?! אבל בסוף סלחתי כי .. איככ אנשים מגעילים שחשים תצמם התאכזבתי מ... כי...כלום=)) בכיתי מעצב/אושר כי.. לא הצלחתי לנשום..ככה זה ש10 בנים עושים עליך ערמת ילדים=\ הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..כפר בלום והיום בעבודה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..ואו..היו מלאא הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אני יוצאת לקורס מדצי"ם=] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לצאת מחר לשבועיים בתנאים של מחנה בלי מקלחת ובלי בית הסרט הכי טוב שראיתי..ממ.. לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..רשפון? משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מכנסי רכיבה של CAVVALO ב300 ש"ח=]] משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אמא התודה שלי השבוע היא ל..^^ פינקתי את עצמי השבוע עם..מסעדה עם הבנות מאכל השבוע שהיה הוא..ממ..פסטה? אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את יום שני..חבל שהזונה הזאת לא נתנה לי לצאת למכמורת ורק בבוקר נזכרה לשאול איפה אני ולמה לא אני לא באה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..לא ישתפן ויחזור הביתה=\ השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..א מ א השבוע שבפתח (מראשון):קורס מדצי"ם לשבועיים(חוזרת ב4.8) - משהו שאתם מחכים לו השבוע..קורס מדצי"ם..להכיר אנשים חדשים ולהחליף פלאפון!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיהיה כייף ולא חרא -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..להיות בחוגים ובמחנות עם אנשים שאני מכירה *אמן* סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):נושה יפה
(מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו

AnGi14

New member
וואי כמה זמן לא כתבתי סיכום שבועי ../images/Emo178.gif

סיכום השבוע: -היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שלישי כי התפלחנו מבצפר [כי לא למדנו בכלל] והלכתי עם שתי חברות לעיר והיינו במקס ברנר אצלנו בראשון [היה טעים מאוד! XD] -הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע...ח-ו-פ-ש-ש-ש-ש-ש-ש-ש-ש-ש-ש-ש-!!!
-הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע...לארות את כל החברים מהיסודי שלא לומדים איתי השנה [הלכתי לחטיבה אחרת] -התעצבתי מעט כי...אבא שלי זירז אותי בשטיפה של פיפ אתמול ורציתי לשטוף אותה יסודי [כמו שאנג'ל ופלמה קיבלו אז גם לה מגיע] -התעצבנתי על..אח שלי ביקש ממני לשים לו שעון מעורר והייתי צריכה להתארגן מהר לאימון בוקר
-אבל בסוף סלחתי כי... הבנתי אותו פחות או יותר... -התאכזבתי מ... כי...מעצמי היום באימון בוקר כי היו איזה שני סטים בתרגיל המרכזי שלא עשיתי כי כאבו לי הכתפיים
-בכיתי מעצב/אושר כי..לא בכיתי -הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע...ביום חמישי אחרי האימון מצאתי איזה שמלה מחות לבריכה בצבע כחול בהיר עם נקודות לבנות של ילדה בת שש בערך [לפי המידה] וידיד שלי שם את השמלה עליו ואחד הבנים ניסה לקשור לו את זה והוא לא ידע איך
וזה היה כל-כך מצחיק!! ואחרי זה אני לקחתי את השמלה ושמתי אותה כמו סינר כזה
-מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..."הקאנטר שלך עם פלמה השתפר" -הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי...המעברים לקאנטר עם פלמה היו די חלקים והצלחתי להחזיק אותה על הקאנטר יותר זמן
-לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...לשמור את הקאנטר -הסרט הכי טוב שראיתי... יום שישי הפוך -המקום הכי טוב שאליו יצאתי...לעיר עם חברות ולחווה כמו תמיד -משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה...עגיל של הטבור שאני שמה באוזן,שרוכים לאולסטאר,ושרשרת של המזל שלי
-משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע...את המילים שהמאמן שלי אמר לי בשחייה -התודה שלי השבוע היא ל...לעדי שהביאה ארטיקים לחווה
-פינקתי את עצמי השבוע עם...קוקישייק במקס ברנר
-מאכל השבוע שהיה הוא...האורז שאמא הביאה ליומולדת 30 של בן-דוד שלי -אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?------------ -שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה...stil waiting של sum41 -אלבום השבוע שהיה...-------------- -משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..."בשמלה אדומה ושתי צמות ילדה קטנה יחידה ותמה עמדה ושאלה 'למה?' " [בגלל האימון ^^ ] -הייתי מוחקת מהשבוע הזה...כלוםםםם -הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני...אוכל לנוח לקראת המודקמות שבשבוע הבא... -השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא...הרבה דברים [: השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע...מוקדמות אליפות הארץ בשחייה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע...לעלות לגמר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע...אין בנאדם מיוחד סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

למעלה