סוף שבוע בסימן של חופש

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

MAYA 4827

New member
באליי=]

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שני- אימון מצויין על בויו, רביעי הכי כי יום אחרון של בצפר, ים עם חברים, ואימון מצויין!!!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. חופשש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ושיחה שדחיתי מלא מלא זמן=/ הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. חופש, ומשפט שמישהו מאוד לא צפוי אמר לי=] התעצבתי מעט כי.. לאא התעצבנתי על.. לאא אבל בסוף סלחתי כי ..לאא התאכזבתי מ... כי...לאא בכיתי מעצב/אושר כי.. חח לאא הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..בים, בברכה, בבצפר (נו בזמן שהיינו אמורים להיות בבצפר) מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "מאמי אני נישאר איתך!!" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. האימון.. להצליח משהו חדש זה ההרגשה הכי טובה שיכולה להיות!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... נקות את התא של טאורה!! הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ים, חווה, בריכה, ת"א.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אייס קפה? משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. תום, גל, וניר=] התודה שלי השבוע היא ל..טליה, גל, וכמה אנשים חמודים בחווה
פינקתי את עצמי השבוע עם.. אייס קפה עם גלידה מאכל השבוע שהיה הוא.. אייס קפהה!! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? חופש שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. יום ראשון אחרי הבריכה=/ הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. חח ישנתיי השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כלכך הרבההה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..ערב שמיניסטים, שיעור קפיצות אחרון=/, שיר ישנה אצלי, פעולה אחרונה, ים, ולראות כמה אנשים, ואימונים אחררונים והופעה אחרונה=/ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שהשיעור יהיה טובב והאימונים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הדר!!! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו

סופ"ש..!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי-שישי כי מסיבה חברים ושיעור..! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. "שלישיית מה קשור"..! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ממוואה
התעצבתי מעט כי.. נשאר רק עוד שבוע..
התעצבנתי על.. דור.. ועל הדי ג'יי! אבל בסוף סלחתי כי .. כי אי אפשר לא לסלוח לו..! התאכזבתי מ... כי... מעצמי כי אני סתומה.. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. "מה זה פילוסוף?!" מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "את סקסית" חחחחח הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי השתלטתי על אדי בסוף חחחחח, ועזרתי ליסמין! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב על אדי ולמסיבה.. הסרט הכי טוב שראיתי.."אמריקן פאי" ו- "מהיר ועצבני3- טוקיו דריפט" המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. קניון,הבית של אייל, ומסיבה... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. בגדים ותיק.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. יסמין, בן, גיא,נעמה ודור!! התודה שלי השבוע היא ל.. אמא, אבא, אחי,אמיתי, ואייל.. פינקתי את עצמי השבוע עם.. לישון עד מאוחר.. מאכל השבוע שהיה הוא.. אוכל של אמא
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "not so bad" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "תגידי לו"... אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "ואת שוב רואה שזה לא פשוט להקשיב למחשבות שלך" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את מה שהוא אמר.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אתן לו לא לאור ולא לאמיתי.. אבל כבר אי אפשר.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ז'יטן כרגיל------> מושלמת קטנה שלי
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. יום שני בבריכה!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שהוא לא יגמר.. ומצד שני שכן.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כל החברים.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

shirli0811

New member
../images/Emo192.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo39.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי,לסיים עם מתכונות לשנה הזאת ושיעור רכיבה ראשון בחיים על פונית
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השיעור ביום שלישי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא יודעת התעצבתי מעט כי.. לחץ, געגועים :|| התעצבנתי על.. עצמי, כי אני עושה טעויות כ"כ מפגרות בבגרויות של וחסר תשומת לב
אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי התאכזבתי מ... כי... עצמי, השיעור אתמול בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי, וכ"כ רוצה להוציא תלחץ בדמעות.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. ממ, נראלי ככשיר וענת היו אצלי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא היה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אני חזקה..? לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת לשיעור רכיבה אתמול, ובסוף נפלתי
הסרט הכי טוב שראיתי.. משהו עם מפלצות בבוקר המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. בגד ים+ג'ינס חדש משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. שיר, עצמי, אמא, נעמי, לאון, נושית, לירון, ועוד כמה אנשים. התודה שלי השבוע היא ל.. כנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה שוקולד מאכל השבוע שהיה הוא.. שוקולד אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? יותר מידי חזקה.. :|| שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "בוכה בלילות" / יוסי אזולאי
אלבום השבוע שהיה.. לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "את בוכה בלילות לא מפסיקה לקוות את פותחת דלתות שבמהרה נסגרות את שבויה בצילו ושוב יוצאת לקראתו שיבוא אין לך למה לחכות" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. שיעור רכיבה אתמול, בגרות ביום חמישי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוח והרבה, אתרחק מהכול, שתיהיה לי רכיבה שקטה בשביל ההנאה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אמא שיר בתיה אורפז מורן גל ועוד כמה נספחים.... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לסיים עם הבגרות בלשון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לטוס לאילת
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מורני וענבר. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

segev 007

New member
שבוע אחד הטובים!!!!!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..ראשון שני שלישי ושישי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיעור בשישי ועבודה קשה..... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע...
התעצבתי מעט כי.. אבא שלי הפתיח לי משהו ולא קיים...... התעצבנתי על.. אבא שלי....
אבל בסוף סלחתי כי .. לא ממש סלחתי אבל עבר אז המשחתי אלא.... התאכזבתי מ... כי...מהשיעור ביום שני.... בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע...היו הרבה דברים..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו...ביום שישי מה שזוהר אמר...
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה לי שיעור מעייף אבל ממש ממש טוב ביום שישי
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעבוד כל כך קשה בחווה...
הסרט הכי טוב שראיתי..''הקיצה ב60 שניות'' המקום הכי טוב שאליו יצאתי..החווה...... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..צ'אפס ביום שישי מאבישי
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..זוהר עופר וחיים..... התודה שלי השבוע היא ל..זוהר פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..לזנייה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..של שון פול (לא זוכר איך קוראים לו) אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלום!!! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ישן הרבה
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..זוהר ,חיים השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..צ'אפס.... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..יקנה נעליי רכיבה חדשות... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..יש הרבה

SNTQ

New member
שבוע נהדר../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כל השבוע כי.. ים,ת"א,איתו
,צביעת שיער,אימונים והרבה חברים:] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הוא
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיחה עם אמא
התעצבתי מעט כי.. נזכרתי במלאכים שלי(
) התעצבנתי על.. חברה שעשתה סצנות אבל בסוף סלחתי כי.. חברה טובה מדי התאכזבתי מ.. הצבע של השיער כי.. הוא יצא כמו שרציתי
בכיתי מעצב/אושר כי.. מאושר בגללו
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הערסים בKFC,הם כאלה טיפשים לפעמים
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "את הדבר הכי יפה שיש בעולם.." (
) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. השגתי מה שרציתי אחרי הרבה זמן
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל.. ריבים עם המורים ביום הרשמי האחרון לבצפר הסרט הכי טוב שראיתי.. לא שזכור לי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אתמול רעננה כמובן
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הרבה,אבל הרבה!! דלק.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הבנות המדהימות שלי,פולי ואמאבא ואחי:] התודה שלי השבוע היא ל.. פולי ולבנות שלי
פינקתי את עצמי השבוע עם.. שחיטות בKFC עם הבנות מאכל השבוע שהיה הוא.. KFC
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "איך מתחמקים מללמוד" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. שירי בי בויזזז
אלבום השבוע שהיה.. יוני בלוך האלבום החדש כמובן
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. -- הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. מחשבות על איך האקס יגיב. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהיה איתו-
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. פולי,הבנות שלי והמשפוחה המדהימה.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. הווו האירוע ברייקדאנס (IBE) יום רביעי! שיגיע כבר!! ובסופ"ש כינרת=) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אסיים עם ספרות (?!)
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. פולי,הרבה הרבה בי בויז,הבנות כמובן:]

../images/Emo179.gifאני :}} ../images/Emo176.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..:רביעי - נגמר בי"ס, חמישי - ים שישי - באולינג, ושבת עם זוהר בחווה ואז עם כולם אצל רחלי...
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:חופש! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..:
התעצבתי מעט כי..: אמממ לאא... התעצבנתי על..: שלומי ועדי כי הם לא התעוררו בבוקר! אבל בסוף סלחתי כי ..: הלכתי ושפכתי עליהם מים התאכזבתי מ... כי...:רייצ', ציפיתי שהיא תספר לי את האמת..
בכיתי מעצב/אושר כי..: מצחוק בבאולינג בשישי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..:באולינג!! ים עם החברים, ושבת עם זוהר מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..:קפלן תעשי לי אוקסר
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..: כי ככה!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...: ללכת לבצפר ראשון שני שלישי - אז לא הלכתי הסרט הכי טוב שראיתי..:מאותגרים המקום הכי טוב שאליו יצאתי..:ים באולינג, בצפר, חווה, רחלי משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..:
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..:חברים בעיקר, וזוהרר.. התודה שלי השבוע היא ל..:הנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם..:אבטיח
ומדוזה חביבה שהתלבשה לי על הבטן
מאכל השבוע שהיה הוא..:במבה עם חול אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?חופש! XD המקוריות... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..:נפוליאון - יוני
אלבום השבוע שהיה..:שייגעצ!
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..:הכל הכל, אני יכול, כי זה החופש הגדול... הייתי מוחקת מהשבוע הזה..:כלוםם.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..: עבר... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..:
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..:הולנד ובלגיהה!!! שיאווו!!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..:להספיק להכין דברים לקורס לפני הטיסה!! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..:את כולם לפני שאני טסה! שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו
וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..

ram ram

New member
שבוע מעולה..!!!../images/Emo13.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
שבת, כי ראיתי אנשים שממש רציתי לראות והיה פשוט מעולה בתחרות..!!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
התחרות, ללא ספק, ראיתי כל-כך הרבה אנשים שממש התגעגעתי אליהם.. וג'ונה עבדה פשוט מעולה..!!!
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
אממ... לא יודעת...
התעצבתי מעט כי..
כי אני אתגעגע לילדים מהשכבה...
התעצבנתי על..
כל מיני...
אבל בסוף סלחתי כי ..
כי אני לא אראה אותם איזה חודש...
התאכזבתי מ... כי...
מממ... לא יודעת..
/
בכיתי מעצב/אושר כי..
לא בכיתי...
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
בתחרות, שזוריק אמר לי מה יהיה הציון שלי שרק יצאנו מהחווה...
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
"מה שלומך זוריקית..?"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
התקבלתי לשתי המגמות שרציתי, למספר יחידות וגם עברתי כיתה..!!
ובתחרות, אחלה ציון..!!!
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
לקום בבוקר... אבל היה סבבה...
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
אלונים
ואז לשרונה..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
כלום..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע הזה..
את החברות, מהבצפר ומהתחרות...
התודה שלי השבוע היא ל..
וואי למלא אנשים: לרכזת שכבה, למחנכת הקודמת, למורה למתמטיקה, למורה לאנגלית, למחנכת החדשה, לזוריק, לג'ונה
, לתמר, רזוש, מצה ועוד מלא מלא...
פינקתי את עצמי השבוע עם..
להיות הרבה בחווה..!
מאכל השבוע שהיה הוא..
שום דבר מיוחד..
אם היו עושים סרט מהשבוע האחרון איך היו קוראים לו?
"מעבדות לחירות..
" [למרות שלא פסח..
]
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
מממ... Say I...
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה...
go, go jhonny go..!!
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
את המבט שלו... אז מה אם לא קרה בנינו כלום השנה, זה אומר שאתה צריך לכעוס עלי.?!
הייתי נותנן הכל כדי שהבסופ"ש הזה...
רציתי שראות אותו, ראיתי..
וגם לשמעורעל הדירוג, שמרתי חלקית..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
ג'ונה...
השבוע שבפתח..:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע.. תחרות בחניאל... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לנצח ולזכות בטיסה לחו"ל...
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אממ... סודד...
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..
)

ToryMaster

New member
מואהאהא.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום או שישי בערב, או שבת בבוקר כי "גלי תעשי לי ילד"/"אני על קים!", בהתאמה. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: קימי
. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע: קימי! התעצבתי מעט כי: היה מעצבן אתמול אחה"צ. התעצבנתי על: חברות. אבל בסוף סלחתי כי: "נוש" נתן לי סיגריה
. התאכזבתי ממהמצב כי הוא מאכזב. בכיתי מעצב/אושר כי: משהו שאמרו אתמול בתחרות. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע: שישי בערב
. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו: "אימא תני לי חיבוק!". הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי: עליתי על קים, אבל הישיבה שלי איח. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל: לנסוע בכלל :S. הסרט הכי טוב שראיתי: בחזרה לעתיד. המקום הכי טוב שאליו יצאתי: כנות בערב יום שישי. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה: הכרטיסים לרכבת, קנייה ראשונה שלי עם הכרטיס אשראי. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע: ווי, כל האנשים של הסופשבוע ושל אתמול. היה מעולה. התודה שלי השבוע היא ל: ריטה. פינקתי את עצמי השבוע עם: רשימה? יעלי, ללי, שירלי, ריטה, גלי, נושי וכן הלאה. מאכל השבוע שהיה הוא: פיצה מתוך שינה. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "האסלה ההייברידית" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה: קינת האסלה |ללי|. אלבום השבוע שהיה: האלבום של יאיר |ללי|. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה: "אני צוללת אל מותי". הייתי מוחקת מהשבוע הזה: כלום. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני: כלום. תודה. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא: הבנות שלי. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כלום, שבוע משעמם. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אפחד. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): תסלחו לי על הפרצוף, ועל הגב, והידיים, נכון? ארבע שנים בלי.

חובן

New member
הייי זה נונש =]

בתור אחד ששמע את קינת האסלה אחרי ההלחנה זה אדיר! אתן מלכות

ToryMaster

New member
'סדר, סיים סיים ../images/Emo3.gif

יש לי סיגריות משל עצמי עכשיו
|בורחתמהבנותומבכניסהאתהקופסהלכספת|

DriftingAway

New member
היי!! זה השם שאני המצאתי!

מזה סמל מסחרי עכשיו?! נו מיילא =] נונשיק אתה ה-מלכה!

חובן

New member
נונשששש את מקסימה +

וכולם אמרו שהם שהמצאת הוא הכי הכי!!!

ToryMaster

New member
יעל הכריחה אותי

אני רציתי להעלות תמונה אחרת שהגב שלי בה יותר יפה, אבל היא התעקשה על "זו שאת צוחקת, ושאת רוכבת לבד!", שאני אסרב לה? ג'וניור כוסי, שתדעי, אפילו כשהוא עולה עקום לטריילר ואני ויעל מחזיקות אחת את השניה "תיזהר! תיזהר!".

למעלה