נו, בסוף לא שברתן לי את האסלה.../images/Emo6.gif
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שישבת! כי טריפיעלי, קימי וטירוף שלא נגמר!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. היעליות!
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לראות את טורי על קים!
התעצבתי מעט כי.. אפי
התעצבנתי על.. הטיפש! ועל עצמי.
אבל בסוף סלחתי כי .. לא סולחת, והוא גם לא יסלח יותר אחרי מה שטורי גרמה לי להגיד. אבל שיהיה.
התאכזבתי מ... כי... מעצמי, כי מה לעשות?
בכיתי מעצב/אושר כי.. אושר! כי יעליות!!!
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אסלות הייברידיות, סוכריות קופצות, יעלי טורי וללי.... זה אומר הכל!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. עקף אותנו איש בהייבריד! והוא נוהג כמו ערבי.
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. שלחתי לו את זה
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשרוד את השבוע כדי להגיע לסופ''ש המדהים הזה.
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי.
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. שישי בכנות.
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. פיצה לבננות
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. יעלי, טורי, ללי, קימי ואת אמא, כי כולן הזכירו אותה אז גם אני חייבת
התודה שלי השבוע היא ל..טורי!
פינקתי את עצמי השבוע עם.. טורי, ללי ויעלי! מאכל השבוע שהיה הוא.. פסטה בכוס מישהו? |לליכישרון| אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? אסלה הייברידית שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. שירת האסלה כמובן! אלבום השבוע שהיה.. האלבום של יאיר, כמו כולן, כי חייבים!! משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "הללויה אסלתי, בלעדייך מה יהא על קיבתי!" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלום! אולי את הנשיות שלי. סעמכ. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. הוא עבר ולא יחזור, והיה נהדר כמו שהוא! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. יעלי ללי וטורי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לקבל את הפלאפון שלי בחזרה! |טוריגנבתפלאפונים| - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..המממ,לנשום ולעבור את הבגרות באוסילוגיה בשלום. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. יותמי