איזה שבוע ../images/Emo6.gif
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..ממממ היו הרבה. יום שישי היה גדוול. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..כל היציאות, כל האנשים שאני אוהבת, היה פשוט שבוע מעולה
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לפרוץ לטרקטורים
התעצבתי מעט כי.. אני שונאת שאנשים לא סגורים על עצמם. התעצבנתי על.. עליו ועל ההורים. אבל בסוף סלחתי כי .. ככה זה עם משפחה. התאכזבתי מ... כי...התחרות אתמול כי לא היה משו חח בכיתי מעצב/אושר כי.. מעייפות!! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. היו הרבה, נונש והציפצופים באוטו!!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..חחחח במילא חייכתי כל היום
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי להחזיק מעמד על כל כך מעט שעות שינה והיה לי שיעור טוב
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להמשיך לרקוד! ולנסוע בבוקר חזרה הבייתה כל כך מוקדם. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי שום סרט או טלויזיה השבוע
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..הרבבהה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא יודעת, לא קניתי יותר מידי. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ללי, טורי, יעלי, שירלי, נונש ועוד כל מיני אנשים שהיו בשישי. התודה שלי השבוע היא ל.. לכל האנשים שהפכו את השבוע הזה לכל כך כיף. פינקתי את עצמי השבוע עם.. אינסוף פעילויות. מאכל השבוע שהיה הוא..בקושי אכלתי, מתברר שיש לי דלקת בלסת. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "קינת האסלה" [כל הזמן מזמזמת חח] אלבום השבוע שהיה.. תכלס האלבום של יאיר! שיחק אותה. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. " trying to find my way the best that I know how " הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. לא בטוחה שהייתי מוחקת, אולי לא לדאוג לו. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יהיו לי תשובות. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הבנות שלי
, נונש, אורי, יובל, טמיר, דן. לא יודעת, מלאא. אההה ולראות את נופי בחווה ולעשות איתה שטויות כמו פעם!! מלכה
[אל תשכחי להביא את הסושסשס שלך!] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. תשובות!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. תשובות!! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כל האנשים שיתנו לי תשובות חחח סתם. את כולם!
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה