סוף שבוע הפתעה באמסטרדם

trilliane

Well-known member
מנהל
לא מצליחה להבין את התואר "סתמי" בהקשר הזה

בניגוד למה? מפתיע? מקורי? לא מדובר כאן במסעדה שמתיימרת לרגש או לחדש... למעשה לא מדובר כאן במסעדה, נקודה. מדובר בכיבוד קל, אכן, וככזה הוא ממלא את תפקידו בסדר גמור בעיניי (והתמורה ביחס ל"מחיר" טובה בעיניי...
).

inבאלי

New member
סתמי במובן לא טעים במיוחד אלא בינוני

סתם כיבוד בינוני ולא יותר מזה. האיכות של הכיבוד ושל השירות לא עוברים את הבינוני מבחינתי.
שוב, לי זה מתאים להיכנס ולשבת שם על כוס תה בזמן שאני מחכה לטיסה, אבל ברור שאפשר עם קצת מאמץ להגיש כיבוד איכותי .

trilliane

Well-known member
מנהל
בינוני ביחס למה? בופה מפואר? לא מבינה

זה אמור להיות כיבוד קל בסיסי, לא יותר, וזה בדיוק מה שזה. הנקודה שהועלתה כאן היא שאין זמן לפני הטיסה לשבת ולהרביץ ארוחה ולכן מגיעים לטיסה רעבים. לכן המלצתי על טרקלין דן, שהוא חינם לרבים המחזיקים כרטיסי אשראי מסוימים, ואפשר להעביר בו את הזמן בנעימים עד לטיסה (ואין בעיה של זמן כמו בישיבה במסעדה או אפילו במזנון מהיר, כי זה כיבוד קל שאפשר לאכול מיד).

ברור שתמיד ניתן להגיש כיבוד איכותי יותר (השמים הם הגבול...) אבל מכיוון שרבים בעצם מקבלים אותו חינם, התמורה מצדיקה את ה"מחיר". אני (ולא רק אני) חושבת שהכיבוד מספק ועונה על הצורך. לא ציפיתי ליותר ואני מודה שהביקורת על המקום נראית לי תמוהה ופשוט לא רלוונטית בהתחשב בנסיבות. זו לא עוד מסעדה שנסקרת בפורום...

שקדייה

New member
בניגוד לטרקלינים אחרים בעולם...

וגם ביחס למה שבא לי להכניס לפה.
עוגת הבית למשל זה משהו שלא יכנס לי לפה גם אם זה הדבר האחרון שיש לאכול.
וגם אם מישהו מאפשר לי גישה לזה, כי זה בחינם, אני מוותרת.... אם הייתי תוקעת כל דבר שמוגש לי חינם, הייתי הופכת לאחת ממנשנשות הקבב-מעדן-חומוס בסופרים.... בעעעעע...

trilliane

Well-known member
מנהל
אין לי מושג, לא ניסיתי

ואם אין לחם אני אוכלת לחמניות, לא עוגות...

אגב, טעימות בסופר אני דווקא אוהבת מאוד, הן חוסכות ממני לא פעם ניסיונות בתשלום של מוצרים לא מוצלחים (בעיניי).

דווקא הרעיון של הטעימות בסופר נראה לי נחמד...

אם יוצא מוצר חדש שאני מתעניינת בו, נראה לי רעיון טוב לטעום לפני שאני קונה...
יש דברים שהיו לי טעימים ורכשתי, ויש דברים שהיו לי ממש נוראים ושמחתי שלא קניתי לפני (כמו הקולה הירוקה למשל...)...

לפעמים אני מופתעת מאנשים שאוכלים את ארוחת הערב שלהם מהטעימות בסופר...זאת כבר חוצפה לדעתי...

החתולית

New member
הפסיקו את הסטת נושא הדיון

בואו ננסה לשמור על נושאי השירשורים ולא נסיט אותם לעולמות מרוחקים.

שקדייה

New member
להסיט ממה?

מהדיון על הרגלי השהייה בשדות תעופה של הגולשים בפורום ביקורת מסעדות?

foofoo77

New member
זה נחמד

לא יותר
אין מה להשוות אותו לטרקלין עסקים של תאי בצ׳אנג מאי (זו היתה הפעם היחידה שזכיתי לטרקלין עסקים במהלך טיולי בעולם).
גם האוכל בתאי בביזנס היה משובח.

שקדייה

New member
הכוונה שלי היא לתפוס סנדביץ בארקפה

ולעלות איתו למטוס,
למי יש זמן לשבת בעאלק טרקלין הזה....

כל הרעיון זה להגיע ישירות למטוס ולעוף ממנו ישירות החוצה. בלי דיוטי פרי ובלי הרפתקאות בדרך...

האמת היא שאני מסוגלת גם לא לאכול 6-7 שעות, אני מבינה שאני שיאנית הפורום בעניין הזה....

trilliane

Well-known member
מנהל
גם זו אפשרות...

לנו היה זמן לשבת כי אנחנו מאלה שמגיעים לטיסה מוקדם ולא ברגע האחרון. אני מסוגלת גם לא לאכול 12 שעות (ואני לא מדברת על צום מכוון...) אבל אני בד"כ לא נהנית לעשות זאת.

Cafe Latte

New member
מומלץ? דוחה... בטיסות האחרונות היה ממש מביך.

לא טעים, והשירותים מטונפים.

trilliane

Well-known member
מנהל
מצער לשמוע; הייתי שם לפני שנה, היה נקי ונעים

יצא לי לטוס במח' ראשונה בחברה התאית

לבנגקוק לפני 4 חודשים - יותר טוב מהאוכל של מושיק רוט!! קאוויאר אמיתי [ככל יכולתך] כבד אווז מעולה,
פירןת ים - חבל על הזמן. טיסה ארוכה ובכל זאת הצטערתי שהסתיימה. בין הארוחות, מציעים לך מיטה עם סדינים ושמיכות פוך. באמת פינוקים מעולם אחר.

Gרר

New member
זה כבר באמת משהו אחר

יש לי גם חלום לטוס פעם במחלקה ראשונה לארצות הברית ובאמת במטוס שמציעים שמיכה והכל... שומר את זה לחתונת הכסף

טיסה פריז-ישראל = 12 שעות

מהרגע שיצאנו מהדירה בפריז עד שהגענו לבית בחיפה (כולל שעה מפריז לשדה התעופה ועוד שעה וחצי מנתב"ג לבית), יצא לנו לבלות בדרכים טיפה יותר מ-12 שעות.
אנחנו לא מבינים איך אנשים בוחרים בטיסה כשיש להם זמינות של רכבות - בנסיעות בתוך אירופה ובתוך ארה"ב בנפרד.

למעלה