לשם מה לזכור...
כאפשר לצטט מתוך האתר שלהם. חלק מהמנות הן כמעט אותן מנות רק עם אדפטציה של מרכיבים כמו למשל הבבה שכאן במקום סרטנים זה חציל. מעניין מה מחליף את הכבד אווז במנה של האפונה
INSPIRATION VEGETARIAN
Eggplant Baba / Vadouvan / Fennel *
'Croissant' / 'Fricassee' Style *
Cocktail / Granny Smith / Gin / Martini *
Millefeuille / Jalapeño
Cucumber *
MENU
GREEN PEAS COLLECTION
Green Peas Gnocchi / Red Onion / Sumac / Ruinart Blanc de Blanc-Crème / Fontina Cheese
Green Peas Cornet / Orange / Green Peas Sorbet / Yogurt Pearls / Olive Oil Caviar
Perfect Egg / Parmesan Ravioli
Morels / Green Asparagus
Palette of Spring Vegetables / Fresh Herbs
Fruit *
White Asparagus return to Sapporo / Citrus
Ponzu / Kombu *
Mamaliga / Paris Mushrooms
Watercress / Nasturtium
Ravioli’s: Celeriac / Carrot / Tomato
Spinach / Red Beetroot / Nutmeg Infusion
Acquarello Risotto / 'Ratatouille'
Dessert *
Large Menu
Hundred and Forty-Five Euro
Small Menu *
Hundred-Five Euro
Our menus may vary due to market or season changes