סוף שבוע הפתעה באמסטרדם

Gרר

New member
המחיר

190 יורו לאדם.
אנחנו היינו שני אנשים זה אומר להכפיל פי שתים.
בדרך כלל אנחנו מתחלקים הפעם זה לא היה אפשרי. אי אפשר להתחלק במנות כאלה.
אז כן זו הוצאה מטורפת. כנראה שזה שיא שלא יישבר הרבה מאד זמן.

trilliane

Well-known member
מנהל
וואוו. ללא ספק אחוז ניכר מעלות הנופש...

אני מודה שעם כל חיבתי לאוכל והרצון לטעום מנות מעניינות כאלה, כנראה הייתי מתקשה מאוד להביא את עצמי לשלם כזה מחיר במסעדה (אלא אם הייתה נוחתת בחיקי ירושה נאה או משהו...).

כשאתה כותב שאי אפשר להתחלק במנות כאלה, האם פירוש הדבר שהזמנתם וקיבלתם הכול כפול, או שפשוט הכמות של ארוחת טעימות אחת לא מספיקה לזוג? (מה שנראה די הגיוני). קיבלתי את הרושם שהתחלקתם כי אשתך כתבה שבשלב מסוים היא טעמה והעבירה אליך (בקיצור, ניסיתי להבין אם הזמנתם מנות שונות או שהכול הגיע כפול).

Gרר

New member
הסיבה

שלא ניתן להתחלק הוא שיש מנות שאתה צריך לאכול בביס אחד את הכל כמו במנה של הכפית ואי אפשר להתחיל לחלק את זה.

במנות הגדולות יותר זה כבר אפשרי טכנית ואז יצא שאכלתי מנה וחצי. את שלי ואת מה שהאשה השאירה

החתולית

New member
ז'ראר יקירי, אתה מוכן לדבר עם הבחור שלי?

אני מוכנה שיפתיע אותי כך בעוד שבועיים (לך תקרא לו שיקרא את השירשור הזה).

נראה שנהניתם מהנסיעה, מהחופשה ומהאכול.

ארוחה אצל מושיק רוט היא אחד חלומות שלי.

Gרר

New member
מוכן לא רק לקרוא לו אלא גם לעזור באירגון

ארוחה אצל מושיק זו בהחלט חוויה יוצאת דופן וגם אצלי מאז שנחשפתי קצת יותר לפועלו במסגרת משחקי השף זה רץ אצלי חזק בראש ומזל שהשנה יכלנו לעשות את זה כי בשנה שבה אנחנו עושים משהו קצת יותר גדול בחו"ל אי אפשר היה "להכניס" גם את זה... יש גבול למשאבים.

אז נראה לי שהמפתח כאן הוא לחתום עם הבחור שלך על התחייבות שזו תהיה הנסיעה היחידה בששת החודשים הקרובים... יש סיכוי שזה יעזור. כמו כן גם להראות לו מחירי נופש בארץ בתקופת החגים... זה הופך את העלות של סוף שבוע כזה למשהו הרבה יותר אטרקטיבי.

החתולית

New member
לא העלות הבעיה (עלק)

החשיבה הרומנטית והיוזמה הן אלה שאני מוחאת להן כפיים.

Gרר

New member
יש גם אלמנט נוסף...

והוא שהאישה ואני באותו ראש קולינארי.

trilliane

Well-known member
מנהל
איזה כיף
בנזוגי ואני בכיוונים שונים

למעט מסעדות בשרים או איטלקיות או מקומות סטנדרטיים שיש בהם מכול וכול. הוא לא סובל כל דבר שבא מהים (גם אם זה סתם דג פשוט) וגם לא אוהב מסעדות אסיאתיות למיניהן.

מזל טוב לGרר ולאשתו

שמע עשית בהחלט ג'סטה רומנטית יפה לרעייתך לרגל סיום שבע השנים הרזות או השמנות?
תודה רבה על הדיווח הפרטני ועל הצילומים הנהדרים, התמונות יצאו חדות וברורות.
אני יותר התחברתי לארוחת הפנקייקים ולמאפים עם הצנצנות והמרקחות בארוחת הבקר,
המנות של מושיק מתוחכמות לי מדיי, חלקם נראה כאילו נרקחו באיזו מעבדה מולקולארית, לא מתחבר לטרנד הזה של הקציפות ומשחקי הטעמים המתוחכמים מדי.

אז מה מוסיק זה המאיר אדוני של הולנד?
בקשר לבאבא א רום:
אני הכי אוהב את הגרסה של קונדטורית "שני"בעיר התחתית לעוגה הזו, רק חבל שהם לא מספיגים את הספוג שם באלכוהול, בכל מקרה הסברינה שלהם אלוהית.
תודה על ההצצה לאמסטרדם וגם על ההצצה המשעשעת לדיאלוג ש'ך עם אשתך תוך כדי העלאת הדיווח, זה הצחיק אותי בטירוף שאתם תוך כדשי כתיבת הפוסט משלבים ידיים.

המשך חיי זוגיות מאושרים וכן ירבו הפתעות כאלו

Gרר

New member
יש דימיון רב בין מאיר למשה

ולא סתם הם שיתפו פעולה לא מזמן. בהתחלה קצת הפתיע אותי שהביאו שני שפים עם כיוון קולינארי מאד דומה לאותה תכנית אבל סך הכל העסק עבד טוב אז מי אני שאתלונן...

גם אצל מאיר וגם אצל משה המולקולאריה היא לא מעל הכל ויש בסיס של אוכל "רגיל" שעליו מוסיפים את כל הפיצ'פקעס והגימיקים. אצל משה באופן כללי יש קצת יותר % מולקולאריה בארוחה מאשר אצל מאיר אבל זה כבר עניין של ניואנס. אני אישית מאד אוהב את המטבח הזה ולא מפחד ממנו. מדובר על אוכל רגיל שזוכה לעטיפה קצת אחרת וכל עוד הגימיקים לא מאפילים על האוכל עצמו זה בסדר גמור מבחינתי. אצל שניהם - זה המצב ובסופו של דבר אוכלים שם דג. כבד. נתח בשר. אפילו הוגש לחם. רגיל לגמרי. עם חמאה מעולה. זה באמת לא בדיחה מולקולארית זה בישול שנוספו אליו טכניקות חדשות שמאפשרות לשחק ולהשתעשע עם המנות.

זה כמובן לא מדבר לכל אחד ויש הרבה שמעדיפים את ה-basics וכמובן זה מקובל ולגיטימי לגמרי.

Gרר

New member
תודה!

מה זה התור הזה שם בתמונה? יותר ארוך מהתור של ליב
נראה לי שאתן קצת להתלהבות להרגע ואחרי זה אלך לבדוק את המקום למרות שכאמור זה רק לפעם ב... כי ארוחה מזינה שמספקת שלל אבות מזון ולא רק את השנים וחצי המזיקים זה לא נראה... אבל ייבדק, ללא ספק.

מזל טוב! ותודה על הדיווח

נקרא ונראה מדהים.

זכור לי שראיתי באתר המסעדה שיש גם ארוחת טעימות צמחונית. עושה לי חשק לנסוע לאמסטרדם...

Gרר

New member
אכן יש שם תפריט טעימות צמחוני

ואמסטרדם בהחלט שווה ביקור.

למעלה