סוף שבוע פה..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

SNTQ

New member
סוף שבוע פה..../images/Emo124.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו
מזל טוב לנגה וסימון על יום הולדת,שיהיה בהמון מזל טוב
עודד,ברוך הבא לפורום ושתהיה השתלבות (והתמכרות
) נעימה
שירלי,מזל טוב לך ולקים על שנה ביחד
שיהיה המון בהצלחה בהמשך
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

oO nam nam Oo

New member
המממ../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היום, לא יודעת למה.. פשוט הרגשה שכזו. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. סיימתי את 003 לעד! (עכשיו 005
) הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא היה משהו מרגש במיוחד.... התעצבתי מעט כי.. אני מתרחקת מכמה חברות טובות. התעצבנתי על.. לא התעצבנתי במיוחד, אני חושבת. אבל בסוף סלחתי כי .. .... התאכזבתי מ... כי... לא יודעת
בכיתי מעצב/אושר כי.. עצבים, כי ככה. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. יום ראשון בבית קפה
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "יש לך סווטשירטים של פוקס?" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה לי טוב בבגרות לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להתכונן
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. היום אני אצא לי
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא היה כזה. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. דפי
התודה שלי השבוע היא ל.. דפי ומיכל וקרולין
פינקתי את עצמי השבוע עם.. שוקו
מאכל השבוע שהיה הוא.. לא היה ממש אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שבוע ארוך. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לא יצא לי ממש לשמוע
אלבום השבוע שהיה.. כנ"ל משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. it been a hard day's night הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הסיפור ההוא הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אסיים את הדבר. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. דפי, קרולין ומיכל
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שומדבר מיוחד... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיהיה טוב במבחן בביווגיה
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. דפי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

סתם כי יש זמןןן...../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..באופן כללי כל השבוע היה סבבה..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הרבה...הרכיבה עשתה לי טוב..וגם השיחות עם מאיושש
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מממ לא יודעת..אולי מאיוש.. התעצבתי מעט כי.. אחותי ואמא החליטו לעצבן חחח התעצבנתי על.. אחותי ואמא..אה והמורים שנתנו לי ציונים לא משהו..פסדר..הכל יסודר
אבל בסוף סלחתי כי .. לאמא ואחותי סלחתי כי זה הן..חח וגם כי אמא קנתה לי דברים חחח והקטע עם המורים לא נשכח ולא נסלח!!!!
התאכזבתי מ... כי...-- בכיתי מעצב/אושר כי.. הוצאת לחצים קצת.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..חחחח עזבו, סטיות שלי..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..המממ לא יודעת אם כל היום כי כבר היה מאוחר חח אבל "זאת מי שאני ומי שלא טוב לא שיקפוץ לי!!"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי אני זאת אני חחח לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... וואי..חח לסיים את השבוע בלי לישון כמעט.. הסרט הכי טוב שראיתי..המממ...וואלה לא זוכרת.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..המממ הייתי היום בקניון והדר..והאמת שבביצפר גם היה סביר..והיום אולי נצא.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא מינוס בבנק, לא נגזים..אבל כל מיני דברים שקנינו היום חח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..השיחה עם מאיהלההה, הרכיבה..היום..ועוד מלא=]] התודה שלי השבוע היא ל..אמא ואבא שהביאוני לעולם
פינקתי את עצמי השבוע עם..שינה בצהריים כמו זקנה, חזרה לשגרה, שופינג קטן חח מאכל השבוע שהיה הוא..קוסקוס של אמא..(?) ועוגה חחחח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?back to life חחחח שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..מממ far away..כי הוא תמיד...ולא זוכרת מה עוד חח אלבום השבוע שהיה..-- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..i will all ways love you הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלום. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ארגיש מעולה, מבחינה פיזית בעיקר חח השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..מממ הרבההה..=]] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..רכיבות, חברים..כרגיל..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיהיה טוב
, בעצם אני יודעת שיהיה
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אווו הרבההה=]]] סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הודגש באמצעות מדגישומטיק

באלי באלי.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ממ חמישי, כי היה פנאן בטל בייגלס ואז בחווה :]. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. תספורת ויום חמישי. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הסתפרתי?
ותעודה טובה. התעצבתי מעט כי.. הוא ממשיך לפגוע בי. התעצבנתי על.. מ', כי אלוהים, היא פגעה בי. אבל בסוף סלחתי כי .. הבנתי שהיא סתם מפגרת, וזה לא קשור אליי. התאכזבתי מ... כי... השיעור, כי אני יודעת שיכולתי להיות טובה יותר. בכיתי מעצב/אושר כי.. נפגעתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. החבר החדש שלי מיום חמישי
. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "יפה לך". הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עשיתי מאמצים להפתח קצת. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לדבר איתן. הסרט הכי טוב שראיתי.. לול, בהחלט לא הסרט אתמול. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. טל בייגלס וחווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. התיק הכי מושי מאמם בעולם ומסקרה
. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הרבה אנשים
. התודה שלי השבוע היא ל.. עמרי, שאמר לי "לשים בולבול על כולם"
. פינקתי את עצמי השבוע עם.. שופינג בקטנה
. מאכל השבוע שהיה הוא.. בייגל עם גבינת שמנת אמיתית
. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "השקט שלפני הסערה"
. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Give 'Em Hell, Kid. אלבום השבוע שהיה.. לא היה. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. But when you're standing at a cross road There's a choice you gotta make. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את יום ראשון. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אאגור כוחות אומשו. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הרבה אנשים
. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. חופשת מחצית, חהחה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שהכל יסתדר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אנשים מהחווה, ואת פושטקית!!! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

shirli0811

New member
כי באלי (:)

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חחמישי, שיעור טוב, פעם ראשונה שהיתיי בחווה למשך יותר מ-10 דקות. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שיעור טוב הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ממ לא היה התעצבתי מעט כי.. מורני עברה ולא הבאתי לה את מה שהכנתי לה :(( התעצבנתי על.. חברה שלי, כי היא ניצלה אותי במשך מחצית שלמה לעבוד בשבילה בפרוייקט באלקטרוניקה, יום רביעי נמאס לי כבר אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי, םשוט העפתי אותה מהפרוייקט ומצאתי לי קבוצה חדשה התאכזבתי מ... כי... עצמי, ציון רע במתמטיקה בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב, כי אין דרם להתגבר על המוות, צריך רק להשלים איתו, ואני לא מצליחה להשלים איתו.. אז כואב :(( הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. ממ, לא היה משהו מיוחד.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "שירלי את חכמה", נימרוד אמר לי את זה, והוא בד"כ חושב שאני טיפשה. וגם.. שמרתי את הרגליים במקום בשיעור וזאת הייתה הפעם הראשונה שאני היתיי היחידה בשיעור עם רגליים נורמלאיות (:) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אני מרגישה שהצלחתי לקום מכול הכאב לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לחייך, להמשיך ללמוד, להשאר בחווה, להיות חזקה הסרט הכי טוב שראיתי.. "בנות גילמור", למרות שזאת סדרה =P המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. נאפיס, חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. היציאה במוצ"ש לנאפיס, חשבון פלאפון, אבל עדיין לא נגמר החודש :|||||| משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. עצמי, מורן, טל, שחר, ענבר, שניס, הסוסים, פנג
התודה שלי השבוע היא ל.. אלה ששומרים עליי מלמעלה, וגורמים לי ליפול מכאב, ואח"כ לקום שוב ולהיות אני, עם הכוח שלא נגמר פינקתי את עצמי השבוע עם.. נאפיס, בורקס פיצה, טוסט, אמבטיה חמה ומסכה לשיער של שוקי זיקרי (:) מאכל השבוע שהיה הוא.. נאפיס, בורקס פיצה, טוסט (:) אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? כי אחרי כל נפילה באה הקימה שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. בוכה בלילות אלבום השבוע שהיה.. לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "את בוכה בלילות, לא מפסיקה לקוות, את פותחת דלתות שבמהרה נסגרות, מחכה שיחזור.." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. בהחלט את יום רביעי, והביטול של השיעור רכיבה בגלל הגשם..! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אתחרה ביגור השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. פנג
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור רכיבה, קדם משפטים, תחרות שבוע הבא בחווה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. להצליח בלשון ובספרות, נכשלתי כבר ביותר מידי מקצועות ועוד לא התחילה המחצית..:|| -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מורני, כל האנשים מהחווה.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו מזל טוב לנגה וסימון על יום הולדת,שיהיה בהמון מזל טוב עודד,ברוך הבא לפורום ושתהיה השתלבות (והתמכרות) נעימה שירלי,מזל טוב לך ולקים על שנה ביחד שיהיה המון בהצלחה בהמשך כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה שבת שלום לכולם, והרבה בהצלחה מחר אם יש תחרות ולכל מיי שמתחרה (:)

כי טוב לי

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..: שלישי דפנטלי שלישיכי הלכנו לכארמל שמתגייס ואחר כך עוז.. והיה מושלם! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..בת"א עם כולם.. היה כיף הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. :אח שלי התעצבתי מעט כי.. הוא הלך מהר התעצבנתי על.. :בייב אבל בסוף סלחתי כי .. :הוא בייב התאכזבתי מ... כי...מעצמי כי קיבלתי את הציון הכי נמוך בחיים שלי בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..יום רביעי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..:אני אוהבת אותך הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי היה לנו טוב ביחד וכי הייתי מסוגלת להגיד לה שלום כמו גדולה ולהשלים איתה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להגיד היי הסרט הכי טוב שראיתי..מממ.. מישו לרוץ איתו המקום הכי טוב שאליו יצאתי..ת"א משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כל היום וביום שלישע משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..עוז וכארמל ולי התודה שלי השבוע היא ל..בייב פינקתי את עצמי השבוע עם..הרבה בייב מאכל השבוע שהיה הוא..פיצה בשיקשוק חחחחחחחחחחחחחחח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?כיף כיף כיף שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..זה טוב כשיש מישו שדואג לך זה טוב כשיש לך למי לדאוג.. זה טוב שיש מישו שדואג לך זה טוב שאפשר לאהוהוהוהוהוהוב הייתי מוחקת מהשבוע הזה..ממ.. שרבנו הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אהבה ואהיה איתו כמה שיותר!!! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..עוז השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..עוז - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..זיילי כבררררררר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..עוז

badboy1995

New member
סיכום השבוע

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..שישי כי.. תעודות! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הייתי בהצגה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. בסוף השנה אני קונה סוס התעצבתי מעט כי.. ירד גשם ביום שלישי ולא הלכתי לרכוב התעצבנתי על.. חבר מניאק אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי התאכזבתי מ... הגשם כי... כי הוא לא נתן לי ללכת לחווה בכיתי מעצב/אושר כי.. מאושר בגלל שאני קונה סוס הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הצגה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אנחנו גאים בך כל הכבוד! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. קניתי גפים לסוסים לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... עוד שבוע בלי סוסים הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. הצגה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. המגפים לסוסים משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. את חברה שלי!! התודה שלי השבוע היא ל.. חברה שלי! פינקתי את עצמי השבוע עם.. יציאה מלאה במתנות מאכל השבוע שהיה הוא.. שיפודי פרגית חח.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? המגפיים חח.... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. EveryTime של Cascada כי שמענו אותו הרבה אלבום השבוע שהיה.. Everytime we touch משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לא היה הייתי מוחק מהשבוע הזה.. את הגשם המעצבן!!!!! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהיה בחווה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. היא חברה שלי שתמכה בי! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. הרכיבה ביום שלישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. נשיקה צרפתית חח... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. את חברה שלי ואת הסוסה טרה שיהיה לכולם סופשבוע טוב.

m i s s B

New member
סוףסוף..!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום חמישי.. כי היה יום סטלן.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע- נראה לי תעודה ממש טובה.. חח הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע- לא היה. התעצבתי מעט כי- לא הייתי עצובה היה אחלה שבוע. התעצבנתי על- ?! אבל בסוף סלחתי כי .. חייבים לסלוח. התאכזבתי מ..?! כי לא משנה... בכיתי מעצב/אושר כי- לא הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע- ממ.. פרלמנט למניעת עישון.. חהחהחה... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו- "היית מדהימה.." הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי היה שיעור ממש נחמד בשישי. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לגמור את המחצית שנה המעייפת הזאת.. הסרט הכי טוב שראיתי- (?) המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה, חווה, חווה..! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא נראה לי שהיה אחד כזה... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע- כמובן- הילה, עמרי, נעה (הננטשת), ו...ויירד. התודה שלי השבוע היא לכל החברים שלי שגרמו לי לחייך כל השבוע. פינקתי את עצמי השבוע עם- שבוע רגוע בביצפר.. מאכל השבוע שהיה הוא- עוגת שקולד.. נמנמנמ... אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?- ה-שבוע . שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה- בא מן השתיקה..? אלבום השבוע שהיה..לא היה. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..אממ..לא הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את יום רביעי פשוט יום משעמם..! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אראה מישהי שלא ראיתי המון זמן. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..כוולם! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..כמובן שיעור קפיצות מדהים ביום שישי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע- סתם שיהיה שבוע טוב. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..? סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו

lions queen

New member
../images/Emo118.gifסופששששש

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי כי סיימתי את ההכנה =]]] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שסיימתי את ההכנה =] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הפרדות מאנשים התעצבתי מעט כי.. נפרדים עד סוף בה"ד 1 =[ התעצבנתי על.. כל מיני שטויות אבל בסוף סלחתי כי .. זה שטויות התאכזבתי מ... כי... מהבריאות שלי סאמק בכיתי מעצב/אושר כי.. קיבלתי קוצר נשימה בזמן הבר- אור ולא הפסקתי לרוץ אז זה החמיר ולא נשמתי אז בכיתי, אבל עשו לי אנילציה (?) אבל עבר.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. ערב פלוגתי שהיה השבוע וגם היום עם רעות בצב"ח
היה אדיר! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. הודעה בפלאפון מהמפק"צ "התרגשתי מאוד לשמוע ולראות ממך את הרצון החזק שלך למרות הקושי ובזכות זה פשוט ידעתי מההתחלה שתצליחי....." (כל השאר לא חשוב) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה לא קל לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... חזור הביתה באוטובוס
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי טלויזיה פול זמן המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. היום עם רעותי =] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אוכל משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. האמת שקצת הרבה אנשים התודה שלי השבוע היא ל.. לירון פינקתי את עצמי השבוע עם.. אוכל =] מאכל השבוע שהיה הוא.. פיצההה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? אני וכאלה שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. שיר של ההכנה.. אלבום השבוע שהיה.. מממ לא משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. כל סיום הוא התחלה חדשה הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כמה דברים הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני. אראה את כולן. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. המונים של אנשים השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. בה"ד 1 - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לעבור מבחני כניסה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כווווולם

SNTQ

New member
ומסקנת היום? נשים לא יודעות לנהוג!

ואסור לקחת איתן טרמפים
אוהבת'ך

lions queen

New member
../images/Emo118.gifחחח נשים עבירות הילוכים

באוטו אוטומט ורומסות הולכי רגל

lions queen

New member
../images/Emo118.gifחחחחחח

אדון שוטר *מצמוץ, מצמוץ* באמת שעצרתי.. *מצמוץ מצמוץ* ג'יזס, השחיטות

SNTQ

New member
../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. רביעי (עם חברות כל היום) והיום עם הבהמה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הרכיבה על בייבי היום
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיחה עם אמא
התעצבתי מעט כי.. געגועים אליו
התעצבנתי על.. חברה ששפטה אותי על משהו לא נכון אבל בסוף סלחתי כי.. חברה טובה מדי התאכזבתי מ.. כי.. עצמי,מהבגרות בתנ"ך שלא השקעתי מאמץ בכיתי מעצב/אושר כי.. מכאב נחשב?!
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הנפילה מבייבי היום וההתחבאות של הבהמה מהכלב
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "יש ערפל,אני לא רואה את הכוכבים",אני: "תחשוב עליי",הוא: "הו הנה הכוכב שלי צץ"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. פשוט הרכיבה היום על בייבי
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל.. אימוני ברייק כ"כ מפרכים
ולחץ מהכנות ליום הולדת של החברה הכי טובה הסרט הכי טוב שראיתי.. המ לא זכור לי סרט משום מה המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ברביעי מקס ברנר עם חברות והיום עם הבהמה לנצר->צב"ח משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. ביטוח וטסט לאוטו
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הדרה,נמרוד,מאיה,בהמה התודה שלי השבוע היא ל.. הנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם.. וופל במקס ברנר
מאכל השבוע שהיה הוא.. הנ"ל אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? -- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. המון המון המון המון שירי ברייקדאנס
אלבום השבוע שהיה.. שייגעצ/משקאות חריפים משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. אין משו שאני חושבת עליו עכשיו הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. בגרות בתנ"ך הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהיה רגועה מההכנות ליומולדת שלה ולבגרות בספורט השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. נמרוד
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. יומולדת ומסיבת הפתעה של החברה הכי טובה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שהנ"ל יילך טוב
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הרענניסטים שלי בת דודה מוכשרת בצייר -->

lions queen

New member
../images/Emo118.gifחחח חוצפנית!!!!

א. זה כלב תקיפה, הוא מיועד להגן על האזור שלו!! וגדי כבר סיפר לנו מה הוא עשה לזה שפרץ לשם בלילה!! חח ב. חכמה גדולה את היית על הסוס ופחדת כמו מטורפת למרותש הוא בכלל לא שם עליו!! חוצפניתתתתתתתתתתת כלב חולה בראש!

SNTQ

New member
../images/Emo25.gif

א+ב. הוא סתם ניסה לתקוף לי את הסוס ואת כמו בהמה עומדת מבעד לדלת ולא נותנת לי להיכנס גם אלא מתה מפחד חחחחחחחחח
היה משעשע ומחר? טיול ארוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

SUFA theOUEEN

New member
סופ"ש

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. רביעי כיי..סתם הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..השיעור היום!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..התעודהה שילי..סתם התעצבתי מעט כי..הייתה אזכרה לסבא 4 שנים התעצבנתי על.אפחד . אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ..
. כי... בכיתי מעצב/אושר כי.מפתיע אבל לאא.. . הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..פגישת בננות חיחי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."את מגיעה לגבורה" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..קיימתי את ההבטחה לאמא לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל..קום ב5 בבוקר . הסרט הכי טוב שראיתי.2 דקותת . המקום הכי טוב שאליו יצאתי.פיפווש . משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק!הציור קיר בחדר(של סופייי)..לא אני שילמתי אבל בקטנה..חח אבל זה היה שווה את זה..כי יצא פשוט מדהים!! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..יום רביעיי התודה שלי השבוע היא ל.אבאא ואמא . פינקתי את עצמי השבוע עם..אמא בקניון מאכל השבוע שהיה הוא.שווארמה בלאפה. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?star שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.irreplaceable. אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את יום ראשון!! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.יראה את יוסייי.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.מיטליי וסופיי. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..האימון..שלא ידוע כרגע מתי הוא.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..לא משהו מסויים.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע ..אסתריקה,שירוש!!.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו מזל טוב לנגה וסימון על יום הולדת,שיהיה בהמון מזל טוב עודד,ברוך הבא לפורום ושתהיה השתלבות (והתמכרות) נעימה שירלי,מזל טוב לך ולקים על שנה ביחד שיהיה המון בהצלחה בהמשך כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

למעלה