Happy ../images/Emo13.gif ../images/Emo47.gif
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..חמישי בגלל השיעור עם יעל ובגלל שראיתי את התינוקיי
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שכנראה הוא יהיה שלי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שאמא אמרהושאחשלי רוצה לעזור
התעצבתי מעט כי.. אבא כ"כ קשה=\ התעצבנתי על.. אבא אבל בסוף סלחתי כי ..כי הוא אבא התאכזבתי מ... כי...- בכיתי מעצב/אושר כי.. - הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..היום ברפת
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."מה נשרף?"-"המים נשרפים!!-תיהיה פה שריפה!!"XD הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי היה שיעור טוב ביום חמישי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעבוד היום הסרט הכי טוב שראיתי..התחלתי לראות עידן הקרח 2 המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה ועוד חווה בבית יהושוע משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..בקרוב משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..זוהר,אמא,שניר ושרון התודה שלי השבוע היא ל..אמא פינקתי את עצמי השבוע עם..- מאכל השבוע שהיה הוא..ניוקי!!
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..- אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את יום שני הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יישב עם עופר,אמא אבא ונדבר על כל הבנייה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..בהחלט אמא. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..רכיבה על הקטני ביום ראשון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיילך איתו טוב וזוהר יהיה מרוצה
ושאבא יתרכך -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..עמית סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):