סוף שבוע פה..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

reuti shiri1

New member
אונגי תתחדש =]

ואני עוד צריכה שתספר לי מה כולם אמרו על היצירת אומנות שלנו

reuti shiri1

New member
ידוע שזה בע'...

פשוט אני רוצה להיות מיוחדת
חחחחחחחחחחח כן ראיתי שלא אהבו :(

Ontario R Z Y H

New member
יאיי מזל טוב מותק!!!!

המון המון מזל טוב ובהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!! מזמן לא דיברנו... אני מרגישה הזנחה מצדך.. רשע P:

=]

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..ראשון כי..היה הכי מצחיק בעולם בחווה... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..ממ 2 הקושקושיות שלי! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..מממ לא נראה לי שהיה... התעצבתי מעט כי..לא ראיתי את קושקוש השבוע כמעט התעצבנתי על..מממממ אפחד אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי..בכיתי מצחוק בראשון והיום הכי בגלל קושקוששש הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..יום ראשון ושלישי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..שאוהבים אותי!עושה לי טוב לשמוע את זה מאנשים שחשובים לי... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..מעריכים אותי קצת לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...עשות תשיעורי רכיבה השבוע...בעע המצב רוח שלי הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי... המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה?! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..חחח צריכה לקנות... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..סימוניייי המתוק3> נוע'וש וקושקוש שלי... התודה שלי השבוע היא ל..נעוש שעשתה מצב רוח טוב וסימוני שמקשיב תמיד... פינקתי את עצמי השבוע עם..הסוכרייה של נעה פחח מאכל השבוע שהיה הוא..מממ... אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?..... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..my imortal אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..i was born to make you happy הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הרכיבות המגעילות... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ירכב על תינוקי נורמלי ושלא תהיה תחרות השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..סימוני נעה מור החווה קושקושששש ורוני... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לרכב נורמלי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..ירכב נורמלי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..נעוש קושקוש ועוד הרבה... סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

MC sApiR

New member
Happy ../images/Emo13.gif ../images/Emo47.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..חמישי בגלל השיעור עם יעל ובגלל שראיתי את התינוקיי
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שכנראה הוא יהיה שלי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שאמא אמרהושאחשלי רוצה לעזור
התעצבתי מעט כי.. אבא כ"כ קשה=\ התעצבנתי על.. אבא אבל בסוף סלחתי כי ..כי הוא אבא התאכזבתי מ... כי...- בכיתי מעצב/אושר כי.. - הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..היום ברפת
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."מה נשרף?"-"המים נשרפים!!-תיהיה פה שריפה!!"XD הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי היה שיעור טוב ביום חמישי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעבוד היום הסרט הכי טוב שראיתי..התחלתי לראות עידן הקרח 2 המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה ועוד חווה בבית יהושוע משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..בקרוב משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..זוהר,אמא,שניר ושרון התודה שלי השבוע היא ל..אמא פינקתי את עצמי השבוע עם..- מאכל השבוע שהיה הוא..ניוקי!!
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..- אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את יום שני הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יישב עם עופר,אמא אבא ונדבר על כל הבנייה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..בהחלט אמא. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..רכיבה על הקטני ביום ראשון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיילך איתו טוב וזוהר יהיה מרוצה
ושאבא יתרכך -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..עמית סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

למעלה