SILVER LADY
New member
ללא נושא
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שני הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיחות עם שירקה וגלי
והנסיעה עם מורקה בשני הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כנ"ל התעצבתי מעט כי.. נמאס לי כבר=[ התעצבנתי על.. עצמי אבל בסוף סלחתי כי ..=\ התאכזבתי מ... כי...עצמי..ממש=\ בכיתי מעצב/אושר כי..כ"כ עצב=[ הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..לא היה לי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אין=\ הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא הרגשתי טוב עם עצמי בכלל לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... שאני מסתכלת על זה עכשיו..לעבור את השבוע הזה הסרט הכי טוב שראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..נאדה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..שירקה גלי ומורקה התודה שלי השבוע היא ל..כנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם..=\ מאכל השבוע שהיה הוא.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..הלילה יעבור אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."..אבל בסופו של דבר , אני פשוט מתגעגע.."=\"..זאת ש ב מ ק ו מ י עכשיו.."=[ הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את כל השבוע הזה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..לא יבכה=\ השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..שירקה גלי ומורקה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור טוב וקצת חיוך..תחרות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..כנ"ל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..מורקה
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו מזל טוב לנגה וסימון על יום הולדת,שיהיה בהמון מזל טוב עודד,ברוך הבא לפורום ושתהיה השתלבות (והתמכרות) נעימה שירלי,מזל טוב לך ולקים על שנה ביחד שיהיה המון בהצלחה בהמשך כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה כתובות אינטרנט נילוות: שירלי וקים שנה ביחד עודד,ברוך הבא
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שני הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיחות עם שירקה וגלי
![](https://timg.co.il/f/Emo25.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo23.gif)