סוף שבוע פה..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

SILVER LADY

New member
ללא נושא

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שני הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיחות עם שירקה וגלי
והנסיעה עם מורקה בשני הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כנ"ל התעצבתי מעט כי.. נמאס לי כבר=[ התעצבנתי על.. עצמי אבל בסוף סלחתי כי ..=\ התאכזבתי מ... כי...עצמי..ממש=\ בכיתי מעצב/אושר כי..כ"כ עצב=[ הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..לא היה לי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אין=\ הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא הרגשתי טוב עם עצמי בכלל לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... שאני מסתכלת על זה עכשיו..לעבור את השבוע הזה הסרט הכי טוב שראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..נאדה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..שירקה גלי ומורקה התודה שלי השבוע היא ל..כנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם..=\ מאכל השבוע שהיה הוא.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..הלילה יעבור אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."..אבל בסופו של דבר , אני פשוט מתגעגע.."=\"..זאת ש ב מ ק ו מ י עכשיו.."=[ הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את כל השבוע הזה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..לא יבכה=\ השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..שירקה גלי ומורקה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור טוב וקצת חיוך..תחרות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..כנ"ל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..מורקה
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו מזל טוב לנגה וסימון על יום הולדת,שיהיה בהמון מזל טוב עודד,ברוך הבא לפורום ושתהיה השתלבות (והתמכרות) נעימה שירלי,מזל טוב לך ולקים על שנה ביחד שיהיה המון בהצלחה בהמשך כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה כתובות אינטרנט נילוות: שירלי וקים שנה ביחד עודד,ברוך הבא

פעם ראשונה שלי..=]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אממ לא היה חחח הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. יומולדת.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. יומולדת.. התעצבתי מעט כי.. כי האוטו החליק ודפקתי לו את האמ אמא התעצבנתי על.. עצמי אבל בסוף סלחתי כי .. נו תראו אותי. התאכזבתי מ... כי...מאף אחד האמתי.. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. היום הניפילות מלאקי!! שאלו את דרור והדר הן אמרו שזה הדבר הכי מצחיק שהן ראו!! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. היו המוןןןןןןןןןן הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי התחלתי לאהוב את עצמי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לצאת גם לפני יומיים.. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. פאב.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא קנינתי כלום אבל כל האוכל שאני קונה מרושש אותי. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. את איגור וערן ועמית וחי ונטע ופאנצ' ואנה ומורן ובעצם את כולם שאפילו נועם ששלח לי מחו"ל הודעה!! והתקשר ולא עניתי באסה.. אבל תודה תודה לכולם לא האמנתי שיזכרו ככה את היומולדת שלי.. התודה שלי השבוע היא ל.. חח רשמתי למעלה. פינקתי את עצמי השבוע עם.. אוכל הרבה ממנו! מאכל השבוע שהיה הוא.. סושי אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? קארמה רעה.. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. ואי פתאום שמעתי שיר של לינדי לוהן והממש אהבתי אותו.. משו בתרגום חופשי וידויים של לב שבור.. אלבום השבוע שהיה.. לא היה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. אני ל איודע.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הרבה דברים או שלא.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהנה.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. חברים שלי!!!ולאקי.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. אני לא מצפה למשו ספציפי... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. חברה עיננינים בלאגנים. חח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הרבה!

gili600

New member
שבוע טוב

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי ושישי.. שני שיעורים מדהימים הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. התחלנו לעבוד על ללכת על המתג ורוב הציונים בתעודה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אממ לא יודעת התעצבתי מעט כי.. לא זוכרת התעצבנתי על.. בכלליות.. אני ונעם עשינו את כל העבודה ושגב רק ניקה שני תאים וגם לו היה שיעור אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי... עדי בכיתי מעצב/אושר כי.. לא זוכרת אם בכיתי
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. ה"עלבונות" שלי ושל איתי באוטו, בת שבע ומיה, שיר מתחת לאוכפים ועוד הרבהה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אתן רוצות טיול? טוב נסדר איזה משהו הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. סידרתי את כל החווה (ועוד לפי צבעים נעם תבין) לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לסדר את כל החווה הסרט הכי טוב שראיתי.. קליק סרט כזה אדיררררר המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה ובגדול משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. סוכרייה על מקל?
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. נעם, דוזי, עופר, זהר וחגית התודה שלי השבוע היא ל.. לאורנה קמין שנתנה לי בתעודה את הציון הגבוה מבין השניים
ולזהר ולחגית על שני שיעורים שולטיםם (של זהר היה עם הרבה בקים
) פינקתי את עצמי השבוע עם.. לחם בחווה
מאכל השבוע שהיה הוא.. לחם?
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיעור טוב שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. i belive i can fly אלבום השבוע שהיה.. של הביטלס? משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. אממ לא יודעת הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. בצפר
למרות שהיה מצחיק הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשלים שעות שינה, אשחרר שרירים תפוסים ואקבע סופית עם עדי, זהר ואמיר השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. חמוריקו שלי!!
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעורים (לא בבצפר!!!!!) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. רכיבות טובות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. שחר, דוזי, שיר, זהר (פ) וחגית סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): התחת המושלם של החתיך שלי

MAYA 4827

New member
../images/Emo3.gifבא לי וכיף לי

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע.. שלישי, רביעי ושישי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע הוא.. כל כך הרבה דברים!!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לאידעת!? התעצבנתי מעט כי.. -- התעצבנתי על.. המורה למתמטיקה (מה חדש?) אבל בסוף סלחתי כי.. מי אמר!? התאכזתי מ.. עצמי כי.. רק לקצת בחמישי באימון=/ ומנועה המון!! בכיתי כי.. המכתב!! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. כל יום שלישי היה קורע! אה ובחמישי בערב!! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא לפה אבל בזכות זה החיוך לא נמחק כל השבוע!! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. איזה תעודה!! לא האמנתי שיהיה בי תכוח ל.. ללכת לאימון התעמלות בחמישי, והיה גרוע כי הייתי חולה=/ הסרט הכי טוב שראיתי.. אחוות הג'ינס- לא כזה טוב אבל זה היחיד, ולא ראיתי עד הסוף=] המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה, עדי ועדי, והיום בערב (עוד לא) משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..ממ כלום!! משו או מישו שאזכור לטובה מהשבוע הזה.. השיעור הטוב, וחברים חמודים שעשו לי טוב!! התודה שלי השבוע היא ל.. כל מי שהיה קשור אליו וגרם לו ליהיות טוב כל כך!!, אה ולהורים שעשו לי הפתעה פינקתי את עצמי השבוע אם.. חתיכה מהעוגה הכי טעימה בארץ!!
מאכל השבוע שהיה.. הרבה ספגטי עם גבינה שהכנו לבד(!) אצל עדי אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?.. ממ לא יודעת אבל כיף לי!! שיר השבוע שהיה.. smack that, keep holding on אלבום השבוע שהיה..-- הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. קצת מיום חמישי (הייתי חולה) הייתי נותת הכל כדי שסוף השבוע הזה.. יהיה טוב כמו כל השבוע!! חבל רק שלא הייתי בחווה היום משו שאתם מחכים לו השבוע.. ממ לא נראה לי שיש משו מיוחד..=] משו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. ממ שאבא יתחרט ולא נעבור.. (הלוואי) אה ושהעוגיות יהיו מוכנות חהח (המבין יבין) האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. עמית (מחר), ונועה- כי מהיום אני לא יראה אותה כמעט!!=/

gili600

New member
היא נפלה רק פעם אחת לא?

או שיש משהו שמיה לא מספרת לי.. מיה!!!!!

עזבי, מדיניות חדשה של רונן ושלי../images/Emo3.gif

הגענו למסקנה שאם כל מי שנופל יביא פיצה ולא עוגה אנחנו רק נהנה יותר!!
ובואי נעבור לפרטי!

MAYA 4827

New member
חחחצופות!!

אתם נהנות לדבר אל איזה מאכל אני צכה להביא!? ושיר היית מתה שאני יביא פיצה!! כשכמה אנשים בלי להזכיר שמות יביאו 20 פיצות אני יחשוב על זה!! זה אפילו לא הייתה נפילה ממש... זה היה ירידה לגב!!

gili600

New member
זאת הייתה נפילה תודי בזה!! ושיר,

סורי אבל כנראה לא תהיה לא עוגה ולא פיצה.. למיה נשבר המיקסר

favory

New member
סופ"ש../images/Emo72.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום שישי! כי שבוע שלם לא הייתי בחווה...היה פנאאןןן! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע לא היה לי טוב השבוע...אבל סתם המנוחה עזרה לי. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע " אני לא יכל לחשוב על המחר בלעדייך,את הכל בשבילי " התעצבתי מעט כי נשארתי תקועה בבית שבוע שלם . התעצבנתי על אבא. אבל בסוף סלחתי כי הומ, האמת שפה הוא צריך לסלוח לי. התאכזבתי מעצמי. כי ...ככה! בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..וואו בהחלט היום עם עמרי ואבי חלבי..למה שאני אצא עם הבנאדם המגושם הזה?!?! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..: " באמת, אני אומר את האמת..ההפרש בנינו לא מזיז לי ולא יזיז לי, אני חולה על התחת היפהההה שלך מדהימה שלי
" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי באמת הלכתי לחווה?!
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לא ללכת כל השבוע לחווה. הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לחווה! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..קניתי לאח שלי את שמוליק!
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..הומ , יהב. התודה שלי השבוע היא ל..המון אנשים. פינקתי את עצמי השבוע עם..תיספורת פרחולית חדשה! מאכל השבוע שהיה הוא..העוגיות של החיות בחד"צ! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? " החיים הטובים " שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.." listen to you hurt " הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את כולו חוץ משישי. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אנוח ,אדבר עם חברצ'יק. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..נראה לי ש...יהב. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..ללכת לחווה , לקבל ת'פלאפון. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אנשים מהחווה ואת פריקאצה!! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו

favory

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שמעי בכל זאת...

2eye

New member
אנייי

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אתמול - שיוער טוב..חברים... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הקנייה.
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע...הקנייה
התעצבתי מעט כי... היא ממשיכה לא לדבר איתי התעצבנתי על... לא זוכר אבל בסוף סלחתי כי .. X התאכזבתי מ... כי...אפאחד. בכיתי מעצב/אושר כי... נכנס לי משהו לעין. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע... קטעים בחווה. רביעי בערב XD מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו... "37 בול" "יאיר, אתה מביא שום?" *בדיחות פרטיות. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי... רכבתי טוב לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... X הסרט הכי טוב שראיתי... צעדיי הראשונים במאפייה המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה /אגאדיר משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה... השמן שלללליייי (לב) משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע... את כולם. התודה שלי השבוע היא ל...דרור, אמאבא פינקתי את עצמי השבוע עם... סוס
מאכל השבוע שהיה הוא... עוגות בחווה. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? X שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה: X אלבום השבוע שהיה: X משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה: "תמיד אפשר לנסות..." הייתי מוחקת מהשבוע הזה: כלום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני: אגיע ליומלדת של דרור
חבל שאני לא יכול השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא: אמרלד, אמאבא, דרור והחווה. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע: X - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שנקנה את הציוד שנשאר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אפאחד מיוחד. תמונה שלי ושלו באליפות. מעכשיו זה רשמי - הוא שלי.

למעלה