סוף שבוע פה..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

שירלי317

New member
לילה טוב.

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יוםש שישי, בית חלומותי ויומולדת לשירקה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שהשעו אותי מבצפר
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שנה עם קים!
התעצבתי מעט כי.. ריקנות
התעצבנתי על.. המורה המפגרת שלי, בצפר ושטויות.. אבל בסוף סלחתי כי .. את מי זה מעניין?!? התאכזבתי מ... כי... מזה שלא יצא לי לדבר עם ליאור.. בכיתי מעצב/אושר כי.. שנה עם קים
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. בריכת כדורים
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אתם אח ואחות או בעל ואישה?" :-* הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי להגיע להחלטות, נהנתי בספונטניות ו... רכבתי ממש ממש כמו שצריך ביום חמישי
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... הסרט הכי טוב שראיתי.. בהחלט לא אלפא דוג. =| המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. בית חלומותי
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אוכל כרגיל
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. קים
התודה שלי השבוע היא ל.. יותם, שבידר אותי
פינקתי את עצמי השבוע עם.. עם בקבוק מים קטלני
מאכל השבוע שהיה הוא.. בקבוק מים
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? מה שבטוח, לא אלפא דוג. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. What Would Happen משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כאבי בטן:-S הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אחייה |(כמילותיו של חכם בלילה ושמו יותם
) השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. קים
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. יום ראשון, מוקדם בבוקר אוספים את אחותי מהשדה תעופה ואחרי זה ישר לחווה לחצי יום כי אני מושעית
איזה כיף
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני ארכב כמו שרכבתי ביום חמישי.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הרבה...

אוף אוף אוף אוף

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אין לי מושג... כל הימים היו מאוד מוזרים השבוע הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. יום רביעי אצל חברה...חח יותר נכון היה כיף עד שחזרתי הבייתה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מרגש?? לא יודעת... אהה בעצם שיחת נפש עם חברה... התעצבתי מעט כי.. החיים מעצבנים! למה זה קורה להכי טובים??? התעצבנתי על.. ילדה מהכיתה שלי... היא כזאת ******* וקרציה... אבל בסוף סלחתי כי .. סלחתי אבל לא לה... התאכזבתי מ... כי... המון המון המון המון..... בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב!!! אוף זה כל כך היה עצוב או יותר נכון זה עדיין עצוב וטרגדי... התלבטתי הרבה עם לספר את זה בפורום אבל זה גם קשור לסוסים אז למה לא. חבר שלי מגדל שני סוסים בבית והכל טוב ויפה.. הם נראים מצויין ובכושר טוב. ביום רביעי כשאבא שלו החזיר אותם לאורווההם נבהלו ממשו והצליחו לברוח. זה לא הכל כי הם סוסים לא חכמים במיוחד והם רצו לכביש. אתם יכולים לנחש מה קרה: סוס אחד נדרס ונהרג במקום. הסוס השני הצליח לברוח עם פצעים קלים. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. יום רביעי עד שחזרתי הבייתה וגיליתי שהיה מה שהיה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. זה לא גרם לי לחייך כל השבוע אבל לפחות ליום אחד: כל חיוך מוסיף חמש דקות לחיים אפילו אם זה חיוך דבילי...חח הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. ביום ראשון שהצלחתי להרגיע את אמיגו למרות הרוחות והשיגעון שלו. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעשות ת זה להחזיק מעמד בסופ"ש הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לא יצאתי. בטח לא בסופ"ש משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. עוד לא קניתי משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. עופרי ועידן- אני לא מאמינה שהוא הצליח להחזיק מעמד אחרי מה שקרה.. התודה שלי השבוע היא ל..כל מי שעודד אותי פינקתי את עצמי השבוע עם.. אוף שבוע חרא... מאכל השבוע שהיה הוא.. חרא? אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? למה זה קורה להכי טובים???? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. המון שירים אלבום השבוע שהיה.. panic! at the disco אם ככה כותבים את זה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..לא יודעת, הוא התחיל טוב ונגמר על הפנים הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את המוות של הסוס של ידיד שלי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יבקר את חבר שלי... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. עופריקי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור טוב - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. .... כבר לא יודעת למה לצפות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..עידן סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו מזל טוב לנגה וסימון על יום הולדת,שיהיה בהמון מזל טוב עודד,ברוך הבא לפורום ושתהיה השתלבות (והתמכרות) נעימה שירלי,מזל טוב לך ולקים על שנה ביחד שיהיה המון בהצלחה בהמשך כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..

בוקר טוב...

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..: חמישי אצל רחלי, שישבת בת"א!!!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..: שיחה עם מאי, הבנתי כמה דברים.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..: חיבוק מעופר ביוש חמישי
התעצבתי מעט כי..: סתם, רגע כזה.. התעצבנתי על.. : רויטל הזאת, מי היא חושבת שהיא?! אבל בסוף סלחתי כי ..: לא סלחתי ולא אסלח!
התאכזבתי מ... כי...: אבא, לא חשבתי שהוא יגיב ככה בכיתי מעצב/אושר כי..: מצחוק, הבצפר אירגן לנו מסיבת סוף סימסטר, באמצע היום.. לאן הגענו?! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..: אצל רחלי ביום חמישיי.. ללא ספק!!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..: פה אנחנו עושים מנז', נביא משאית ונעשה פה אירופה! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..: שיתפו אותנו בסוד הפורימון, יש לי תעודה ליגההה!!
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...: ללכת לפעולה, בסוף היה סביר! הסרט הכי טוב שראיתי..: מטיריאל גירל, ואות משמיים המקום הכי טוב שאליו יצאתי..: רחלי, חווה, תום, ת"א.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..: לא משו מיוחד.. אבל אבא קנה כרטיסים לטורקיה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..: רונני, תום, עופר התודה שלי השבוע היא ל..: זוהר פינקתי את עצמי השבוע עם..: שישבת בת"א עם הכלבים הסקסיים שלי..
מאכל השבוע שהיה הוא..: פיצה שרופהפחם אצל רחלי.. פחח.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שבוע מכבי.. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..: חייל של מאה שערים אלבום השבוע שהיה..: אמינם משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..: ח' שוחט את מי שלא בח' הייתי מוחקת מהשבוע הזה..: יום ראשון בבצפר.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..: פפפ... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..: כמה אנשים.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..: אימונים.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..: אימון קפיצות עם זוהר.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..: זבנג סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..

segev 007

New member
סיכום סופ''ש

היום הכי כפי שהיה לי השבוע היה יום שיש כי היה שיעור עם זהו שיעור מצוין ממש כפיף היה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע חזרתי לארץ מחו''ל למישפח ,לחברים, ולסוסים
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע לא קרה..... התעצבנתי מעט כי לא יכולתי לעשות שיעור השלמה ביום רביעי
התעצבנתי על....המורה שלי למדעים כי........ אבל בסוף סלחתי כי..... התאכזבתי מ.... עצמי כי... הייתי ממש ממש גרוע בשיעור רכיבה שלי ביום חמישי!!!!
בכיתי מעצב/מאושר...... לא בכיתי
הדבר הכי מצחיק שקרה לי השבוע....לא ממש קרה..... מילה או מישפט שגרמו לי לחייך כל היום היו... אחרי השיעור עם זוהר סוף סוף למדתי את זה המבין יבין
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי...סוף סוף למדתי לזהות את..... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל.....
הסרט הכי טוב שראיתי....לא ראיתי...... המקום הכי טוב שאליו יצאתי.... לא יצאתי השבוע ( ביום שישי ) לא היה לי כוח!!! משהו שקניתי וגרם לי ליכנס ביגללו למינוס בבנק....אין לי חשבון בנק
אבל זה היה שווה את זה.................. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע את חזרתי לבית ספר ( לא ללימודים ) התודה שלי השבוע היא להורים שלי!!!!!
פינקתי את עצמי השבוע עם...
..... מאכל השבוע שהיה הוא.....
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו......חזרה לעינינים או משהו כזה
שיר השבוע ( עברית /אנגלית )שהיה....time of your live
אלבום השבוע שהיה.....לא היה..... משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..... לא היה.... הייתי מוחק מהשבוע הזה.... את השיעור הזוועתי שלי שהייתי בו על הפנים
הייתי נותן הכל כדי שבסופ''ש הזה אני...... השמש שהאירה לי את השבוע.................. השבוע שבפתח משהו שאתם מחכים לו.... השיעור רכיבה!!!!! משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע....שהיה ממש כיף בשיעור רכיבה ביום ח-מ-י-ש-י
האדם שאתם משתוקקים ליראות השבוע.......

PinkHorse

New member
אני כלכך עייפהה..

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אתמול היה נחמד.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. סיימתי תנ"ך. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. המורה אמרה לי שהיא מגישה אותי על 70 (אשכרה בכיתי אז זה מרגש
). התעצבתי מעט כי.. כל מני שטיות ומחזור=|. התעצבנתי על.. לא משנה.. אבל בסוף סלחתי כי .. אי אפשר לשמור תינה לנצח. התאכזבתי מ... כי...עצמי בשיעור של יום שני. בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב, קיסר, שיעור דוחה. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. כל מני שיגועים ושטויות בחווה.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא יודעת. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. בבוקר היום עשיתי משהו שימושי ובכלליות אני חושבת שהסוס נראה טוב=]. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום היום, פאק. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי סרטים בכלל.. השבוע יצא לי לראות רק "אך פגשתי את אמא"-סדרה גדולה. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לא יכולה לגלות עדייןP= אבל גם חווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. סיום הבגרות בתנ"ך! התודה שלי השבוע היא ל..לכולם(=. פינקתי את עצמי השבוע עם.. לא פינקתי את עצמי השבועP=. מאכל השבוע שהיה הוא.. וואו הרבה פיצה האט! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "עייפה ומותשת מחי הספורט". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לא היה אלבום השבוע שהיה.. לא היה. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "הם אכלו שעורה עם שוקולד ומנה חמה"
. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את השיעור של יום שני וכל מני.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהיה מליונרית, אנוח, אסיים את המלא שיעורים שלי ואעשה סדר בחדר(=. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כל האנשים הנהדרים של העולם..
. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. רכיבות והתחרות. ובמיוחד למערכת שעות החדשה שלתוכה אני אדחוף עוד ימי חווה
. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. רכיבות טובות=). -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אין ממש מישהו מסוים. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

PinkPony

New member
יאיי =]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי . הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. כל מיני . הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. משהו אתמול . התעצבתי מעט כי.. לא יודעת . התעצבנתי על.. אפחדד אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי... לא זוכרת . בכיתי מעצב/אושר כי.. עצבב ואושרר . הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. כל מיני .. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא יודעת .. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא יודעת .. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום היום ב - 8 . הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי . המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה כמובן . וחנה . משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אממ ציףף ציףף =] משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אמא ועוד כמה . התודה שלי השבוע היא ל.. אמא שקנתה לי ציף ציף
ורעות תודה גם לך היא אוהבת את זה חח
פינקתי את עצמי השבוע עם.. לא דעתת .. מאכל השבוע שהיה הוא.. פיצה מטרר . אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לאדעת . שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. הרבה .. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לא יודעת . הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. לא דעתת . הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אמ לא יודעת .. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. פיורה ופיונה ועוד כמה אנשים =] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. תחרותת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לאדעת .. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כל מיני .. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו

ווינגז

New member
פפפף

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אני מניחה ששני, כי היה ממש מצחיק.
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. יום שני, אין ספק... צחקתי כ"כ הרבה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא קרו לי דברים מרגשים לאחרונה... התעצבתי מעט כי.. נמאס לי מהסיפור המסריח הזה. התעצבנתי על.. לא משנה אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי... אותו דבר. בכיתי מעצב/אושר כי.. נמאס לי מהסיפור הזה לגמרי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. יום שני, כמעט הכל... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אני לא מבינה איך נשארת כ"כ רגועה ומאופקת". הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הייתי בבצפר כבר שבועיים ברצף, וזה נדיר. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום לבצפר כל יום... ולהתמודד עם הבלגן הזה. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ממש ראיתי... המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ת"א, כרגיל.
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כרטיסי נסיעה לרכבת.
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. דניאל
, טוריעלי
וללי
התודה שלי השבוע היא ל.. שלושתן. פינקתי את עצמי השבוע עם.. ארטיק, אתמול! מאכל השבוע שהיה הוא.. פטריות ממולאות בקינואה, זה טעים ממש. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? איך להוציא את יעל מדעתה בשבוע אחד. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "Breathe (2 AM)" - Anna Nalick אלבום השבוע שהיה.. כרגיל, לא היה. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. כ"כ, כ"כ, כ"כ זה: Like they have any right at all to criticize, Hypocrites. You're all here for the very same reason הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הכל בערך... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנשום עמוק, ארגע ואפנים שלפעמים דברים לא מסתדרים. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. דניאל, טוריעלי וללי (ושחף, כרגיל) השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. הסמינר+יום חמישי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. להנות בסמינר... ולעבור בהצלחה את המבחן בהיסטוריה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. דניאל! יעלי!

The Bitter End

New member
צומיש.

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אתמול. ההשפלה העיראקית=) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שיחות עם חברים טובים. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא קרה, נראה לי. התעצבתי מעט כי.. התעודה שלי לא מספקת אותי. התעצבנתי על.. המחנכת שהבטיחה לי 80, ובפועל דפקה אותי 74 בפיזיקה. אבל בסוף סלחתי כי .. מי אמר שסלחתי למפגרת? התאכזבתי מ... כי... עצמי, כי יכולתי להשיג יותר. בכיתי מעצב/אושר כי.. אני טיפשה. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אמ, אלון מפרק את התקרה. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "איזה קוף". הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. בסוף ויתרתי. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לסדר את כל הבלאגן. הסרט הכי טוב שראיתי.. הפרק של דוקטור הו. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. הקניון, עם נומיק. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אמ, לא. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..יעלי
, האושר של אתמול בערב. התודה שלי השבוע היא ל.. יעלי. פינקתי את עצמי השבוע עם.. שינה ארוכה, מאוד. מאכל השבוע שהיה הוא.. פיצה! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? פדופילים בלבואה[למי שעוקב אחרי ההודעות שלי]. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. הכי יפה בעולם-מאור כהן וVnv Nation-Holding On אלבום השבוע שהיה.. לא היה. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. I believe in you You believe in me But I have no trust in anything Somehow I'm always always falling over me הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את התעודה. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אסיים את כל השיעורים והעבודות. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. יעלי, נומיק, קצת גם סער. | השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. יום פרודוקטיבי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע אבוד לי.

../images/Emo9.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..יום רביעי- פרננדו הגיע הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.... פרננדו הגיע והרכיבה ליפני יומיים הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע....אממ... התעצבתי מעט כי... לא התעצבנתי
התעצבנתי על...לא התעבנתי על אף אחד אבל בסוף סלחתי כי ... התאכזבתי מ... כי...עצמי יש משהוא שאני עושה מטומטם בכיתי מעצב/אושר כי... לא בכיתי
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע....בדיחה שסיפרו לי אתמול באוכל.. למרות שהיא לא הייתה הכי מצחיקה
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי לשבת על ג'ינג'י חח לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...התעמץ כל כך בשביל משהוא הסרט הכי טוב שראיתי... ת'זיזו את הרגליים המקום הכי טוב שאליו יצאתי...באולינג למרות שלא היה הכי כיף.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אין לי חשבון בבנק משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע... שניס התודה שלי השבוע היא ל...שניס פינקתי את עצמי השבוע עם....שינה
חח מאכל השבוע שהיה הוא.... פלאפל אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?השבוע השקט בחיים חח.. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה...my love אלבום השבוע שהיה... אין.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה....יום רגוע יום שקט(זה תרגום) הייתי מוחקת מהשבוע הזה...כלוום.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא....ענבר.שניס. שירלי כולםם
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..הרכיבה מחר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע....לעלות על פרננדו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע....ענבר

../images/Emo9.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..יום רביעי- פרננדו הגיע הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.... פרננדו הגיע והרכיבה ליפני יומיים הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע....אממ... התעצבתי מעט כי... לא התעצבנתי
התעצבנתי על...לא התעבנתי על אף אחד אבל בסוף סלחתי כי ... התאכזבתי מ... כי...עצמי יש משהוא שאני עושה מטומטם בכיתי מעצב/אושר כי... לא בכיתי
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע....בדיחה שסיפרו לי אתמול באוכל.. למרות שהיא לא הייתה הכי מצחיקה
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי לשבת על ג'ינג'י חח לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...התעמץ כל כך בשביל משהוא הסרט הכי טוב שראיתי... ת'זיזו את הרגליים המקום הכי טוב שאליו יצאתי...באולינג למרות שלא היה הכי כיף.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אין לי חשבון בבנק משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע... שניס התודה שלי השבוע היא ל...שניס פינקתי את עצמי השבוע עם....שינה
חח מאכל השבוע שהיה הוא.... פלאפל אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?השבוע השקט בחיים חח.. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה...my love אלבום השבוע שהיה... אין.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה....יום רגוע יום שקט(זה תרגום) הייתי מוחקת מהשבוע הזה...כלוום.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא....ענבר.שניס. שירלי כולםם
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..הרכיבה מחר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע....לעלות על פרננדו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע....ענבר

סופ"ש סוף סוף!../images/Emo145.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שישי (כמעט) מושלם... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. מש ---- אמר.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. השיעור וה-גילוי (שדרך אגב רוני---> לאור הנסיבות--> החלטתי להאמין).. התעצבתי מעט כי.. זאת לא הייתה הכוונה... ואני רוכבת מכוער גרוע עקום וכו'... התעצבנתי על.. הביצפר!!!!!!
אבל בסוף סלחתי כי .. מי סולח?!?!?!?!!!! התאכזבתי מ... כי... ממ... בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי?!
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הרומן של רוני ועמוס...
חהחהחהחהחה...! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "את נשארת איתי היום, צמודה אלי...!"
.. בלב יש...! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא פיתחתי ציפיות.. (האמת כואבת--> ומאד..! (נראה לי...)..) ו.. לא האמנתי ישר....!!!!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשיעור הזה...! שדרך אגב היה סבבה.... הסרט הכי טוב שראיתי.. לא זוכרת אך קוראים לו .. אבל בהחלט סרט טוב... המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה...!!!!!!!!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אין ..נראה לי?!.... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. רוני (?!).. ו..יוניון...(?!) התודה שלי השבוע היא ל.. כרגיל... פינקתי את עצמי השבוע עם.. טלוויזיה... והרבה!!!!! מאכל השבוע שהיה הוא.. פיתה עם חומוס... אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? ה-מציאות שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. lisent to your hurt אלבום השבוע שהיה .. מממ.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. ..!lisent to your hurt there's nothing alls you can do הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. המון דברים... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. לא יודעת... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..עומרי.. יוני.. ו..יולי... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. המ...
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. הממ..
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. המממ
ויש לי תוספת: הדבר שהדהים/הפתיע אתכם השבוע.. משהו שרצית לעשות השבוע ולא עשית.. מתנה או משהו שקיבלת השבוע.. וזהו.. בינתיים...

חח../images/Emo32.gif שכחתי...

הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הרומן של רוני ועמוס חח... ועומרי וה-"אבי חלבי"

favory

New member
../images/Emo3.gif איכס..

אה ודרך אגב- את סתם עוללת עליי עלילות...אין לי שום רומן עם עמוס. זאת נעה... אה , לא. סליחה, לנעה יש רומן עם מישהו אחר...נכון או לא פפשמממה?
אבל היה לה..ואני שידעכתייי!!!
וטלל אני הייתי אתמול ככה קרובה מלספר לעמרי חהחה סתםם..

למעלה