סופן של הדתות המונוטאיסטיות

רמץ

New member
סליחה. מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo179.gif

Anthropos

New member
כן כן

אין נאציזם בלי פאשיזם ואין פאשיזם בלי אהבת הדגל. ע"ע החתימה של הסיוט הארוטי.

החתימה של הסיוט האירוטי היא בציניות

הסיוט האירוטי הוא בשום פנים לא נאצי

זה יקרה שכל שאר הדתות יעלמו גם כן

דת מונוטאיסטית יציבה יותר מדתות אחרות בגלל שהאל הוא אל לא תלוי אגב, המלחמה הגדולה ביותר בהיסטוריה לא נבעה מאף מניעה דתי אילה מאדיולוגיות אטאיסטיות. תירוצים למלחמה תמיד יהיו ה

ממש לא

אתה יכול לצעוק את זה כמה שבא לך, אבל היא התחילה בגלל השאיפה של אדולף להתרחב. הנאצים לא היו מונוטאיסטים אתה יכול להשמיץ בנושא הזה את המונוטאיזם כמה שאתה חפץ, רק דע לך שהאשמותך יהיו חסרות כל ביסוס ומלאות בשנאה כלפי המונוטאיזם בכדי להרגיש עלון לו. מזל טוב, אתה מגניב המלחמה התחילה בגל לאומניות (או אהבת דגל) ואידיולוגיה שנועדה להחליף דת בורות היא לא כוח הראל

"אתה מגניב"

תודה אבל אני לא צריך את הערות הסרקסטיות שלך פה תבדוק, ותמצא שהנאצים היו נוצרים... והמלחמה בכלל התחילה בגלל פחד של הגרמנים שהיהודים מתחילים להשתלט על גרמניה כמו שכבר אמרתי...

עשיתי על זה בגרות השנה

הנאצים בפירוש לא היו נוצרים אתה יכול לצעוק את זה כמה שתצעק, אבל אתה פשוט טועה ומדבר מבורות.

L e s t a t

New member
הנאצים לא היו נוצרים

כל ספר היסטוריה מראה בבירור משהו כמו שכתוב בספר ההיסטוריה שלי: "היטלר בז לדתות, הוא טען שאין דבר מעליו"

Anthropos

New member
הטענה השניה שלך שגויה ומטעה

ראשית כל יש לציין שהגדרה הנאצית ליהדות היא הגדרה גזעית-פסבדו-ביולוגית ולא היה קשר ישיר בין אמונתם של היהודים כביכול לרצונה של הפיורר לפגוע בהם. שנית, הפחד מיהודים אף על פי שתפס חלק ניכר באידאולוגיה הנאצית, לא היה יכול לבדו לגרום למלחמה. פשוט בגלל שיהודים, מיעוט קטן, אפשר לטרנספר (אייכמן), לכלוא במחנות או סתם להמאיס עליהם את החיים עד שילכו מרצונם (טרנספר מרצון). מלחמת עולם השניה החלה בגלל רצונו של היטלר במרחב מחיה אינסופי. כמו כן חשוב לציין שמלחמה היתה פורצת בין כה וכה: באירופה סטלין כמעט סיים את תוכנית החומש האחרונה שלו (יעד - 1942) שהיתה אמורה להכין את צבאו לפלישה מערבה. ובאסיה יפן כבר החלה לתכנן פלישה לארצות עשירות במשאבים במזרח הרחוק וארה"ב, תחת הנהגתו של רוזוולט, היתה להוטה להלחם ביפנים.

Anthropos

New member
אני חולק עליך

התרשמתי שהדתות הפגאניות (לפחות בצורה בה מאמינים בהם חברי הפורום הזה) גם אינן תלויות בעובדות (לא נראה לי שמישהו כאן באמת חושב שכדור הארץ זו אישה חייכנית עם עגן רחב וחזה גדול) אלא באמונתם (בהכרעה הערכית, אם תרצה) של הפאגנים. בקשר לוולפי - הוא היה רק לכאורה אטאיסט - ממצאים רבים מעדים על נטיות פאגניות-נורדיות. יוצא שהמלחמה הגדולה ביותר החלה בגלל פאגן

אם כבר פתחתם דיון...

לדעתי המלחמות לא נובעות מהדתות עצמן אלא מהשליטה הרבה שלהן על אנשים שמחפשים גוף גדול להאמין בו. המלחמות נובעות לא רק מהשליטה שיש לדת עצמה על האנשים אלא גם מה"רבנים" שיש בכל דת ודת, שמעוותים את הדת עצמה ומטיפים ומשלהבים להרג חסר טעם... לדעתי כמובן:)

תלוי איפה

המטיפים הנוצרים למשל לעולם לא יטיפו להרג ודברים כאלה כי הם היחידים שבאמת מתנהגים כמו נוצרים אמיתיים... כמו ישויים קטנים... אם ישו היה רואה את מסעות הצלב והשואה למשל הוא היה מזדעזע... להתחיל בזה שישו עצמו היה יהודי יהודי משוגע עם סינדרום ירושלים

שירה13

New member
תודה...יש לכם חשיבה ממש חכמה...

אתם יודעים מה, לפני שקראתי את כל ההודעות שלכם הייתה לי מן דעה מגובשת על בני אדם, אבל אני חושבת שבעקרון זה הם..נכון..אבל הדתות המונוטאיסטיות באמת נתנו להם סיבות למלחמות. אני חושבת שמה שיותר הכריע אם להלחם או לא זה הרצון של בני האדם לשליטה. אני חושבת שמטבעם של בני אדם הם זקוקים לשליטה על כמה שיותר. ולכן הם הפכו עד כל הדתות המונוטאיסטיות מדבר יפה שלדעתי ככה זה בטבעו לדבר שדורש שליטה מלאה על העולם....משהו שתלטני שמתיימר להיות אמונת כל אנשי העולם - וזה כבר נוראי.

למעלה