סופן של הדתות המונוטאיסטיות

שירה13

New member
אני מאמינה במה שאני רוצה להאמין

אף אחד לא מכר לי כלום... בוא נגיד את זה ככה - בחיים שלי לא דיברתי עם אדם דתי על הנושא הזה... לא מכרו לי כלום. זה מה שאני חושבת על הנושא וזו הצורה בה אני חייה - ושרק יעיזו להגיד לי שהם בטוחים שזו דרך מפגרת או טיפשית לחיות! או שזו דרך לא נכונה לחיות! ואני מזכירה לך ואומרת - רק דגים מתים שוחים עם הזרם!

יופי... לצחוק זה טוב...

זה שאת חילונית שלא מאמינה באלוהים עד כמה שהבנתי.... ולא איכפת לך שהדוסים האלה לוקחים לך את הכסף ומנצלים אותך, ועוד רוצה לנסות ליהיות דוסית, מראה שאת שוחה עם הזרם...

שירה13

New member
מה??? שטויות!

לשחות נגד הזרם זה לא ק למחות על כל דבר שזז (וגם מה שלא). תראה - אני חושבת בצורה שונה, נגד הזרם, ולך תספור כמה פעמים אני התווכחתי בשיעורי חינוך על נושאים חברתיים מול כל הכיתה ואנשים התחילו להבין מה אני אומרת ופשוט השתנתה דעתם בעזרת הרעיונות שלי, הדעות שלי - שהולכות נגד הזרם. הדעות שלי לא הולכות עם הזרם! אני עושה מה שאני רוצה ומה שאני רוצה ומה שנראה לי הכי טוב - ואני לא מתביישת לשחות לבד מול הזרם!

שירה13

New member
תראה...../images/Emo4.gif

בזמן האחרון אנשים מהאינטרנט או דברים כאלה ממש מתקיפים אותי בגלל צורת החשיבה שלי...אני באמת שאלתי את עצמי למה אני צריכה כל הזמן להצדיק את עצמי והמצאתי תירוץ עלוב שניסיתי אפילו לקנות אותו בעצמי...אבל זה פשוט לא זה. אני מניחה שאני כל הזמן מנסה להגן על עצמי ולהצדיק את עצמי בגלל מן אינסטינקט כזה (די פרימיטיבי אני מניחה..) של אחרי שמישהו לוקח לי אנרגיות לנסות ולהשיג אותן בחזרה..אבל אני צריכה ללמוד פשוט לא לתת לאנשים לקחת לי את האנרגיה... ותחשבו על זה..!
רק דגים מתים שוחים עם הזרם!

suffer

New member
כל החוזרים בתשובה

באמת אבל באמת טיפשים יש אולי כמה יוצאים מן הכלל אבל ממתי נישוק מזוזות הוא חלק מההלכה? אני לא אומרת שאין דתיים טובים אך יש דתיים שפשוט מחקים כל דתי שהם רואים יש דתיים חכמים ומשכילים ביותר ולרוב דווקא להם יש עבודה וכסף להאכיל את הילדים שלהם.

שירה13

New member
SUFFER מותק...

אני מבינה את מה שאת אומרת ואני מסכימה איתך! את אומרת בול אותם הדברים שאני אומרת רק בשימוש במילים שונות...

L e s t a t

New member
קראת את כל מצוות ההלכה?

אין לך חיים?! אלים! יש שם יותר מ-600 מצוות (מצוות כמספר האיברים בגוף האדם, משהו כמו 613).

עוד הכללה מפגרת

הידעתה שמונעים בעצם מהחרדים לעבוד, אצרף קישור שאמצה אותו בכלל בהודעותיך אתה מתיחס רק לזרם אחד ביהדות, אם כמה קונסרבטיבים יצא לך לדבר אם כמה רפורמים? אם כמה אורטודוקסים? אתה ערכתה הכללה שלמה של מגזר שלם המונה מאות אלפי אנשים. בקשר לטענות ההשרצה- בדוק מה היא השרצה קודם- החרדים הם יונקים בפעם האחרונה שבדקתי.

מונעים מחרדים לעבוד?

זה מעניין...יש חוק שאוסר על חרדים לעבוד? אתה לא חושב שזה חוק קצת לא דמוקרטי? זתומרת... הוא כן דמוקרטי... אבל אפילו אם היה הוא בחיים לא היה מחזיק מעמד... כמו כן גם דוסים יכולים להתגייס, אף אחד לא אוסר את זה עליהם... אני באמת רק דיברתי על אורטודוסים ומתנחלים... דוסים משריצים. למשפחה עם 15 ילדים אני קורא השרצה

שירה13

New member
"מצחיק"???

לא..לא ממש.... ותחשבו על זה..! רק דגים מתים שוחים עם הזרם!

למעלה