סופן של החנויות הלא-וירטואליות הולך ומתקרב...

KallaGLP

New member
לא זה מה שנחמד כמובן,

אלא העובדה שאנשים שאפשר להגיד שהם מעולם אחר ומקום אחר מאיתנו, שהכירו אותנו רק לפני שנה, עושים כלפינו סוג כזה של מחווה, שבעולם האמונות והמנהגים שלהם אין לנו ספק שיש לו משמעות וחשיבות רבה ביותר. האנשים האלה ותיקים פה, מקומיים, יש להם קרובים וחברים, אבל הם מצאו לנכון לפנות אלינו וזה מה שנעים ומרגש.
אני לא חייבת לאהוב את המנהגים או להאמין בהם בעצמי כדי להבין שיש אנשים שמרגישים אחרת ולשמוח שבלי קשר לדעות או לאמונות או למנהגים השונים, אנחנו יכולים למצוא מספיק קרבה ושפה משותפת בשביל להתחבר ואף לזכות באמון. זה חשוב לאנשים כמונו, שכבר בפעם השנייה תוך פחות מ-5 שנים, כבר בגיל לא צעיר, נטשו חוג של אנשים קרובים ואהובים ועברו למקום שאותו ובו הם לא מכירים שום דבר ואף אחד כמעט וצריכים להתחיל לבנות את החיים והקשרים מאפס.

debby12

New member
מנהל
אני אתחיל בפדיחה

אתמול בדרך לעבודה הרגשתי כל הזמן שהמכנסיים גדולים עלי/נופלים לי. מיד השתמחתי על איך רזיתי.

אחרי כמה שעות יצא לי ללכת לשירותים ואז גיליתי לצערי ש....... המכנסיים שלי לא רכוסים
. כלומר - הריצ' רצ' היה סגור אבל האבזם מתכת הפנימי שלהם לא היה רכוס.

וכך, בשניה, יצאה לי הרוח מהמפרשים המאושרים

placid1

New member
אצלנו ת׳נקסגיבינג וגם יומולדת, כל הגוזלים בבית ויש

הרבה על מה להודות. שמח!

יום סתווי. מעמיסים את

האופניים, אורזים פיקניק (גלגלי הום-מייד סושי, תמרים, ומים), נוסעים חצי שעה, ויוצאים לרכיבה של 20 מייל (עם עצירה באמצע לפקנק). הבן רוכב בלי ידיים חלק מהדרך. ההורים מוותרים על התענוג. כייף.

danakama10

New member
שאלה מעניינת שאלת

ואני מודה שגם לי יצא לחשוב עליה.
אני חושבת שכל גבר, ובמיוחד גברים בתפקידי מפתח או כאלו שמתמודדים עליהם, אמור לפחד.
לצערי כולנו למדנו שהוכחות הן דבר שולי ולא חשוב.
מה שחשוב הוא שמאשימים אותך.
זה לא חשוב אם אתה אשם או לא, זה לא חשוב אם אין דרך להוכיח את ההאשמות נגדך.
אם אתה מואשם - הרי שאתה אשם. מעבר לפגיעה במשפחה, בקריירה, בשם הטוב, יש גם פגיעה פיננסית אדירה, כי אתה אמור להתגונן בפני האשמות השווא האלו.

ועוד משהו מעניין מהמקרה הזה - מחקרים חדשים מראים שתלונות השווא על אונס הם כ- 5.5% - זה מתייחס רק למקרים שאחת טוענת שהיו יחסי מין עם הנאשם, והוא טוען שלא. זה לא כולל את המקרים בהם שניהם מסכימים שהיו יחסי מין, אבל היא טוענת שלא בהסכמה והוא טוען שכן בהסכמה. אין לי הערכות מה תלונות השווא כאן - אבל אני מניחה שהן הרבה יותר גבוהות.
המקרה הזה הוכיח שלא צריך ללכת כל כך רחוק כדי להרוס בן אדם. מספיק להגיד שהוא נשכב עליך בניגוד לרצונך - בום! אני חושבת שהמקרה הזה, יחד עם ה- me too המטופש, עשו יחסי ציבור נהדרים לתלונות שווא, ומעתה תהיה עליה ניכרת בהם. אין צורך להתלונן במשטרה להתמודד עם חקירה ולספק הוכחות, מהיום מספיק האש תג בטוויטר - הוא ניסה לעשות לי מסג' ולא רציתי - והעולם יחבק את המתלוננת (ויהרוס את המואשם). ובאם בכל זאת יש מראית עין של חקירה (פורד), מספיק שתעטי על פנייך פנים מפוחדות תדברי בקול ילדותי ותעירי הערות חמודות של ילדה, ותגידי שאינך זוכרת כלום --> את גיבורה לאומית.

אין לי מושג איך גברים אמורים להתמודד עם טענות כאלו. אם היו לי עיצות טובות, הייתי רושמת לי בצד וחולקת עם ילדי כשיתבגרו. העיצה היחידה היא אולי להיות בינונים, לא להתבלט, לא להצטיין, לא להיות עם הרבה נכסים, וכך הסיכון לתלונות שווא ירד.
אולי יש בכל זאת דרך - הרשתות החברתיות חייבות לאסור לפרסם בהן אישומים נגד אנשים. מי שרוצה להתלונן, שתגיש תלונה במשטרה. זה קצת יותר קשה ומצריך קצת יותר מאמץ מאשר לשלוח האש תג או אימייל לסנטור.

vinney

Well-known member
את אומרת ״להרוס חיים״, ״להרוס קריירה״... על סמך מה?

הבן אדם שופט באחד מבתי המשפט היותר משפיעים, והולך להתמנות לערכאה עוד יותר גבוהה וחשובה.
&nbsp
איך בדיוק נהרסה לו הקריירה? גם אם לא יתמנה לעליון - הוא עדיין שופט בערכאה מהיותר משפיעות שיש, ולא נראה שמישהו יזיז אותו משם.
&nbsp
בואי נשווה את זה למה שהגב׳ פורד עוברת. האם את היית רוצה לעבור גהנום שכזה רק מתוך תאוות פרסום? אם את לא, למה אחרות כן? ואם את כן - למה כן?

באופן אישי, אני כבר יותר מעשר שנים מקפיד

להשאיר את הדלת פתוחה לפחות כסדק כשסטודנטיות נכנסות אליי לשיחה (בהתחלה היה מוזר, אבל כבר מזמן רגיל לזה), אלא אם השיחה קונפידנשל. נראה לי שזה נוח לשני הצדדים.

מבחינת הילדים, לפני שהבן שלי הלך לקולג' לפני קצת יותר משנתיים בהחלט לקחתי אותו לשיחת גברים והזהרתי אותו לא להשתולל באופן כללי, ובמיוחד לא לנהל מערכות של יחסי מין קז'ואל, אלא לנוע מאוד בזהירות בתחום הזה (אצלי בקולג', ההנחיות הן שאם סטודנט מקיים יחסי מין עם כמה סטודנטיות בפרקי זמן קצרים הוא עלול להיחשב לסקשואל פרדאטור). הייתי קורא לזה שמרנות פרקטית, לא רעיונית. לשמחתי הוא הכיר את חברה שלו תוך חדשיים ומאז הם ביחד כבר למעלה משנתיים.

אני מסכים שגברים היום צריכים להיות הרבה יותר זהירים מבעבר, ואני לגמריי בסדר עם זה. אישית זה לא קשה לי, כי אין לי שום שלדים בארון. אני משער שיש לא מעט דברים שכשאני אני הייתי יותר צעיר נחשבו כמקובלים והיום ייחשבו כהטרדה מינית, אבל תקיפה מינית במובן הפיזי לא היתה משהו מקובל חברתית לפחות בחוגים שאני הסתובבתי בהם גם בשנות השמונים של המאה הקודמת.
אני מסכים איתך שכמו בכל תנועה שרואה עצמה כמהפכנית, ייגרם לצערי גם נזק לאנשים חפים מפשע, אבל בניגוד לך אני חושב שבגדול הכיוון הוא חיובי של הבהרה שגברים שיתנהגו בבהמיות לא יוכלו בקלות to get away with it כמו שכנראה יכלו בעבר. אני מעריך שהזעם המהפכני יידעך משהו, אבל חלק מההשפעות החיוביות של העצמת נשים נפגעות והזהרת גברים שעלולים לנצל את כוחם יישאר.

danakama10

New member
מה שעצוב שלמרות אמצעי הזהירות שאתה נוקט

זה לא ימנע ממישהי שרוצה להתנכל לך (אם נניח תהיה מועמד לנשיא האוניברסיטה, והיא תרצה שחברה שלה תמונה במקומך) לעשות האשטאג שאתה סגרת את הסדק בדלת והתנפלת עליה לפני 20 שנה.
אני חושבת שכבר עברנו את השלב שגברים מתנהגים כבהמות. הנורמות כבר השתנו לחלוטין, וזה יבורך לחלוטין.
הגענו עכשיו לשלב שנשים משתוללות חופשי בלי צורך בסיפוק ראיות מינימליות, והגברים מובלים כצאן לטבח (או לפחות נגרם להם נזק אדיר).

vinney

Well-known member
לקבנה לא נגרם שום נזק

גם אם ההצבעה מחר תכשל - זה לא יהיה בגלל האשמות של פורד אלא בגלל ההתנהגות שלו בעדות. וכנראה שההצבעה לא תכשל. זאת למרות שמדובר במועמד שמראש לא היה מתאים להיות שופט (כבר שמתי פה קישור למה שנכתב לגבי המינוי המקורי שלו).
&nbsp
את חוזרת אחרי הtalking points של טראמפ, אבל אין לזה שום ביסוס במציאות.

vinney

Well-known member
אני לא חושב שעננת חשדות בעבירות מין רלוונטיות יותר

הבן אדם מסר עדות שקר בשבועה. כל אחד אחר היה חוטף הרשעה פלילית, אבל הבן אדם הזה עדיין מועמד לתפקיד שופט עליון?
&nbsp
מה זה "להסתכן" בעדות שקר? אף אחד לא הכריח אותו לשקר. שאלו אותו שאלות על דברים שכתב בספר המחזור שלו, על התנהגות שלו שכבר תועדה (כולל תיעוד של המשטרה המקומית בזמן ובמקום האירוע, לא שנים אחרי), והוא פשוט שיקר במצח נחושה.
&nbsp
גם אם נקבל את הטענה שפורד ממציאה דברים יש מאין - זה לא משנה.

vinney

Well-known member
הוא שיקר בכמה דברים

הסלנג שהוזכר בספר המחזור - הכל "משחקי שתיה" כשזה לא נכון. זה סלנג ידוע ולא סודי לאף אחד ולמילים האלה יש משמעות, ולא - לא מדובר במשחקי שתיה (מילה אחת מתייחסת לחדירה אנלית עם הזרקת אלכהל, מילה אחרת מתייחסת לשלישיית מין - הוא שיקר כדי לא להודות שהוא לא היה "תמים ובתול" כפי שהוא ניסה לצייר את עצמו)

גיל היתר השתיה באותם שנים - בתקופה המדוברת הוא לא היה בן 18 (הוא טען שהשתיה הייתה חוקית), וכשהוא הגיע לגיל 18 החוק כבר שונה לגיל 21. לא היה מותר לו מבחינה חוקית לשתות אלכוהול לאורך כל התקופה המדוברת. הוא שיקר כדי לא להודות שהוא עבר על החוק.

טען שלא שתה לשוכרה ולא איבד שליטה עצמית תוך כדי שתיה. תיעוד משטרתי של המריבה שהוא יזם בבר בתקופת הלימודים שלו בייל מוכיחים אחרת. כך גם עדויות של אנשים שהציעו להעיד בפני הFBI בנושא.

אני מניח שהיו עוד דברים.

Fellowship

New member
1. נשמע לי כמו פרשנות. 2. אם אני זוכר נכון, בשימוע הוא אמר

שהוא היה בן 17 כששתה בירה.
&nbsp
3. עדויות של אנשים אחרים לא אומרים שהם דוברי אמת והוא משקר,
אתה יכול להעלות את התיעוד המשטרתי שבו כתוב שהוא שתה לשוכרה עד כדי איבוד שליטה עצמית?

vinney

Well-known member
טוב, אתה חוזר להטריל בכוונה אני רואה...

1. שלישיית מין זה "משחקי שתיה" אצלך? חדירה אנאלית זה משחקי שתיה אצלך? אני מניח שכל דבר שאתה עושה שיכור זה משחקי שתיה? לא אצלי.
&nbsp
2. בשימוע הוא טען ש"it was legal for seniors to drink. ... I was a senior". זה ציטוט. זה שקר.
&nbsp
3. אני מבין שעל גוגל לא שמעת?
&nbsp
https://www.usatoday.com/story/news/politics/2018/10/02/brett-kavanaugh-bar-brawl/1495469002/
&nbsp
https://www.nytimes.com/2018/10/01/us/politics/kavanaugh-bar-fight.html
&nbsp
https://www.vox.com/policy-and-poli...0/brett-kavanaugh-ub40-chris-dudley-bar-fight

למעלה