נדרסה לנו החתולה
בשבת בעבר עוד ישבה איתנו בגינה. ביום ראשון אחה"צ התקשרו מאנימאל סרוויסס של המחוז שמצאו את גופתה ברחוב הסמוך
לא היה עליה תג שם אחרי הטראומה מהרסן בקיץ, בעקבותיה היא די נעלמה מהבית לאיזה 8 שבועות, לא התעקשנו איתה. הדורס השאיר פתק עם מספר הטלפון שלו וכתב שהוא מצטער. הוא כתב את השעה 10:45 בלילה ושלא יכול היה להשיג אותנו כי כאמור לא היו עליה פרטים מזהים. הוא כתב שהתקשר למשטרה והם אמרו שלא יכולים לעזור. ושהוא יתקשר לאנימאל סרוויסס בבוקר.
לא.ס. היה מכשיר קורא שבבים, וככה הם התקשרו אלינו והלכתי לזהות. היא נראתה שלמה לגמרי למעט בטן נפוחה (אני מניחה שמהדימום הפנימי, אולי גם כי עברו 14 שעות בחום) וקצת דימום מהאף.
אוף. כל הבית באבל, כולל האלמן = החתול השני שהיה חולה לה על הזנב (ליטרלי..). גם לכלבה זה מותיר ישבן אחד פחות לרחרח/לטפח.
אני אוכלת את עצמי על זה שלא היה עליה תג שם ואולי היתה ניצלת לו היה לה. לו הייתם הדורס - הייתם משאירים ככה חתול דרוס או לוקחים לבי"ח לחיות? (הם פתוחים פה 24 שעות ביממה)
מתלבטת אם להתקשר לדורס. ת'אמת לא יודעת אם יש לי מה לשאול - רוצה אולי לדעת שהיא מתה מיד ולא סבלה/בכתה, זה יעזור לי לתחושה.
הייתם מתקשרים?
אגב, מדובר בשכנה מאוד שקטה עם הרבה רחובות ללא מוצא.