סופשבוע רגוע? לאא.. :) היי כולם....

clubsolutly

New member
סופשבוע רגוע? לאא.. :) היי כולם....

אני הכי מבולבלת בעולם בערך.... קוראים לי אור, אני בת 17.. לפני חודשיים ככה חזרתי להיות בקשר עם מישו בשם ערן, שלפני שנתיים היינו מדברים כל יום, כל היום.... לא ראינו אחד את השני אבל מממממש נקשרנו... אחרי איזה 5 חודשים נפגשנו באיזה מועדון... והמשכנו קצת לדבר ואח"כ הקשר ניתק... עברו שנתיים... החלטתי ביומולדת שלו השנה לצלצל לומר מזל טוב... סתם לראות מה קורה איתו.. הוא ממש שמח.. וחזרנו לדבר... ככה 3-4 פעמים בשבוע... הילד היה שטותניק חבל"ז.... מה נקרא רב שגל, מעשן, מפיל ראשים.... בליין הקיצר... גיליתי שעכשיו יש לו חברה כבר 10 חודשים- דנה... והוא כבר שנה לא מעשן.... בקיצור... איזה יום הוא היה מבואס, והוא לא רצה לדבר על זה אז סתם יום אחרי שלחתי לו הודעה שיהיה לו יום מדהים ומלא חיוכים וזה וזה וזה.... קיצר לפני כמה ימים הוא התחיל לחקור אותי בSMS אם יש מישו, אם יש מישו שאני רוצה... וכו'.... ואז הפסיק לענות לי... 3 ימים התבשלתי לנסות להבין מה הוא רוצה... כולם אומרים לי הוא רוצה ממך סטוץ' משעמם לו עם דנה... קיצר אתמול דיברנו בטלפון... מה קורה פה שם... "סתם חברה שלי מעצבנת אותי.." "למה?" "היא חושבת שאת רוצה אותי.... את רוצה אותי?" "סליחה???" "תגידי לי דוגרי, את רוצה אותי...?" מפה לשם התחלנו לדבר על זה ואז הבנתי שבגלל זה הייתה החקירה.... כי חברה שלו נכנסה לסרטים מההודעה ההיא שלי.... קיצר טוב וזה אמרתי לו שלא חשבתי על זה בכלל עד עכשיו, ושיש לו חברה... אז הוא שאל אם היינו עכשיו ביחד בידיעה שיש לו חברה והוא היה בא לנשק אותי, לא הייתי מסכימה? אז אמרתי לו שאני ממש לא יודעת, אבל לא נראה לי. ואז שאלתי אותו אותה שאלה... כאילו למה מה קרה שהוא יקבל תשובה חדה, ואני יישאר עם מיליון סימני שאלה? אז הוא בהתחלה ניסה להתחמק ובסוף דפק לי... "בואי נגיד שלא שללתי.. אבל את עדיין לא נתת לי תשובה ברורה" אז עניתי לו- "בוא נגיד שאני לא שוללת, אבל לא כשיש לך חברה" עד פה סבבה. חברה אחת אמרה לי מה אכפת לך שיבגוד בה איתך ואז היום הוא התחבר לאייסי, אני עושה לו כזה שמוזר לי מאתמול... לא כל יום באים אליי בכזאת ישירות... אז הוא שאל אם אני בטוחה שאני לא רוצה משהו בלי שדנה תדע... אמרתי לו שאני לא יודעת, אבל למה בדיוק הוא מתכוון? אז הוא אמר לא ידוע, תבואי נזרום.... קיצר עברנו לטלפון, הוא אמר שדנה מעצבנת אותו, שלא מתאים לו יותר וזה וזה... וקיצור הוא די בעיניין שלי... אבל הוא לא ראה אותי שנתיים ובכל זאת ופה ושם... אז אמרתי לו שאני לא בטוחה שזה לטלפון, אז הוא אמר אל דאגי אני לבד.... קיצר אמרתי לו... שאני לא יודעת אם נוח לי עם זה שיש לו חברה.... אז הוא אמר שיש מצב גדול שהוא ייפרד ממנה, אם יהיה לו טוב איתי. אבל הוא לא רוצה לצאת טמבל כשהוא יבוא לנשק אותי.... אז אמרתי לו שא-ם אנחנו ניפגש, טמבל הוא לא ייצא. אבל אני עדיין לא יודעת. קיצר סיפרתי לאחותי והיא התחילה לשטוף אותי בנושא "מזרון השכונה" (לא שאני כזאת בכלללללל אני בכלל בתולה) ומצד אחד... אולי זה נכון, לא כייף להיות נבגדת, אבל גם הצד השני לא משהו... מגיע לי להיות מספר אחד, וגם אני לא רוצה לצאת טמבלית (/מנוצלת, מה שתרצו) מצד שני... אני לא מאוהבת בו... לפחות לא כרגע... אני גם לא ראיתי אותו שנתיים, ראיתי רק תמונה. אבל אני כן אוהבת את האישיות שלו, וכן הוא מצחיק אותי והכל... אבל עובדה שהיה לי נוח עד עכשיו בתור ידידה שלו בלי רגשות מעורבים, וגם יכול לצאת מזה משהו נחמד... אני לא יכולה לומר לכם מראש, שאם יקרה מצב שהוא יחליט להישאר איתה אחרי שניפגש, אם אני אפגע עמוקות או סתם אתאכזב, אם בכלל. חברות שלי והקרובים אליי רק מבלבלים אותי יותר, מה דעתכם? אני יודעת שזה ארוך ואני מתנצלת, אבל אני כבר אובדת עצות...

ת'אמת?

גם אם הוא יפרד ממנה הוא נשמע לי שווה לתחת. בגדול, נראה לי שהילד מתלהב מכך ששתי ילדות רוצות אותו ופוחד לוותר על האופוריה.

Vdrums

New member
איזה טלנובלה.....

באמת נשמע ילד מתלהב שלא יודע מה הוא רוצה מעצמו. תגידי לו יאללה ביי.

clubsolutly

New member
צודקים, אבל תגידו לי דבר כזה:

אני גם לא יודעת אם היא אמרה לו להגיד לי את זה למשל, כדי לבדוק, או לחילופין, הוא רצה לבדוק אותי כדי לנפח את האגו.... זה פשוט לא הגיוני שאחריי שנתיים שלא דיברנו וחזרנו לדבר רק לפני חודשיים, ויש לו חברה והוא לא ראה איך אני ניראת היום.... פתץאום הוא רוצה אותי?

כבר אמרתי לך:

זה לא משנה. אם הוא משחק בך כדי לנפח את האגו, הוא לא שווה; אם הוא באמת מעוניין להיות בשתי מערכות יחסים במקביל, כדי לראות איזו טובה יותר, הוא לא שווה; אם הוא מעוניין לגרור אותך לקשר שולי לצד הזוגיות המרכזית שלו, הוא לא שווה. בכל מקרה הוא לא שווה. אז מה אכפת לך מה הסיבות שלו, תעריכי את עצמך ותמצאי לך עיסוקים אחרים.

clubsolutly

New member
אין לי מושג...

תראי... אין לי מושג מה הולך לו בראש... משהו שלא ציינתי... היה שלפני שנתיים כשדיברנו... היינו כמו זוג נשוי (בטלפון) ל4 חודשים. היינו... מאוהבים כאלה... חברים שלו אמרו לי שהוא כל הזמן מדבר עליי... וזה מוזר כי עוד לא נפגשנו.... אז אני לא יודעת אם זה קשור, אבל גם זו אופציה... אני לא משלה את עצמי כאן, ואני לא חושבת שאנחנו נהיה חברים, אני לא יודעת מה הוא רוצה, ובגלל זה אני לא יודעת מה אני רוצה מעצמי, ובטח שלא ממנו... שורה תחתונה, כן, הוא לא בסדר- לדנה... אבל למרות שזאת החלטה שלו, ולמרות שאין לי שום קשר לדנה הזאת, אני לא בטוחה שאני יכולה... אני חושבת שאני אלך אליו, ושם נדבר פנים מול פנים, אחרי שנפגשנו, ונשים הכל על שולחן... מה את אומרת?

תשמעי,

יש לך את כל המידע כדי לדעת, שהמצב מסריח. אם ההתאהבות המשותפת באמת צפה פתאום, למה הוא לא עוזב את הכל כולל החברה ורץ אליך, כמו שאת עושה? למה הוא לא מוכן לקחת הימור בשבילך, בעוד שאת מוכנה לבטל את עצמך בשבילו (או שתמצאו לי שם אחר לזיון-משנה)? בשורה תחתונה, אם את לא מצליחה לראות את חלקי הפאזל, אולי כדאי שבאמת תעשי את זה, תיפגעי, תכווי, תאספי את עצמך בחזרה ותלמדי לזהות חרא על המדרכה שלא דורכים עליו.

clubsolutly

New member
בלתי צפוייה...

אני כנראה כזאת... אני חייבת לדרוך כדי לדעת לא לדרוך שוב... אני חייבת להתנסות, על בשרי... גם אם זה לא יהיה נעים... ועברתי כבר דברים יותר גרועים, עד כמה שאני ניראת לכם קטנה :)

אני איתך מאה אחוז

כבר מגיל קטן הם משחקים בגלל שבנות מוותרות להם ולא מעריכות את עצמן ונותנות להם לעשות מה שבא להם ולאכול את כל העוגה אז שיחפש פרייארית במקום אחר

Angel lips

New member
תחשבי על משהו!!

גם אם הוא יפרד מחברה שלו בשבילך, אז באותו האופן הוא התנהג אליך אחרי זמן מסויים שתיהיו חברים, הוא ימצא לו ידידה אחרת שיספר לה כמה חברה שלו מעצבנת- והפעם החברה הזו תיהיא את!! לפי ההתנהגות שלו לאחרים את יכולה לראות איך הוא התייחס אליך ואיזה טיפוס הוא...

clubsolutly

New member
אאאאאאאאאאאאאא...

כאן אתה צודק... אבל מי אמר שאני אתן בו כזה אמון מלא....? הרי אני רואה מה הוא עושה, אני לא טיפשה...

Sefy

New member
אני וויתרתי כמה וכמה פעמים

פשוט לא מעוניין בזה. כן נשמע נחמד, אבל לא מושך אותי. מעדיף רק בחורה אחת. יותר אישי ויותר אינטימי.

בכל גיל תמצאי גברים

שמשחקי הקקה עם שתי בנות מאוהבות הם לא מה שבונה להם את האגו...

Sefy

New member
מעניין אותי אם גם לדנה הוא אמר...

אז במקום לנסות לבדוק מה לא בסדר ביחסים שלו, הוא רוצה לבגוד, תזכרי שזה בחור שאת מעוניינת בו...

למעלה