clubsolutly בן כמה הוא?
למה ניתקתם קשר במשך שנתיים? ולעניין שהעלית , זו דעתי: ע"פ הדברים שכתבת על הבחור נראה לי שהוא דווקא יודע טוב מאוד מה הוא רוצה. בוודאי שזה מחמיא שהתקשרת לאחר שנתיים של ניתוק ועוד ביום הולדתו , מכאן ועד לספר לך שדנה החברה מעצבנת והוא חושב לחתוך ... הלך רחוק! לא כתבת מה הוביל אותך ל"ככה סתם להתקשר ביום ההולדת שלו לאחר שנתיים של ניתוק" אני לא חושבת שיש סתם , אולי את כן... זה שהוא לא יודע איך את נראית זה זניח מפני שהוא כן זוכר איך נראית לפני שנתיים וסביר להניח שהוא יוצא מתוך נקודת הנחה שבמוקדם או במאוחר תגיע אליו תמונה או את ב LIVE
מה אני מציעה? תחתכי!!! נחמד , מצחיק וכו'... הכל טוב אבל יש לו חברה והוא מבקש ממך לזרום , זה ועוד דברים שהיו שם בהודעה שלך די הורידו לו נקודות. אל דאגה , תהיה לך אהבה משלך ובואי נקווה שהחבר שלה לא יתנהג כמו הבחור הזה שבמקום לפתור דברים עם החברה המעצבנת , מחפש דרכים לברוח. דפוס התנהגותי דפוק. וזה בלי שום קשר למזרון שכונתי וכל מה שאחותך אמרה , תעשי מה שטוב לך ,אני ממליצה להכניס אותו לרשימת התעלמות באיסיקיו ,להתעלם מהטלפונים שלו או אומרת לו יאללה די" ,אבל בסופו של דבר זה תלוי רק בך כמובן ורצונך כבודך! ביי חמודה ובהצלחה.