סופשבוע רגוע? לאא.. :) היי כולם....

Sefy

New member
אם גם לה הוא אמר שנמאס לו ממנה...

או שרק לך הוא אמר את זה...

clubsolutly

New member
הם רבים בזמן האחרון...

אני רק יודעת שהם רבו על הקטע הזה איתי....

clubsolutly

New member
לא אני גרמתי לריב הזה!

לא אני באה ומפרידה בינהם... הריב היה בגלל ההודעה המטופשת הזאת... ובטח בגלל שהיא מסתכלת בשיחות נכנסות ויוצאות שלו.... לא אני גרמתי לזה... הם רבו בגלל ידידות נטו שלי ושל ערן... אולי זה מה שסיקרן אותו... לא יודעת

Sefy

New member
אני לא אמרתי שאת גרמת...

אני שואל אבל אם את רוצה להיות סיבה למריבה ?

Sefy

New member
זה לא מה ששאלתי...

השאלה היא איך את מרגישה מזה ?

clubsolutly

New member
לא יודעת...

זה לא כייף שמישהו רב בגגלך... אבל.. גם ככה המערכת יחסים שלהם כמו שמישהי אמרה כאן.... ז"ל.... אני לא גורם ישיר בו נגיד ככה...

Sefy

New member
אז תני למערכת יחסים שלהם למות קודם

ואז אם תרצי, כנסי לתמונה כאשר הוא באמת לבד ולא מנצל אותך...

שמעי שמעי שמעי...

א. אל תעשי איתו כלום עד שהוא נפרד ממנה...לא כל כך נעים לחשוב אחר כך שמישהי נבגדת...ולך יש חלק בזה. חוץ מזה שאת יודעת איך זה...את יכולה להיקשר אליו ופתאום האדון יחליט שהוא רוצה את הגברת שלו ובלה בלה בלה...קיצר עזבי זה יםםם תסביכים. ב. תכלס ...הוא נשמע קצת שרוט..מה אני אגיד לך בחור טוב צריך לדעת לסיים את זה יפה עם החברה שלו ולא לעבור מ-החברה שלי קצת עיצבנה אותי אז אולי משהו מהצד?...לא עושים דברים כאלה ואם הוא יעשה את זה לא אז הוא יעשה את זה גם לך. ג. לא הבנתי..מה הוא רוצה?..רק סטוץ??זו כבר החלטה שלך...אבל חבל להרוס ידידות..מילא והוא היה רוצה יותר מזה אז סבבוס. זו דעתי.... עזרתי?מקווה:) שבת שלום:)!!!

clubsolutly

New member
אאאא...

א. כאן אין לי מה להוסיף, את צודקת... ב. זאת גם אפשרות... ג. הוא לא יודע מה הוא רוצה, גם אני לא... שנינו הסכמנו על "ניפגש ונראה".... והידידות שלנו..... ככה או ככה לא תחסור להיות מה שהייתה, גם אם אני אומרת לו עכשיו שלא.... גם אני אומרת שכן... כל דעה ותגובה עוזרת לי לחשוב על הדברים.... תודה...

חומד....../images/Emo41.gif

קודם כל את צריכה להבין מה את רוצה ממנו בכלל, ואז להחליט מה תתני לו! ודבר שני - לפי דעתי אחותך דיי צודקת כי ברור שמדובר פה בזה שהוא מנסה לערבב אותך כדי שיהיה מצב לזרום בניכם בקטע המיני. וזה שוב לשיקולך. וגם אם הוא יפרד ממנה את תשארי בשבילו אופציה שניה. ואם הוא יעשה את זה, זה לא בגללך... זה בגלל ה"שעמום" שלו ממנה (שלפי דעתי הכוונה היא- 'ירד לי ממנה' ולא- 'משעמם לי איתה...' או ש- 'היא מעצבנת אותי...' וכו' וכו') מותק שיהיה בהצלחה ותיזהרי...

qt1

New member
clubsolutly בן כמה הוא?

למה ניתקתם קשר במשך שנתיים? ולעניין שהעלית , זו דעתי: ע"פ הדברים שכתבת על הבחור נראה לי שהוא דווקא יודע טוב מאוד מה הוא רוצה. בוודאי שזה מחמיא שהתקשרת לאחר שנתיים של ניתוק ועוד ביום הולדתו , מכאן ועד לספר לך שדנה החברה מעצבנת והוא חושב לחתוך ... הלך רחוק! לא כתבת מה הוביל אותך ל"ככה סתם להתקשר ביום ההולדת שלו לאחר שנתיים של ניתוק" אני לא חושבת שיש סתם , אולי את כן... זה שהוא לא יודע איך את נראית זה זניח מפני שהוא כן זוכר איך נראית לפני שנתיים וסביר להניח שהוא יוצא מתוך נקודת הנחה שבמוקדם או במאוחר תגיע אליו תמונה או את ב LIVE
מה אני מציעה? תחתכי!!! נחמד , מצחיק וכו'... הכל טוב אבל יש לו חברה והוא מבקש ממך לזרום , זה ועוד דברים שהיו שם בהודעה שלך די הורידו לו נקודות. אל דאגה , תהיה לך אהבה משלך ובואי נקווה שהחבר שלה לא יתנהג כמו הבחור הזה שבמקום לפתור דברים עם החברה המעצבנת , מחפש דרכים לברוח. דפוס התנהגותי דפוק. וזה בלי שום קשר למזרון שכונתי וכל מה שאחותך אמרה , תעשי מה שטוב לך ,אני ממליצה להכניס אותו לרשימת התעלמות באיסיקיו ,להתעלם מהטלפונים שלו או אומרת לו יאללה די" ,אבל בסופו של דבר זה תלוי רק בך כמובן ורצונך כבודך! ביי חמודה ובהצלחה.

clubsolutly

New member
qt1................................

למה ניתקנו קשר?... אני לא ממש זוכרת... אני חושבת שזה פשוט קרה לאט לאט.. כי אני הייתי מאוהבת בכלל במישהו אחר.... והוא.. חזר לאקסית המיתולוגית שלו בסילבסטר... בקיצור.. פשוט לא קרה בינינו כלום.. והקשר הטלפוני גם דעך.... לא, זה לא ככה... פני שנתיים היינו מדברים על הכל.... היינו הכי מחוברים, והכי קשורים.. היו לנו שיחות.... לא יתוארות בכלל... ואחרי חודשיים שאנחנו מדבריחם 3-4 פעמים בשבוע לספר לי שחברה שלו מעצבנת אותו, אני לא רואה בזה פסול... מה הוביל אותי סתם לצלצל אליו ביוומולדת? אני חושבת שנוסטלגיה.. כמו שאמרתי לך השיחות שלנו היו מדהימות.. ועיניין אותי סתם לראות מה קורה איתו.. אני ידעתי שיש לו חברה מראש (מזאת שהכירה בינינו) ולא התאכזבתי מזה... עד אותה חקירה שגררה את השיחות האלה... לא חשבתי עליו בכיוון הזה בכלללללל.... סתם ידיד שכיייף לדבר איתו.... אין לי מושג, אני ממממממש מבולבלת.. אני חושבת שגם הוא... אני חושבת שאנחנו צריכים להיפגש בכל מקרה בלי קשר ישיר לדיבורים על לזרום ביחד... כדי לראות אחד את השני... לדבר אחד עם השני ולהסתכל אחד לשני בעיניים. ואז אולי נדבר על זה כמו שצריך. אני חושבת שאחרי שנתראה שנינו נגבש דעה על מה שאנחנו רוצים אחד מהשני, ואני בטוח יעלה את דנה, ואגיד לו שזה מפריע לי... בלבלות, כולי בלבלות

clubsolutly

New member
:/

אני לא יודעת מה אני רוצה ממנו, כי אני לא יודעת מה הוא רוצה ממני.... שנינו לדעתי מבובלים כאן... כי דיברנו אתמול שוב... והסכמנו על "ניפגש ונראה" תראי... בעיקרון לפני שנתיים, כשדיברנו היינו ממש קשורים... כמו מאוהבים כאלה, למרות שלא נפגשנו... כאילו נקשרנו רגשית אחד לשני כזה... ואני חושבת שאפילו אחרי שנתיים, אולי משהו נשאר.... לא בהשווצה, אבל ערן יכול להשיג די הרבה בנות... למה דווקא אותי? או שאולי אני לא הראשונה שהוא בוגד (אם יבגוד) בדנה איתה?...

מאמי את עונה לעצמך יפה מאוד!../images/Emo41.gif

תראי יכול להיות הרבה דברים... ודווקא בגלצ שאת לא יודעת את כול זה, תרצי להיות חלק מהניסוי? מגיע לך הרבה יותר טוב. ולא חסרים דגים בים ואפילו בלי חברות נוכחיות שצריך להתעסק איתן... תחשבי על זה, בשביל מה?!

clubsolutly

New member
אני לא יודעת בשביל מה....

לפני שנתיים זה היה ברור שיקרה, ולא קרה... עכשיו זה לא ברור בכלל... אבל אני חושבת שזה תמיד היה באווויר כזה בינינו... לא יודעת. אין לי סיבה ספציפית למה לעשות את זה... באמת שאני עדיין לא מבינה כלום.

עצה עצתית...../images/Emo41.gif

עזבי את זה ונתקי קשר, לא בריא בשבילך משהו כזה. ואני בטוחה שתפגשו ותדברי על דנה הוא ינסה להתחמק ולמצוא לך 1001 תירוצים לזה ואולי תקני את זה ואולי לא בשני המקרים יש סיכויי גבוה לפגיעה. זה מה שאת רוצה?...

למעלה