סופשבוע רגוע? לאא.. :) היי כולם....

clubsolutly

New member
לא...

אבל זה מהדברים האלה שאני יודעת שאני אתהה מה אם.... ואצלי זה נמשך שנים... אני אתחרט אם אני לא ייפגש איתו ויידבר איתו כדי לראות מה באמת הולך...

Vdrums

New member
וואי איזה סרטים את אוכלת ואת

רק בת 17... צאי מזה, לא חסר בחורים, תהני מהחיים. בארמגדון חפרו פחות...

הדבר הכי חשוב....../images/Emo41.gif

הוא שתסמכי על עצמך וכל עוד זה לא קיים כמו שאמרת את תחשבי על זה איזה שנה... בוקר טוב את בחורה ותמיד יהיו עוד ועוד ואם הוא נעלם מהחיים שלך ולא הרגיש צורך להתקשר אלייך ביום הולדת שלך או בכלל זה אומר משהו. את זו שהרגשת צורך לחזור לחיים שלו ויכול להיות שהוא בכלל לא חשב עלייך תחשבי על כל הצדדים....

clubsolutly

New member
אמממ...

תכלס על זה אני לא כל כך מסתכלת.... החלטתי לחזור לחיים שלו.... כל השנתיים האלה שכחתי בכלל זהוא קיים... רק אולי ביומולדת שלו הייתי נזכרת בו לרגע חולף.. חזרתי לו לחיים בשביל השיחות שלנו, שהכי נהנתי מהם... לא כדי לנסות לזכות בו פעם נוספת....

MrListen

New member
שכחי ממנו הוא רק רוצה לנצל אותך

וזה גבר אומר, זה כמו מידע מבפנים.

clubsolutly

New member
ואני מודה לך מקרב לב

על הבגידה שלך בעם הגברים... אני לא יודעת מה להגיד לך, יכול להיות שאתה צודק, כמעט בטוח.... אבל למה אני? לא מחוסר ביטחון עצמי, אלא בגלל שאני מחוץ לעיר שלו, ובאמת שהוא יכול להשיג הרבה בנות.... למה בחורה, שלפני שנתיים הוא לא התלהב מאיך שהיא ניראת, והיום אחרי שנתיים, הוא עדיין לא יודע איך הוא ניראת? אתה מבין את הבילבול שלי כאן?

MrListen

New member
למה את - כי את יזמת את חידוש הקשר

והוא מרגיש שאת מעוניינת, ואת משדרת שאת מעוניינת אם התשובות שלך, שאומרות שאם לא היתה לו חברה אז ... ואת זמינה אצלו. את נמצאת איתו בקשר. זה פשוט מאוד. יותר קל להפוך את מה שיש לו איתך למשהו אחר, מאשר להתחיל עם בחורה חדשה. עזבי את המרחק הפיסי, למי אכפת לנסוע קצת. אני אומר לך, אם אתה מעונינת בסטוץ, לכי על זה, אם במשהו עמוק יותר, תעשי אחורה פנה, כי את תיפגעי קשות.

clubsolutly

New member
וואלה אני...

לא יודעת מה אני רוצה, ובגלל זה אני חושבת ללכת להיפגש איתו ב4 עיניים, ולראות.... ומצד שני אולי אני לא הראשונה שהוא בוגד בדנה איתה..

coaxcable

New member
לא ללכת איתו חבל נראה שזה

מה שהוא רוצה ומי אמר שהוא לא בתול ובאמת רוצה לנסות הכל עליך ולזחור לדנה?

qt1

New member
בן כמה הוא??????????

תיפגשו תתאהבו תהנו , החלטת ללכת על זה , תעשי מה שבראש שלך וזהו! תהני חמודה , מה יהיה יהיה... יש דברים שאין לנו שליטה עליהם , שיהיה לך בהצלחה ודווחי פה , אולי הבחור אחלה , רק עם הזמן תדעי ואל תשכחי לדפוק הופעה

clubsolutly

New member
הוא בן...

18.. ותודה רבה...
אחת העצות הראשונה שגרמה לי לחייך
אני חושבת שניפגש ונראה.... שוב תודה,

clubsolutly

New member
הוא לא בתול מלפני שנתיים.....

אני יודעת את זה מזאת שהכירה בינינו....

go for it

מותק תלכי על זה.אני יודעת שהבחור הזה ישב לך בלב זמן מה ותמיד חשבת מה אם הייתי איתו..אז לכי על זה.גם ככה המערכת יחסים שלו עם דנה ז"ל.ושתדעי לך שאני הייית באותו מצב בדיוק ואני יודעת כמה את נמשכת אליו.בקיצור אם לא תלכי על זה..תזכרי .את תתחרטי על זה כל החיים.

פליז תעדכני אותי מה נסגר

בהצלחה ...אני יודעת איך זה..תשמרי על התחושה כמה שיותר זמן! ופליז תעדכני אותי מה היה

clubsolutly

New member
אני מבטיחה לכולכם, שאני אעדכן מה קר

ה בסוף.... זה המעט שאני יכולה לעשות אחרי כל העזרה שלכם :)

למעלה