זהלא משנה אם המערכת שלהם טובה או לא
אין לך זכות להתערב בה... את צריכה להמתין שהיא תגמר, ולא שהיא תגמר בגללך. זה לא שאני אומרת שאת הורסת אותה, בכלל לא, אבל אם את תקחי אותו אלייך ברגע כזה של משבר ביחסים שלהם זה רק יוסיף. תאמיני לי, אני מכירה את הסיפור הזה (ולא אוסיף מהיכן) אבל אני מכירה. על אדם שמערכת היחסים בינו לבין זוגתו כבר מיצתה עצמו בעיניו, וכשהוא סיפר את זה לבחורה מסויימת היא ניצלה את זה ולקחה אותו אליה. בשבילה זה נראה טוב ויפה כי במילא המערכת עם זוגתו האחרת ברסיסים בעיניה- אבל אי אפשר לדעת, אולי המערכת הייתה צומחת שוב עם קצת סבלנות וקצת דיבורים של שני הצדדים? וגם אם היא לא הייתה צומחת שוב, לפחות הפרידה לא הייתה בגלל בגידה, אלא בגלל שבאמת מיצתה את עצמה, והצדדים היו נפרדים בשלום. וכפי שאת מתארת, הצד הנבגד נפגע עד עמקי נשמתו, כי הבחור ההוא מעולם לא ניסה אפילו לחדש את הקשר, וישר פנה בחולשתו לגורמים אחרים. אם את מעוניינת בו (ולפי איך שאמרת את לא כל כך, אז לא חבל על דנה המסכנה?) לפחות תגידי לו שאת לא מתעסקת עם בנים תפוסים, ואם הוא רוצה להיות איתך שיפסיק את הקשר ההוא, אם באמת מוצה את עצמו... כך לפחות לא יהיה על מצפונך העובדה שהוא בגד איתך, זה לא נעים להמשך הרקורד של החיים.