סופשבוע רגוע? לאא.. :) היי כולם....

eyali26

New member
סטוץ או בלבול

מה יש להיןת מבולבלת, זה סתם בלבול מוח. מן דו שיח כזה בשביל מה צריך את זה בכלל? אלא אם כן מוצא חן בעינייך סטוץ וזהו, או שמוצא חן בעינייך להתבלבל. את מחליטה מה לעות עם החיים שלך.

את בחורה ממש איומה-

-אם את אפילו שוקלת את זה. איך את בכלל מעיזה לחשוב על לגרום לבחור לבגוד במישהי בשבילך? אין לך טיפת רחמים או הבנה לגבי הדנה הזאת? אם בחור היה רוצה לבגוד במישהי בשבילי הייתי זורקת אותו לעזאזל, בוגדנות זו תכונה מתועבת. את כל כך אנוכית שאת רק חושבת על מה יהיה איתך והבחור הזה, שאת אפילו לא מאוהבת בו, רק שוקלת איך זה יהיה להיות איתו. אני מאחלת לך דווקא שתהיו ביחד, מגיע לכם אחד את השני, ואני מאחלת לדנה שתמצא לעצמה מישהו טוב יותר.

clubsolutly

New member
היי היי היי...

אין לך שום זכות. זו דעתך! מתוקה, אני לא גורמת למישהו לבגוד בחברה שלו. הוא היחיד שגורם לזה. מה הקשר אליי כשזאת הייתה החלטה שלו??? הוא הזבל כאן, לא אני.... וזבל אליה... אני חושבת שאת *קצת* מגזימה שאת... "מגנה" אותי ככה.. אנוכית? טוב שאני לא אחד האנשים שהכי לא חושבים על עצמם, ואת יכולה לשאול את כללללללל החברות שלי. זאת החלטה אך ורק שלו. ואם זה לא יהיה איתי זה כנראה יהיה עם אחרת... אני לא יודעת... מגיע לכם אחד את השני טוב שלא עשית מאיתנו איזה זוג מפלצות מתועבות.... נסחפת קצת לא?!

אנוכית כי את שוקלת את זה.

קודם כל אני מתנצלת אם תגובתי הייתה חריפה מידי, אבל העניין מאוד הסעיר אותי. לא אמרתי שאת גורמת לו לבגוד, אני לא מאמינה בדברים האלה... אבל זה שאת לא נסערת מהעובדה שהוא בוגד בחברה שלו ואפילו שוקלת כן להיות איתו, זה לא קצת אנוכי לדעתך ? :/ זה שהוא מגעיל, ומוכן לבגוד בחברה שלו, לא אומר שאת צריכה לעזור לו לעשות את זה. אם הוא לא יעשה את זה איתך הוא יעשה את זה עם מישהי אחרת, אבל לפחות אל תתרמי לזה... אני לא מסוגלת להבין בכלל איך אפשר להיות עם מישהו בדעה שהוא בוגד עם חברה שלו, בגלל זה קראתי לך אנוכית, תחשבי על זה קצת, תחשבי על הצד של הנבגדת, זה פשוט נורא נורא מכאיב.

clubsolutly

New member
ההתנצלות מתקבלת....

אני באמת רואה מאיפה את באה, ובגלל זה החלטתי לכתוב לך ישר מה
אני בטוחה, בטוחה שבמקרה רגיל, הייתי נסערת
כמוך אם לא יותר. לא כי אני מאוהבת בו. אלא כי הוא מיוחד... לא מיוחד מושלם (כי הרי עצם הבגידה מעלימה לו את כנפי המלאך...) כי הוא מיוחד בשבילי כי ההיינו טוטאליים אחד לשני לפני שנתיים, רגשית לפחות. כי היו לנו שיחות מדהימות ביחד כי אף פעם לא נגמר לנו על מה לדבר כי הוא יודע איך לגרום לי לצחוק כי הקשר הזה, מעולם לא מומש בקשר לדנה... ברור שזה מקומם שהוא בוגד בה, אבל זה לא שהייתה מערכת יחסים מושלמת שבאתי והרסתי, את מבינה? זה לא שפיתיתי אותו כמו שכבר כתבתי לך, הכל בא ממנו. והבעייה היא בינו לבינה. הוא יכל גם לא להגיד לי שיש לו חברה. מה אז
אם הייתי מאמינה ב
שלם שהמערכת יחסים שלהם תחזיק מעמד... לא הייתי חושבת אפילו. אבל מההתחלה, מהיום שהוא סיפר לי שיש לו חברה... כששאלתי איך היא, התשובה הייתה.. "לא רע לי..." את מבינה
זו מערכת יחסים שלדעתי ממה שאני שומעת ממנו לפחות, מיצתה את עצמה... זו לא מערכת יחסים שאני והורסת.

זהלא משנה אם המערכת שלהם טובה או לא

אין לך זכות להתערב בה... את צריכה להמתין שהיא תגמר, ולא שהיא תגמר בגללך. זה לא שאני אומרת שאת הורסת אותה, בכלל לא, אבל אם את תקחי אותו אלייך ברגע כזה של משבר ביחסים שלהם זה רק יוסיף. תאמיני לי, אני מכירה את הסיפור הזה (ולא אוסיף מהיכן) אבל אני מכירה. על אדם שמערכת היחסים בינו לבין זוגתו כבר מיצתה עצמו בעיניו, וכשהוא סיפר את זה לבחורה מסויימת היא ניצלה את זה ולקחה אותו אליה. בשבילה זה נראה טוב ויפה כי במילא המערכת עם זוגתו האחרת ברסיסים בעיניה- אבל אי אפשר לדעת, אולי המערכת הייתה צומחת שוב עם קצת סבלנות וקצת דיבורים של שני הצדדים? וגם אם היא לא הייתה צומחת שוב, לפחות הפרידה לא הייתה בגלל בגידה, אלא בגלל שבאמת מיצתה את עצמה, והצדדים היו נפרדים בשלום. וכפי שאת מתארת, הצד הנבגד נפגע עד עמקי נשמתו, כי הבחור ההוא מעולם לא ניסה אפילו לחדש את הקשר, וישר פנה בחולשתו לגורמים אחרים. אם את מעוניינת בו (ולפי איך שאמרת את לא כל כך, אז לא חבל על דנה המסכנה?) לפחות תגידי לו שאת לא מתעסקת עם בנים תפוסים, ואם הוא רוצה להיות איתך שיפסיק את הקשר ההוא, אם באמת מוצה את עצמו... כך לפחות לא יהיה על מצפונך העובדה שהוא בגד איתך, זה לא נעים להמשך הרקורד של החיים.

clubsolutly

New member
אני לא מסכימה איתך...

ובאמת שזה לא מרוע. לא אני מפרקת את היחסים. זה הוא שעושה את זה. ואני לא לוקחת אותו אליי, הוא בא. אני כן מעוניינת. לא אמרתי שלא. אני בכל מקרה הולכת לדבר איתו, ואני אעלה כמה נקודות ממה שאמרת, כי את כן צודקת בחלק מהדברים... אבל לא בכולם, ובאמת שאני לא רוצה שתחשבי שאני בן אדם רע, כי אני לא.

בכלל לא חושבת שאת עושה את זה מרוע!

הבחורה ההיא לקחה את הבחור הבוגד אליה, זאת הייתה דוגמא, לא אמרתי שזה בדיוק מה שקורה אבל את מוכרחה להודות שזה דומה. אני לא אומרת שאת לוקחת ברוע ושטניות... אבל הוא במצב רגיש במערכת יחסים שלו, ואם את נענית להצעה שלו את מעין "לוקחת אותו אליך". תזכרי שרוב הגברים חושבים מהזין (אל תעלבו חברי הפורום), ואם את נענית להצעה את בעצם בעיניו אומרת לו "בוא אליי..". ובעיני הנבגדת את גם "לוקחת אותו אלייך" וגם בעיניך, עוד כמה שנים כשתגדלי ותהיה לך מין חוכמת חיים שכזו כמו לרוב המבוגרים, זה לא יהיה יפה לדעתך. נכון שאת לא מפרקת את היחסים, את לא באת וגרמת ליחסים שלהם להדרדר, זה קרה מאליהם. אבל אם את שם בשביל לפנות לו את שביל הבריחה- את תורמת לזה, ונותנת את הקלף האחרון להתמוטטות, אפילו אם את לא מתכוונת לזה. אני לא חושבת שאת אדם רע, רק קצת תמימה.. אל תתפתי להיות איתו, ואל תתפתי להיות זאת שגורמת לו לבגוד, תקחי קצת אחריות אפילו אם את מרגישה שאין סיבה להיות אחראית, תצאי גדולה, באמת שזה יתרום להערכה העצמית שלך בעתיד

צפנתי

New member
אם הוא זבל מה את צריכה אותו עלייך?

תבקשי קצת כבוד לעצמך, וזה ייתן יותר סיכוי למשהו רציני בינכם. תשדרי לו שאת רוצה שקודם יסגור את העיניינים עם דנה, אח"כ תהיו זוג, ורק כשיתאים לך את תלכי על זה עד הסוף. ובאותו זמן תוכלי לשפוט האם בכלל את צריכה אותו או שגם אלייך הוא בוגדן מאחורי הגב.

אני ממליצה לך ......../images/Emo91.gif

גם אם הוא יבגוד בחברה שלו שלא נראה לו שהוא ישאר איתה עוד הרבה זמן כי זה לא זה מבחינתו את אל תהי זו שהוא יבגוד איתה בחברה, קפיש? כי יכול מאוד להיות שזה יהיה סטוץ אחד פעמי ולדעתי כל עוד את בתולה יש לך את הזכות להגיד שאת לא מוכנה להכנס איתו למיטה ולאבד בתוליך בשביל סטוץ חד פעמי תהי כנה עם עצמך קודם כל הרי יש לך כאן את התשובה בדבריך אין לך כלל רגשות כלפיו את לא נמשכת אליו מינית ויש רק חלק מהדברים באישיות שלו שאת מסמפטת אוהבת ואם את כמו שאמרת לא מרגישה צורך להכנס איתו למיטה כי זה לא נראה לך שיבגוד בחברה שלו איתך וזה לא אתי מבחינתך כבר אמרת את הכל את נתת לעצמך את התשובה הוא רוצה לבגוד בחברה שלו איתך אמרת בחיים אין שום ערבויות חוץ מהמוות יקירתי את יכולה להשאר עם הלשון בחוץ וזה החשש הכי גדול שלך. הוא במילא יעזוב את החברה שלו בלי שישכב איתך הוא ילך למישהי אחרת ויבגוד בה במיטה. את לא נמשכת אליו מינית כך נשמע מדבריך ועל פי כך תנהגי אל תקפצי למיטה איתו כי הוא לא מבטיח לך שישאר איתך. חוץ מזה תשאלי את עצמך מה אם יהיה לו טוב במיטה איתך האם זה התנאי שלו בשבילך שתיהיו חבר וחברה? תאמיני לי לסטוצים אין גיל וגם לא לפגיעות ברגשות האינטואיציה שלך לגביו די נכונה פה ותפעלי לפיה. תהי החלטית יותר ויהיה לך קל יותר ליישם את ההחלטות שלך ולהיות יותר תקיפה ועומדת על שלך. לא תהי החלטית ותתני לכל העולם לבלבל אותך בסופו של דבר את תעשי משהו שהוא מנוגד לרצונך וזה מה שאת רוצה? תחשבי על כל מה שכתבתי לך ותקראי את מה שכתבת בעצמך התשובה לדילמה שלך נמצאת שם בכתיבה שלך וגם אצלך בתוך הלב ולכי לפי האינטואציה שלך מתוקה היא לעולם לא תטעה אותך....... ושיהיה לך בהצלחה בכל דרכייך וחייך תגשימי את עצמך

clubsolutly

New member
קודם כל...

המון תודה על ההשקעה בהודעה.... :) קודם כל, אני ממש לא מתכוונת לשכב איתו. לא כרגע לפחות..... אני כן נמשכת אליו... זה לא אומר שאני אשכב איתו אבל... זה לא תנאי, אבל כן... כל הקטע המיני זה חלק חשוב במערכת יחסים... ברור שלא יותר מהקשר הרגשי, אבל זה אנחנו יודעים שיש כבר מלפני שנתיים.... אני לא ידועת... אני פשוט לא מצליחה להחליט מה לעשות, אבל אני חושבת שאת זה אני אחליט, כשניפגש ונדבר על הכל...

clubsolutly

New member
../images/Emo41.gifמדהימים. אין מילה אחרת. ../images/Emo41.gif

אני לא יודעת איך להגיד לכם תודה בכלל. אתה פשוט מדהימים. כמה שכתבתם הזמן שהשקעתם המחשבה האהבה והתמיכה.... כל כך כל כך כל כך כל כך כל כך כל כך כל כך כל כך כל כך כל כך תודה
אור.

זהירות נחש צפע

מה שרציתי לומר לך !! שימי לב תקראי את בעצמך ותירא כמה הוא מתענין "בשלומך" ? כמה איכפת לו "מימך" ? סליחה שאני אומר לך ככה אבל הוא לא אוהב אותך הוא אוהב את עצמו "בלבד הוא רוצה אותך רק בשביל להכניס אותך למיטה וזה ברור כמו שמש שימי לב איך הוא את מתארת שהוא מדבר איתך ואומר לך כמעט בפירוש שהוא לא רוצה לבוא רק בשביל נשיקה הוא רוצה לבוא בשביל סקס ונראה לי שמי שאוהב באמת לא עושה הרבה חשבונות וככה מדבר שהוא לא בא בשביל רק נשיקה חברים אמיתיים אוהבים באמת גם שלא תמיד אחד קיבל מה שאני רוצה ותאמיני לי שאם הייתם אוהבים באמת אחד את השני הוא לא היה צריך בכלל לדבר על זה כי לכאורה זה מובן מאליו וחבל להוסיף מילים את נשמעת בחורה חכמה אם את רומה סטוץ אבל אח"כ להיפגע ממנו ואני אומר לך שאחד כזה עוד יזרוק אותך בטוח (לא בשביל לשבור אותך אני אומר את זה אלא כי אני בטוח שזה מה שיהיה) כי מחר הוא יראה מישהי אחרת טיפה יותר... הוא ירצה אותה וכ'ו אטז מה שנשאר לי לומר לך באמת מכל הלב שאם רוצה ומעונינת בסטוץ לכי אליו תהניי תעשי חיים אבל אם רוצה חבר אמיתי תיברחי ממנו ותאמיני לי אם תישמרי על עצמך ותכבדי את עצמך עוד תימצאי חבר אמיתי באמת ואת לא תיחרטי אם תישמעי לי ביי בהצלחה

אז ככה מתוקה....

היי בובה.... קודם כל יפה שאת בוחנת עוד דעות על הנושא הזה..אולי ככה תימצאי תפתרון..אבל הינה דעתי: בעיקרון אל תלכי אל זה...פשוט לא!
הוא לא אמין הבחור הזה...
תזהרי ממנו שלא תיפלי בפח. קשה לו אפילו לכבד את חברה שלו ולשמור על אמון. כלב
! הוא בוחר בעת משבר ביחסיו ללכת ולנסות לתפוס מישהי אחרת במקום לנסות לפתור את הבעיה עם חברתו. אם הוא בוחר לבגוד בה...והם עוד הרבה זמן במערכת יחסים..הוא בטוח יבגוד גם בך אם תיכנסי למערכת יחסים איתו...למה שתשברי תראש איתו ותצטרכי לדאוג אם הוא בוגד גם בך..ולבסוף הוא עוד ישבור לך תלב. אם כבר שיברון לב אז מבחור שבאמת טוב ושווה את זה.. הוא רוצה ללכת לבגוד בחברה שלו?! סבבה..שילך..אבל לא אלייך..את באמת לא צריכה להיות אופציה שנייה או הבחורה מהצד. זה לא יהיה נעים לך..לאף אחת לא נעים להיות ההיא מהצד. ורוב הסיכויים שהוא לא יפרד מחברתו. וגם אם כן...מזה יעזור? הריי הוא רוצה לרוב כניראה רק לזיין...ואם חברה שלו מעצבנת אותו כל כך הרבה והוא נישאר איתה זה רק בגלל שיש לו סקס קבוע...אני מכירה אחד כזה שנישאר עם חברתו רק בגלל שזה זיון בטוח...לא יפה..אך אין מה לעשות..שמעי..בחיים תפגעיי עוד המון..וישברו
לך את הלב..אני לא אומרת שלא..אבל תעשי לי טובה..אני חושבת שאת יודעת מה טוב בשבילך ומה לא...את לא צריכה להיכנס לסיפור שבינהם...ואם תיפגשו עוד הפעם..תנסי להוציא אותו טמבל כמה שיותר... בתור אחת שיש לה חבר..ואני באמת אוהבת אותו..והוא אותי (איזה כיף לי
) אז אני יודעת כמה דנה תיפגעה כשהיא תגלה שהוא בגד בה...
ואת אדם די מוסרי..אני יודעת..וזה יציק לך אם תתני לזה יד...אז פשוט שמרי מרחק עד שיפרדו..וזהו...בהצלחה מאמי..שיהיה לך כל טוב...ולא כל הנוצץ זהב...
אוהבת אותך הכי בעולם... ביצ'י

clubsolutly

New member
ביץ' האני, התלהבת מהאייקונים? ../images/Emo9.gif

מותקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק..... את צודקת מה אני אגיד לך. ובכל זאת.... יש בסיטואציה הזאת מין מגנט עצום שגורם לי לרצות ללכת על זה. ומצד שני.... יש לי את כל הסיבות לא. אני חושבת שאני אשב ואדבר איתו, ונבהיר דברים.. אוהבת אותך המון!

למעלה