סופשבוע רגוע.

l u d

New member
כששמעתי מה הלך שם גם אני רציתי

למרות שאני לא מתה על אפיקה. לאחד מהחברים שלי המתופף נתן לשתות מהבקבוק שלו :( בעע >.< זה כל כך גורם לרצות יותר שגאנז יבואו שוב לארץ בליין אפ של 88' (לא אפשרי בכלל, אבל מי יודע? אני נשארת אופטימית.. בערך..)

גם לי לא היה עם מי ללכת לסקורפיונס

אחרי זה אכלתי את עצמי בגלל זה! אוף. אני עדיין מצטער על זה
אזש אני מציע לכל מי שאין לו עם מי ללכת פשוט ללכת לבד

Cloudy Now

New member
זה לא כזה פשוט ../images/Emo3.gif

הייתי הולכת לבד. ה'לבד' זה לא הבעיה. הבעיה היא ההסעה. חוצמזה, סקורפיונס היו ממש יקרים, לא? לא הלכתי כי זה עלה ממש ממש הרבה כסף. [אמרו לי סביבות ה-300, אם אני לא טועה.]

לא ממש...

הכרטיס הכי יקר היה בישיבה, שזה היה ממש בסוף בסוף והיה אסור לקום. בקיצור, בול שיט. היה עדיף לקנות את הזול ביותר, ולהיות מקדימה. סקורפיונס זה לא מופע לשבת. וחוץ מזה מה הבעיה עם הסעה? לא ראית את ג'יי ובוב השקט מכים שנית? :-X

Cloudy Now

New member
בטח שראיתי ../images/Emo3.gif

אבל לא אוהבת לנסוע לבד...הכי כיף עם מישהו.

כל החיים שלי מבוססים על ג'יי ../images/Emo150.gif

טוב... לא ממש. אבל הוא מזכיר לי את עצמי לפעמים ^^

SomebodyElse

New member
אבל בוב הוא השוס האמיתי מביניהם../images/Emo3.gif

The sign on the back of the car said Critters of Hollywood, you dumb fuck!!

XD

את דוגמה יותר אהבתי! בכלל, כל הסרטים שלו מעולים. הוא ממש אשף. "לא כל יום כושי נופל מהשמיים!" -כריס רוק נוחת ערום מהשמיים. "לא כל יום אשה חטובה עם ציצים גדולים נופלת מהשמיים!" (בתרגום עלוב ורופף)

כן הוא ענק

דוגמה זה טוב, אבל אין ג'י ובוב השקט זה השיא. שם יש את הקטעים הכי טובים. יש לו עוד סרט טוב בשם קלרקס, שזה הסרט הראשון שלו והוא שחור לבן, כי הוא דל תקציב אבל למרות זאת הוא סרט טוב (קווין סמית סטייל). מומלץ לראות את הסרטים מהראשון ועד לג'יי ובוב השקט מכים שנית, בשביל להבין את כל הבדיחות הקטנות (כמו שבהתחלה שואלים את המוכר אם הוא "אמור להיות פה היום"
)

את קלרקס לא ראיתי עד הסוף..

משום מה לא יכולתי. ראיתי עד הקטע שמגלים שהאיש שמסית את כולם נגד סיגריות עובד בחברת המסטיקים.
אה, וגם את הסרט שמישל וויליאמס (אני די בטוחה שזאת היא) שיחקה לסבית, עם בן אפלק ומאט דיימון, ראיתי.

SomebodyElse

New member
אבל קלרקס זה גאוני,

אחד הסרטים הגדולים באמת. צ'ייסינג איימי, זה הסרט עם הלסבית, הוא דווקא החלש מבין כל הסרטים שלו לדעתי, חוץ מהקטע שסיילנט בוב מספר את הסיפור שלו על איימי, שזה קטע ענק
.

לא ממש ../images/Emo6.gif

אבל גם אני די אהבתי אותה שם, למרות שהרבה פעמים היא נראתה פטתית. בכלל יש לה פרצוף עלוב לפעמים ומעורר רחמים, אבל היא אחלה. חח העדפתי את בעלה בכל מקרה.

LimiMimi

New member
כנ"ל.

ועוד אח"כ גיליתי שלחברה שלי היה כרטיס חינם, ושהיא נתנה אותו לאמא שלה כי היא חשבה שאין לה עם מי ללכת.

למעלה