סופשבוע רגוע.

eran377

New member
תשובות שלי + התנצלות.

מצטער שהשבוע לא הכי הייתי נוכח בפורום, פשוט הייתי עמוס עד הראש בלהכין את האירוח בפורום כלי נגינה ונגנים. מבטיח פיצוי ראוי
שיר השבוע: היהודים - פיוטה (בעקבות בודגוב) שיר גאנז השבוע שלי: November Rain אלבום השבוע שלי: היהודים - מציאות נפרדת (בעקבות בודגוב
) תכנית טלויזיה של השבוע: מה זה טלויזיה? סרט השבוע: לא היה זמן לא לטלויזיה ולא לסרטים
ספר השבוע: וגם לא לספרים... ציטוט השבוע: כרגיל - בקטע הטוב. המלצה לסופ"ש: אם יש לכם זמן - לכו לישון. יש אנשים ששכחו מה זה. תמונת השבוע: אני במחשב של אח שלי (בת"א) כרגע, אין לי פה איזו תמונה
שנגיע לחיפה נצרף משהו.

LimiMimi

New member
פיוטה!!

זה השיר שדיברתי איתך עליו, אם אתה זוכר. שאמרתי שאני זוכרת שהוא עשה סולו או משהו. אין אני לא אשכח ת'ביצוע שלו בהאנגר.

eran377

New member
אהה בטח!

בהופעה הזאת שמוליק הגיע על תקן אמן אורח לנגן את הסולו הזה אם אני לא טועה...

LimiMimi

New member
פשוט לקחו את כל הנגנים של היהודים

עד אז. כל אחד באלבום שהוא היה אז בודגוב היה בדיסק הראשון.

eran377

New member
כן, הוא סיפר לי חוויות משם../images/Emo8.gif

זאת היתה הופעה של 4 שעות והם ניגנו את כל הדיסקוגרפיה, נכון?

LimiMimi

New member
כן היא הייתה כ"כ ארוכה.. גוועלד.

וזה היה יום שבת ויום אחרי הלכתי לביציפר. אחרי שהלכתי באיזה שלוש.. אעאעאע!! חח אבל אני לא אשכח אותה..
[הי ואם כבר יהודים, אתה יודע שאני מופיעה בDVD שלהם? חח.]

eran377

New member
חח באמת?

באיזה DVD? איזו הופעה? ובאיזה קטע בדיוק?

danduuu

New member
אנייי../images/Emo3.gif

שיר השבוע: Bethany Joy Lenz - Halo
שיר גאנז השבוע שלי: דפנטלי welcome to the jungle ו-paradise city היה אותם בגאלהה זה עשה לי את הלילה השירים האלו
אלבום השבוע שלי: HIM-Rezorblade Romance תכנית טלויזיה של השבוע:מגרשש ביתי
זה היה כל כך עצוב
סרט השבוע:אלכסנדר
ספר השבוע:בתהליכי קריאה של |השטן והעלמה פרים" של פאולו קואלו וגם "ההוביט" של ג'.ר.ר. טולקין ציטוט השבוע: אח שלי ביציאה מטומטמת->"פריקים לא הולכים ברגל" חח דפוק המלצה לסופ"ש:לצאת לגאלה תמונת השבוע:יותר מאוחר

טוב.

שיר השבוע: sinead o'connor - Jacky שיר גאנז השבוע שלי: לא שמעתי. אלבום השבוע שלי: The Who - Tommy תכנית טלויזיה של השבוע: עקרות בית נואשות. המתח! סרט השבוע: גיבורים דימיוניים. מומלץ. ספר השבוע: גאווה ודעה קדומה באנגלית. נחמד ביותר.. ציטוט השבוע: לא יודעת. המלצה לסופ"ש: בגרות בתנ"ך. :( תמונת השבוע: אין לי.

izzys

New member
../images/Emo105.gifשבוע טוב.

שיר השבוע: איש הכמעט
שיר גאנז השבוע שלי: Rocket Queen
אלבום השבוע שלי: Inner World
תכנית טלויזיה של השבוע:
סרט השבוע: משהו עם סינים
ספר השבוע: מלך החומוס ומלכת האמבטיה
ציטוט השבוע: משפטי מעגל מגאומטריה של המישור
המלצה לסופ"ש: שיהיה שבוע טוב
תמונת השבוע: עזבו שטויות

SomebodyElse

New member
ספר טוב,

למרות שלדעתי הסוף התפקשש לו. כשסיימתי לקרוא נשאר לי הרושם שפשוט נגמרה לו ההשראה, אז הוא דחף את הסיום הדי לא קשור ונפטר מזה.

אני...

שיר השבוע:Metalica - Sad But True שיר גאנז השבוע שלי: My Michele תכנית טלויזיה של השבוע:איש משפחה4 סרט השבוע:קווין ופרי קורעים את איביזה
ספר השבוע:מה?? מה זה ספר?? המצאה חדשה או משהו כזה??
ציטוט השבוע:אין תמונת השבוע:הילה נחשון!!!

tbents

New member
גם אני רוצה../images/Emo9.gif

שיר השבוע: The spirit carries on-Dream Theater
שיר גאנז השבוע שלי: November Rain
אלבום השבוע שלי: Octavarium-Dream Theater
סרט השבוע: לוד'ת..אולי דה וינצ'י קוד? האחרון שראיתי..
ספר השבוע: תנ"ך..הבגרות
ציטוט השבוע: "This is Israel, it isn´t small enough so the government gave our killers a piece of it"
המלצה לסופ"ש: לשכב במיטה,עם מזגן,מאוור,אמא שמביאה אוכל[אין על אמא
],וסוסוף בלי תנ"ך צמוד כסיפור לפני השינה
תמונת השבוע:

inbal287

New member
../images/Emo204.gif

שיר השבוע: Goo Goo Dolls - Here Is Gone שיר גאנז השבוע שלי: אין אלבום השבוע שלי: Goo Goo Dolls - Let Love In תכנית טלויזיה של השבוע: האוס סרט השבוע: אין ספר השבוע: ספר היסטוריה
ציטוט השבוע: "עינב רוצה ספגטיייייייייייייייייייייייייייייייייייי?!?!@?!?@!@" המלצה לסופ"ש: אמ... תאכלו חמצוצים
תמונת השבוע: אין לי כוח :$

למעלה