סופשבוע רגוע.

LimiMimi

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי! חח הכי הצחיק אותי זה 'כוס זו מילה ערבית'. פחח אני בטוחה שמישהו יגיב ככה.

טיהי

שיר השבוע: Epica - Blank Infinity שיר גאנז השבוע שלי: Out ta get me אלבום השבוע שלי: Korpiklaani - Tales along the road תכנית טלויזיה של השבוע: LOSTTTTTTT סרט השבוע: School of Rock ספר השבוע: ניל גיימן - בשורות טובות ציטוט השבוע: "They don't serve water here... You'll have to drink beer. It's terrible". המלצה לסופ"ש: אפיקה זה טובבבבבבבבבבבב

וואל וואל

שיר השבוע: John Denver - Leaving On A Jet Plane שיר גאנז השבוע שלי: Civil War אלבום השבוע שלי: The Wall-Pink Floyd תכנית טלויזיה של השבוע: =X סרט השבוע: =X ספר השבוע: =X ציטוט השבוע: =X המלצה לסופ"ש: תנוחו ותאכלו המון גבינות! תמונת השבוע:

Cloudy Now

New member
../images/Emo97.gif

שיר השבוע: Lamb of god - What I've become שיר גאנז השבוע שלי: Civil war אלבום השבוע שלי: Metallica - Metallica תכנית טלויזיה של השבוע: תאמינו או לא. סרט השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: ".Ignorance is bliss" [מתוך ה'מטריקס'] המלצה לסופ"ש:
תמונת השבוע: תבדקו עד כמה אתם סוטים. [הזכויות למאיה
]

אני ראיתי

את זוג הנאהבים ישר, ואת הדולפינים לקח לי בערך 2 שניות למצוא. אבל מצאתי רק שניים בהתחלה :X אז מה זה אומר למען השם?! :-S

Cloudy Now

New member
תראה...

אני עדיין לא מצאתי שום דולפינים. אני במצב קשה יותר מכולכם, תעודדו אותי.

danduuu

New member
../images/Emo6.gif חחח נכון באמת בקבוק זה יותר

מקורי
וגם יותר אינטימי

למעלה