יהיה ספונטני.
וואו היה לי שבוע ממש מעולה. קיבלתי 90 באנגלית, 86 בביולוגיה (ציפיתי ליותר אבל ניחא), היה כיף בבצפר, קניתי המון בגדים יפים ונקווה שהסופ"ש יהיה לא פחות טוב. חייבת להתחיל מאתמול, ברשותכן
: אז בשעה טובה ומוצלחת, חזרתי מבצפר ב3, ידיד בא אליי וסיימנו לצלם את רוב הסצנות לקליפ בקולנוע על השיר "מילון כוכבים". חברה שלי וידיד מהבצפר שיחקו כביכול את ה'אחים' שצילמנו במשך איזה 4 שעות בכל מקום שרק תחשבו עליו. בשטחים, בשדות, בפרדס, בבית, עם גיטרה, בלי גיטרה, בכי בעזרת בצל..חחח ולא הפסקנו לצחוק,היה כ"כ כיייף ויצא מדהים בדיוק כמו שתיכננו והמשחק שלהם יצא ממש אמין~! גם הצילומים יצאו טוב והלוקיישנים והסמליות שרצינו להעביר דרך המשחק... בקיצור, אחרי עריכה ועוד 2 סצנות בע"ה נשלח לתחרות (המורה לקולנוע אשכרה הציע לי להתקשר אליהם ולהציע דחייה, הלוווואי). אחרכך אחרי שסיימנו, אפילו לא הספקתי להתארגן ויצאנו כמה בנות לחגוג לחברה מי"ב בלחם יין [ביתקפה-מסעדה פה באיזור] והיה כיף, כרגיל.
היום- בצפר עד 2, ב5 הייתה חזרה בלהקה וקיבלתי עוד סולוווו:]] והמפיקה גם נתנה לי מחמאה ועבדנו טוב. תהיה הופעה מדהימה שחבל על הזמןןן.
מחר- בצפר עד 1, בצהריים ללמוד קצת למבחן בקולנוע-עיוני ובערב לא ידוע. מה שהרוב יחליט.
שבת- בר מצווה לבן דוד שלי.
בבית כנסת בבוקר ומשם בצהריים למסעדה בשרית כל המשפחה. יהיה כייייף. הדבר היחיד שחסר לי כרגע זה מישהו.. רק תנו לי חבר ואני אהיה מאושרת! חח