סופ"ש!

חחח

כן בערך.. אנחנו לא סגורים על התאריך אבל לפני שנה בערך הייתה הנשיקה הראשונה שלנו אז זרמנו עם התאריך.. חחח היה מה-זה כיף!

lim02

New member
יאללה.

בכללי: קניית בגדים, נעליים ומתנה לחברה. יומהולדת של חברה כנראה איפשהו בנמל ת"א התכוננות למתמטיקה, כי אין מנוס..

RainbowL

New member
וואווו

שישי- לישוןלישוןלישון, בערב אולי מסיבה, אם לא בטח סתם בפארק או שאני לא אצא. שבת- בילוי עם אחותי :)

josie1986

New member
בעיקרון... אין תוכניות

החבר לכאורה סוגר, שוב, אבל הוא בא לישון אצלי מחר, אאאאמן. לפני שהוא יבוא אולי חברה תבוא ותעזור לי להתחיל לתפור את המתנת יומולדת שלו. שבת - להחזיר אותו לבסיס, לשבת שם קצת ולחזור הביתה לשיעמום. סופ"ש נעים!

ש.ע.מ.ם

חמישי: ביצפר 9:45-13:30 ומבחן בצרפתית שהיה קל, יותר מאוחר יש הדוגמניות. שישי: בראנצ' בבית קפה עם המחנכת:/ אממ אנערף, יש צ'ארלי במללכת השוקולד בטלוויזיה. שבת: לא יודעת.

e l u l a

New member
אמ../images/Emo153.gif

חמישי:למדתי בשתיים וישר אח"כ לקחתי את שי למסעדה כי יש לה מחר יומולדת.. יצא שחזרתי הביתה בארבע כזה.. היה נחמד וטעים:) בשאר היום ניסיתי ללמוד להסטוריה אבל השתעממתי ולא הצלחתי להתרכז ולזכור כלום אז עזבתי את זה וזה אחד הדברים המטומטמים שעשיתי כי יש לי יותר מ20 עמודים ואני בחיים לא אצליח ללמוד את כל החרא הזה:[ אז סתם העברתי את היום בבית, ראיתי קצת טלוויזיה, הכנתי עוגה וכתבתי ברכה.. שומדבר מיוחד שישי:ביצפר, צופים, ארוחת פסטות ליומולדת של שי ואח"כ אני וחברות שלי הולכות לאחת מהשכבה שהזמינה אותנו לשתות אצלה.. טוב נו:) שבת:ללמוד להסטוריה

Blue mai

New member
"קם מתוך שינה,מביט בלבנה../images/Emo82.gif

ששרה שיר קינה" חמישי-עבדתי בוקר[עד 5 בערב],אח"כ נסעתי למרכז העיר וקניתי כרטיס למשינה ועוד כמה דברים קטנים. שישי-עבודה מ-10 עד 3.בערב יום הולדת לסבתא ואחותי אצלנו. שבת-בבית ובערב הופעה של משינה[לבד כנראה.למרות שהאקס יהיה שם אבל הוא חרא גם ככה].

נייזק

New member
סופשבועשמן

היום-עוד מעט ישיבה עם השביעיסטים, הכנתי להם מושמושים ממש מגניבים! אחר כך ללכת להכין משהו לילדים מחר, בלונים או משהו. מחר- אחרי בית ספר חברה באה אלי ואנחנו הולכות עם עוד חברה לסרט אתיופי או משהו ואחר כך לקנות שתייה. אחר כך חברה אחת ופליפה באים אלי וארוחת ערב כאן, ואחר כך בלילה מסיבה בבית של ילדה אחת. שבת- תנועה כל היום [שיכורה בתנועה? חח] בלילה הבטחתי לצוות מוביל שאני אועיל בטובי לצאת איתם פעם אחת כי אני אף פעם לא יוצאת איתם, אז יציאת צוות מוביל כנראה, בטח סתם בר או פיצריה. ראשון- לחרוש את החיים שלי. בערב אולי מקבת, צריך להתקשר לקנות כרטיסים.

EROTOMANIA

New member
לא נכוןןןןןןןןןןןןןן

יום שישי: אין לי קולג'! אני הולכת לעשות שופינג עם אמא, בלי להשתגע כמובן. אחר כך עבודה ובלילה לא יודעת מה יום שבת: עבודה בבוקר ואז אלוהים גדול גדול כשגרים עם מישהו קשה לחשוב על דברים לעשות חוץ מלרבוץ על הספה.

AnGeL DoLlY

New member
יהיה ספונטני.

וואו היה לי שבוע ממש מעולה. קיבלתי 90 באנגלית, 86 בביולוגיה (ציפיתי ליותר אבל ניחא), היה כיף בבצפר, קניתי המון בגדים יפים ונקווה שהסופ"ש יהיה לא פחות טוב. חייבת להתחיל מאתמול, ברשותכן
: אז בשעה טובה ומוצלחת, חזרתי מבצפר ב3, ידיד בא אליי וסיימנו לצלם את רוב הסצנות לקליפ בקולנוע על השיר "מילון כוכבים". חברה שלי וידיד מהבצפר שיחקו כביכול את ה'אחים' שצילמנו במשך איזה 4 שעות בכל מקום שרק תחשבו עליו. בשטחים, בשדות, בפרדס, בבית, עם גיטרה, בלי גיטרה, בכי בעזרת בצל..חחח ולא הפסקנו לצחוק,היה כ"כ כיייף ויצא מדהים בדיוק כמו שתיכננו והמשחק שלהם יצא ממש אמין~! גם הצילומים יצאו טוב והלוקיישנים והסמליות שרצינו להעביר דרך המשחק... בקיצור, אחרי עריכה ועוד 2 סצנות בע"ה נשלח לתחרות (המורה לקולנוע אשכרה הציע לי להתקשר אליהם ולהציע דחייה, הלוווואי). אחרכך אחרי שסיימנו, אפילו לא הספקתי להתארגן ויצאנו כמה בנות לחגוג לחברה מי"ב בלחם יין [ביתקפה-מסעדה פה באיזור] והיה כיף, כרגיל.
היום- בצפר עד 2, ב5 הייתה חזרה בלהקה וקיבלתי עוד סולוווו:]] והמפיקה גם נתנה לי מחמאה ועבדנו טוב. תהיה הופעה מדהימה שחבל על הזמןןן. מחר- בצפר עד 1, בצהריים ללמוד קצת למבחן בקולנוע-עיוני ובערב לא ידוע. מה שהרוב יחליט. שבת- בר מצווה לבן דוד שלי.
בבית כנסת בבוקר ומשם בצהריים למסעדה בשרית כל המשפחה. יהיה כייייף. הדבר היחיד שחסר לי כרגע זה מישהו.. רק תנו לי חבר ואני אהיה מאושרת! חח

AnGeL DoLlY

New member
הייתה מסיבה ממש טובה. ../images/Emo13.gif

אחלה מקום, התלבשתי נורא יפה והחמיאו לי, רקדתי המון, קיבלתי אקסטרה כסף (קניתי בקבוק מים שעלה 11, הבאתי לברמן 50 והוא החזיר לי... שמונים!! חהחה
הם כבר בטוחים שמביאים להם שטרות של 100 כל הזמן). אהה יואו ואתיופי מפחיד ושיכור ניסה לתקוף את סאפ אבל ניצלנו בסופושלדבר
חזרתי ב6 קמתי לפני חצי שעה ודפקתי את ה-מקלחת של החיים ואני עירנית וריחנית:) עכשיו בר מצוווההההה שלוםםם

K a y a 1989

New member
חוסר חיים מטורף

שישי עובדת ואז ביביסיטר על אח שלי . שבת לומדת אצל חברה למתמטיקה. שוקק חיים משו .

N o o s h y

New member
שבת שמיניות בדימונה.

סופ"ש שני מחוץ לבית ובצופים. מילא. לפחות אני לא לומדת בימי ראשון.

Small talk

New member
בשנת שירות?

בת דודה שלי גם עשתה שם שנת שירות דרך הצופים ומידי פעם היא באה לבקר שם.

N o o s h y

New member
אני בכיתה יב' עכשיו

אבל בעיקרון המטרה של הסמינר הוא לכוון אותנו לקראת שנת שירות.

N o o s h y

New member
תכלס אני לא יודעת הרבה על שנת שירות

מחוץ למסגרת הצופים. יכול להיות שיש מסגרת אחרת שקשורה לעבודה עם נוער עבריין, למרות שאני בספק. שנת שירות בצופים היא למלא תפקיד מרכזי בשבט מתפתח בעיקר. אני נוסעת מחר כדי ללמוד עוד על שנת שירות אז אחרי שבת יהיו לי יותר פרטים. אבל תהרגי אותי אם אני אחליט ללכת לשנת שירות, זה הדבר שאני הכי פחות רוצה כרגע.

Small talk

New member
למה?

כן האמת שאני חושבת על זה באמת אין קשר בין הצופים לנוער עבריין. אבל אני יודעת שזה היה דרך הצופים.

למעלה