סופ"ש!

adiss90

New member
באו אליי חברות :]]

וישבנו עם שמיכות וראינו 'צ'ארלי בממלכת השוקולד' ואכלנו שוקולד (ותירס ותה) וכמובן זיבלנו אחת לשניה את השכל כי עברה השעה ועכשיו הלכו ונשארתי בדד :p אהה ודרך אגב-היתה גם אופציה שניה לישון בגן אחד וכל הערב להכין איזה משו. הזוי. מחר? על האש בייבי. לישון. ואולי אם הסדיסטית תסכים גם להוריד שערות.

adiss90

New member
אוקיי זה נשמע כאילו אני מכינה סמים

אז אני לא. רק לידע כללי

aYaLoLy

New member
אוי היה מעולההההה

הגעתי סופר מבואסת אחרי שיחה ממש ארוכה עם אח שלי על דבאים ברומו של עולם ואפילו לא התארגנתי אלא סתם באתי הכי רגיל ופושטי בעולם. התחלנו בהתנחלות אצל חברה ובהיה בג'וני כפרות בצרלי וממלכת השוקולד והיה קצת בלגן איצי ועם ההוא שגרם לי להרגיש ממש רע. שיחות אסמסים זה לא ממצה ואני חייבת להחליט אחר כך הלכנו לצוד - מה אם לא- שוקולד. בגלל שכולנו היינו לא מאורגנות ונורא זבלי החלטנו ללכת עד הסוף. את האף שלי צבענו באודם אדום וציירו לי נמשים לכפית עשינו פסי אינדיאנים ולדורין שפם וסמיילי יצאנו לרחיוב רצות ושרות שירי שיתוק ודיבור שיתוק וכך גם ישבנו בלה גופרה והזמנו וחיסלנווו במהירות מטורפת פונדנט\משם עברנו לסיציליאנית ודפקנו עוד שינוח לולטופי אלוהי משם החלטנו ללכת לבזל להמשיך בגלידה אבל היה סגור חשבתי שמפה - הנה. אני אהיה אחראית ואחזור הביתה מוקדם כי יש לי משמרת בוקר אבל פתאום התחלנו לדבר עם שלושה בנים סופר חמודים עם גיטרה והתיישבנו איתם ועם חברים שלהם בפאב נורא חמוד בבזל. שתינו קצת, צחקנו מלאאאאאאאא והם היו ממש חמודים\, ובאמצע יו לי התכתבויות איתו שגרמו לי להרגיש קצת רע. הוא מסתבר היה שיכור ולא יכלתי להיפגש איתו כי הייתי בטוחה שזה עניין של כמה דקות עד שנתקפל הביתה וזה נמשך עוד ועוד ועוד כי היה ממש מצחיק וכבהר החלטנו ששבוע הבא עושים מפגש אצלי בבית הריק
בקטע הזה אני לא יודעת מה לעשות. הוא רוצהל הגדיר רשמית רשמית. או שכן או שלא ואני לא יודעת. כי מצד אחד זה הוא, והוא מתוק ומבין והכי כיף איתו מצד שני אני פוחדת לפגוע בו כי אני ילדותית מדי ואני לא מודעת לגמרי להשלכות של המעשים שלי כמו שקרה השבוע עם זה שלא עניתי. אני פוחדת להיות איתו לבד ואני פוחדת מהמסגרת הזאת של להיות בקשר. מה, זה אומר שערבים כמו היום יהיו עם איזו משקולת מעל של חבר טוב אני עובדת עוד שעתיים אני צריכה לישון? קראת?

©big smile©

New member
קראתי ../images/Emo13.gif

ומותק, דיברנו לגביו. ותחשבי על זה עוד קצת. תעריכי את עצמך יותר, ותביני שאת כן יכולה להכנס למערכת יחסים. לפחות תנסי?

המנמנמנמ

חמישי- שיעור נהיגה (אל תשאלו), בייביסיטר, עבודה, אח"כ עם הבחור עד 4 בבוקר.. שישי- לקום מאוחר, ארוחת צהריים עם הבחור, מסיבת גיוס לחברה (היה מצחיק
), שוב עם הבחור עד 4 בבוקר.. היום- לקום מאוחר, גלידה במקדו עם זוג חברים (אל תשאלו), אח"כ אולי סרט, אולי פוגשת את הבחור (והפעם לא עד 4, יש מחר צבא) אללה ביי

yaeli87

New member
וול...

בחמישי- עשיתי חצי משמרת בוקר ועפתי מהבסיס כבר ב2 וחצי כי הייתי עצבנית אז פשוט הלכתי
הגעתי הביתה בסביבות 5 כי עד שבאה לי רכבת ויאדה יאדה יאדה...אחותי אספה אותי,הגעתי הביתה..שיחקתי עם האחיינית שלי קצת...אחותי התחילה לעשות לי צמה והופ-הפסקת חשמל
ישבנו- אחותי,אחיינית ואני על השטיח בסלון משחקות בצעצועים של האחיינית בחושך מוחלט עם כמה נרות
רומנטי משהו.חחח אח"כ בערב יצאתי לאיזה פאב עם חברים,השתכרתי...נרדמתי אצל האקס
!!! שישי- אזכרה לסבתא,קניון עם המשפחה+מסעדה לצהריים,ארוחת ערב אצלי בבית,פאב עם חברים... שבת-ארוחת בוקר עם אבאמא,ראיתי אבא מתארס חח עזרתי לאמא לסדר ת'ארון שלה..ובערב נוסעת לת"א להפגש עם החמודי,כנראה..

נייזק

New member
היה לפניםםם

אז אתמול בבית ספר פתאום הודיעו שהמסיבה בוטלה, כאילו לא בטולה אבל עברה לשבת, ומסתבר שחברה באה לישון אצלי ואממ היינו קצת תקועות, אבל אז החלטנו שאחרי בית ספר הולכים לשתות! אז הלכנו למין בר כזה הכי מגעיל בעולם עםד עוד כמה שביעיסטים והשתכרנו ממש ושרנו קריוקי והמכונה נתנה ציונים ואנחנו היחידות שהיא לא נתנה להם ציונים והיה ממש מצחיקקק ואחר כך שתי בנות ואני חזרנו הביתה, ארוחת ערב בלה בלה בלה מתארגנים, והלכנו לבית של עוד חברה, ראינו סרט ופתאום מתקשרים אליה, בואו לבר הקובני! והלכנו לבר קובני והחברות שלי שיקרו שאני דנית כי לא רצו להכניס אותי, אז הן אמרו שאני מדנמרק ואני לא מסתובבת עם פספורט כי זה מסוכן ועוד מיליון דברים והבוס של הבר בא לדבר איתו ולהגיד שזה כבוד והכל ונתנו לי בירה בחינם חח והתחילו לנגן שם מוזיקות ממש ישנות, והיה מגניב, ואז התחלנו להתחבר עם שני ערבים שעישנו נרגילה, ובסוף החברות שלי אומרות להם שאני ישראלית, אז הם ממש התלהבו והכל. ודי היה מגניב לאללה, התחילו לנגן מוזיקות ממש ישנות ואז ניגנו את היט דה רואד ג'אק שזה הצילצול שלי וכולם כל הזמן צוחקים עלי בגללו וכולם ממש התלהבו שם פתאום..

על הפנים!

קיבלתי היום מחזור, ומתפוצצת לי הבטן מכאבים. יש דווקא היום מסיבה, וכואב לי וההורים לא נותנים לי לצאת. אז אני לא הולכת. ואני ממש ממש ממש מבואסת, כי רציתי לראות אותו. והוא יהיה שם. ואני לא. ורציתי לנשק אותו. מלא זמן לא ראיתי אותו. אוף תנחמו אותי

למעלה