סופ"ש!

נייזק

New member
תוכלי לאסוף לי מלא פרטים?

אמ בעיקר על עתיד ותמורה? [כן זה קצת חצוף והכל, אבל די אני ממש נואשת, היום הזאתי שאחראית את הש"ש שלחה לי אי מייל ואני לא מצליחה לפתוח והכל צריך להיות יותר מהיר אצלי כי אני די בסוף העולם, ואממ בבקשה?]

נייזק

New member
אעע תודה

שלחתי גם את פוניה לקחת לי חומר, אנחנו די מתעניינים באותם הדברים, והאמתי שממש בא לי להיות איתו באותו הגרעין, אנחנו מסתדרים ממש טוב ביחד והכל..

The Charmd One

New member
כן הוא נראה../images/Emo79.gif

קולגת קומונה טובה חח בכלאופן אני אדבר איתך כבר באיסיק אבל האמתי שלא הצלחתי למצוא שם הרבה פרטים ממש, כאילו המידע על כל גרעין היה קצת שטחי...בעיקר דיברו רק בכלליות כזה בכלל על השנת שירות ועל מה מאפיין כל מגזר ממש בגדול כזה.. אבל בסמינרי מגזרים שיש עוד מעט ידברו ממש בפרטים על כל דבר ודבר ואני גם חושבת לכיוון של תמורה אז אם אני אצא אני באמת אנסה לגייס לך עוד אז.[:

DIE kvar

New member
ואין קשר בין הצופים לנוער עבריין?

למה? חסרים שבטים בשכונות מצוקה? חסרים שבטים בהקמה שמטרתם היא לשנות את הנוער באותו המקום? אחת המטרות של תנועת נוער באשר היא ובטח ששל תנועת הצופים היא להפוך את הנוער לטוב יותר, להראות לו את דרך הישר, לעזור ולתמוך בו. כל הדברים האלה תופסים חלק מאוד נרחב בשנת השירות, גם בתנועת הצופים. קודם כל לא כל השינשינים של תנועת הצופים לוקחים תפקיד בשבט כלשהו, חלקם עוסקים יותר בתרומה לקהילה ברבדים אחרים, אבל גם אלה שכן עוסקים בזה, מרכזים שבטים או מרכזים הדרכה או אפילו רק מדריכים, הם כן מתעסקים בצורה יום יומית עם נוער עבריין, עם נוער בעייתי, עם נוער שקשה לו. לא חוכמה להתנדב לעזוב בשבט 'אביב' או 'כנען'. מוזר שאת לא יודעת את זה. לא בתור אחת שעכשיו לומדת על ש"ש, הגיוני שעוד לא תדעי כלום לגבי השנה, אלא בתור שכב"גיסטית בשמינית בתנועת הצופים. מה זה נראה לך, חוג?

DIE kvar

New member
לעזוב=לעזור

וההודעה לא אמורה להשמע תוקפנית כמו שהיא יצאה לי. סליחה. אני כרגע קראתי את הכתבה ב'24 שעות' של ידיעות, והם כ"כ הוציאו את הצופים כתנועה שלא שווה כלום. שאין בה ערכים, ום כשיש אז זה לא מעניין את החניכים. מעניין אותם משחקים שקשורים בתכניות טלוויזיה. הם לא כתבו שום דבר על מתודיקה, שום דבר על זה שאת הערכים שלנו אנחנו מעברים דרך המשחקים על תכניות הטלויזיה, דרך השטחי אל הערכי. וזה הורג אותי שלפעמים שכב"גיסטים מתייחסים לתנועת הצופים ככה, כמין כלי בידור כזה, שאין בו שום דבר מעבר, שהוא איבד מזמן את הקונספט של תנועת נוער, ולמי אכפת מהאידאולוגיה, ולמי אכפת מהערכים, אבל זה כ"כ לא ככה. לא בתנועה שאני נתתי לה 9 שנים מחיי. לא בתנועה שלי.

N o o s h y

New member
כל המילים שלך הן נורא יפות,

וזה מה שבאמת אמור להתקיים בשנת שירות, להוציא את הנוער במצוקה או את הנוער המתנדנד ולהכניס אותו לתוך מסגרת טובה יותר. בתכלס? מה שקורה הוא שאנחנו מחנכים את המחונכים. עצוב להגיד את זה, אבל זה ככה בדרך כלל. חוצמזה, הוצאת אותי באור נורא שלילי. מה? את באמת חושבת שאני חושבת שהתנועה היא סתם חוג? את באמת חושבת שהפעולות שאני כותבת עם הצוות שלי מסתכמות בפיו פיו? נעלבתי נורא. אז בקשר לשנת שירות, אולי אני טועה בדרך בה אני רואה את זה, זו אחת הסיבות בגללן אני נוסעת לסמינר. כשאחזור אדע יותר.

Small talk

New member
כלום, שום דבר , ואז כלום שוב.

ביום שבת אני אלמד לאזרחות וזה כל הסופ"ש שלי. פתתי לחלוטין.

SNoopY 26

New member
סופשבוע? כבר? אתן בטוחות?

הזממן טס לו!12 אתמול-רביעי- סיימתי עם המועד ב' הזה תודה לאל ברוך שפטרנו! אחרי בצפר הלכתי לחברה היה כייף וטעים טוב שלא אכלתי כמו לא יודעת מה. בשלב מסויים היתעמלתי בחדר כושר בבית שלה וזה נתן לי הרגשה מעולהההה כי כלכך הרבה זמן לא עשיתי ספורט כי היה אסור לי! וזה היה כייף.זהו. אה ובערב הלכתי עם הבנותשלי ללחם יין
היום סוףסוף הייתי אצל הקנסנולוגית. היה... מיוחד, ואמיתי מאוד. אני שמחה שסוףסוף הלכתי. אח"כ הלכתי לבר ואז למורי ואז שוב לבר ולבסוף לדני:] ופתחנו ראש אצל מור שעשה לי לא טוב. יאק קיצר אחלה יום והיה כייף בבצפר מחר-שישי- מסיימת באחת, אחרי בצפר אני הולכת למלות וויינר! [אני חזק בקטע] ואז כנראה לאיחוד. בערב מסיבה בה שבת- ללמוד לפסיכו [מסתבר] והשאר פתוח. מאיפהאני יודעת מה אני יעשה? יאללה לזרום ועכזשיו אני עפה לישון כי ההודעה הזאת נכתבה בעייפות יתתר עם ראש קצת מסוחבב מהנרגילה [[אבל הרוב זה בגללל שאני מההה עייפה.ובגלל הטיפול האנרגית שעושה אותך עוד יותר עייף!] יאו כלכך אבל ככלכך בא לי להיות עם ממישהו שזה בלתי ניתן לתיאור.

פליפ פלופ

חמישי- פעולת צוות וממנה ישר לפעולת שכבה [יש לנו מדריכה מגניבה וחמודה בוגרת שבט] שישי- פעולת חלוקת עניבות ליפים שלי [חאמודים] ומשם אבא לוקח אותי לשבת שמיניות [יותר נכון אני לוקחת את אבא :p] שבת- שבת שמיניות עד הערב ובערב הולכת לליטל לראות סרט לפרוג'קט באנגלית. מה אמר סופ"ש צופיפניקי ולא קיבל?

Oo The Gush Oo

New member
אללהההה!!

חמישי: קד"צ אח"כ הייתי אצל חברות בפ"ת וישנתי אצלן שישי: נסעתי להביא משכורת מהמימדיון עכשיו חזרתי בערב ויסקאיה עם כעול החברות, מסיבת גיוס לסיונו'ש שבת: טיול ג'יפים עם המשפחה

pampkin

New member
אהובי ברגילה:):):):)

זה אומר שהוא פה מאתמול, עדדד יום שבת הבא.
. אז הממ אין לי מושג מה אני עושה היום?< אבל זה יהיה איתו.
. מחר טקס אש מסריח איפ אין לי כוח לזה

K a y a 1989

New member
היה

לי חלום שאני גולשת בפורום ובישרשור עם התה וזה,את אומרת עזבו אותכם תה הכי טוב נס קפה עם גלידוניות כאלו
זה כבר עצוב שאני חולמת על הפורום .

למעלה