סופ"ש

סופשי ../images/Emo65.gif

עבר לי נורא מהר השבוע. היום - סיבוב בפיתוח עם יקיר ואח"כ ג'י ספוט עם קווין. מקווה שיהיה נאפיס כי אני רעבה. ;[ מחר - בעקרון בבוקר אני בסבב שווקים עם חברה. אולי שבת אצל רינת שבת -
במוצ"ש להתחמק מלירון עד 22:00 [בערך בשעה הזו הוא הולך לישון אם הוא לא יוצא. שייכנס לעוד שבועיים בכל"צ, אינשאללה...] ו - נראה. בטוח שזה יערב את העבודה של יניב הפושיק [כמעט שכבתי איתו ביום ג', הוא כזה דאמממ סקסי!] או את קווין. הכי נראה.

tink 16

New member
../images/Emo203.gif טוב שהשבוע נגמר.

היום- בצפר כרגיל, מבחן במתמטיקה שאני מקווה שעבר סבבה [הכי הרבה הולכים למועד ב'], השתעממתי בבית שזה כמעט אף פעם לא קורה, לא שאני משתעממת...שאני בבית! עוד מעט הולכת ל3 שעות+- חזרות להופעה החדשה של רינת [גבאי
] החבר יבוא לפה אח"כ אני מקווה
מחר- בצפר מ8 עד 1, לעשות איזה אנסין או 2 בחוברת,ללמוד לאנטומיה,שיעור פרטי, דוד שלי בא עם הילדים לפה..זוועה. מקווה שהחבר ישן פה. שבת-חזרות על הבוקר לריקוד של החתונה
,ללמוד לאנטומיה עד המוות. יום ראשון ואנטומיה נשארת בגדר היסטוריה! סופשבוע מקסים בננות

אללה:)../images/Emo71.gif

חמישי- ביצפר עד 13:00 משתעממת בבית למוות תכף הולכת לטלצ' אלוהים יודע עד מתי שישי- בצפר עד 12:00 חזרות מ15:45 עד בטח 17:30 ככה... בערב או אצל ירדני עם הילוש ויהלי או ללכת לישון אצל מישי וזה. שבת- כלוםD:

magic spoon

New member
אני אגיד לך מה את עושה בשבת.

באה לבלות זמן איכות עם כפית ועידודון!!!

The Blue Fairy

New member
יאללה..

היום-טל היה פה עד 11 וחצי ואז היה צריך לנסוע לצבא, אח"כ הלכתי לקנות משקפיים ועוד מעט נקפוץ לגל שישי-בבוקר פיסכומטרי, ב2 רכבת לבינימינה ומשם טל
אוסף אותי..בערב בטח נצא לפוטש שבת-נקום לקראת הצהריים, ניסע לואדי ניסנס ובערב הופעת קאבר לפינק פלויד..חוזרים אליו עד ראשון שהוא הולך לצבא :(

yaeli87

New member
יהיה נדיר!

חמישי- עכשיו חזרתי מב"ש,טקס סיום קורס טיס
וואוווו היה נדיר אתן לא מבינות! עוד מעט "דייט" עם הקוף,הוא רוצה לדבר איתי. שישי- מסתפרת בבוקר,פוגשת את החמוד שסיים קורס טיס [האקס] ובערב מסיבה. שבת- לא ידוע

אצל החבר

לא אכפת לי מה נעשה, העיקר שאני אראה אותו כבר. לנצל איתו כל דקה, כי שבוע הבא הוא לא פה /: בטח יום שישי נצא עם החבר'ה שלו לאיזה פאב.. מסורת לא מחליפים.

בסוף היה כיףףף :]]

הייתי אצלו משישי, הוא חזר נורא מאוחר מהטיול, רק באיזה 6 בערב כזה, [מסכנצ'יק שלי
] באתי לפניו אפילו, חח אבא שלו הקפיץ אותי לבית שלהם, דיברתי עם אמא שלו בינתיים והזמן טס
חולה על האישה הזאת! קיצר שנינו נשפכנו מרוב עייפות באיזה 11. בשבת היה לאבא שלו יומולדת אז נסענו לאבו-גוש לאכול, ובערב הלכנו לראות את 'החיים ע"פ דן' בקולנוע. סרט קורעעע, ממליצה לכולן. וזהו, היה קצר מידי אך ממצה

EVE Lights

New member
להלהלה. ../images/Emo13.gif

היום - הייתי בשופינג היסטריייייי בתל אביב וקניתי מלא דברים מהממים לחורף
מאוחר יותר שום דבר, לראות ש.ח של בובות ולישון.. מחר - בסביבות 11 אני אלך לסניף לעבוד על האלבום פרידה של צפריר. וזה מזכיר לי שאני צריכה גם לכתוב לו ברכה! סעמאק. הממ בערב עם אביב ויוצאים כנראה איפושהו בנתניה כי ישנים אצלו
איזהכיף. אני אוהבת לישון אצלו (:) שבת - בצהריים הוא יקפיץ אותי לאח שלי לארוחת צהריים משפחתית, ב- 20:00 בערב יש את המפגש פרידה מצפריר פה ברמה"ש בקפה ג'ו. כמה עצוב.. זהו!

MaddyD

New member
לכו לשמרוק

בפולג . יחסית לחור זה ממש ממש מממש חביב כאילו הרי אני רגילה לצאת רק בתוך העיר ובאמת שזה לא איום ונורא

EVE Lights

New member
הוא וחברים שלו תמיד יוצאים שם

הקטע הוא שדי מפוצץ שם בימי שישי נראה כבר

MaddyD

New member
אה שישי לא הייתי שם..

אנחנו יושבים שם בדרך כלל ביום ראשון

EVE Lights

New member
הא נו אמצע שבוע זה משו אחר..

טוב נראה, מקסימום יש את אורנוס

Tin Doll

New member
רק לי נראה שכבר הקיץ הגיע?

או שאני פשוט מתגעגעת לעונה הזו יותר מידי

scene queen

New member
שלי >>

חמישי- להיתכונן למבחן בצרפתית,ובוחן בפיזיקה. הייתי צריכה גם להיפגש עם ידיד שלי, אבל הוא עובד עד מאוחר. שישי- בצפר עד 11 וחצי,לנוח ולעשות שיעורים. ואז להיפגש עם החבר'ה, לכייף,לצחוק,לחזור עם כאב ראש נוראי וכאבי בטן (מהצחוק) הביתה. ואולי אולי להיפגש עם האקס.אנחנו חייבים לדבר. שבת- לעשות ספורט עם חברה, ואז.. לנוח. ואם אני לא אפגש עם האקס ביום שישי, אז ביום שבת ניצטרך להיפגש. אני מפחדת מוות ><'

scene queen

New member
על כל מיני.. הוא עדיין נישאר ידיד טוב שלי.

אני לא מאמינה בריבים עם אקסים. זה עושה רע לכולנו.

למעלה