סופ"ש

Oo The Gush Oo

New member
../images/Emo183.gif

חמישי- ב-6 וחצי בוקר נסענו כל הפלוגה לירושלים, הינו בארמון הנציב, הר הרצל ואז לכותל. בערב היה לחיילים שלי טסק השבעה. מתוקים! אח"כ המ"פ שלי הסיע אותי עד לאריאל, אל עידן. ישנתי שם. שישי- קמנו ב-6 וחצי, התארגנו. עידן הלך לעבודה ואני אל אמא, משם לדוקטור כדי לקחת מרשם לגלולת, ועכשיו חזרתי הביתה. יותר מאוחר לנקות פה קצת. בערב לצאת עם עידני לטרבין לשבת לשתות משהו ואז ישנה אצלו. שבת- סתלבט כל היום, בערב לצאת עם החברות קצת. בלילה אצל עידן. סופ"ש נעים בננות!

Oo The Gush Oo

New member
תבררי!

רק אל תגידי מאיפה את מכירה אותי
למרות שעשו איתנו את הטקס כל הפלוגות. אם הוא בגדס"ר הוא שלי. תשאלי, מעניין.

MaddyD

New member
בוקר טוב ל

אתמול - קמתי אצלו, הלכתי הביתה, למדתי.. הלכתי לפסיכומטרי ומהפסיכומטרי שוב אליו, כעקרון תכננתי לצאת אבל אני עדיין חולה, מה שמחשיד כי אני כבר חודש שלם חולה.. היום שישי - קמתי אצלו ממש מוקדם, דווקא קמנו סבבה קפה בלאגנים הוא נסע ללימודים ואני הביתה.. פגשתי חברות שהיו איתי בצבא בקניון היה נורא נחמד ישבתי איתן קצת והגעתי לא מזמן.. אני תכף אשב קצת על השיעורים אחלק את העבודה עד יום שני.. אחרי זה לרופא.. ב12 ככה.. אחרי זה שוב לומדת עד חמש שש.. הולכת לדודים שלי במודיעין, חוזרת הביתה.. הוא בא לפה, אולי יוצאים תלוי איך אני ארגיש. אם כן בהחלט דאדא יש היום מסיבה מפוצצת. אם לא נצא, נשב לבירה במנטל או משהו שבת - קמים, אני מניחה שנלך לאכול צהרים באיזה שקרכלשהו והוא יחזור הביתה אני אשב אלמד, בערב נפגשת עם חברה לבירה איפשהו.. וזהו שבוע חדש.

TiKi PooH

New member
ע

חמישי- שלוש שעות בית ספר, חדר כושר, שעתיים בית ספר. זיו חזר מהעבודה סביב שבע בערב בערך, רעב ומת לישון ( וול, עבודה חדשה שדורשת השכמה בחמש בבוקר, אני בטח עוד אקטר על זה בשרשור הראוי), אכלנו ערב, התקשקשנו עד עשר בערך והלכנו לישון 0: שישי- התעוררתי בחמש וחצי בערך ( מי הולך לישון בעשר מה זה הקיבוץ הזה אלליי), עשינו קצת סידורים שצריך, תיכף הולכת לסבתא סוניה. האישלי חוזר מכפ"ס סביב 4, בערב הולים לקפה ועוגה אצל אימאשלו, אחר כך זו שאלה טובה כי נראה לי שהתקציב מאפשר בערך להתפרע על בקבוק קולה בבית שבת- נעררררף. העולם הגדול לא מעודד תפרנות. אולי לאבא וקובי ייתחשק לצאת איתנו לאיזה אינשהו על חשובנם שבתש :)

Small talk

New member
סתם יצא סופ"ש גרוע

חמישי - למדתי עד 12:55 אבל הייתי צריכה לחכות בבית ספר עד להסעות ב13:40 אז ישבתי עם המד"נית כי רציתי לשאול אותה משהו ושמעתי שהסבר ממישהי מהשיכבה שלי שהסיבה שהיא הוציאה פטור זה כי הצבא לא מתחשב ולא אטרקטיבי אז לא מתאים לה שיתקעו אותה במקום שהיא לא רוצה להיות בו עם מפקדים רעים [מילים שלה] אז בגלל שהיא שומרת שבת אז היא הלכה לרבנות והוציאה פטור.ואז ששאלתי אותה "רגע מה שאת אומרת בעצם זה שלך לא מתאים להתעסק עם החרא הזה שמישהו אחר יטפל בזה, אני יותר חשובה" אז היא ענתה לי " יש מספיק מורעלים שיעשו את זה".מטומטמת. רציתי להכניס לה כאפה. אח"כ חזרתי הבייתה , הלכתי לחברה שקבעתי איתה ללכת לפאב באותו יום וממנה לעבודה. עכשיו הייתי אמורה לסיים עד 23 כי לא היה שום דבר מיוחד, אבל אז מישהו שעשה הזמנה ענקית של מאפים ליום שישי התקשר שהוא מקדים את זה לחמישי והיה לחץ מטורף, אז רק אחרי 3 שעות התחלתי את הדברים הרגילים שאני אמורה לעשות ושעה אח"כ כבר התחלתי לקבל אסמסים לוחצים מהחברה מתי אני מסיימת. עכשיו השעה הייתה 21 וחצי ושאלתי את הבוס אם זה בסדר שאני אסיים ב23 [ולא מתי שתיגמר העבודה] אז הוא אמר שאם אני מסיימת לעשות את מה שאני צריכה [לא כולל כלים] אני יכולה ללכת מתי שבא לי והיו לי להכין 3 מגשים של בורקס חצילים ו3 של בורקס בשר לא היה סיכוי שאני עושה את זה בשעה וחצי, התחלתי לעבוד בקצב מטורף, בלי לקחת הפסקות לנשום שנייה,רצה, עושה מליון דברים במקביל ובסוף סיימתי ב23:05
. רצתי הבייתה [באמת רצתי,וזה איזה 700 מטר עד לבית], התלבשתי ב5 דקות ורצתי לחברה. ונסענו והייה דיי מעפן, וחברה שלי שתתה יותר מידי והקיאה על עצמה... הגעתי ב5 הבייתה. שישי - קמתי, עוד מעט אני הולכת להתקלח ולסדר את החדר אח"כ, ואז אני צריכה לסיים לקרוא את הספר לבוקריפורט ולהתחיל לעשות את העבודה בתנ"ך ובערב סבתא שלי ודודים שלי באים לארוחת ערב, ואח"כ אני הולכת לחברים לשחק פוקר
. שבת - לעשות משהו, לא יודעת מה אבל דחיתי עבודת מלצרות ביום שבת [200 שקל לפחות אם לא יותר] כי אמרתי שיש לי מלא דברים לעשות לבית ספר, אז אם אני לא עושה כלום זה יהיה מבאס.

Small talk

New member
בסוף היה כיף היום.

אמא הרשתה לי לקחת את האוטו כדי לנסוע לידיד לשחק פוקר [למרות שהוא גר פה בהמשך הרחוב] אז בדרך כבר הקפצתי את בת דודה שלי לאיזה מסיבה. ובאתי ושיחקנו פוקר [ואפילו ניצחתי באיזה סיבוב] וכפיות וכל מיני שטויות אחרות. ואז כסיימנו הקפצתי ידיד אחר הבייתה והראתי לחברים איך יוצאים מהיישוב [כאילו הם נסעו אחריי] והיה כל כך כיף להרגיש גדולה!. ונראיתי טוב [למרות שלבשתי טרנינג ענק ושיצאתי מהבית סבתא שלי שאלה אותי 'ככה את יוצאת?אהה את לא מתלבשת יפה לחברים? אבל מה אפשר להראות יפה עם טרנינג, והשיער שלי נראה ממש טוב והפנים היו רגועות].

Fragile rose

New member
אעאעאעאע

יום חמישי - חברה שלי באה אלי
יצאנו למוסד עם הבחור. היה כיף כיף כיף. הוא כזה חמוד
יום שישי - הייתי אמורה לעבוד אבל... הבוס מביא היום כמה אנשים להתלמדות אז אומר שאני לא עובדת!
הא הא! אני מקווה שאני אצא לאנשהו עם חברים מהתיכון. ואולי לבלות עוד קצת איתו לפני הגיוס שלו. שבת - יש מצב לעבודה.

Mooa-Numi

New member
תנו לי רעיונות

כידוע (זה ידוע? פעם הייתי פה סלב) אתמול הייתי בת 19. ורוב החברות שלי בבית, גם אם אין כלכך קשר ביניהם ובא לי משהו מגניב. בא יל לרקוד, אבל גם בא לי מקום שאפשר יהיה לשבת ולדבר בו.. כאילו מן מקום מפגש, אבל עם מוזיקה ורחבה והכל. עגיף מן הסתם באיזור המרכז, ולא יקר מידי כי בכל זאת, אין לנו כסף בשיט. למישהי יש רעיון? תחשבו על זה, כי אני ממש לא יודעת מה אפשר לעשות, וממש לא בא לי שהסופש הזה פשוט יזרום ויחלוף

תבדקי בעכבר העיר מסיבות

בטח יש מלא בהרצליה-ת"א(למרות שזה סיוט לסוע לת"א ביום שישי וצרי לצאת ממש ממש מוקדם) בת"א יש את שוובלה שזה מקום מגניבי כזה.. פאב ואפשר לרקוד, אבל בעצם אני לא יודעת איזה גילאים נכנסים בסוף שבוע, הייתי שם רק במהלך השבוע.. אה ח ואת יכולה ללכת לפארנויה.. אני מניחה שאת מכירה תמקום והכל(פשוט עכשיו קיבלתי סמס מהמקום הזה P:). מזל"ט ותהני! <:

KarenTheGoddess

New member
סיימתי טירונות מדהימה!

היום יש ארוחה עם דודים מאוסטרליה, אחר כך נוסעים לאווטסיידר ואז לסנוקר אני חושבת ובסוף- שינה רצינית. מחר אני הולכת לבקר את חבר שלי באזור סיכון א'-א.ק.א זיקים ;[ סופשבוע פרוע!

little shorty

New member
היה כזה טוב אתמול!

חמישי - עבדתי בבוקר, הלכתי לקנות כמה דברים אחרי העבודה, באתי הבייתה והתארגנתי, נסענו לחברה שיש לה יומולדת ותידלקנו אצלה קצת, יצאנו לאולטראסאונד ממש מאוחר כי היה לנו בלאגן עם המשטרה, והיה כזה חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק! שישי - קמתי עכשיו, חייבת להתקלח איכ, בערב נוסעת אליו או שהוא יבוא אליי, נראה. שבת - חובה ללכת לסבתא, לראות קצת חברות, אולי עובדת בערב כמה שעות, ומסיבת גיוס לחברה שלי :]

אהמממ

חמישי- קמתי עם הניפיוף שלי וסתם התבטלנו.. אחר כך הלכתי לעבודה עד 10, הוא בא לאסוף אותי ובאנו אלי.. נפלנו למיטה באיזה 11 חחח שישי - קמנו, נסענו ליבנה לקנות גלונים של בן אנד ג'ריס עם ערן, אחר כך חזרנו אלי והלכנו להביא סרט (בוראט
), אחר כך הלכנו לדודה שלי לאכול צהריים... חזרנו לפני שעה ומשהו... ועכשיו אנחנו סתם מתבטלים ורואים טלוויזיה... בערב כנראה מסיבת יום הולדת לחן בצורה או משהו כזה.. זה בכיוון של בית שמש (אם מישהי מכירה היא מוזמנת לשופוך ביקורת) אם לא - פשוט נשב בבית ונראה את הסרט עם הרבה גלידה טעימה שבת - התבטלות רצינית, בטוח. ב6 וחצי עבודה :) אחר כך אולי נצא...

GaloshiT

New member
נראה לי שהתכוונת לצרעה...

ואםכן אז זה בקיבוץ כזה... בחוץ יש דשא , אבל בפנים זה פאב כזה , יש שם פרקט ויש כרוסאות ומקומות לשבת. וגם בכניסה מחוץ לפאב כזה יש כורסאות ופרקט לשבת שם. זה לא איזה מקום מיוחד או משהו. זה סבבה כזה.

למעלה