סופ"ש

די חלש.

טוב אני לומדת בשישי אז לא נחשב היום. אז מחר בי"ס (ממש ארוך גם. צילום-תסריטאות-תנ"ך-הסטוריה וכל אחד דאבל), אח"כ עיתונים וספרים ובתקווה גדולה לשנ"צ. לא יודעת. לשקוע במחשבות ולקוות שהדכדכת שנפלה עליי תחלוף. בערב באה משפחה מהקיבץ ואז אחש'לי ואני יוצאים לסרט ולאכול ואח"כ הוא ישן אצלי כי הקיבוץ ישן אצלו בחדר. ובשבת אמות.

AnGeL DoLlY

New member
שלהלהלה

היום- הייתי בבית החייל בבוקר חזרתי הביתה, ישנתי שעה הלכתי ללהקה ועכשיו אני בבית אול אלוון מחכה לג'ס שתבוא לישון אצלי ומביאה לי טייק אוואי מאיזו מסעדה שזה נהדר כי אני גוועת ברעבבבבב מחר- בצפר עד 10:45, ישר אח"כ שיעור נהיגה אולי קוסמטיקאית, לא בטוחה אם אני צריכה לברר מה עושים לשחר ליומולדת עד הערב ולעזור לסטפני בהכנות של המצגת מקווה להספיק לישון קצת איפשהו, וגם ידיד אמור לבוא אלי אחה"צ בערב ארוחה אצל סבתא, כי דודה שלי תהרוג אותי אם אני לא אגיע ומאוחר יותר יוצאים לחגוג לחברה בקאמל קומדי קלאב, רועי לוי מארח
אחרכך לראות את אדם/ידיד אחר, ומשם כבר לא ידווועע.. בשבת כנראה עם סבתא, דודה ואח שלי בזמן איכות. אולי סרט או משהו נחמד או שלחילופין-התנחלות:) נראה מה יתחשק

Lost Lullaby

New member
אוללה

היום! בבוקר הייתי בביתספר ואז נסעתי 4-5 שעות הביתה, וזה עוד יחסית קצת. והרגע חזרתי מביתקפה עם ידיד שלי שממש איבדנו ת'קשר מאז שהתגייסתי, והוא עוד בוע מתחיל קורס טיס אז אני לא אראה אותו בחיים יותר*-) והייתה לנו שיחה טובה. ואולי אחכ יגאל יבוא מחר- לוידעתו אז בצהריים חוגגים יומולדת לסבתא ושבת גם לוידעת

ווהו../images/Emo9.gif

היום-כלום. רק חזרתי מעבודה לפני שעה..ואני עובדת מחר בבוקר... שישי-בבוקר עבודה עד 12:00 אחכ צהריים עם חברה באיזו מסעדה בהרצלייה..בערב סטייג'-חוגגת יומולדת שבת-צהריים במסעדת קולומבוס בפיתוח עם המשפחה...בערב-טרם יודעת..

SomebodyElse

New member
קיי

היום - עוד מעט נוסעים לידיד שלי מהצבא לחגוג יומולדת שלו. מחר - בבוקר אני הולכת לשיעור ציור... קצת מוזר, נראה איך יהיה. קצת מלחיץ גם למען האמת, אבל מקווה שיהיה בסדר. והממ בערב עם החבר, אולי נצא עם חברים שלו. או שסתם נהיה בבית. שבת - הורים שלי רצו לנסוע לפיקניק או משהו כזה, אז או זה - או שסתם ארוחת שבת רגילה. איזה כיף שסופ"ש
.

©big smile©

New member
תורנות מטבח. הרסו לי את הסופ"ש.

היום מהבוקר הייתי בתורנות, עד 15:30. חזרתי הביתה, הייתי במחשב והלכתי לישון. קמתי ב20:00 והלכתי עם ספיר לקפה ג'ו, ועכשיו חזרתי. ועוד מעט שוב פעם הולכת לישון. שישי קמה ב7:00 בערך, ובבסיס עד הערב ככל הנראה. אני מקווה שיהיו לי הפסקות ארוכות, שאני אוכל לקפוץ הביתה להגיד שלום לכל החברות שחזרו מהצבא. ובכלל, אני מקווה לא לחזור יותר מדי מאוחר בלילה, כי אני רוצה קצת לצאת. שבת או בבוקר או בצהריים בתורנות, ומוצ"ש גם. אני כ"כ רוצה בצהריים, גם כדי שאוכל לצאת בשישי וגם כדי שלא אצטרך להתקע שם כל היום. אני כ"כ מתחננת שזה יסתדר. ושוב, הולכת לישון מוקדם.

MC SammY

New member
../images/Emo136.gifLet it snow

או משהו. חמישי- התעוררתי בצהריים איתו
, הוא נסע ואני הלכתי לעבודה וחזרתי עכשיו. שישי-מחר בבוקר עבודה, אח"כ שיעור מתמטיקה, בערב EVE ונוסעים אליו. שבת-אצלו עד הערב ואולי אולי מאוחר יותר סיסיליה... שיהיה סופ"ש מגניב

PennyLaneM

New member
.......

היום - בבוקר בדיקת דם,סידורים עם אמא,מ12 עד 5 עבדתי. ישנתי ועכשיו כלום שישי - לקום,אם יהיה יום יפה אולי אלך להסתובב קצת אנערף בערב כנראה עם החבר נצא לג'י ספוט\ריץ' ואז נשן פה שבת - אלוהים יודע....

THE ronch

New member
כיף!

היום- הייתי בביצפר עד תשע וחצי בבוקר, אחרכך הלכתי להמשיך לנמנם כפיות עם אסף, ובאחת בצהריים לעבודה. הייתה משמרת מעולה, אחרי זה ישבתי עם שרה ואז הלכתי אליה עד לא מזמן. מחר- בי"ס, בערך בשבע בערב משמרת עד אחתעשרה, ואז לאסף. יש לנו לילה ארוך שבת- אצל אסף. בשש הוא הולך לעבודה ואז אני לבנג'ו, כבכל יום שבת...

Immortality

New member
יאמי :)

היום- אמא באה לקחת אותי מהתחנה המרכזית בהרצליה, נסענו לסופר ושרפנו לי חצי ערב בערך. אח"כ נסעתי עם הבסטפרינד, חבר שלה וחבר שלו ל"24 רופי" או משהו כזה בת"א, היה חמוד, וחזרנו הביתה כי קצת נדפק [היו אמורים לבוא עוד כמה חברים והיינו אמורים לשבת במקום אחר, אבל הכל די הסתבך] מחר- בבוקר להוציא את המעיל שלי מניקויבש, בערב כל המשפחה באה ואז אני ממש מקווה לפיצוי סופ"ש הולם:) שבת- עוד אין תכנונים, כנראה להתבטט.

התחיל טוב../images/Emo9.gif

היום ראיתי סרט, אני האגדה[?], היום היה הבכורה שלו.. מחר בבוקר כנראה שחברה מהצבא באה אליי:] בערב בטח נצא, נראה כבר לאן שבת לא ברור, בערב אצא?

Miss Tika

New member
בא לי מיץ מנגו

רביעי- הגעתי הביתה, אחותי ובעלה באו לאכול אצל אמא, והיה כיף וטעים. אח"כ פגשתי את עמית ואורטל לקטנה ומשם זוצ' באה לאסוף אותי, וישבנו אצלי בבית לשחנ"שים עד אור הבוקר... היה מרנין. חמישי- קמתי בפנאן באיזה 11 וחצי, הלכתי עם אורטל לקנות טרנינגים, נסעתי עם אמא לזמן איכות בOld Jaffa, היה מופלא, חנויות מעצבים ובית קפה חמוד... בערב הלכתי לראות עידן הקרח עם אורטל ורביד ואיה. יום טוב! שישי- בבוקר עם אמא לקנות משקפיים, אולי לילוש בהמשך, להגיע לאבא לפני כניסת שבת, ארוחת שישי בלגנים ולצאת עם הבנות! שבת- מנוחההה :]

Liraz 6q

New member
סופ"ש../images/Emo99.gif

לא להאמין שזה הגיע!!! חמישי- יום מטווחים בניצנים-קריעת תחת! שישי- יצאתי ב6 וחצי מהבסיס.. בוב בא לקחת אותי לאחותי.. אמא פה כי אחותי ילדה
ב1 אופירי מסיים ללמוד ובטח נמצא מה לעשות כבר חח בערב ארוחת ערב. עוד לא ברור היכן.. ובלילה נצא בטח:] שבת-בטח נקום מאוחר ארוחת צהריים כרגיל אולי ניסע לירושלים כמו שהוא הבטיח לי מזמן.. שבת שלום

למעלה