סופ"ש

DIE kvar

New member
הרווחתי את הסופש הזה ביושר! יצאתי ספייר משבת

ובכל זאת אין לי תכניות אייאייאיי יש אנשים בבית, שלא תבינו לא נכון אבל אין כ"כ מה לעשות

N o o s h y

New member
סופ"ש ראשון אחרי סגירה.

התעוררתי באחת בלילה לשמירה וכשחזרתי כל הבנות כבר קמו אז לא יכולתי לחזור לישון. אחרי אפסון בסמלייה ובנשקייה (אין יותר הפקרווווות!), תדריך בטיחות מהיר טילים ורכבות מעצבנות, הגעתי ב11 לאשדוד, דפקתי מקלחת, ישנתי, אכלתי. התכנון הוא לדפוק ת'ראש בפיגאל ולראות אנשים. שבת- בוקר עיתון, צהריים ממי, לפגוש את קרן ובערב אגאדיר ברחובות.

NoWords

New member
הסופש הכי מגניב בעולם.

לא הלכתי לישון אתמול בלילה זה התחיל ככה, סביבות 7 כבר כמעט זזתי מהמחשב כדי ללכת לישון פתאום חברה ממש טובה שלי מתחברת
חשבתי שהמסנג'ר התחבר לבד, אבל היא ענתה לי. בדיוק חזרה מהבסיס שו"ש. אז היא שואלת אותי "בא לך לבוא להרצליה?" הכי ספונטני בעולם. לא היססתי, בטח! אני אשן בקבר ויאדה יאדה מפה לשם ביום היפהפייההההה הזה בילינו בארנה בנמל ובשדה תעופה של הרצליה שאבא שלה מטיס שם היה אדיר וכ"כ יפה גם יצאו אחלה תמונות. זה משמח תמיד ו... בערב לצאת עם הבנות שכולן חזרו
. סביר להניח פאב או what so ever... מחר בבוקר פיקניק עם אנשים שלא ראיתי כמה חודשים מהבצפר. יהיה מגניב וכיפי בערב משמרת בקולנוע

טוב נו

חמישי- הפניה בבוקר ואז הסתובבתי קצת וקניתי כל מיני בגדים וזה. בלילה התבאסתי רצח וכאבה לי הבטן אז פרשתי לישון. שישי- הייתי קצת אצל חברה ואז הלכתי אליו והייתי אצלו עד הערב, חזרתי הביתה ואז קידוש, מקלחת, התארגנות וכו' ודאבל דייט :] כשנחזור אני בטח אלך להיות קצת עם הבנות שבת- החלקרח איתו, בכל אופן זה התכנון :]

aYaLoLy

New member
אחרי הכל היה בנזונה../images/Emo71.gif

הרגשתי ממש רע אתמול אבל החלטתי שאצא ויהי מה! הגעתי לדורין, כפיתי גם באה אבל הילדה נרדמה אז אני וכפית נסענו לקיבוץ גלויות לאיזה רייב שהיה שם ופגשנו את מר ד' וחבריו ונראה שהעסק בינינו הסתיים די טוב בסופו של דבר והמצב לא היה מביך מידי. הבאסה עכשיו היא עם מ' ת' שנהיה מוזר איתי פתאום.. \נכנסנו פנימה[ מה זאת הקריעה הזאת?75 ש"ח לפאקינג רייב?!) היינו כבר מסודרות לפני שנכנסנו וישר הלכנו לרקוד עד שבאמצע אחרי איזה שעתיים השתחלה התחושה המוכרת של כל האנרגיות שפתאום נשאבות ממך כמו בלון שמוציאים לו לאט לאט את האוויר והרגשתי קצת חלשה, ישבתי לנוח קצצת, חזרתי לרחבה ובסביבות 5 ככה הם החליטו להתקפל.. יוני בא לאסוף אותנו, לקח אותנו להכיר את המפקד, הורדנו את כפית ודיברנו אחרי זה ליד הבית שלי איזה שעה וחצי. עליתי לישון, קמתי ועכשיו אני פה

MaddyD

New member
היה סוג של גאוני

הוא בא ב22:00 ישבנו על השיעורים שלי, הורדנו כמה ראשים באיזור 24:00 ובאחת בערך נסענו לרכבת, אספנו חברה שלי ונסענו לדאדא חנינו וזה הוא הלך להביא את מה שצריך . פקה פקה נכסנו.. פה שם, חברים שלו חברים שלי.. רקדנו התחבקנו. היה די גאוני, פגשנו עוד איזה ידיד משותף .. שוב שירותים זה וזה אני והחברה החלטנו ללכת לברקפסט ואמרתי שישאר שם אם הוא ירצה להצטרף שיבוא וזה ונחזור לשם כדי ללכת הביתה הוא הסתכל עלי ואמר 'לא אני בא' קיצר יצאנו באנו ללכת ברגל, קלטנו איזה מישהו, נסענו איתו עכשיו אנחנו נעמדות שם וזה שוב הסלקטור הרקוב הזה והוא עשה לחבר שלי פרצופים, כמעט העפתי לו סטירה.. בסדר אז הוא קצת ילד, אבל הוא יוצא למקום הזה הרבה לפניך. איפה הימים שקאתי היה שם וקיבלנו יחס של מלכים, כאילו להשוות את הכניסה לדאדא והכניסה לברקפסט. שמים וארץ. קיצר נכסנו פה שם והיה כזה גאוני הלכנו לצד שנינו עם בירה מדברים. הכל רגוע וזה ה-מקום לבוא אליו עם בנזוג, כולם הרי רגילים לגעת בבחורות ולחפון ישבנים ופקה פקה ואז הלכנו לחפש לחברה שלי איזה מישהו שהיא מכירה ואני כזה הולכת והוא שלוש צעדים אחרי מחזיק לי את היד והרי רוב האנשים שם גברים, הם קולטים מישהו דוחף אותם הם מסתובבים בעצבנות הם קולטים שזאת בחורה הם יעני מפנים את הדרך. עלוב לגמרי אז באמת ב4 מטר שיש שם התחילו איתי איזה 20 אנשים שברגע שקלטו שאני עם בנזוג מאחורה ממש נסוגו בצורה מצחיקה אניוויז באיזור ארבע סיכמנו שנלך באנו אלי. היה איזה משהו הלכתי לישון ב10... קמתי לא מזמן לומדת תכף

../images/Emo111.gif

חמישי - קניות ושטויות עם אמא. בערב אני והחבר ראינו כל מיני סרטים והלכנו לישון יחסית מוקדם. עייפים משבוע קשה, מה ]: שישי - הלכתי עם החבר ועוד ידיד לפאב חמוד שהיה סגור במשך כמעט חודשיים ועכשיו כשהוא נפתח כולם מתלהבים, כך שראינו שם חצי עולם. היה כיף :) שבת - קצת אצלי, קצת אצל החבר, קצת אצל ידיד שחזר מהצבא. היה מצחיק ;[ אני רוצה עוד סופ"ש.

למעלה