היה סוג של גאוני
הוא בא ב22:00 ישבנו על השיעורים שלי, הורדנו כמה ראשים באיזור 24:00 ובאחת בערך נסענו לרכבת, אספנו חברה שלי ונסענו לדאדא חנינו וזה הוא הלך להביא את מה שצריך . פקה פקה נכסנו.. פה שם, חברים שלו חברים שלי.. רקדנו התחבקנו. היה די גאוני, פגשנו עוד איזה ידיד משותף .. שוב שירותים זה וזה אני והחברה החלטנו ללכת לברקפסט ואמרתי שישאר שם אם הוא ירצה להצטרף שיבוא וזה ונחזור לשם כדי ללכת הביתה הוא הסתכל עלי ואמר 'לא אני בא' קיצר יצאנו באנו ללכת ברגל, קלטנו איזה מישהו, נסענו איתו עכשיו אנחנו נעמדות שם וזה שוב הסלקטור הרקוב הזה והוא עשה לחבר שלי פרצופים, כמעט העפתי לו סטירה.. בסדר אז הוא קצת ילד, אבל הוא יוצא למקום הזה הרבה לפניך. איפה הימים שקאתי היה שם וקיבלנו יחס של מלכים, כאילו להשוות את הכניסה לדאדא והכניסה לברקפסט. שמים וארץ. קיצר נכסנו פה שם והיה כזה גאוני הלכנו לצד שנינו עם בירה מדברים. הכל רגוע וזה ה-מקום לבוא אליו עם בנזוג, כולם הרי רגילים לגעת בבחורות ולחפון ישבנים ופקה פקה ואז הלכנו לחפש לחברה שלי איזה מישהו שהיא מכירה ואני כזה הולכת והוא שלוש צעדים אחרי מחזיק לי את היד והרי רוב האנשים שם גברים, הם קולטים מישהו דוחף אותם הם מסתובבים בעצבנות הם קולטים שזאת בחורה הם יעני מפנים את הדרך. עלוב לגמרי אז באמת ב4 מטר שיש שם התחילו איתי איזה 20 אנשים שברגע שקלטו שאני עם בנזוג מאחורה ממש נסוגו בצורה מצחיקה אניוויז באיזור ארבע סיכמנו שנלך באנו אלי. היה איזה משהו הלכתי לישון ב10... קמתי לא מזמן לומדת תכף