סטיות של חנונים (ופינגווינים)

Ziga

New member
חס וחלילה - אתה לא היחיד.

אני ג'נטו-איסט גאה. (!)

Ziga

New member
But ofcouse.

הוא לומד איתי בבית הספר. הוא עזר לי לעבור ללינוקס כשרק התחלתי. אם אתה קורא בבלוג שלו, שמתי לב שהוא גם מזכיר אותי די הרבה שם. @_@ (חברבנאל/מחבל/וכדומה)

Theherod

New member
האמת שאת הבלוג אני לא קורא

אתה נמצא מדי פעם/תמיד בערוץ IRC של האתר? חפש אותי, The-herod. אגב, הסיפור שלו איתי די מוזר. היה לי ידיד לפני כמה שנים, שהכיר אותו, הזכיר אותו פעם פעמיים. לאחר מכן, במחנה קיץ שהייתי בו התחברתי עם ילד שלומד איתו גם הוא (חולי, מכיר? מסור לו ד"ש מגלגבוט :p), דרך הילד הכרתי אותו ודיברתי איתו קצת במסנג'ר. קצת אחרי זה, פגשתי אותו באוגוסט פינגווין, כשחבר שנמצא גם הוא הJLC (כתובת בחתימה) הכיר ביננו. רק זמן מה לאחר המאורעות האלו, קישרתי שכל הקשרים, הם עם אותו האדם XD אח, החיים מוזרים.

yuval k

New member
אוי, ג'נטו../images/Emo99.gif

ההפצה היחידה שאני מסתדר איתה טוב

yuval k

New member
מזוכיזם זה לנסות לנהל את RatHead

ג'נטו
למרות הזמן הארוך שלוקח לקמפל חבילות כבדות (מישהו אמר gnome? אני משער שלקמפל את כולו היה לוקח לי שנים - מזל שאני מסתפק במועט
), כל כך כיף לראות מערכת שיש עליה רק מה שצריך - ושיודעים בדיוק מה יש עליה. ולא שאני איזה לינוקס-גורו, לצערי, אבל אני שואף בהחלט להתקדם לשם...

Ziga

New member
ראבק,

אני קימפלתי את KDE כולו, ובסוף הבאגר לא עבד. קימפלתי אותו עוד איזה פעמיים, עד שהתייאשתי ועברתי לfluxbox smartest move I ever made.

Ziga

New member
ג'נטו שליטה. D=

אבל נראה לי שאני אתקין לאמא שלי מנדריבה או פדורה ואגמור עניין, לקמפל על המחשב שלה את הכל ייקח לי שבועות, למרות שזה פרוייקט שתכננתי כבר כמה זמן לעשות. (לא נראה לי שהיא תשרוד כמה שבועות בלי מחשב. היא כמעט עברה התמוטטות עצבים היום בבוקר, כי המחשב שלה עושה בעיות. נמאס לי לסדר לה את הווינדוס..)

Eye Of Ra

New member
../images/Emo11.gif

אני לא חושבת שצריך לאמר יותר... אה, ואני מתקנת אנשים כשהם טועים בלשון... אין יותר זקנה ממורמרת מזה..

Theherod

New member
אני משתדל להמנע מזה

מה גם שאני לא חורש על לשון במיוחד, וגם לי יש טעויות. אבל כשאני שומע בחוג שנקרא "מצויינות 2000" שכשמו אמור להיות רק ל"מצויינים" משפט כגון "שתי משולשים שווים סמ"ר אחת", אני לא יכול להתאפק. אה, גם כשהמרצה/מורה/מדריך/you name it כותב נוסחא, אני לא יכול להתאפק. אגב, שמתם לב שבקטגורית לשון במבחן הדסה הם מנקדים קרח לא נכון, ומתעקשים לכתוב דוגמא?

גם אני כותבת דוגמא

זה היה תקני פעם, ונקשרתי לזה. עכשיו אני סתם עושה את זה מתוך עיקרון.

Ziga

New member
ווא? אם לא ככה, אז מה?

לכתוב דוגמה נראה לי מוזר. =O אני יודע שזה נכון, אבל זה כמו לכתוב פיסקה, או טבלה, או ניחה, זה פשוט יותר מתאים עם א'.

למעלה