סטיות של חנונים (ופינגווינים)

Blue Puding

New member
נמנמנמ

הסטייה שלי... רוקי.. מונטי פייטון
מאוהב|
ומוסיקה..

Blue Puding

New member
*סגידה למונטי פייטון*

גאה בעובדה שאני יודעת כמעט הכל בע"פ!!!
..

Ziga

New member
*מצטרף לסגידה*

בדיוק לפני שבוע עשיתי מרתון של כל סרטי מונטי פייטון עם החברים (נו, המקבילה החנונית לחברים). =]

גברים עם שיער ארוך../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif

אממ.. שונאת מיינסטרים [משמע, אין לי MP3, אלא דיסקמן, חובבת מוזיקה ישנה, ושונאת להיטים, גם אם הם להיטי "רוק"] שונאת גברים עם המון שרירים ושונאת בנות/בנים שיש להם הכל. [מגניבים, יפים חיצונית, מצחיקים,חכמים]

Jerald_Admonds

New member
אני תוהה..

אם את סולדת מנגני אם פי 3 בגלל שהם מיינסטרים, או בגלל נוחות? אני באופן אישי אשתמש בכלי כלשהו בגלל שהוא עונה על הצרכים שלי, לא בגלל שהוא משוייך לאחרים בצורה כזאת או אחרת.. כנ"ל לגבי מוזיקה, שרירים, ואנשים שיש להם הכל.

אהמ../images/Emo163.gif

אני לא אקנה דבר אם הוא לא הכרחי לי, גם [ובעיקר] כי לכולם יש אותו. פשוט לא אוהבת להיות "כמו כולם"
[ולא, זה לא בכוונה.] לגבי המוזיקה,זה יצא שככה קורה. אני לא אתחיל לשמוע סינרגיה/רוני/השד יודע מה, כי כולם שומעים את זה. זה נראה לי מטופש. שרירים-סתם העדפה אישית. לא קשור מיינסטרים או לא. אנשים שיש להם הכל-לא יודעת אם זאת קנאה, אבל אני פשוט אוטומאטית מתרחקת מהם

BlackFairy567

New member
אם זה לא היה בכוונה...

לא היית מצהירה על עצמך כמישהי שלא אוהבת מיינסטרים. היית פשוט מקבלת את זה כמין עובדה וממשיכה עם זה. אבל את החלטת שאת לא אוהבת מיינסטרים, ואת מאוד מאוד גאה בעצמך לגבי זה. וזה לא שיש משהו רע, שכל אדם יהיה גאה במה שהוא רוצה ומה שעושה לו טוב. אבל קצת משעשע שאת כותבת דברים כאלה, שאת לא אוהבת להיות כמו כולם.. ואז מוסיפה "לא בכוונה".

UnderTown

New member
מה הקשר?

זה שיש לך אמפי3 לא אומר שאת אוהבת מיינסטרים. אני מכיר הרבה אנשים ששומעים להקות סיקסטיז ויש להם אמפי3, כי זה פשוט נוחות.

למעלה