סטיות של חנונים (ופינגווינים)

Muznad

New member
עטים=סמל פאלי!

יש לך סטייה לסמלים פאליים! מועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעה!

קודם כל... פורום חביב במיוחד

נראה לי שאני אבוא לפה יותר ולעניינינו: הסטיה שלי היא - מאנגה! ביחוד מוסיקת מאנגה!

Jerald_Admonds

New member
ברוך הבא../images/Emo13.gif

וחבל שפיספסת את שירשור האנימה ששוכן כעת כבר שני דפים מאחורינו... הרי לך לינק.

UnderTown

New member
בורה שכמותך.

מאנגה זה קומיקס, אין מוזיקה בקומיקס. לעומת זאת, הפסקול של אנימות כמו "הלסינג" באמת טוב.

חיבה מוגזמת לרוק ישראלי לא נחשבת סט

סטיה.. נכון?
אמ, אני נורא אוהבת סרטים\משחקים סדיסטיים ואלימים כאלה.. אל תגידו לאמא
בהייה בתמונות של כלי נשק למיניהם ספרים אני יכולה לשים מוזיקה באוזניות על פול ווליום, לשכב על המיטה שעות ולדמיין כל מיני דברים שהייתי רוצה שיקרו לי:X
זה נחשב? יש עוד כמה, אבל אני לא יכולה לכתוב אותם כאן כי כל מיני אנשים מהבית ספר שלי נמצאים פה ואני לא רוצה שהם יקראו את זה:X

Ziga

New member
הקול של לאונרד. (כהן, כמובן). *_*

ופרדי מרקורי, כי הוא פשוט מלך. אבל.. נו.. קומיקסים. בזמן האחרון. אני פשוט (גאד, אין מילה שתתאים כאן שאין לה הקשר מיני.. אז:) טוחן אותם בכמויות. קווסטים, אני פשוט יושב שעות ולא מספיק עד שאני מסיים את המשחק, והם נגמרים לי. =[ תכנות, לפעמים כשאני עסוק באיזו תוכנה, אני לא מפסיק לחשוב על איך לבנות את הלאלגוריתם, וכל מה שאני עושה כשאני מחוץ לבית זה לנסות לפתור את זה (אני לא ממש טוב בזה, ככה שלוקח לי לרוב די הרבה זמן. =X) וכמובן שמתמ', כשאני מתחיל לפתור תרגילים לא בא לי שזה ייגמר. אבל שוב, אני די גרוע גם בזה. =\ וכמובן שלהתווכח שקוד פתוח זה הכי, אחי. Can't get enough of that. P= (מן הסתם יש עוד, אבל עייפתי)

הסטייה הכי גדולה שלי היא...

שאני קורא סקסי לוזרס ומבין את הבדיחות בו. קומיקס מומלץ לבעלי ראש פתוח, הומור טוב, וידיעה כללית על עולם האנימה (עם עדיפות להנטאי) http://www.sexylosers.com/

am i

New member
מאיפה להתחיל!??!

הנה רוב הסטיות שלי... טרה קול(המתופף של גרין דיי) זה כבר סטייה מה שיש לי... צמידים!!!!!!חייבת לעשות צמידים קאט פייטס(זה סטייה?!!?) ספורט אעהעהעהאהעה חולה על ספורט!!! אימו!!!#%^%#&%^ הם שווים בעלי חיים צ'ינצ'ילות יוגה-מודה יש לי סטייה ליוגה איכות הסביבה וזה עוד נמשך...

עטים שמוציאים הרבה דיו ../images/Emo13.gif גרר.

חוץ מכלי כתיבה איכותיים נוספים אני לא מצליחה לחשוב כרגע על עוד דברים... אז הממ יש אובססיות דפוקות כאלה של ליישר קפלים במפה, לסגור מגירות, דלתות, מכסים של דברים בכל שנייה שלא משתמשים בהם. ועוד ועוד אה ואולי הסטייה הכי נוראית שלי זה לאסוף כל מיני חפצים חסרי ערך (כמו חתיכות בדים, קרטונים נאי מראה וכרטיסי אוטובוס.. וגם.. נורות שרופות.. :X יש לי בסביבות 30 באוסף)

למעלה